Oops I did it again.....


Mjukglassat mig!

Nu har jag kommit hem från skolan, handlat, släppt in el-killarna, släppt ut dom igen, hämtat 3-åringen på dagis, tittat på ankor, handlat igen, ätit mjukglass, bråkat med 3-åringen, cyklat hem!

Tur att vädret piggar upp en! =)

Mötte min lillasyster på Kvantum, Theo blev lika exalterad som vanligt =D Svägerskan och kusinerna var också med =) Nu ska jag sätta nypotatisen på plattan och stoppa in fisken i ugnen!

Smell ya Laater!

Yeeej!

Sitter i skolan just nu och är en flitig elev ;) instuderingsfrågorna fångar inte min uppmärksamhet idag, drygt! Blev inte mycket bloggande igår, orkade inte, jobbade kvällen också, vilket var jätteroligt! Var på en avdelning som jag inte vart hos på flera månader, men de kände bannemig igen mig! En av damerna såg mycket brydd ut när ja förklarade för henne att ja vrit på en annan avdelning i huset den senaste tiden. "Men du stannar väl hos oss nu?" kunde tyvärr inte bemöta hennes fråga med ett positivt svar ur hennes synvinkel men jag lovade att komma och arbeta så fort möjlighet gavs =) De är bara för käära! Trivs så bra med min arbetsplats och mitt arbete, wonderful! Och min skola med, tycker till och med om min lärare, detta har jag inte gjort sedan mellanstadiet hah! Trevligt när det händer, i övrigt är det en mycket fin dag idag, fast det ser väl alla som har ett fönster att kika genom!

The day after tomorrow,

- då ska jag jobba!
Überviktig händelse, right?

Har ni någon gång provat att sätta ¨ på bokstäverna..? Fungerar dock enbart på vokalerna; ë ä ö ï ÿ ü - och med tanke på att alla våra vokaler i princip ser likadana ut, förutom prickar och så, att det blir inte speciellt skoj, egentligen.

Jag har aldrig påstått att jag är svår-road haaa? =)

Nog om det! Ikväll är det jobb igen, imorgon SKA jag till skolan, prov snart juh.. Have to study! Kommer väl drabbas av akut hjärnsvikt igen (?!) Har inte riktigt kommit på hur jag ska lösa prov-dagen heller, lär bli tvungen att ha provet efter natt-passet då jag är för envis för att boka om någon av tiderna =)

Ska strax tuttla med Lilleman till sin faster, blir kusinbus tills M kommer! 

Morsans dag!

Sitter på rast vilket innebär att halva arbetsdagen är gjord, dagen går fort idag känns det som =) Idag är det juh alla mammors dag och vi har en hel del hos oss så idag blir det mycket firande! Får se vad grabbarna bus har hittat på när man kommer hem, känns nästan som julafton - har man varit snäll eller ej? Det återstår att se! Nu ska jag fortsätta att lösa dagens svära sudoku, sedan är det tid att servera middagen: honungsmarinerad skinkstek, fint ska det vaara!

Drömmarnas natt,

Puuh! Gud vad skönt att det bara var en dröm, eller flera =) Jag har drömt att Thailand har gått under samtidigt som det satt folk och lirade gitarr, att min storasyster kommit hem på grund av klimatförändringarna nere vid Japan - fast hon hade åkt från London? Klätt sig i mina kläder, ahh allt var helt knasigt, nästan så det var skönt att vakna! Idag är det sista jobbdagen denna veckan, imorgon väntas en ny, både dag och vecka! Längtar tills det blir tisdag, mest för att de ska installera bredband hemma hos oss - NOT! Det ska bli jättevarmt den dagen, mm ginis ska njuuuta! I övrigt händer det inte så mycket just nu, har en dagsfärsk söndagtidning framför mig = massa god läsning! Hörs sen folks!

"Har han löss?"

Har jobbat ikväll som sagt, satt och tittade på "Kvällen är din" tillsammans med mina damer! Det var väl relativt underhållande, härligt att se när vanliga människor kan få credit någon gång och inte bara de som är kända i folkmun.

En av dom fick spela piano tillsammans med Robert Wells, mina damer kände självklart igen honom! Aa, han var så grann så, enligt dom. I slutet av uppträdandet sa Robert att han skulle kunna komma ut på äldreboenden och göra små spelningar, för att liva upp i vardagen för de äldre.

"Hörde ni? Han får juh ta och komma hit!" sa jag exalterat till mina damer.
Jaa, den ena hör juh sämre än den andra och missförstånden började trilla in...

