"Mamma!"

- "Mamma! Var e flugorna?" sa Theo till mig häromdagen, där stod han med flugsmällan i högsta hugg!

- "Jag vet inte hjärtat, de kanske har gått och nannat." svarade jag mitt lilla första pris.

Theo blev otroligt frustrerad av mitt svar och sa med bestämd ton, - "Nej mamma!" och fortsatte fråga var flugorna var. - "Du får leta upp dom då hjärtat men jag tror att de nannar." sa jag till Theo.

Då ställer han sig mitt på köksgolvet och ropar:
- "FLUGORNA KOM! KOMMA FLUGORNA!"

Om och om igen, har jag inte världens charmigaste 20-månaders kille?


- "Taket Mamma!" Aa, där brukar sitta flugor, men inte just då :)


Mamma´s fina älskling!

Just nu ligger Lilleman i sängen och säger "TIDOOTITOO" - det körde förbi en ambulans för en halvtimme sedan och han har hållt på med det sedan dess, hah! Ibland kommer det även - "Mamma! Ambulansen!" och så hör man "TIDOOTITOO!" igen, mitt hjärta!

Trasiga skor,

"Somliga går i trasiga skor, säg vad beror det på?"

Jag har två par trasiga skor som jag använder ibland, det är mina arbetsskor från min fd arbetsplats. Helt ärligt så tycker jag om att gå i dom, de är lite slitna på ytan men dö-bekväma inuti! :)


Dålig uppdatering,

igen!

Ajaa, tänkte slänga upp lite bilder. Jag, M och Theo var på Boan häromdagen, hade en liten eftermiddag där, alltid uppfriskande! Köpte nya kläder till M och Theo plus en oversize munkjacka till mig sedan var det bra.

Fast när vi kom till Blixten-avdelningen däremot så var det kört, Lilleman skulle ha ALLT! Det var tur att jag var med och kunde säga ifrån för M är en smula dålig på det (!) så Theo gick "bara" hem med 5st stora bilar .. 8-) Det fick väl gå för den här gången, Bilar är juh ändå hans favourite-movie!

Efter det åkte vi hem till Theos gudföräldrar och drack kaffe, mös järnet!

Theo åt middag när vi kom hem vid sitt alldeles egna lilla bord.


Tallriken tömdes fort!


Här har vi en av bilarna, Polisen!


Efter maten ville Theo prova skor, något av det roligaste som finns (?)

godkväll,

gäsp!

Fy katten, ikväll är jag megatrött. Har jobbat idag 06:45 - 16 och dagen har verkligen känts längre än vad den var -_- fast jag fick jobba med S så vi hade väl ganska roligt iallafall, stressigt men roligt! :)

Imorgon blir det jobb igen, slutar dock redan klockan 12 (!) ibland ska man ha det lite extra bra ;) Ska hämta Theo på dagis och sedan blir det en liten tur nere i Seabo.

Och nu orkar mitt trötta huvud inte skriva mer ;|

Lunchsamtal!

Har egentligen exakt 10,4 sekunder över för att skriva detta inlägget, vilket jag redan nu vet är en omöjlig tids-budget att hålla för den tog slut ungefär vid ordet "tids-budget".

Theo har precis ätit lunch, potatisbullar, Lillemans favorit! :) Han äter cirkus tre stycken - ganska maffigt för att vara en 20 månaders lillkille haa? ;D Mammas duktiga Stjärna!

Iallafall så hade Theo lämnat två bitar kvar på tallriken när han gick ifrån bordet, självklart efter att ha sagt "Tack för maten!" - morsans kille :D

Brukar få i honom dom också med lite övertalning, den första gick ner galant men när den andra biten skulle in i munnen sa jag som vanligt till Theo:

"- Sista biten nu raring!"

Idag fungerade inte den här kommentaren .. Theo svarade med bestämd röst:

"- Nej!"

Lite chockad mamma försökte nästa övertalningsmetod:

"- Men hjärtat, vem ska då ha den sista biten?"

Theo svarade iskallt:

"- Mamma ha mat!"

Vad svarar man på det? ;D Älskade lilla Charmtroll!

Nu ska jag ta mitt Första pris och promenera till dagis, jobbet väntar ikväll.

Underbart!

Åh ja!

Vår sacko (?) säck la sig precis exakt som jag ville, gah, här hade jag kunnat sitta hela kvällen juh! Synd bara att datorn är så himla tråkig. Funderade på om jag skulle gå ut och plocka några liter körsbär innan de trillar ner självmant från trädet och blir så kallat oätbara.

Fast samtidigt, vad ska jag med några liter körsbär till?
Hm, det är lite valet och kvalet,

Tisdagkväll,

Usch vilken tråkig dag!

