Atopiskt eksem

Blöjveckseksem - nya domen till Theo från läkarna, han har juh fått utslag på större delen av högra huvudsidan, magen, armarna, lite på benen och något på ryggen, men inget där blöjan sitter, jag vidhåller att det är skumt! Men man får juh lita på läkarna, att dem kan sin sak, nog för att Sjöbo VC sa att han var laktos-intollerant, vilket inte riktigt stämde, utslagen kan ha med mjölkproteinet att göra men det är inte nödvändigtvis så. det var skönt att höra iallafall.

Så nu behandlas han med en jättestark kortisonsalva, mjukgörande, antibiotika och nutramigen (laktosfri matersättning) - när jag hämtade ut allt det på apoteket igår, jag bara satt och gapade åt allt som min lilla pojke ska ha, neej, usch!

Jag måste bara berätta;
i förrgår skrev jag en blogg, där jag skrev att min dag var bra och att den skulle bli bättre för jag skulle shoppa kläder och jag skulle sola och gå till trafikskolan. Ni vet den där signalen i Singing Bee, den böööp! Det lät bra men blev inga kläder, där var inget fint alls, ville inte ens ta i kläderna, blöörk! Men Michael fick lite istället ;p Solningen; jag har juh "mitt" solarium, som jag då vill ha, de senaste gångerna jag varit där så har en människa precis gått in där och ska sola 30 minuter, (vilket kostar 100kr i det solariet - snacka om bra timlön ;p) vem orkar lixom sitta där i en halvtimme? Inte jag iallafall, så jag har gått hem igen, och nu i förrgår var den där dumma människan där igen, jag vet juh inte om det är samma men jag tror det (; Så jag gick in i det andra solariet, hade juh lika bra kunnat kasta pengarna på gatan och gått runt där en kvart, för det blev fan ingen färg! Sen var jag så pessimistisk så att sätta sig vid en gammal 80-tals-skärm på trafikskolan var icke sa nicke att tala om ens. - Mina förhoppningar skrotades rätt bra.

Men men,
det är bara att fortsätta le och se glad ut! :) Don´t let it get to you. Igår var jag och köpte smakportioner åt lillkillen, han blir juh 4 månader nu den 10:e mars ;D - Lät honom smaka Nestle´s Nyponsoppa med äpple, men jag såg nu när jag sökte på böjveckseksem att röda bär kan förvärra det, är inte nypon röda? Nu blir jag lite skeptisk, för det sa inte läkaren något om att han inte fick äta röda bär, bara inte mat med mjölkprotein i (iom att de misstänker att mjölkproteinet irriterar eksemen) - som vanligt har man 100 frågor obesvarade :s

Dopet
är bokat nuu, inbjudningar kommer trilla in till nästa vecka hos dem som får komma (: Ajåå, that´s it for today, nu ska jag kika klart på Vakna, sen ska jag och Theo hoppa hoppgunga, mest han som hoppar men ändåå ;D - Vi har en gemensam sysselsättning (;

image56

COOP = KORRUPT

Oh yeah, är det bara jag som är trött på COOP och deras sätt att få folk att köpa deras produkter? Okej, nu tänker ni kanske, vadå vilka sätt? Jag ska ta upp 3 expemel.

Exempel nr 1; Man går till hyllan med kolsyrat vatten, och är man då som jag så dricker man Loka/Ramlösa Naturell. Tittar bland Loka flaskorna som står där, inga naturella? Vidare till Ramlösa´n dååra, inga naturella? Där finns heller inte någon tom hylla där dom kunde ha stått, eller borde ha stått om dem var slut. Vänder mig om, där står EN HEL PALL NATURELLA, coop.... Dem har alltså tagit bort alla andra sorters naturella för att tvinga folk att köpa deras, och jag köpte deras för jag ville ha naturellt kolsyrat vatten, det smakade skit rent ut sagt!

- Jag tror inte ens vattnet i toalettstolen smakar så illa..

Nummer 2; vi ska laga mat hemma och ska ha en 5 dl gräddfil, skånemejerier då, kommer till hyllan, 3 dl skåne mejerier står där, men 5 dl står inte där längre, jaha då kanske dem är slut? Nej, dem har bytt ut dem mot sitt coop-mög och jag har testat den också, jag skulle inte ens ge den till min hund! Så nu mera köper vi 2 st 3 dl gräddfil från skåne mejeriet istället, enbart för att Coop inte säljer 5 dl längre, överkonsumering? Det är Konsum i ett nötskal det!

3)
POPCORN KÄRNOR! Det är något jag älskar att göra (: Och så finns det ett visst märke i det, minns inte vad det heter, men jag tror det är amerikanskt för det är deras flagga på den, mm, jammii! :) Dem finns inte längre, finns bara COOP´s, jag har provat dem med, det är inte stor skillnad på smaken, men det är inte jättekul att vartenda popcorn har en hård liten sten i sig som man tuggar på, USCH! Känns juh som att man ska bita av sig tänderna ibland :/ ..

Det här är bara 3 saker jag tagit upp nu, det finns många, många, mååånga fler, har ni inte sett det så gå och kolla! Det är helt overkligt att man kan göra så, dem säljer juh fortfarande t.ex. då Loka och Ramlösa men har tagit ut en specifik produkt ur deras sortiment för att kunna sälja sitt eget, det tycker inte jag är sjysst! Neej, Coop är korrupta, that´s it!