Ett av dom...:
Dam1 - "Om jag fick tag på honom skulle jag klippa honom! Karlar ska inte ha långt hår!"
Dam2 - "Skulle han komma hit och klippa sig?"
Dam3 - "Sa ni att han hade löss?!!"

Hah, vilka hjärtliga skratt det blev av tokerierna!

Sen tror jag mina damer satt på ljugar-bänken idag, enligt dom hade de skridskor i garderoberna och varsin motorcykel parkerad i garaget där hemma.. Ja, det kunde juh inte jag veta, sa dom, jag har juh aldrig varit hemma hos dom! Sant, sant.. (;

Fast jag är nog ganska lättlurad med tanke på att de förra veckan smällde i mig att det hade snöat ute =D och med den konstiga väderleken vi har är det inte så konstigt att jag trodde på det! ;D

Löjligt.se

Häromdagen, en annan dag, inte denna alltså, fick jag gör mig att min laddare till mobilen hade gått sönder! Den såg inte sönder ut, men den fungerade definitivt inte.. P-A-N-I-K á la ginis då mobilen var redo att K.I.A.

Surfade in på min favorit elektroniksidaNetonnet, ni är bäst! =) Beställde en ny laddare och när jag ändå var därinne passade jag på att ta två skärm-skydd. Inte mer med det, betalade och stängde ner, klädde på Lilleman och begav mig till min svägerska - som har likadan telefon som moii!

Upptäckte där att hennes laddare inte heller funkar, F-U-C-K! Min telefon är söönder, buhuu! Jaa, hela livet kändes värdelöst, tills min svägerska kom på den genialiska idéen att jag kanske skulle starta om telefonen, det är juh trots allt en smart-phone och fungerar i princip som en dator..?

Sagt och gjort, efter omstarten fungerade laddaren, även min här hemma.. Störigt, men nu är jag medveten om vad jag ska göra nästa gång det händer och det kan faktiskt vara bra att ha en extra laddare med tanke på att M alltid lämnar sin på jobbet =)

Fick hem paketet häromdagen, laddaren och två skärmskydd, tittade på specifikationen och fick mig ett rejäl ögonbrynslyft;


Driver ni med mig?! Hur f*ck kan ett skydd som jag sliter upp på en månad kosta mer än själva laddaren till luren? Som jag dessutom kan använda till datorn att plugga in andra tekniska prylar som har en mini-usb ingång.. Hur är detta möjligt?!


Jag har fortfarande inte smällt det, jag fattar icke hur det går ihop....?

Klockan blev sent.....

Kanske inte för alla andra en fredagkväll, men jag tänkte faktiskt somna i tid!

Vilket egentligen är totalt omöjligt med tanke på att mitt sovrum just nu är ockupperat.. Orka sova på soffan och ha dö-ont i ryggen imorgon? Neeh... Får sitta här och tycka synd om mig själv till studiomannen är klar, resultatet blir juh fint iallafall! =)

Har haft en bra kväll på jobbet idag, Lilleman var med en stund tills M kom hem från jobbet, han charmade verkligen in sig hos min damer - Lilleman dååra! Efter jobbet blev det en visit hos svärföräldrarna och när vi kom hem fick vi besök och nu är klockan som sagt sent! Imorgon är det dags för ännu en kär arbetsdag =)

Aa, denna helgen känns inte speciellt givande för att blogga,
blir nog mest en massa dålig arbets-uppdatering men det får man stå ut med!

Jobbedags!

Dagen har sakta men säkert smugit sig förbi..

Och nu efter en stund kusin-bus är det dags att bege sig mot arbetplatsen! Fredagkvällen är räddad.. =) Hela helgen med för den delen, slipper man fundera ut något annat ^^,

Fick resultatet på min andra inlämning också, högsta betyg med en fin kommentar från min lärare vid sidan av; "Om du hade tagit hand om mig på min ålders höst, då hade jag känt mig trygg J !" - då blir man lite glad! =)

Prov om två veckor, smarta ginis har juh självklart planerat in provet dagen efter att jag jobbat natt.. Går av 7:15 och ska ha prov klockan 9:00 - det är så j*kla typiskt mig, men det ska väl gå vägen, hoppas jag! =)

Hörs kanske ikväll om jag är pigg nog till det, annars får ni ha en bra fredag!

BESTÄLLT! =)

Nu var det också klart! Min kalender går ut om en månad och jag har inte hittat en ny som faller mig i smaken, i-lands problem á la ginis! Men så kom min hjärna på en snilleblixt att min lillasyster beställt en egen-gjord kalender för ett antal år sedan..