Ingen inspiration till att skriva egentligen men jag får försöka mig på skiten iallafall, nu när jag har varit så duktig och dags-uppdaterat i efterhand och allt .. (!)

Idag har jag jobbat, solat - solarium, i detta landet blir man då inte brun av "sommar"-vädret! Åkt bussen, wii, hämtat Theo från dagis, matat ankorna med massa bröd som vi handlade på Konsum.

Lagat kvällsmat, diskat, plockat undan och nu är jag här.

Blixten är igång i bakgrunden, M sover och jag har ångest för den överfyllda tvättkorgen som står brevid dator-bordet (-_-) Jag avskyr tvätt, man blir aldrig klar med den! När man väl har tömt korgen kommer det genast nytt, blörk!

Lilleman ligger i sin nya favorit-ställning, typiskt barn va (?!)


Mammas kille med Snutte och Tiger

Puss,

nu orkar inte jag vara vaken mera.

Imorgon kallar äldreboendet på mig igen och innan dess hade jag tänkt att hinna sova åtminstonne 6 timmar, därav blir det sängen nuu. Seeya folks!

Btw (igen) det är roligt med alla nya besökare ;D

Nu är det Idag, igen!

Äntligen, dags att kluddra i nutid!

Det har varit en hög-tidlig söndag, vi har till och med varit i kyrkan (!) dock berodde detta på att Theos två små kusiner döptes idag! Det var så fint och man fick många flash-backs ifrån Theos dop!

Speciellt när jag såg Theos dopklänning som lilla Oliver hade lånat ;D


Båda familjerna, med gudföräldrar och en styck präst (samma som Theo)


Theo spenderade tiden i kyrkan hos Farmor!


Min fina älskling!


..och en styck über-trött ginis!

18:e juli

Denna dagen var stentråkig!

Jobbade 12-21 och sedan var det inte mycket mer med det.

17:e juli

Jag började som sagt sju denna dagen men gick hem redan klockan tolv,
det kompenserar mycket! :)

Gick och hämtade Theo efter jobb, mötte upp Terese och gick ner på marknaden. Senare kom Sussie också, tappade bort Terese bland folk vimlet, men det var samma tråkiga skit den dagen också.

Dagens plus var att jag träffade en kär gammal vän och hennes barn, har saknat dom något oerhört! Ibland önskar man att man kunde dra tillbaka tiden och njuta lite extra mycket av den istället för att ta den för givet.

Köpte en Blixten T-shirt till Lilleman och lite Bigaråer (?) till mig, sedan gick vi upp till Ferda och slappnade av en stund. Åkte med M hem så han fick sova ett par timmar, efter det åkte vi hem till svärföräldrarna och socialiserade oss lite.

Kvällen slutade med regn och åska (punkt)

16 juli (forts)

Fortsatt uppdatering från veckan som varit.

Efter vårdcentralen gick jag och Lilleman ner på marknaden, medan Theo sov middag i vagnen passade jag på att i lugn och ro strosa rundor bland stånden tillsammans med Ferda.

Köpte ett par Blixten-tofflor till Lilleman, en Blixten-ballong och en Blixten-bil som spelade musik och dansade, ni kan tro att Theo var i extas efter det! :)

Gick hem till Ferda vid 4-tiden, M&M kom strax efter, klockan 8a vart det ner på marknaden igen! Hade jättetrevligt, åkte karuseller - både med M och Lilleman (!) Kom inte hem förrän 12 på natten och då var jag trött!

Med tanke på att jag hade stigit upp klockan 5 på morgonen dagen innan och jobbat natten and so on, det blev 43 långa vakna timmar. Nog för att jag inte fick mer än 5 timmars sömn, på grund av att jag började klockan 7 dagen efter, men det är bättre än inget!

Det var den dagen det!

Btw, lool! Var ute på google precis och skulle finna en bild på Foppa-tofflorna (Blixten) och hamnade på en TRADERA-auktion. De såldes (NYPRIS) på marknaden för en 100-lapp, de såldes begagnade på Tradera för 193 kr (!) - hur korkade kan människor vara?


Lägger in en egen bild istället, köpte även två stycken figurer till honom som han har på sina skor, de föreställer Blixten och Mac, Mac är Blixtens lastbil som han åker runt med på alla sina tävlingar.

Ni kan tro att man blir inpsykad i filmen när man tvingas se den dag ut och dag in ;D Han har även två uppsättningar av den dansande bilen, alla föräldrar vet väl hur bra det är att ha två uppsättningar av allt?

16:e juli, husförsäljning!

Jaa, denna dagen blev vi ett hus fattigare.