Ojsan, hoppsan!

- Det är väl så man stavar till hoppsan? Ser lite skumt ut? :/ ..

Nu har jag glömt att skriva igeen, har väl varit lite väl upptagen nu, är nämligen hundvakt åt världens sötaste lilla vovve, Trunte :) Jag och älsklingen ska ha en valp av henne om det nu är så att hon ska ha valpar nu snart, hoppas! (:

image54

Ååh,
nu har jag ringt till, ursäkta språket, det där jävla församlingshemmet, jag ringer och jagar den där jävla människan, som kallar sig präst, har jagat henne sen i torsdags, ISTÄLLET så jagar den andra jävla prästen mig, hon som JAG INTE VILL HA, hon ringer mig typ 5 ggr om dagen, GE UPP MÄNSKOJÄVEL! Kan man bli mer irriterad, den jag vill prata med är aldrig där och hon jag inte vill prata med har fan inget liv och måste ringa mig, stiiiiiiiiick! 

- Jag tror jag kommer få en stroke om inte hon slutar ringa snart :/ ..


Snacka om att kunna ge någon högt blodtryck .. Nog om det iallafall, ska beställa inbjudningarna till dopet idag, har hittat jättefina kort som man designar själv härinne på internet, perfekt. Och neej, jag är inte ovanligt arg idag, det är bara som det verkar, jag är faktiskt ganska så glad idaag :) Imorse kom Tebbe och Johan hit här, sen skulle Tebbe till trafikskolan så jag tog Trunte och Theo med mig och följde henne bort till banken, sen gick vi hem igen. Snart så kommer min älskling hem och då ska vi packa in Theo i bilen och köra och handla lite nya kläder, till mig! Ååh så kul :D Sen efter det ska jag till Trafikskolan och på hemvägen ska jag sola, så jag har haft en bra dag och kommer förhoppningsvis fortsätta ha det, det är bara den där människan utan liv med på tok för mycket fritid som bokstavligt talat retar gallfeber på mig :/ ..

På tal om att reta gallfeber,
i fredags så knackade det på vår dörr, konsigt tyckte jag för jag hade inte bestämt med någon att komma, men ibland är det postbudet som knackar för att lämna ett paket som är för stort för brevinkastet. Får faktiskt paket ganska ofta, men de är mest till Theo ;D Så jag öppnar dörren .. Asså det var lika korkat som den där gubben i lådan;
 - Guess who lixom ....
Det är så lätt att vara efterklok så det inte är sant.
Det är väl självklart att där står Jehovas fucking jävla vittne utanför dörren, jag bara men neeej .. Och dem börjar hålla låda, jag tål inte dem! Som tur var höll jag Theo i famnen så kunde rätt fort säga tack och adjö till dem två irritationsmomenten.

Jaa, nu verkade jag sur igen men det är jag iiicke! :) Humörsvängningar? Kalla det vad ni vill, I´m Happy Anyway :)
image55

Hur mycket kan man få för 50 öre ?

- Det beror på hur många man har :) Jag har 2441 st, det kan man nog få rätt mycket för om man skulle växla in dom ;p Jag har samlat i 2.5 år, fått hjälp även av; min lillasyster och hennes kompis, Michael, Michaels mamma, Tebbe, Gunal, Lump mfl.

image53

- it´s like a dream

Ni vet när man precis har fått något som man längtat efter jättelänge, nya mobilen man ville ha, senaste iPod:en, den där snygga jackan man trånat efter mm. mm. Då när man har den här känslan; jag måste drömma, detta är underbart, PINCH ME! Och man nyper sig själv och det är ingen dröm, man känner sig som den lyckligaste människan i världen. Den känslan får jag varje morgon när jag har min son i min famn, it´s like a dream come true, jag kan fortfarande inte fatta riktigt att den här underbara lilla människan verkligen finns och är min, min min miiin! - Att jag får ha dig hos mig varje dag är allt jag behöver (L) Du är min luft.

image52
Vår Stjärna!

Theodor - Guds Gåva

- till oss! :)

Hmm,
jag tycker kanske lite om dig däruppe iallafall! ;p Det var juh nämligen så här att jag och Michael hade bestämt en tid innan Theo ens blev till att om vi fick en pojke skulle han heta Ludwig, och om vi fick en flicka skulle hon heta Isabella. Jag ville att hon skulle heta bara Bella, men Michael tyckte hon skulle ha ett ordentligt namn så vi enades om Isabella.