Som tur var kom hon ihåg vad sidan hette! =D
Ni hittar sidan här.


Jag blev helnöjd! Nu ska jag bara vänta två veckor..... =)

Då var det gjort!

Lite ångest är det..

När man redan lagt ut FÖR MYCKET pengar på bilen blir man inte precis exalterad av att lägga ut fler. Jag har funderat över andra möjligheter än att göra det jag precis gjorde men nu är det som sagt gjort! Jag betalade in hela fordonskatten......

Jag lovar, om någon idiot kommer och försöker så mycket som rucka en krona på priset för bilen så kommer denna 163 cm långa, lilla människan att explodera! J*vla människor.... - se, jag är redan arg, positivt! =D


Jag tycker bannemig Transportstyrelsen kunde skickat den här papperslappen till någon annan! Något av det mest otrevliga jag har fått i brevinkastet, i år. Gruff, gruff. Färdiggruffat!

På tal om något helt annat;

Ringde upp företaget med bromsoket idag, igen, denna gången satt "Fille" i telefon. Fick prata med någon annan snubbe som jag läste lusen av. Så nu ska de skicka en returfraktsedel, men de ska dock bedöma när delen är hos dom igen om den är fel eller inte....

De kan juh fethaja att jag ska fotografera den delen innan den skickas tillbaka!
Bottenföretag, ska som sagt aldrig mer beställa bildelar via internet!

Årets första nypotatis!

Vet inte om det är jag som är sen men årets första nypotatis förtärde jag och Lilleman till kvällsmaten! Jag har sett den ligga där i affären i någon liten skokartong med nästan mer jord än potatis i, inte alls aptitretande om man frågar mig!

Men idag låg den där, i lite större kartonger och såg otroligt inbjudande ut! =)


MUMSFILLIBABA! =)

AFTONBLADET.SE

Standard.

Den sidan livnär mig med allmän information, både inrikes och utrikes. Den är bara bra, det finns alltid något att läsa, dock inte alltid läsvärda artiklar men de erbjuder ändå en stunds tidsfördriv! =)

Nu för tillfället har det tjatats en hel del om kungen och fotbollsallsvenskan, det gör mig lite trött. Jag har förstått att kungens kompis pratar med maffian och jaa, man ska inte bete sig som en huligan på en fotbollsmatch, färdigt..?

Ibland verkar det som att folk inte har annat att göra än att tjafsa om det som varit, titta framåt people, för ni kommer då f*n aldrig tillbaka igen!

Om man bortser från att de kan snöa in sig på en rad olika kategorier så är jag helnöjd med deras webbsida! Bra uppdatering, snabb navigering, politik och nöje samt världsuppdateringar på samma sida - tummen upp från mig! =)

En timme på H&M! =)

Tiden går fort när man har roligt!

Kändes som att vi precis hade gått in när det var dags att gå ut! Och en sak är säker, det finns för mycket barnkläder! OMG! Jag vill juh ha allt till min lilla man! =)

Stannade på 1000-lappen idag, det hade lätt kunnat bli flera såna! Men jag måste börja tänka på att vissa saker "har han redan" - Theo behöver inte ett tredje par badbyxor även om dom där var vääldigt fina! Aa, jag är nog lite svag för det ibland!

Dock inte idag, jag har lagt band på mig, riktigt hårda sådana! Fast jag hade nog mått bättre om jag tagit med mig allt det jag ville hem! =)

Bild på en ny outfit;


Spindelmannen rockar fett! Älskar tröjan och jag är väl medveten om att den inte kommer se ut sådär länge, vitt blir skitt! =) Men det klär min lilla man och då ska han ha det!

Dagen efter...

Usch, sen läggning och tidig uppstigning är inte roligt!
Både jag och Lilleman är helt slut i rutan idag, bööh.....

Ska tuttla oss till dagis om en liten stund, försöka hinna vakna innan dess, sedan blir det plugg! Lite shopping till Theo också, han har juh "hoppat över" storlek 104 - skitkul när man precis har köpt en ny garderob till honom...

Ajaa, det är bara på det igen, 110 denna gången! =)

RIGHT BACK AT YAAA!

HAH! Mindes precis en sak som jag baraaa måste dela med mig av!

Har varit ute och kört en runda ikväll, som vi gör vaarje kväll - stay out of Sjöbo cirkus sju-åtta! ;) As usual satt min kära "handledare" och distraherade mig med lite smått här och lite smått där.

