Datorn VS TV´n

Hejsan hoppsan!

Nu är jag hemma från arbetet, tidigare än beräknat för jag slutar egentligen först kl 3 idag, men M&M är iväg och vi hade ingen barnvakt till Theo - därav fick jag byta bort min glassiga fredag (7-12) och ha den idag.

Fredag blir en låång dag helt plötsligt, visst 3 timmar det låter inte mycket men fan vad gott det är att sluta 12! :) Ajaa, det är inget att hänga läpp för.

Statusen här hemma är lugn, Theo vilar middag och det regnar ute, funderade på om jag skulle sätta mig vid TV´n och se något dötrist program eller helt enkelt sätta mig och blogga i min ensamhet.

Det blev det sistnämnda ;D

Connie och Sara har varit snälla och passat Theo idag, min kära svärmor var en ängel imorse och gick upp jättetidigt för att passa Lilleman eftersom jag började 7 idag, tack Svärmor!

Känner mig lite kluven idag, jag är glad men samtidigt inte, det är en klump som trycker i magen men jag vet inte vad den handlar om eller varför den ens är där, jobbigt när det blir så!

Fick skjuts hem från jobbet av Terese, kom vi hem här och drack kaffe och snackade med C och S, nu är huset folktomt (förutom mig och Theo) men det blir det snart ändring på för Tebbe och Johan är på ingång!

Nej, jag säger som en av våra boenden;
- Nu är det dags för mig att runda av för denna gången!


De vackraste killarna i världen!

Swingfly - Singing that Melody

Nu har jag stillat mitt musik-sinne en aning, fått ner ett 30-tal nya låtar - eller nya och nya, nu har jag äntligen fått tag i dom iallafall, det är så det är när man jobbar för mycket! :/ ..

Försökte fota Theo i sin nya pyjamas innan ikväll men det gick inte för bra eftersom att han var tröttare än tröttast, skriver istället in texten som står på pyjamasen;

"If I don´t sleep nobody sleep!"
jävla sant!

Han var bara tvungen att ha den mitt lilla busfrö ;) Kände den känslan idag; nykär - när jag tittade på min son var det som att hela världen stannade och jag kände mitt hjärta slå lite hårdare, du är beviset på sann kärlek Lilleman!

Underbart fin, det är vår gosse det.
Ni får en annan bild av honom som är från förra veckan;




Det finns inget som är vackrare än dig my Love!


 


Jag draar mig ..

Se, nu börjar jag igen :S

Jag vill jättegärna skriva ett inlägg men samtidigt inte, fast nu har jag gett mig fan på att jag ska så här kommer det! Fan, suttit in och ut på denna sidan flera gånger idag och så fort jag tänker skriva något så klickar jag bara på krysset.

Det tänker jag inte göra denna gången i vart fall!

Idag har jag varit på le work, as usual, varit en lugn och stillsam dag in da kitchen! Alltid trevligt, men vet ni vad? För att jag inte bara ska trycka på krysset nu och skita i vilket så avslutar jag mitt inlägg här.

Jag har ett viktigt samtal att ringa, en styck kurrande mage och massa, massa musik jag vill ladda ner!
 Smell Ya Later!

Give me a Break!

- I am on break ;D

Sitter på jobbet, har precis krängt i mig en morot och en kiwi, jävlar vilken äcklig eftersmak moroten gav :S Försöker skölja ner den med en Redbull, hoppas det funkar.

Känner mig lite trött och hängig efter en natt med dålig sömn |-) Men man får skylla sig själv när man är uppe till 2 på natten! :p Fast kul var det att spela biljard med älsklingen (:

Det har inte hänt så mycket mer, börjar klockan 16 igen, tänkte bara springa in om med ett snabb-inlägg, nu när jag har lågan uppe och allt!

Våran PMS-tant är igång igen, full fart på tanten är det, får väl se hur kvällen kommer bli, förhoppningsvis blir den dräglig iallafall, men man ska aldrig hoppas för mycket!

Time to go,
Fatso!

Vilket uppvaknande!

Godmorgon!

Dagen idag började klockan 5 imorse |-) Lilleman var minst sagt klarvaken, vansinnig och vrålhungrig. Pallrade mig upp och gjorde en flaska välling till honom, sen var allt frid och fröjd tills halv 10 imorse.

Då var det visst min tur att stiga upp igen, fast att jag ska jobba idag .. Ahh, efter att man sett Theos klarblåa ögon som tittar på lampan i taket, sen tittar han på mig och så ler han, tar fram sitt lilla pekfinger och tittar åter igen mot lampan samtidigt som han pekar och säger "Pampa!".

Jag smälter juh direkt ;p

Men nu ska jag faktiskt åka till jobbet boys and girls!
See ya!

Biljardbord

Äntligen hemma!

Har åkt med Terese hem från jobb idag, jag vet att jag har sagt det innan men jag säger det igen; Hon är bara för guda den tjejen! Helt underbar, önskar hon hade jobbat på min avdelning istället eller tvärtom.