Iallafall så snöade vi in oss totalt på de här två namnen när vi fick reda på att vi skulle ha barn, det var inget mer med det tyckte vi, vi var överens och allt var frid och fröjd. :) Sedan kom dagen då Theodor kikade fram, sköterskan tog upp honom och lade honom i min famn, jag bara tittade på det här lilla livet medan jag såg hur hans huvud försökte göra något. 1,2,3!
- Så lyfte han upp huvudet och tittade mig rakt in i ögonen, snacka om paff jag blev dååå! :D En bestämd liten kille, verkligen, direkt efter det skrämde han mig riktigt, han nöös! FYRA GÅNGER! Jag bara frågade sköterskan, - Vad gjorde han? Hon bara, - Han nös...
Jag bara, - Kan han det? Hah.. Man är lite förvirrad efteråt kan jag juh säga.. ;D

Michael och jag vi bara tittade på den här underbara lilla bebisen, couldn´t believe it was true! Och så säger jag; - Han liknar inte en Ludwig, va? Michael han höll väl med mig men ville inte säga något, men han erkände till slut att Theo var juh inte riktigt lik en Ludwig ;p Så där stod vi, namnlösa och med en bebis som behövde ett namn :| Det tog nog 2 dagar med funderanden om vi kanske skulle kalla honom Ludwig ändå för vi hade ändå bestämt det, olika namnförslag välde in, men inget tycktes passa, snacka om att vara på ruta 1 igen, vi som trodde vi var så förberedda med namnet var totalt oförberedda egentligen.

Michael var hem om och hämtade kläder och jag satt och tittade på den här lilla killen och försökte se ett namn i hans ansikte, då kom Theo upp, bara mjaa, det sitter faktiskt rätt fint på honom, eller hur man nu ska säga :p Ringde Michael och frågade vad han tyckte, för han hade hatat alla mina andra namnförslag och jag likaså med hans :p Han lät väldigt positiv och jag tänkte neej, det var bara för vi pratade i telefon, han kommer dissa det när han kommer in. Men nej då, Michael nappade på det, men däremot inteTheodor, bara Theo skulle han heta. Det blev en déjavu med Bella och Isabella, bara det att jag och Michael hade bytt plats och han var totalt orubblig, men jag lät det sjunka in i honom ett par dagar och ungefär en vecka senare hör jag Michael tilltala Theo; Theodor! Jag bara yees! ;)

Jag vet
att jag tycker att jag har en hel del otalt med han däruppe, jag tycker att han kan vara rätt orättvis ganska ofta och jag tycker aldrig att han är på min sida. Men idag var jag inne på namnsnurran och skulle kolla upp Theodor´s betydelse, då fick jag fram detta på skärmen;

Sökresultat  namnsnurra: Theodor  
Betydelse / ursprung: Guds gåva


Plötsligt känner jag mig inte lika arg på dig längre, kanske fanns en mening med att jag såg Theo i hans ansikte ? (; Lär väl aldrig få reda på det, men tron är fri :)

image51
Theo 1 dag gammal :)

Och som vanligt dyker personer in i ens liv hur som helst, bara poff så är dem tillbaka igen, SLUTA! Jag är trött på att folk kommer och går som de vill, önskar ibland att det funnits en sådan blockera-knapp till det verkliga livet också, allt skulle varit mycket skönare då.

Blogga 24/7 ?

Igår kväll hade jag inget liv, så jag satte mig och läste om alla andras liv, - tidsfördriv (:

Det var inte
jättekul, verkligen inte så kul som det verkar, man känner juh inte människorna så man har absolut inget att relatera till när man läser deras texter. "Upptäckte" att de flesta bloggar enbart för bloggandets skull och uppmärksamheten de kan få ut av det, EXCEPT (av alla de jag satt och läste igår) tidigmamma.blogg.se och loveoftrinity.blogg.se
- den som inte lider med er och ser upp till de starka individer ni är,
den människan kan inte vara korrekt funtad.

Läste en annan tjejs blogg, asså hon skrev verkligen en ny blogg var 10:e/20:e minut, och hon hade verkligen hållit på så från morgon till kväll, orka? Hur kan man ha så mycket att säga? Visst, läste juh en del av dem och det mesta hon skrev om är vad jag skulle klassa som junk, sen skrev hon att hon hatar folk som skriver bara för att skriva, inte för att de har något vettigt att säga,
- denial? image49

Ajaa,
nog om det nu! (: Min älskade lilla son ligger just nu i sitt babygym och "pratar" järnet med sin skallra som jag har hängt upp i en av dem här bågarna som går över. Han är så duktig! Han går och lägger sig vid 22 på kvällen och stiger upp allt från 06.00 till (som idag) 07.20, kan man ha det bättre? Jag tror inte det :) Han är verkligen mamma´s och pappa´s stjärna, utan honom är vi inget <3 Jag bara älskar att väckas av honom på morgonen, lyfta upp honom ur hans säng och bara krama om honom, underbart! Hah, han har fått mitt morgon-humöör! :D Så skitt han glor på en på morgonen när han är helt yrvaken hah.. Så sööt (; Tänkte på det imorse med att jag trycker undan mitt morgonhumör varje morgon, aldrig i livet att jag kan se sur ut mot min lilla pojke, jag ler satan no matter what! Han är viktigast!

image50
MAMMA´S POJKE I PAPPA´S TRÖJA ;)

Vecka 8

- Vad har denna veckan att erbjuda da? Lite lugn och ro kanske? (: mm-hm! ^^,

image48
Theo says HI! :)

Ååh, vad jag är pigg idag! Huvudet är vaket för en gångs skull, awiii! :) Min aptit är tillbaka, för den som inte visste det så har den varit som bortflugen de senaste veckorna ;p Ajm löving itt! Jag hoppas verkligen att den där negativa, lättirriterade, sura zombien som var vaken mest för att det skulle så vara är bortblåst fåårevahh!