Körde i en nerförsbacke som leder mot ett T-kors, buskage på höger sida, hans sida.. Tjaa, lite distrahering, för mycket fokusering på korsningen och nollkoll på bilens position mot vägrenen/buskaget. Situationen var ett faktum; busken "kom in" i bilen...

..och slår min "handledare" på handen!

HAHAHAHAH..... Jag skrattade hela vägen hem, det gjorde juh inte han, kass humor! (; Hotade med att jag inte skulle få övningsköra på en vecka, då ska han få se på någon som inte får mat på en vecka, me winner anyway hah! ;D

Jag gillade iallafall ironin i situationen, han distraherar mig i körningen och busken lusar till honom!
Yeeeaaah... 1-0 till G-I-N-I-S! =D

"Mamma, mina skor har växt!"

Theo är utan tvekan en busunge, utan dess like! Med sin trogne vapendragare Johan gör de livet mindre stillsamt för sina morsor, och gött är det! :D Nu har den lilla mannen tvär-däckat iallafall, inte konstigt efter att ha varit igång heeela dagen.....

Jag är också totalt slut i rutan! Ska snart hitta the bed, tänkte bara langa in en bild på Sveriges skönaste 3-åring!


"Titta mamma! Mina skor har växt!" ropade han medan han vandrade omkring i mina 37:or, hmm, vet inte riktigt vad jag ska tolka det som.. Söt var han iallafall! =)


Fick även en kommentar från en arbetskollega idag "Vad han är lik dig!" - den tackar vi för! Inte ofta jag får höra det men när det väl händer så tuppar jag upp mig som att jag vore den enda tuppen på Jorden! ;)

fire fire....

in the childrens pants... 
sitta still har dom inte gjort sen imorse och fortfarande full fart, dela med er utav eran energi till oss mammor:)
mys mys hela  dagen, ungarna har krattat hunden inte f*n blev hon mer hårfri för det, hunden tog deras pinne och båda ungarna efter men dom hade inte en chans så hon tyckte synd om dom å gav pinnen till busarna såå söta dom va.... kul har det varit idag:)
Tack Gina och Theo för en underbar dag<3<3<3
Bamse Puss och Kram från Tebbe

DET DÄR JÄÄKLA FÅRET!


Fåret Frank får mig alltid på glatt humör!
HAHAHAHAHAHAHAA! =)

GUBBEN HAR BYTT DAG!

Dålig förlorare?

De flesta har väl hört talas om Domedagsprofeten Harold som spred budskapet att Jorden skulle gå under i en kraftig jordbävning 21 Maj 2011 - vilket inte stämde, uppenbarligen! 1994 gjorde Harold samma misstag och spenderade 10 år på att göra en ny uträkning som skulle resultera i ett datum till jordens undergång.

21 Maj 2011 - Waste of time, kan man väl säga?
Alltid lätt att vara efterklok men denna mannen lär tydligen inte av sina misstag!

Nix, nu har Harold gjort en ny uträkning, denna tog endast ett par dagar, den nya dagen är den 21 Oktober 2011, är det brådis? När man är 89 år gammal så börjar man nog känna att ens tid flåsar en i nacken och han verkar verkligen vilja uppleva Jordens undergång.

Tyvärr kommer Harold inte att göra det!

Fast det är nog ganska svårt, egentligen, att tänka sig att världen ska leva vidare utan en, att allt bara ska fortgå. Att man bara är en i mängden och att ens tid på Jorden inte varit mer än just tid, en futtig tusendelsbråkdelsdel av hela spektaklet!

Men det är precis så det är, det är bara tid och vi är bara medverkande i tiden tills vår egen dag är kommen. Det är trist att Harold tillbringar sin sista tid med att desperat tro att han kan förutspå Jordens undergång, för det är inget han kan påverka, möjligtvis med en jättestor atombomb men knappast med sin lilla miniräknare!

Nix, nu börjar du bli tjatig gamle man!

Ut på landet!

Godmorgon världen!

Löningsveckan har börjat, en summa idag, en imorgon och en på torsdag, genialt! Drygt om inte annat, dags att betala månadens alla roliga räkningar också....

Idag ska vi som sagt ut till Tebbe och Johan, på landet! Lilleman har varit färdig i en timme nu, springer runt med sina gummistövlar och tjatar, inte lätt att vara liten!

Nu ska jag också gå och göra mig iordning!
See You around!

JUSTIJA!

