Some pictures

Kikade igenom kameran innan ikväll, hade nämligen inte rört den heller sedan jag slutade skriva i bloggen, den hörde på något konstigt vis hit och då var det inte intressant!

M har istället lekt lite fotograf, tänkte lägga upp en del av bilderna!


Becca, M och Theo på strandpromenad - jag jobbade som vanligt ^^,


Vår stora "lille"man!


ginis vs becca - MARIOCART! Mm, jag är lika allvarlig som jag ser ut!


The mad-ginis-look, it´s dangerous!


Farmor och Farfar kom på middag, Theo blev överlycklig ofc!


Becca och Theo!

Psst! M har stått bakom kameran, därav inga bilder på honom! ;/ ..

Jul i vårt hem!

Jajamensann, nu har denna familjen med börjat få lite julfint.
Jag och Theo har fejjat och donat det mesta av dagen, resultatet;

Hah, julstjärnan är sneare än pisatornet,
men det skiter jag i för jag har faktiskt spikat upp den själv!


Matplatsen har också fått sitt julpynt! :)

Små plus i vårat hem;

M´s farfars konstverk, en av alla de tavlor vi fått av honom.


Ljus med torkade blommor mm som doftar jul, stort plus till IKEA!


Another one!


Slutligen denna, min familj (L)

Och det största pluset hemma hos oss;

Min trogna följseslagare, världens bästa lilla medhjälpare!

I survived!

Another busy weekend has come to its end..

Blöh, jobbade 7:30 - 21 i fredags, 7 - 21 i lördags och 7 - 14 idag plus att vi har varit och kirrat ny kärra plus att det var skyltsöndag tidigare ikväll = ginis är totalt slut!

Lyckan är gjord iochmed att man är ledig imorgon, måste trots det ta mig till jobbet för att fylla i min timlista - man vill juh ha rätt lön ^^, och så ska jag inte glömma att lämna in min skatteblankett till dom så de kan dra rätt skatt nästa gång, ginis dont like efterskatt :/ ..

På tal om den nya bilen, faktiskt ganska söt, det är en flicka har jag bestämt! Ford Mondeo -01, hon är ljus metallicblå, lite gullig och bullig - a real sweetheart! Ganska perfekt till vår lilla familj, där finns till och med plats för tillökning haha :D

Två veckor kvar tills syrran kommer hem, saknar dig!
Hörs later guys!

Usch, fyfan!

Jag vet om att man inte ska svära men halv sex på en söndagmorgon har jag dispans!

Tänkte mest bara skryta om att jag faktiskt inte försov mig idag som jag trodde att jag skulle göra igår, fick inte ro i kroppen att sova förrän klockan var över ett - hur drygt är inte det?

Nu ska jag packa min fruktmatsäck och bege mig ut i den iskalla/nattmörka morgonen!
Idag blir det julskyltning i Tomelilla förhoppningsvis! :)

Äntligen kaffe!

Åh, mm, gud vad gott det är med "kaffekokarkaffe" (!)

Det är såna små "lyx"-saker i det dagliga livet, som man egentligen inte tänker på, som faktiskt gör vardagen lite bättre. Vår kaffekokare dog juh, efter 10-månaders lång oanvändning hade den till slut avlidit, till min och M´s stora förskräckelse :|

"Vad gör vi nu?"

gammalt hederligt vis såklart! En kastrull vatten på spisen, hur svårt kan det vara? Jo, morsning! Blörkkaffe, jag vet inte hur kaffekokaren gör det men jag lyckades då inte! Ljummet pissevatten med en svag smak av kaffe slash något äckligt som man helst inte vill dricka.

Min kära M har iallafall varit och köpt oss en ny kaffekokare idag, Melitta igen, men en Look denna gången. Den andra Melitta-rackaren åkte rakt ner i containern häromdagen, kan man inte sköta sitt åker man ut, plain and simple.

Så nu mina raringar, är ni varmt välkomna på kaffe igen! :D

Hah, helt knasigt egentligen, här sitter vi klockan 11 på kvällen och dricker varsin nylagad kopp kaffe - trots att jag borde ha gått och lagt mig för en halvtimme sedan (då jag kom hem) iochmed att jag ska upp kvart över fem imorgon bitti |-)

Det är sådant bara jag och min älskling kan lyckas med ^^,
Änd naow it´s tajm får ö brejk, godnatt världen!