Veckan börjar härligt iallafall, Josefin var inte på The Voice idaag! :D Jag har väl en relativt "tom" vecka framför mig, om man ska jämföra med den förra, B L Ä - så bokstaverar man till den.
Mååste ringa församlingshemmet idag, verkligen, men det känns jobbigt, mest för att jag måste länka ihop lokal med präst och det blir juh  lokalpräst? Och det är inte riktigt det jag är ute efter, hah.. Jag driiiiver :p Jag orkar till och med sitta och skoja med mig själv, det här är sinnes så bra jag mår idaag! :D Var även vaken innan Theo idag, det var en vecka sen det hände sist.

I helgen, vad hände dååra? Joo Snaa och Alex var här i fredags, trevliigt! :) Sen var det födelsedagsfirande för Michaels systers sambo, hah.. Såna led; min fasters svågers brorssons flickväns mamma, haha jag kan hålla på med det hela dagen ;p 


"Does she know that we know that she knows that we knows?"
- haha Friends (;


Idaag har man varit duktig, städat, vikt tvätt, diskat och annat sånt äckligt tråkigt, men som måste göras - nödvändigt ont kanske man kan kalla det? Michael är sjuk idag, han jobbade ute hela förra veckan så nu ligger han i sängen dunderfökyld :/ .. Stackar´n! Solen lyser så sött in genom fönstret, ska nog ta och gå ut en sväng med Theo i vagnen, har en svag känsla bara att det ser varmare ut ute inifrån än vad det egentligen är; you can´t fool me! :p - Sen ikväll ska jag sooola! Power up litegrann :) Inte solat på en hel vecka nu, inte känt för att göra någonting alls den senaste veckan, skumt.

Måste bara tillägga det att jag hatar den här bloggen mer och mer för varje dag som går med den. Man trycker på förhandsvisa för att se hur bilder och dylikt sitter, sen trycker man på fortsätt redigera, väl härinne igen trycker man på spara utkast för att man var nöjd med hur den ser ut, sen efter det ser man att halva inlägget är borta, för när man kommer tillbaka in hit igen så finns inte det nya du precis tittade på i förhandsvisningen. - KLYDDIGT? Jaa, men jag börjar tröttna på denna nu!

Man skulle spana in den där blogger.com eller vad den nu heter,
- den kanske funkar iallafall!


Säkerhetsmeddelande

Är jag den enda som har en ful röd knapp på startmenyn med ett kryss på som klagar om att datorn är utsatt för risk 24 timmar om dygnet? Det kvittar vad jag gör, den sitter där den sitter. Men, när jag startade datorn nu så kommer samma knapp fram, fast i grön version och den berättar då att datorn inte är utsatt för risk längre, jag bara yees! Tog nog 2 sekunder så var den röd igen, så nu sitter den där och blinkar som vanligt och irriterar skiten ur en..

Det var
nästan som att dem ynka sekunderna som den inte störde en gjorde så att man stör sig ännu mer nu på den, nu vet jag juh att den kan försvinna. Jaa, det kan inte alltid vara lätt.

image45JAG HAR KOMMIT PÅ, jag vill ha en choklad-ask med hjärtan i,
dem hade fått en sån på The Voice imorse, muuums .. :p 
Och så hade de flera askar med gelé-hjärtan,
men dem ser bara goda ut, dem är inte det.
Denna lilla asken,
kostar enbart 140 kr att få skickad till sig, hmm?


Dagens-synd-om-Josefin;
"Dem passar inte direkt till rekvisitan härinne" - Josefin´s kommentar när de har fått in rosor i studion. Man kan väl tycka, men man behöver kanske inte säga det?
Eller som på tisdagens program, det står en liten pojke och tittar in genom glas-dörren, Josefin´s kommentar; "Hjälp, det står barn därute, vad läskigt." - Visst märks det att hon är 2-barns mamma :)

Japps, (my favourite word by the way) idag är det Alla hjärtans daag! Vet inte riktigt varför men känner mig såå himla negativ för tillfället. Hormonerna som spökar kanske? Jag hoppas dem slutar med det snart isåfall. Ikväll ska jag och pojken och Theo såklart ha en liten myskväll här hemma :) Och jag ska ha choklad, sådeså!

HAPPY VALENTINE!
image47


Jobbig dag idag.

- mm, nu är man verkligen helt slut, vill bara nanna, får se hur mycket sova det blir inatt? Har varit med Theo hos Elaka Tanten idag, han fick sin 3-månaders spruta, jag vet ärligt talat inte var det gjorde mest ont, i hans ben eller i mitt hjärta, fyfan! Det var riktigt hemskt.

Dagen började till och med illa, morr .. Först var Jakob sjuk på The Voice, och på hans plats har dem mage att ställa Calle Schulman, är ni helt förvrängda i hjärnkontoren eller? Antagligen var han ensam om att kunna ställa upp med så kort varsel - den enda logiska förklaringen enligt mig till att ställa den där jävla fucking uppmärksamhets-sucking människan i en direktsändning. Han har juh ändå inget liv så det var väl klart att han hade tid med det. Människa ... Någon borde sätta ner honom på jorden, käften på´n är fan dubbelt så stor som den där 1.60 korta benhögen, kan någon vara snäll att blåsa på honom så han trillar ihop i en fin liten pile of bones? - Irritationsmoment.