Det måste vara ett av de dummaste orden som finns och det är så typiskt mig att kläcka ur mig det, men jag antar att det är det som gör min charm ^^, Kläcker ur mig alla möjliga ord för att måla upp det jag vill ha sagt.

Jag börjar faktiskt misstänka att utomstående ibland kan uppfatta mig, misstolka mig, som en liten maniac hah! Jag menar oftast inte så dumt som det låter, jag har bara så brått att tala om det jag vill ha sagt att min hjärna inte ens hinner tänka klart det jag redan nästan har hasplat ur munnen,

- det är helt rätt, jag talar innan jag tänker!

Därför är det bra att skriva, för när jag korrekturläser mina inlägg så upptäcker jag oftast mina små tabbar! ;) Och som vanligt var det inte alls detta jag skulle skriva om, jag ville bara tala om att jag faktiskt tog en bild på mig själv idag!


Meest för att jag laggar med fotandet, så bjuder jag på en ego-pic! =D

Handledare/Störobjekt?

Denna kvällens TV-tablå suger, i-lands problem á la ginis!

Jag har faktiskt varit ute och kört ikväll! Först gick det jättebra hem till svärföräldrarna, på vägen hem gick det lite mindre bra. Jag tror att om Transportstyrelsen hade sett vad min "handledare" gör medan jag kör så hade de rivit det där godkännandet på direkten!

Jaa, trycka på alla knappar som finns i bilen, skruva med värmen, pyssla med sin telefon, peka på olika "snygga fälgar" som finns lite överallt längs gatorna vi kör på, haha! =D

Nääj, han är inte så hemsk, men ibland känner jag att jag inte hinner med att både köra bil och titta på allt som han ser/gör. Lyckades få motorstopp en gång, får faktiskt inte det så ofta, blir lika paff varje gång! Men känner ändå mig mer och mer hemma bakom ratten för var gång!

Imorgon ska jag och mitt lilla hjärta hem till Tebbeliina och Jååvan! Ungarna ska härja i trädgården och jag ska tvinga Tebbe att involvera sig i mitt skolarbete, mohah!

Ahh, nu ska jag inte dryga mig här mer, har gjort iordning en smarrig creme fraiche bombad med vitlök, det och lite morötter, mums! Kommer skrämma bort alla vampyrer inatt (;

Visste ni förresten att vitlök i örat kan skrämma bort en öroninflammation?

Ryska Maffian!

Jaa, jag har utsatts för attentat av den "ryska maffian" idag, tänker inte gå in på fler detaljer angående det men man blir en aning irriterad kan jag få be att tala om! =) Skönt att man är mer mogen och kan skilja på vad som är värt att tjafsa om och vad som inte är det,

- höh, låter kanske inte som mig? (;
Neej, men vissa beter sig som förvuxna dagisbarn...

Nu har vi ätit middag, Lilleman sitter och spelar iPad och vill självklart att morsan ska hjälpa honom! Förstår att han vill ha hjälp av den bäästa! ;) Bumbibjörnarna skrålar glatt ur tv-högtalarna, de blir jag aldrig för gammal för! =)

Dags att spela iPad!

Idioter.se

En glad nyhet idag; BILEN GICK IGENOM BESIKTNINGEN! =)

Det trodde jag aldrig med tanke på den felskickade reservdelen men mekanikern hade tydligen rätt då han sa att den gamla delen bara behövde smörjas upp! ;D Och på tal om den andra delen, den som vi beställde som blev helt fel....

Detta är då dagens mindre-roliga-nyhet!
Jag ringde och pratade med dom idag, med "Fille" för att vara exakt...

- "Hej, jag har beställt ett bromsok av er och det passade inte på vår bil, så om ni kan skicka en returfraktsedel typ nu så jag kan skicka tillbaka den?"
- "Ehrm.. Va? Vadå fel? Ni har fått ett bromsok, höger bak, Ford Mondeo."
- "Aa, jag vet att det står så men vad ni nu än har skickat passar inte vår bil!"
- "Hmm... Är det du som har beställt det..?" säger lilla "Fille" med lite sarkasm i rösten.
- "Jaa, för det är det!"
- "Ja, men då har juh DU beställt fel grej!"

Vad är det med killar och deras logiska, geniala lösningar om att det alltid går att skylla på att tjejen har gjort fel?! App, app, fel brutta grabben!

