Howdy Partner!

Åh mi good vilken lång dag detta har varit!

Först blev jag extrainkallad på jobbet - som att en timvikarie någonsin inte blir det (?) Det var en helt underbar arbetsdag iallafall, dock hade min hjärna ställt in sig på att "Idag är vi lediga!" så lite småsur var den la. Jaa, sedan slutade jag, drack kaffe med svägerskan - äntligen ses vi efter sjukhusvistelsen!

Tebbelina var också häruppe och hjälpte till med att tömma kaffekannan ;D

Efter det åkte hela lilla familjen Johansson-Björk till Malmö, kom hem nu strax efter åtta, som alltid hade man fått på tok för mkt saker med sig hem, bland annat en 32 tums HD LCD TV, nya böcker till Theo och en Puma mjukisdress till MOI!

Börjar oroa mig för var jag ska ha plats med alla mina mjukisdressar,
förvaringsförslag någon?

*MWAAH*

Theodor 100221


Mammas älskade goseman! Älskar, älskar, älskaar Dig hjärtat!

..då var det dags igen!

Gaah, ut och slaska i snön igen - orka..? ;/ ..

Känner mig oerhört trött idag, Theo somnade inte förrän vid elva igår och sedan har han gnällt det mesta av natten uppe på det, stackarn :( Tur att man bara har en kort dag idag, ska hem och mysa med min lilla kille om ett par timmar igen ^^,

Hade världens mysigaste kväll igår med V, D och lilla E :) God mat och fina barn, det kan inte bli bättre (+) lite roliga samtalsämnen, haha, man kan förvåna sig för mindre angående vissa ibland ^^

Nu måste jag springa, as always!
See You around folks!

Slaask Plaask!

Hej! (jag ska faktiskt vara artig och hälsa idag) ^^,

What´s up and what´s down? Förhoppningsvis huvudet och fötterna, men är man som jag var imorse så ser det kanske ut som att man har vice versa uppe och nere fast det kändes mer tvärtom.

Möttes av fem centimeter ny-slask när jag gick utanför porten imorse, tittade ner på mina rara gympa-pjux, funderade om jag skulle gå in och ta på mig mina vinter-stövlar istället. Kom däremot ganska snabbt på att jag fortfarande inte har inpregnerat dom, hellre blöta fötter än vita ränder på mina svarta mockisar!

Jag har lovat mig själv att till nästa vinter ska jag ha inpregnerat dom, för nu känns det inte lönt - snön ska försvinna nu, eller hur..?

Jag intalar mig själv att snö är fint, att snö lyser upp i mörkret, att när snön ligger länge är det bra för jorden. Men alla de där orsakerna till att inte avsky det där vita slaskplasket som ligger utanför fönstret börjar sina, mitt tålamod börja ebba ut.

Jag säger som jag alltid gör; "UT MED SNÖ, SNÖ ÄR UTE!"
- ett typsikt ginis-citat.

Bra där Facebook!

Att en stor internet-sida lägger ut denna reklamen går över mitt förstånd;

Allvarligt talat, ska vi matas med reklam som säger att det är OK att lura polisen?
Vad är nästa reklam, att illegala droginköp är okej (?)

godmorgon!

Uää, ett "godmorgon" innan klockan åtta är ingen godmorgon...

Åh, ska strax bege mig till la wörk, jag ska bara dryga mig lite här så jag får extra brått,
STRESS! - vaknar man kanske till? ;D

Ajaah, skulle mest bara visa att jag levde!
The Voice - Me Love You!

Me and my Compaq!

Godkväll folks!

Sitter här med min tio tummare och glider, finns inte mycket annat att göra en kväll som denna. Jag och Lilleman ska alldeles strax bege oss in mot badrummet - it is the bathinghour!

Idag har vi la inte gjort allt för mycket, mest tagit det lugnt och bara varit, skönt när det händer! Var ute med V och E på en promenad innan, gick upp om till T och J - där blev det cirkus kan jag säga haha :D As always.

Skönt att kunna prata med V igen efter många månaders tystnad, ibland är fienden närmre än man tror. Knappast första gången som en "nära vän" visat sig vara en varg i fårkläder. Antar att man aldrig kommer kunna skilja the bad ones from the good ones totalt, men man har iallafall lärt sig något utav det!

En artikel i min smak!


gratis yantra-matta..?

Hah, det märks verkligen inte att vi har bott här i tre månader,
fortfarande hittar jag överraskningar lite här och var;

Vad är oddsen för att målarna/snickarna glömmer denna uppe på ett av våra skåp? :D

Ajaa, det är bättre än dom gamla tandborstarna jag hittade ovanpå toa-skåpet.
Någon som känner för lite självplågeri? ;)

RSS 2.0