Jaa, MARIETTE?

ginis-attack på G!

Jag ska inte ljuga och säga att jag är en trogen idol-anhängare, men jag har de senaste veckorna sett programmet och även läst en hel del om det i olika kvällstidningar.

Att Erik är favoriten är väl ingen nyhet för någon? Att han är en exemplarisk idolvinnare eller en ny fjortisidol som enbart hänger med för att alla de "yngre" tittarna har en crush i honom - det är en helt annan fråga, som jag tänker låta vara obesvarad, från min sida.

Men något som stör mig otroligt mycket är Mariettes hand/händer (!) på exakt alla sina framträdande, förutom det där hon hade en gitarr i famnen, har hon stått och viftat med händerna liknande en tokstolle som nyligen rymt från psykakuten.

Min fråga är;
Varför gör hon sådär?

Uppenbarligen försöker hon inte få publiken att göra svängrörelser och de frenetiskt ryckiga rörelserna liknar inte heller "jag-håller-en-tändare-i-min-hand"-rörelserna heller - en typsik publikdragar rörelse.

Jag har till och med börjat fundera på om det kanske är något hon vill säga?

Ni vet när man satt i klassrummet när man var mindre och hade rätt svar på frågan framme på tavlan och läraren totalignorerad ens "rätt-svar"-handuppräckning och man istället började rycka upp och ner med hela armen för att påkalla lärarens intresse.

Oftast blev ointresset från lärarens sida ännu större, det är aldrig roligt med tjatiga, ryckiga handuppräckningar. Fast Mariettes "moves" irriterar mest mig och gör att jag faktiskt vill veta vad hon vill!

Mariette, vad är det Du vill säga?

091127

Godmorgon, då var man vaken sedan en timme igen.

Vi har precis varit och lämnat Theo på dagis, är hemma om nu innan man börjar 7:30 ^^, Tittar på The Voice och bara slappnar av, känner att det behövs denna dag, slutar inte förrän klockan nio ikväll :/ ..

Ha en bra dag!

Åska? Hagel?

Okej, när det åskar och haglar i slutet av november kan jag också hålla med om att vädret inte riktigt beter sig som vanligt, vad kommer härnäst? Solsken och 35 grader (?) drömma kan man alltid göra ^^,

Har precis ätit, strax innan det packade jag in 3,2 kg färs i frysen, thats alot of meat :| blir köttfärssås resten av månaden antar jag! Just nu vill jag inte ens fundera över mat, har varit en riktig ätar-dag idag :S

På jobbet hade vi "höstfest" där det bjöds på både musik och utsökt resturangmat till oss alla, oerhört gott att äta "tocke" får jag säga, mättande med. Och äppelkakan till efterrätt gjorde inte magsäcken större, hah, men man kan inte tacka nej till det, tyvärr!

Just nu är jag bara allmänt trött och frustrerad, har varit en lång och ganska dryg dag som snart är slut. Nu ska jag diska efter middagen jag lagade, ungefär som alla andra dagar har sett ut denna månaden -_-

Efter det blir det dammsugning och en styck två-åring i plurret!
Wohoo, vilken kanondag.

guess who´s baack?

BACK AGAIN, THE LADY IS BACK - TELL YOUR FRIENDS!

Hah, heej, long time no seen ha? Ingen har märkt det mer än jag, sitter här med min labtop och mobila bredband, tror ni att ginis har blivit hightech eller? Ajaa, nog snackat om mig.

Vad har hänt?

Theo har fyllt två år - världsstort! Tack till alla som var med och firade honom, det betyder mycket att se vilka som verkligen bryr sig om vår stora kille!


Grabbarna Björk! Theodor fokuserar på att blåsa ut sina två två-årsljus!

Vi har flyttat - världsbäst! Syrran har varit hemma från London - greeat! Många rundor på IKEA har det blivit - asdrygt. Massa jobb - typ 200 timmar denna månaden.

Aa, det var lite smått och gott ur våran verklighet.
Och jag har inte ens loggat in på bloggen sedan vi började flytta ^^,
IT´S A RECORD!

Ska försöka komma in i att sitta vid datorn igen, skriva om min ünderbara vardag och bara vara mig själv, as always! Fast inte idag, nu är det time to hit the bed, gonna be a long finish på denna veckan, 40 timmar kvar att wörka och det är bara onsdag ;|

GODNATT!

RSS 2.0