- "FÖR DET HAR JAG INTE! Jag har gått in på er sida, beställt delen via vårt REG-NR och tillochmed ringt upp er och pratat med er angående delen FÖR ATT DET INTE SKULLE BLI FEL!??!!!" - en aning lättirriterad vid obefogad kritik.... =)
- "Jaha... Nänä, men då får juh er mekaniker ringa till mig och förklara vad det är som inte är rätt med delen så får vi skicka en ny till er!"
- "Den ska besiktigas idag.... Jag vill inte ha någon mer del av er, skicka mig en returfraktsedel!"
- "Jag skickar den när mekanikern har ringt mig...."

Ringde "Fille" igen i eftermiddags men då var han inte alls sugen på att prata, tur att det lilla företaget ligger i Kristianstad, i värsta fall får man juh åka dit! =) Jag blir så satans förbannad, de gör fel och de ska klydda?! Jag ska aldrig mer köpa en bildel på internet utav något litet småföretag, glöm det! Inkompetenta idioter!

Ajaa, hur eller hur så är bilen fäärdig och det var det vi ville!

Krackelibrankelfnatt!

Det fick jag igår!

Vår fyrhjulade vän var som sagt hos bildoktorn igår, precis som planerat. Det oplanerade draget i sammanhanget är att företaget som skickat reservdelen har skickat FEL del, igen! Det är tydligen omöjligt att beställa bildelar via internet..

När vi beställde våra bakre hjullager var de förpackade i rätt låda, men i lådan låg det hjullager till en helt annan bil, inte ens antalet bulthål stämde - hur f*n lyckas man?

Denna delen som är kass nu har jag beställt en gång innan, då ifrån ett Norrländkst företag, de skickade rätt del fast på fel sida, felmärkt, vilket resulterade i att delen inte gick att byta. Skickade tillbaka den, beställde en ny från ett skånskt företag istället.

När jag ringde mekanikern igår för att höra om Operation byta-trasig-del har gått bra svarar han bara "Det var fel del! Jag vet inte vad de har skickat men ett bromsok är det icke!" - betryggande att veta då jag tillochmed ringde upp företaget innan jag beställde den och dubbelkollade för att det INTE skulle bli fel!

Jag antar att jag ropade hej innan vi var över bäcken.......

FINBESÖK!


Denna lilla killen har förgyllt våran dag idag! Har varit jätteduktig, en riktigt liten stor kille! =D

Ryktet sprider sig?

Ni är väl för söta! =)

Tror faktiskt att de flesta redan har hittat tillbaka, det kunde jag faktiskt inte tänka mig.. Iochförsig kan det juh vara någon som är ny, ingen aning men roligt är det!

Just nu sitter jag uppenbarligen här, det sista stället jag borde sitta på.. Jag borde vika tvätt, diska, plocka undan, gå ner till affären, plugga..... Listan över MÅSTEN kan göras lång! Och jag ska, jag ska bara softa lite först! =)

Lilleman är hemma från dagis idag, han ska leka med sin kusin istället!
Och jag ska som sagt försöka göra alla mina sysslor iallafall! =)

Today is the Day!

Idag är det äntligen dags för vår lilla/stora bil att bli besiktningsklar!

Jag är grymt trött på den bilen nu, aa, vi är faktiskt så trötta på den att vi har köpt en helt NY bil! Fine, vår lilla pärla har inte under 1.5 års tid visat ens en tendens till att bråka med oss. MEN, dom 2 senaste månaderna har den bannemig bråkat för 3 år (!!)

Hjullager bak á 2500kr/st - dom där bak byter man typ aldrig?!
Bränslepump som fick för sig att bara dö, bogsering + verkstadskostnader á 10.000 kr
Service + andra slitagedelar á 3000 kr
Bromsok, fordonsskatt, besiktning á 3500 kr
Summasumarum är strax över 20.000 kr

Jag önskar faktiskt nästan att vi hade sålt den när hjullagrena där bak började bråka, men neera, ginis får den smarta idéen om att vi ska ge den en chans! Sista gången det händer kan jag berätta! =)

Nu är den iallafall HEL, och den ska BOOORT!
Inget illa menat, men våra vägar skiljs åt nu!

Vi ska aldrig mer ha en begagnad bil, allt detta bytande utav slitagedelar när bilen närmar sig en viss ålder är absolut inte värt det! Jag köper hellre en bil som jag vet att jag inte behöver hålla på att reparera stup i kvarten!

2013 Kia Venga EV 1 620x313 2013 Kia Venga EV
Här är vår nya bränslesnåla pärla! ECO-driving, låter fint, inte sant? =)

Hrmm....

