Vad gör man idag?

Denna dag är ett resultat av föregående dag - denna dag är trött, idag är jag trött!

Fast det lär nog gå över lagom efter kl 21:00 - då sitter man väl med Facebook, Aftonbladet och Instagram och "zappar" mellan de olika alternativen, möjligtvis kommer Blocket-appen återfå sin heta funktion en halvtimme ikväll med, men detta är enbart spekulationer!

Just nu sitter jag och tittar på när min som spelar fotboll tillsammans med sina årskamrater. Vardagen börjar återgå till sitt normala tillstånd nu när jul och nyår är över, all ära till dessa högtider men fy bubblan vad de kan suga musten ur en!

På onsdag startar skolan för Lilleman - om det inte var på torsdag, det tål att kontrolleras! Sedan väntar ett par långa, kalla månader innan vi kan få se träden knoppas!

Nog dravlat, fotbollen är slut om trehundra sekunder, en liten tös städar lokalen med sina vinterkläder (läs ålar runt sig i trapporna) det tackar nog lokalvårdarna för imorgon, om de inte har klämdag?

Ja för på tisdag är det minsann trettondag knut, än är inte ordningen återställd.....

Mina två, alldeles underbara, nyårsfirandet barn 2014 <3Ibland,

Ibland är det svårt att vakna, som imorse, grusen i ögonen verkade aldrig riktigt ta slut och den där lilla extra stunden som är den enda man behövde för att bli pigg blev aldrig tillräckligt lång.

Ibland är det svårt att somna, ögonen vill inte alls samarbeta och känns inte alls vid någon grus från morgonen. Nej, man minns inte ens hur det kändes att vara så trött, det är juh nu det händer grejer; kolla Facebook 50x - check! Spana Instagram, Aftonbladet, Facebook (dubbelkoll)

Blocket - den appen har nog aldrig varit mer intressant än den kan vara där runt 00:00 snåret; undrar vad som gömmer sig i den?

30 minuter senare; 

Efter att ha sökt på 15 st meningslösa objekt, läst igenom 150 st annonser, om något jag inte ens vill ha, har blocket-appen återfått sin vanliga trista, påtokförstora, neutrala aura - Jag stänger ner den!

Fortfarande sömnlös, vi checkar Facebook, Instagram och Aftonbladet, igen...

BAM... Ett nytt mord i Aftonbladet! Något har hänt, trycker mig in i artikeln, läser introduktionen till den - "61-åring slår ihjäl 20-åring" - Amen för helvete vilken j**la värld vi lever i *stänger ner artikeln*

Ute i startposition igen, filosoferar och tänker att "Jag har världen i min hand men jag har inget att göra med den."

Jag relaterar självklart till mina iphone 5S vilket är absolut årets bästa köp för mig! Men den är också en irriterande craving som gör mig till ett besatt monster att kolla allt, helst samtidigt, flera gånger om och om igen - speciellt när jag ska sova!

Och nu fick jag idéen att jag ska börja blogga innan sängdags istället, det om något kan hjälpa tankarna att åter samla sig i sina tilltänkta klungor samt att få den lugna lilla stunden man behöver när man ska sova, så godnatt soldiers!

RSS 2.0