Jag hoppas verkligen att hans fula feja inte står där imorgon bitti för då ryker TV:n ..

Iallafall, täänk positivt ... Klockan 9 kom Tebbe och Johan, satt och pratade och lekte med våra små pojkar fram tills 11, gick ner till BabyCafét, och det ska vi juh inte prata om hah..! Nog för att Theo brukar vara sur när vi är där, men inte idag, - han var vansinnig! Fick till slut gå och lägga honom, det har aldrig hänt förr vill jag poängtera. Sen bar det av till Elaka Tanten till klockan halv 2, där han fick sin spruta - vansinnig igeen! Inte nog med det, den här sprutan kommer göra honom gnällig i 2-3 dagar, mest troligt kommer han vakna på natten och inte kunna sova, hans rutiner kommer att ruckas totalt. - Jippi?

Sen var jag och Tebbe nere på Trafik-skolan, deras 80-tals-skärmar är det perfekta huvudvärks-framkallande medlet, aiii... Efter det vart det att gå och handla, tunga, tunga kassar. Väldigt ont i mina armar ..... Men Theo sov när vi kom hem med dem, skönt tänkte jag, think again. Gick bara snabbt ner och lämnade Tebbe vid bussen, när jag kommer hem så har Theo vaknat och är störtledsen, gick knappt att trösta honom, men nu sover han.. Så en skål makaroner med köttbullar senare så sitter jag till slut här och nu tänker jag sova, känner mig lagom fucking negativ just nu, fast det kanske märks? - ADJÖKEN!

image44

Carecentral.

- Det är väl det vårdcentral heter på engelska? Kanske? (A)

Har iallafall varit där idag, med Tebbe och Johan, Theo var med såklart :) Han var så trevlig så och låg och nannade i sin vagn, tills mamma fick ta upp honom, det var inte en riktigt lika fin historia :p Hah, naa han var faktiskt lugn tills den lilla damen skulle sticka mamma, då gallskrek han! :p Bara - Hallååå Theo det är faktiskt mig hon sticker, inte dig! (: Han verkade juh inte riktigt lika övertygad.

Träffat massa folk idag, som man alltid lyckas med så fort man går utanför dörren, borde nog börja göra det oftare ;p Imorgon blir det BabyCafét som vanligt, förhoppningsvis så är Johan och Tebbe med! :) Måste tyvärr gå tidigare för Theo ska till Elaka Tanten 13:30, han ska få sin första vaccination, känns lite läskigt men det ska nog gå bra.

Neej, nu ska jag gå och göra lite mos med avakado - worth to die for - yum yum!

image43

BTW! Joanna, du är en jääkla lunar- och blogg-snoook! Hah.. ;) Kraams på dig!

10:e februari - GRATTIS!

image41
Yees idag når min lilla gosse ännu en "milstolpe" i sitt nya lilla liv (: 3-månaders-stolpen för att vara helt korrekt ;p På ett sätt så längtar jag tills han börjar krypa och leka med saker, tycker tiden går jättesakta när jag tänker på de sakerna, men på samma gång, - vadå 3 månader? Känns som att det var igår vi kom hem från BB, tiden går så fort men ändå långsamt. Han har verkligen utvecklats sen dag 1, både på insidan och utsidan. Idag kan han; le och skratta, jollra och "snacka" litegrann,  hålla huvudet stadigt och lyfta upp nästan hela överkroppen när han ligger på magen, ta tag i saker och släppa dem, ta tag i saker och stoppa dom i munnen (; , han kan stå upp om man hjälper honom hålla balansen, sikta på saker och sparka på dom, åla sig av babygymmet ner på golvet, vända runt sig i sängen, känna igen saker mm. mm. - Och allt det där har han lärt sig på 3 månader, det är helt makalöst!

image42
Theo ungefär 2 veckor                             Theo nästan 3 månader

- formsvacka ?

Kan man kalla det så när man känner sig ovanligt trött och omotiverad till det mesta?

Tjaa, jag har ingen aning, men någonting får jag juh kalla det tycker jag :p BTW! Hah, jag är lite knasig ibland, märkte typ nyss att jag börjat mina 3 senaste inlägg med "japps," - antingen är jag väldigt positiv eller så har jag en dålig vokabulär, vad tror ni? (:

Idaag har vi varit hos Theo´s farmor och farfar, druckit kaffe och umgåtts (: Theo är lite bångstyrig för tillfället, han vill underhållas exakt hela tiden, och att gå och lägga sig, vad är det för något? Jaa, han är rolig den lilla mannen ;D Läste hans bebis-horoskop för hela 2008, vilket överensstämde helt på Theo, "får den lilla inte som han/hon vill så får man höra det"
- ehh jaa det kan man juh säga! :p

Nuu
är det helg, känns inte riktigt som det, men nuförtiden så känns det som att det kan vara vilken dag som helst, när som helst. Theo´s rutiner ändrar inte på sig bara för att det råkar vara Löördag! :p Precis ätit lite middag, mos med avakadoo :D - mums muums! Tänkte sätta mig ner med pojken nu och titta på Miami Ink, som är så guuuda-coolt, Ami rockar (:

Och Theo har börjat prata lite mer, han sitter och säger "HAAOOO HAAOOO" om och om igen. När man säger "ga-ga" till honom så ler han och sätter upp händerna för ansiktet och så hör man ett litet "glll" från den lilla munnen bakom händerna, och ögonen riktigt tindrar på honom, såå underbart!

image40
One smile from you rocks my world!

nu eree kväll..