Eftermiddagen är ett faktum, det har varit en lååång arbetsdag idag, denna ginisen har varit allt annat än pigg idag! Gick juh inte och la mig igår när jag borde, klockan 11 - fastnade framför den sista delen av Sagan om ringen, vad man är svag ibland! Men bra är den och många år sedan var det jag såg den! Kom väl något gott ur tröttheten =) Ska strax tuttla hem till min älskade lilla man! Ut och köra en sväng med bilen, watch out! Update later folks!

"Han är så jeeekla TÖNT!"

Whats up with the nollåtta nu liksom..?

Ahh, min hjärna är just nu och snurrar runt på 2006 a.k.a. ett halvt decennium sedan. Mitt minne är inte känt för att vara det bästa men dock har jag vissa "milstolpar" som dröjer sig kvar! =) Och tur är väl det, annars hade det varit helt blåst!

En av dom är The Voice, när de startade sin TV sändning detta år, det var spikat på morgonen! Då var det inte alls som nu - det var alltid de allra senaste musikvideorna inom RnB/HipHop, massor med good music, visst att de hade någon intervju ibland och självklart allt snacket mellan musiken - men det var lagom!

Idag känns det mer som att själva TV-programmet ska gå ut på att få dit så många kändisar som möjligt för att skapa någon form av god PR + att de ska hitta på en massa glyttiga dumheter för att dra ännu fler ögon till sig. Jag förstår att det är så de "växer" och att man som företag måste göra det...... =P

Iallafall, på den tiden då Daillou stod bakom mixerbordet, den platsen som senare togs över av Paul Haukka (just nu står någon Pelle Björk där). På Jakobs plats stod min älskade Özz Nüjen och förgyllde mina annars tristna mornar med sin sarkastiska politiskt inspirerade humor --> så mig!

Och Jakob var där Josefine står idag! Onödig fakta, I know! =)

Men det jag ville komma till var att jag hade min egen lilla uppfattning om den lilla trion, Daillou var den seriösa killen som fick produktionen att fungera, Özz var komikern med hjärnan och Jakob var bara TÖNT!

Usch ja, jag nästan avskydde när han öppnade munnen, specifikt när han skulle försöka skämta vidare på Özz skämt - spyfärdig! Jag var helt hundra på att han glidit på en räkmacka in där, att det var Özz förtjänst att han fick vara med - detta vet jag självklart inget om "på riktigt" men det var så mina funderingar gick! =)

När Paul och Josefine entrade programmet var jag så negativ till dom att jag faktiskt gav Jakob en chans, för att han var från det gamla gänget. Jakob har vuxit i mina ögon idag, han verkar faktiskt vara en ganska jordnära person nu när han har lugnat ner sig lite och inte försöker spela någon som han inte är.

Till poängen igen då! Jag blev vän med Jakob på fejjan, även Özz som jag faktiskt haft en del diskussioner med därinne! =) Och självklart Betnér - Sveriges grymmaste! Plus Haukka men det var faktiskt han som la till mig - på tal om ingenting alls ;)

Nu börjar jag själv känna att detta är jääävligt onödigt, då har man tragglat för mycket! =D

Poängen var det ja! - Jakob gjorde en status-uppdatering igår som jag kommenterade och han svarade! Haha, jag tyckte faktiskt att det var kul, fast att jag fortfarande minns hur jag stod och rå-stirrade på TV-rutan och tänkte "Han är så jeeekla TÖNT!" samtidigt som jag förbannade hela hans existens...

Ja ni vet då, för 5 år sedan när han försökte glida på Özz skämt, tänk vad tiderna kan förändras!

Roligare än så var det faktiskt inte hah! Sorry att jag upptog er tid.. (;
WARNING --> Jag har fler sådana onödiga historier på lager, be ware!




Då var det över!

Jordens undergång är över för denna gången, missade ni också det? (;
Jag är sugen på en intervju med Harald, höra hans teori om vad som gick snett denna gång!

Sitter just nu ute på lastbryggan på jobbet och tar en break, solen skiner, himlen är blå och kråkorna kraxar i träden bakom skjulen. Låter nästan värre än kraxandet i Ronja Rövardotter, de tävlar nog om vem som kan låta högst och vinnaren får det största boet!

Vem vet? Eller så tränar de inför Körslaget nästa år!
Jaa, i naturen är allt möjligt!

För övrigt är jag dundermätt, kökets gulasch skojar man inte bort! =) Mina raringar sitter just nu och smaskar på marängswiss, är oerhört tacksam för att jag är på rast, hade inte orkat en tugga till!