Kvällen har varit lugn, inga missöden och faktiskt ett par goa stunder av lugn och ro,
- kors i taket!

Finally home som sagt, Theo nannar och älsklingen är hemma, nu blir det biljard Me VS M ;) Med ett par Sort Guld till det, hm, undrar hur detta kommer sluta? ;D

Ah, I´m no pool-person ;p
Godnatt!

Adjöken!

Blogg-bombning!

Hoppas ni är nöjda för en stund nu, kanske skriver när jag kommer hem, det är det ingen som vet, ingen som vet ;D Men nu ska jag faktiskt ta mina sista 20 minuter på rasten och gå ut och sätta mig på bänken med min RedBull och Prince Menthol!
Ciaoos!

UTMANAD!

LURADE!

Det blev jag inte alls det, men det är en utmaning och jag känner mig redo för att bli testad!
Here goes nothing;

Vilken mat äter du ofta?
Ägg, fefferonies, lax, avokado, ärtor, nektariner, kiwi, thailändsk mat i alla de sorter *mm* Jag är nog en ganska dålig mat-människa, tycker inte om att äta en ordentlig middag utan gör hellre lite hop-plock av vad jag får tag på och äter det ;D

När du är på kalas, är du den person som sitter eller du hjälper till att duka av?
Eftersom att jag har arbetat som servitris tidigare så ligger det lite i min "natur" att duka av bordet och att hjälpa till, därför får jag säga att jag är den som dukar av, oftast innan någon annan har hunnit börja ;)

Var sitter du helst när du bloggar?
För mig själv.

Köper du ofta Triss?
Nej, jag tror inte på det, alla företag går ut på att gå med vinst - och det gör dom! Men utdelningarna är juh skamliga om man ska jämföra med kapitalet de får in för lotterna, nej, jag gynnar inte sånt!

Vilket land eller stad har varit din bästa semester?
Måste säga Stockholm, jag mår bäst när jag är där, min själ är hemma då, finns ingen plats som kan göra mig lika varm i hjärtat som Stockholm!

Vilken TV-kanal tittar du på mest?
Tv3 och Tv6, det är dom som har komedierna ;D

I´m A Comedian!


Bloggtorkan fortsätter,

- jag måste finna mig en vattenpöl!

En vattenpöl full med blogg-energi så jag bara kan sprudla ur mig inlägg! Neej, allvarligt talat så tror jag att jag är computer-trött över huvudet taget, jag sitter helt enkelt inte vid datorn längre.

Jag har för mycket annat runt omkring mig som måste göras att jag inte ens tänker tanken på att sitta här, men nu är jag här för att jag är på jobb och har rast en timme nu, hm vad gör man då?

Bloggar! :)

Ajaa, vad har hänt på senaste då?

Igår var jag med Ferda, Michelle och Theo (såklart!) inne i Malmö och köpte ny bilbarnstol till honom, det blev en Akta Graco Cosmic - Love It! Bara det bästa till morsans kille :)



Vidare till Burlöv Center, ojoj där gick kortet varmt - handlade nya kläder till Theo (igen...), han kan aldrig få för mycket kläder, inte enligt mig iallafall! Skulle egentligen köpt en ny bärbar dator till mig denna månaden men dom pengarna hamnade på Theo´s kläder :p

Och lika glad är jag för det, om inte ännu gladare! :) Älskar att ge min lilla man saker, det är den bästa känslan som finns.

Sen köpte jag kläder till mig på Gina, ååh skulle kunna äta upp den affären! Men jag höll mig själv lite i koppel därinne så det blev bara en kjol, en klänning, en munktröja, en vanlig tunn tröja, en stickad tröja, och 4 par vantar.

Köpte även Mariah Careys nya parfym (till moii) och en Lacoste till M.

Hittade en fin varm åkpåse till Theo inne på Babyproffsen, en Tiger - ment to be så den fick det bliii! :) Ska lägga in foton på allt men har inte riktigt haft tid eller ork.

Slutar kl 21 ikväll, hem till älsklingen, ner i bingen och sen upp imorgon igen för ska jobba 12-21 då meed! Veckan efter jobbar jag alla dagar utom lördag för då fyller faktiskt min mamma år!

Känner att jag har för mycket att göra, dagarna skulle behöva bli 10 timmar längre, då hade jag haft tid att bara sitta här och skriva av mig i lugn och ro.

Kanske ska önska mig 34 timmars dagar i julklapp av tomten i år,
- vad tror ni?
Have I been a good girl (?!) 

Kaffebönor sökes!

Mjääk!

Det är tisdag förmiddag, jag har fått sovmorgon av min lilla ängel tills för en halvtimme sen (: Underbart! Däremot ser det ut att bli lite drygare fram mot dagen, har precis använt mina sista kaffebönor.