Japps, då har denna dagen också traskat förbi, inget nämnvärt som har hänt. Missade spela eller spola idag, det var juh en liten miss :/ - får gå in på deras hemsida och spana lite istället.

Gäsp, gäsp, gääsp! Det var juh sjutton vad man kan gå omkring och gäspa och vara trött,
- NATT!

muxx (^^,)

- torsdag.

Japps, idag är det torsdag, imorgon är det fredag, snart slut på denna veckan med, skönt eller inte? Hmm, kvittar egentligen, same shit, different day. Theo somnade vid 7-tiden igår kväll och vaknade halv 7 imorse, duktig pojke! :D

Dagens-synd-om-Josefin: Hon glider först in på klackar av stål, klagar om hur mycket hon ogillar när folk berättar om sina drömmar för henne "det är juh sååå tråkigt!" - jaa visst det är klart man får tycka det, men att direkt efter det ställa sig och berätta vad hon drömde inatt?! Josefin... Skärpning! Jag har kommit på vems hennes snorkiga personlighet är en kopia av, nästan så man ska ringa Disney och fråga om de grundat denna figurens personlighet på en viss Miss Crafoord;

image37image38
Bud på att skicka in dom till Aftonbladet´s Piff&Puff (:


Ajåå, typ precis kommit hem, varit i Ystad idaag. Theo har busat hos farmor, nu ligger han och snusar i sin säng, hoppas han vaknar snart! :) Annars har det inte hunnit hända så mycket mer idag. Har väl varit en helt okej dag enligt min åsikt.

image39
Theo i mamma´s famn hos Per&Milla

Ännu en bild jag snott av Michaels syster ;p
Men det är kul att ha bilder som man inte bara själv har tagit! (:


Det är lite föör enkelt att vara efterklok tycker jag.
Cao!

goodmorning sunshine!

Japps, det var iallafall så det kändes imorse när man vaknade, tycker juh mer av denna dagen som går desto värre blir den. Nu trivs du haa ? *tittar upp* Jaa, snubben där uppe älskar att jävlas med mig, inte för att vara sån men av alla människor, varför mig? Känner mig som Kalle Anka eller något..


image32


image33
Som sagt så började dagen underbart, vaknade vid halv 8, Theo sov
fortfarande. Satt och tittade på The Voice, Morgan Alling ifrån Tippen,
(ett sommarlovsprogram som gick på den tiden jag var liten -93 och -94)
guud vad gammal han har blivit, helt kal på toppen på huvudet, liknade
lite Crusty The Clown bara det att hans hår (på sidorna) såg ut som blött sjögräs.
Toppen, nu kommer allt mitt hår att trilla av till imorgon bitti..
- I guess I just can blame that on me...
Sen!
- japps det blev bättre! Så uppfylldes min önskan, om än bara för 15 minuter men iallafall. Özz Nüjen entrade studion awiii! :D Och han ställde sig på Josefin´s plats! Asså det var exakt det jag skrev om för någon dag sen om inte det kunde hända och POFF - it happened!

image34
Sköldpaddan, med sitt läskiga leende, Jakob och Özz :D

Tänkte att detta måste vara en sån där bra-dag, tänk igen säger jag bara, åt helt fucking andra hållet! Usch neej, bara 4 timmar kvar av den här dagen, bud på att gå och lägga sig så det inte kan hända mer skit. Såna små-grejer som bara irriterar skiten ur en, gaah!

Ajaa,
mina två pojkar mår bra och det är juh det som räknas, älsklingen kom precis med en kopp kaffe till mig, neej få inte ens för dig att denna dagen skulle vända nu, it´s too late, I´m already pissed! Precis kommit hem från solariet, kände verkligen att jag behövde det idag, så nu ska jag gå in i en lååång-dusch. Mammas lilla gosse har redan somnat, får se om han vaknar till sista målet eller vaknar inatt och vill ha det, kanske till och med imorgon bitti?

Det får framtiden utvisa (:

image36
- Tittut!
Mammas linslus (;

What goes around comes around.

Samsung g600

image23
 Been there!           Done that!                  Hate it!                Sick and tired off it!


image24


Här är min nya skönhet som jag förhoppningsvis
har i min hand inom 4 veckor!
Samsung ofcourse! (;jahaa ,

Ny vecka igen och som vanligt massa nya saker att göra. Blir så trött av det här tråkiga gråa vädret, till och med snö är bättre än detta :/ .. Igår var det tvätt-dag igeen, blir mycket tvätt med en liten 2 månaders bebis ;D Var och solade igår kväll, terapii (: - I´m lööving it!


Annars har det väl inte hänt så mycket, imorgon bitti kommer Tebbe och Johan, blir det att gå ner på BabyCafét, sen ska man nog till körskolan efter det. Känner mig så slö och oengagerad just nu, blää, inte alls kul! Men men, det vänder väl någon gång.