Och snart är denna dagen över, men misströsta inte, det kommer en ny imorgon!
Fast kanske inte om man frågar Harald Camping? ;)

Tuta & köra! =)

Då har man varit ute och kört en runda, går lättare för varje gång!

Om 19 minuter är det dags för helgens första arbetspass, lite ångest på grund av det fina vädret som äntligen har hittat tillbaka till vårat avlånga land! Men jag ska nog lyckas få med mig mina äldre ut på en kopp kaffe i eftermiddag (;

Taaajm to hit and run folks! Tja!

The Judgement Day!

Sitter här och inväntar att dagens första kopp kaffe ska rinna ner, det doftar ljuuvligt!

Under tiden tänker jag dementera ett uttalande, påstående, ett idiotsäkert löfte gjort av en man som redan levt den större delen av sitt liv. Denne Harold Camping, 89 år, har under 10 års tid försökt med olika matematiska uträkningar få fram ett tal - i detta fallet 722 500.

"Siffran 5 står för ”försoning”, siffran 10 är ”fullkomlighet” och siffran 17 är ”himlen”. Tar man då alltså försoning och multiplicerar det med fullkomlighet och sedan multiplicerar det med himlen, i kvadrat, blir siffran alltså 722 500."

- någon mer än jag som tror att han fick IG på det nationella provet?

Letar du efter ett tal så kan du alltid få fram det, på det ena eller andra sättet, det finns det jättemånga studier om! Har man då suttit i 10 år så borde man själv förstå att siffrorna inte kommit från nowhere, om man inte blivit totalt skruvad i huvudet efter allt räknande!

"Vi kan vara helt säkra eftersom allt står i bibeln. Det handlar inte om människors tankar eller gissningar." - uttalande av Harold Camping i en TV-intervju.

Återigen blir jag irriterad! Bibeln är skriven av människan, Bibeln blir tolkad av människan - var någonstans är inte det mänskliga tankar och gissningar?

"Jorden kommer att gå under genom en stor jordbävning, hävdar han." - här funderar jag över om han skulle ha sett till att närvara vid naturkunskapslektionerna för att slippa göra ett så korkat uttalande!

En jordbävning skapas av att plattorna i jordskorpan rör på sig, vad har bibeln med detta fysiologiska fenomen att göra? Har den en fjärrkontroll till dom? Det där sköter Jorden själv! Och risken att Jorden skulle knäcka sig själv på mitten är fullkomligt omöjligt!

Jag anser att denna gubben har mordhotat hela jordklotet, vare sig om det är sant eller falskt är det faktiskt olagligt att hota folk till livet! Dessa domedagsprofeter, i alla tider har de funnits och skrämt upp människan, att de aldrig lär sig, galningar!

Vissa människor verkar ha "jordens undergång" som sin Hobby, varför fascineras av det? Vi bor här om ni inte har märkt det! Har man en stark längtan till döden får man ta itu med det själv, inte dra med en massa andra människor, cowards!

Jag tycker om vår lilla planet, den har mycket gott att erbjuda oss och jag hoppas att den får lov att finnas i många år till! Och det jag ville komma fram till; JORDEN GÅR INTE UNDER IDAG!


Om ni misstror mig föreslår jag att ni ska gå in på BetSafe, de erbjuder 9999 gånger pengarna om Jorden går under - hur de nu skulle betala ut dom då? ;)

Sååå folks! =)

Nu får det vara nog med fjanteriet!

Har försökt starta om min kära lilla blogg, på två olika ställen tillochmed! Det har väl fungerat.... i ett par dagar, sedan har det varit lika stendött som här! =) It was not ment to be!

Många har frågat efter mitt lösenord och velat att jag ska tillåta besökare i min skrivning igen, men sanningen är den att jag har INTE skrivit en rad här sedan den låstes! Egentligen mest för det är juh faktiskt därför jag skriver - för jag vill att ni ska ta del av mina tankar och åsikter!

- vem hade orkat sitta här inne och gruffa för sig själv 24/7..?
Inte denna ginisen iallafall! Det har jag kommit underfund med! =)

Och jag har missat 1000-tals gruffningar under min lilla Password-tid, vilket var hur enkelt som helst, egentligen! Användarnamn: SP01043 Lösenord IHN546 <--- vem hade inte kunnat lista ut den där simpla kombinationen? ;)

Hah, neeeh... Nu ska jag sluta hålla på med er, det är trots allt fredag kväll och jag känner mig på gott humör! Jag garanterar er iallafall att jag ska leverera fler inlägg än jag gjort det senaste halvåret, that´s a promise!

<
Happy Ginis!

RSS 2.0