Detta innebär en promenix ner till byn, en promenix på ett x antal kilometer .. Får höra om Veve är hemma idag så kan man kanske kidnappa med henne på den lilla promenaden ;D

För övrigt så är jag ledig i dagarna 3 nu, första dagen var igår och detta är då min andra dag och imorgon kommer den avslutande tredje, sköönt!

Min M har åkt med M upp till Ljungby i Smauland, dom kommer nog inte hem förrän imorgon, alltså är det bara jag och Lilleman hemma idag, men det är lugnt, Tebbe-liina kommer nu vid 2 (:

Jaa, hade jag orkat lyfta på röven och gått ut och hämtat minneskortet i kameran och orkat gå tillbaka hit här för att sätta i det i datorn så hade jag bjudit på lite bilder.

Men det orkar jag verkligen inte!

8 hours to go!

Sen sitter man på jobb igen |-)

Helgen är i stort sett över redan - trots att inte ens lördagen har passerat, inte riktigt iallafall. Börjar arbetet klockan sjuu imorgon bitti, är hemma till fem igen *wihoo*

Ikväll har vi varit och firat M2´s 30-års dag, M2 är då min M´s M, eller hur man nu ska uttrycka sig (?) usch, jaa nu blev det jobbigt - M&M helt enkelt! Väldigt trevligt med mycket good mat!

Ville bara kika in och visa att man faktiskt lever.
Nu ska jag gå och gosa med min älskling i soffan.
Natti.

Osociala jävel

- that´s mee!

Orka med en dator? Det har jag inte gjort på ett ganska bra tag nu, det är bara för himla trist ibland, har kommit in i en sån blogg-torkar-svacka (eller vad det nu är dom kallar det).

Och det är faktiskt jättejobbigt att ta sig ur den, uppe på det hela finns det inte en enda rolig blogg ute i cyberrymden som kan ge mig en gnutta inspiriation till att skriva vidare.

Nej det är helt klart mycket trevligare att sitta med en väninna på verandan och ta en kopp kaffe och snacka om allt möjligt, känns faktiskt som att jag får ut mer av det än av den här fjoll-bloggen.
Me like real people (?!)

Ååh,

- jag ville verkligen skriva "godmorgon!" som rubrik, men det är ingen god morgon ..

Mina ögon är svullna, jag bara gäspar hela tiden, huvudvärken ligger tung över hela pannan, har en jäkla kittelhosta i halsen samtidigt som jag är så trött att jag inte ens orkar hosta.

Jippi?

Sen är det kallt också, bara det gör morgonen lite värre, misstänker att ett fönster står öppet någonstans för så här kallt kan det bara inte vara i ett hus, det är så jag hade kunnat ta på mig en jacka :/ ..

Brr.. Så kan det vara ibland.

Det enda positiva här är min Lilleman, han sitter och leker med sina leksaker, underbara pojk! Han väckte mig för en liten stund sen, han stod och pratade "Poti potä, bamm bauu, putt, mammaa, pappaa, pampa"

- med en sån snäll, lugn och härlig röst som bara han kan ha.

Alltså vart det bara att pallra sig upp vare sig man ville det eller inte, min underbara son - för dig gör mamma vad som helst.

Älskar dig hjärtat!


Donkan och dagen´s!

Hej hopp alla glada!

Tänkte glida in med ett snabb-inlägg, för jag har varken tid eller ork att sitta här - har ett viktigt möte med hårfönen som följs av ett ännu viktigare möte med huvudkudden, därav har jag det lite stressigt.

Ber om ursäkt för dålig uppdatering, jag skall skärpa mig! Fast inte just nu, för det har jag uppenbarligen inte tid med.

Idag har varit en hektisk dag med 10 månaders kontroll, dagispappersskrivning och inlämning, återbesök hos läkare på Barnens hus i Ystad, snabbrunda inne på ÖB och efter det direkt till jobbet.

Puuh, I´m tired.

Vi hann glassa in om på MackeDonkan också, fick mig en Flurry ;D



Theo satt snällt brevid med sin mugg vatten (:

Tog en bild på dagens outfit också;


Inte för att jag hade något speciellt på mig utan mer för att jag äntligen har batterier i kameran och kan fotografera! Finally ;p

Ajaa, har varit på jobbet som sagt, en lugn och skön kväll, börjar 8a imorgon bitti igen - därefter ska jag vara med Tebbelina :)
Men nu måste jag springa,
tja!

Min underbara pojk!

Det finns verkligen inget på denna planet eller i denna värld som ens kan komma i närheten att mäta sig med min lilla guldklimp! Världens vackraste lillkille!

Mammas och pappas stolthet, det är Du.


10 månader 77 cm 10,7 kg

Du är värd mer än livet,
älskade barn!

GRATTIS SVÄRMOR!

Grattis svärmor på 50-års dagen! Hurra, hurra hurraa! :)

Dagen till ära har jag faktiskt sminkat mig *ooh* ;D

Det är inte ofta det händer, men dock händer det! Nu ska jag och Theo röra på oss adjöken!

RSS 2.0