KORS I TAKET! - Josefin klagade inte en enda gång idag, inte vad jag hörde iallafall, mer än att hon sa att kungen skulle ligga bland 450 skjutna fåglar, som han själv skjutit några :p Men det var inget klagande om hur synd det är om henne! Verkar som att Italien-resan och shoppandet gjorde henne gott :) Synd om Jakob bara :( Men starkt av honom att stå där redan idag, tackar man föör! :)

Nej, nu ska jag ta och spend some quality-time with my family, ciao!

image31

ARRIVEDERCI!

att lära sig en läxa

- Har allt en mening?

Satt och funderade på det igår medan jag matade min underbara son, det är nästan otroligt hur mycket tankar som kan virvla runt i huvudet när man tittar på det lilla livet man skapat, det lilla livet som faktiskt inte funnits utan mig, och Michael såklart. Så många frågor man ställer sig, så många saker man föreställer sig om hur hans liv kan bli, vad han ska vara med om, och hur jag ska kunna skydda honom från allt ont på denna planeten. Men det är en ren omöjlighet, hur mycket jag än vill så kan jag inte det, jag kan inte precis smälta ihop mig med honom och följa honom vart han än går, jag måste låta honom leva sitt liv, lära sig sina läxor.

Det var så
jag kom att tänka på min topic för idag; allt vi ser, allt vi gör, hör och är med om, är det en slump eller har allt, exakt allt faktiskt en mening? - Är allt läxor som vi ska gå igenom och lära oss, som i skolan? Ibland tycker jag bara att livet gör underliga saker.
T.ex.
i torsdags när jag kom ut från solariet så var det en tjej i rullstol utanför med, vad jag tror det var, sin mamma. Det var juh inget konstigt med det, men, hennes mamma började prata helt mycket med mig, sa en massa orelevanta saker och jag bara tänkte; varför säger du detta till mig? Gick ut därifrån och bara förvånade mig, vad sjutton hade det där med mig att göra? Det kanske bara var snack för att vara trevlig, men isåfall varför? Jag skulle inte precis sitta utanför med henne och vänta på hennes dotter, nej jag fattar inte.
Det är såna saker jag kan fundera på ibland, helt plötsligt dyker en människa in i ens liv, om ens bara för 30 sekunder för att tala om att du har tappat något eller vill fråga dig om vägbeskrivning. Det värsta tycker jag är människor som man känt en gång i tiden som bara dyker upp på de mest underliga ställena, när som helst, var som helst, hur som helst. Det enda man tänker, jag iallafall, är - var i hela helvetet kom du ifrån?


Det där är juh en liten pettitess-sak, men det är precis det jag undrar, räknas allt, stort som smått? Har exakt allt en mening? Ska man inhallera allt, för allt har mer eller mindre något med ens liv och framtid att göra?

- Många saker ändrar karaktär efter hur man ser på situationen - tänk på det.

Vi kallar det juh så gulligt idag att man ska lära sig en läxa av allt man är med om, mest dåliga saker iofs, men är det riktigt rätt? Jag tror att man ska ta till sig av alla händelser som avviker från ens vardagliga liv, jag menar juh inte att man ska sitta och grubbla på allt som t.ex. när bästisen berättar om vad hon åt till middag igår, som hon berättar om varje dag i skolan på lunchen. Utan saker som avviker, en främling på gatan kanske kommer fram till dig med ett flygblad om något, istället för att som vanligt - ta det och sen slänga det 5 meter längre bort, eller - bara gå förbi, ta bladet, läs det, det kanske är en vägledning för dig. Nu var det här med flygblad bara ett exempel, det kan vara vad som helst.

Funderade även på en del hat man kan känna, mot människor, händelser mm. Man går och hatar något som hänt i ens liv, stör sig på det, tänker på det, får ångest av det, mår allmänt skit, men ändå ska man hata det! Det är väl självklart att man ska hata det, uttala sig illa om det, för då känns det juh bättre! - eller? Om man ska tänka efter, hur mår en hatisk, irriterad, ångestfylld människa som går och tänker en massa? Inte så bra, inte alls bra. Och om man då hatar någon/något, varför tillåta den/det att fortsätta gnaga på dig när du själv kan göra något; släppa det! Det är inte värt det, tänk igenom det, lär dig av det och sen släpp det!

"Håll dina vänner nära men dina fiender närmare"


- hah, mm det där uttrycket har man ofrivlligt fått lära sig en stor läxa av, det jag trodde var min bästa vän var egentligen min värsta fiende, jag upptäckte detta för sent. Jag har gått runt och hatat, velat mörda (; , tänkt, fått ångest på grund av hur korkad jag kan vara, hur blind man kan vara bara för att man vill tro det bästa om just den människan. Lampan tändes och allt annat slocknade, jag förstod inte varför, eller framför allt hur den här människan kunde göra så här mot mig. Det finns ett svar på detta, det är en människa, människor är inte pålitliga och det visste jag juh innan, men jag trodde denna var annorlunda men nix, alla är av samma skrot och korn.
Iallafall, jag tänker inte vara arg mer, jag ska inte låta detta gnaga på mitt liv, för att utan den människan hade jag säkert inte suttit just här idag, här i mitt drömliv, så jag får ändå tacka denna människan för att ha följt mig så långt som den gjorde. Det är en skön känsla inom sig när man bestämmer sig för att släppa det, en tyngd från axlarna försvinner, bokstavligen, tror att det känns så mest för att man äntligen andas ut ordentligt.

Istället för att se det dåliga i allt hemskt som händer,
försök se en mening med det!

Learn from yesterday, live today and don´t spend your time thinking about tomorrow, life´s to short and tomorrow will come whether you think about it or not.


Ett annat exempel på att allt har en mening, i början på januari 2006 skulle jag åka upp till Helsingborg, men av någon anledning kom jag inte längre än Lund. Det var apa-länge till något tåg eller buss gick så jag ringde istället till Tebbe och frågade om hennes dåvarande pojkvän kunde hämta upp mig i Lund, det kunde dem. Bestämde att vi skulle dra ner till Gondolen i Sjöbo istället och dricka lite och ha kul. Medan jag satt utanför Seven Eleven och väntade på dem så tänkte jag;
"Vad är nu detta för mening? Varför kommer jag inte till Helsingborg?
Vad är det som ska hända i Sjöbo ikväll?"
Nog hade jag rätt i det jag tänkte, men jag tänkte att det skulle hända något dåligt, TVÄRTOM, hade jag inte åkt till Sjöbo den kvällen och gått till Gondolen så kanske jag aldrig hade träffat Michael och då hade mitt liv inte sett ut som det gör idag. Det tog ett helt år innan jag kopplade det (: - But I did it!


Everything counts, everything has a meaning, you just have to see it 
- That is what I believe

image30


lördag,

- mm, gääsp! Ovanligt trött idag .. Precis duschat och ska snart dricka morgonkaffet, då kanske jag vaknar? Man kan alltid hoppas.

"All I know is everything is gonna be alright" - Alicia Keys

Hah,
hittade en gammal låt på min mobil; Byz - Karatefylla - LOOL! Den är så himla kuul bara "vem e de, vem e hon å vem fan e du?"  " jag har två olika skor, de här va himla skumt" "ingenting får lämnas, ingenting får ges bort, ingenting får slängas, allting måste ner fort" - hah, texten är för skön!

Igår hände inget speciellt alls, tog det bara lugnt, tittade till och med på Let´s Dance (första gången) - Theo gillade det, två människor med färgglada kläder som svingar runt, mm det passade precis hans smak. Men hans favorit, det är slalom! :D Han sitter riktigt och skrattar till det, kritvit bakgrund med "någonting" som åker fram och tillbaka, kan juh inte bli bättre enligt honom! :D - Sen tycker han om att kicka skiten ur Tiger med ;)

Idag
ska vi som sagt till Per och Milla, sen får man se vad som händer!

image29
That´s all from me folk´s!

Disappointed!

Jahaa, då var Vakna slut för denna veckan! Ser alltid fram emot fredagens program, mest för att dom kör spela eller spola då, brukar alltid vara någon bra låt. Men inte idag inte! Besviken.. De två första hade jag redan och den tredje, jaa, den sög! Hmff, känns ungefär som när man köpt en glass och tappat skiten i marken, snuvad!
Skönt att slippa den lilla chiuauan idag iallafall, jag glömde juh berätta "Dagens synd-om-Josefin" igår, ska nog ha det som en topic varje vardag. Iallafall, företaget bekostar dem en resa till Rom i Italy, och Jakob och sköldpaddan ska inte åka förrän imorgon och åka hem redan på söndag, medans Josefin, den lilla gottegrisen fick åka idag (fredag) MEN! Det är juh aldrig helt bra när man pratar om Josefin, hon var juh tvungen att ta planet 06:10 imorse, "straff" - var hennes eget uttalande om sin gratis-resa till Rom. Mm, jag tror nästan att jag börjar gråta över all hennes olycka! - Snacka om att leta fel med allt! Ajaa, "Dagens synd-om-Josefin" är tillbaka på måndag igen, jag förstår att alla väntar med spänning!

image25
Jaa, hon kan vara grym men fan så tröttsam med - sila tugget!

Ganska ballt att Pablo Francisco stack in snutan i studion idag (; Och som vanligt tyckte Calle Schulman till om allt han inte har med att göra, plus att han stod och diskuterade i TV om vad som hänt mellan han och hans flickvän igår, respektlöst!
Det är väl inget man står i TV och beklagar sig om? Ahh, han är konstig. Hoppas tjafset löste sig trots hans, hur ska man formulera sig, ovanligt ovanliga "problemlösning".

Igår gick jag ner och solade iallafall, fick laddat batterierna lite, sen gick jag inte en millimeter längre, blåste satan i gatan ute :s Vi slapp ändå snö-ovädret som SMHI varnade för, okeej nu kommer det komma bara för jag skrev så.. STUPID! Jag tänker gå i ide tills det blir varmt igen ..
 
Mims - Like This Kanye West ft. Chris Martin - Homecoming Plies ft. T-pain - Shawty

Idag/ikväll
blir det att ta det lugnt, Michael ska jobba över hela helgen så, imorgon (lördag) ska vi iallafall till Milla och Per, Per fyllde juh år igår, grattis i efterskott! (:


image27Theo badade igåår,
han tycker det är så kul
med vatten, sen blir det
myspys på skötbordet
efter det :D


RSS 2.0