Tog bussen hem klockan halv 8 och på grund av Sjöbo Fuckface Marknad stannade inte bussen vid "min" hållplats utan jag fick vackert gå hem från stationen, mycket lustigt när man jobbat hela natten och bara vill gå och drämma huvudet in i något mjukt.

Det blev ingen sömn när jag kom hem ändå. Upp med Lilleman och in i bilen med hela lilla familjen. Mot Ystad och mer pappersskrivning! Äntligen är vi bostadslösa!

Läget är inte lika illa som det låter, bitterljuv kind of feeling.

Kom hem, hann inte sova då heller på grund av ett inbokat besök på vårdcentralen. Har fått en muskelknuta under vänster-nyckelben så de ville att jag skulle besöka en sjukgymnast - orka (?!)

Jag har inte ens tid att skriva i denna fattiga bloggen, hur ska jag ha tid med en sjukgymnast? Folk tror juh att man skiter överflödstid ibland.

Och nu går mina ögon i kors, ingen mer skrivning för stunden, hörs imorgon!

15:e juli

Denna dagen började tidigt.

Hade först ett möte på banken, de sista papprena på huset skulle skrivas på. Efter det åkte jag med Terese till Harlösa för att laga en punktering på deras bil. Hem igen, tillbaka till huset.

Fönsterputsning och trädgårdsansning stod på tapeten |-)

Drygt, samtidigt som det fanns 10.000 st olika småkryp som ville hålla oss sällskap i den gassande solen. Höll på där i ett x antal timmar, åkte hem till Terese och sedan gick jag upp till Ferda där mina två älsklingar var (M och Lilleman).

Blev bjudna på middag hos svärföräldrarna, som vanligt jättegod mat! Sedan tickade klockan snabbt mot 8:a, då min buss till jobb gick - NATTEN!

Utan att ha sovit innan på dagen blev natten ganska lång och jobbig, helst vid 3-4 snåret, men det gick!

14: juli - Grattis till mig själv!

Då var det födelsedag på G!

Denna firades tillsammans med Terese i vårt hus, städning hela dagen! Snäckan var en riktig pärla och hjälpte mig, den bästa födelsedagspresenten ever - vem vill städa ett helt hus själv lixom?

Tröttnade på Ajax-doften framåt eftermiddagen så vi åkte hem till Terese och drack kaffe. M och Lilleman kom och hämtade mig vid 5-tiden. Åkte hem till svärföräldrarna, åkte ganska snart igen "hem" så M fick sova ett par timmar.

Sedan blev det huset igen, lite plock i frysen och tömning utav förrådet.

13:e juli

Hm, denna dagen minns jag lite mer av.

Jag och Lilleman gick upp, åt frukost och sedan begav vi oss till Ferda, jag lärde mig skala nypotatis på ett annorlunda sätt! Åt även jättegoda köttbullar strax innan jag skulle ta bussen till jobbet.

Jobbade kvällen med Sussie, kuul :D

Åkte hem till mina små hjärtan, Theo var faktiskt vaken när jag kom hem, trots att klockan var över 10 (!) Mammas lilla busfrö!

12:e juli

Jag minns faktiskt inte riktigt hur jag spenderade min söndag men kalendern har en påminnande notering om att jag har jobbat 8-16 - och nu minns jag att det stämmer!

Jobbade ensam med den drygaste, klängigaste människan i världen mellan 14:30 - 16, ibland går tiden lite extra sakta. Jag tog bussen hem halv 5 och sedan vet jag inte mer.

Intressant dag va?


..en vecka sedan (?)

Oj, oj, oj!

Var det verkligen en vecka sedan jag hade tid att sitta här sist?

Ah, det är inte lätt att ha fullt upp ibland, uppdatering är på väg, när jag orkar.

Min stora pojke!

Då var det kväll igen.

Ska lägga mig brevid M i sängen och titta på TV strax, tänkte bara svänga in om här först! :) Har jobbat idag och igår, imorgon blir det lite mer jobb, är inte ledig förrän på torsdag nästa vecka.

Om man nu kan kalla det ledighet när man slutar 7 på morgonen (?) neej, jag får nog vänta med min lediga dag tills veckan efter. Har iallafall haft en bra dag på äldreboendet, fick världens kommentar av imorse när jag gick in till en av mina tanter;

"Du, dig känner jag igen, jag har sett dig någonstans!"

Wihoo, mina 1.5 år där har satt ett spår i henne någonstans ;D Jag kramade om henne och skrattade gott åt den fina kommentar, älskar de små liven!

Theo sov hos Farmor och Farfar inatt, M var på firmafest och jag jobbade till 11 igår kväll så! :) Han verkar mycket nöjd och belåten den lilla mannen som förvrigt precis gått och lagt sig i sitt nya säng-set (BILAR OFCOURSE!).

Lilleman har förövrigt blivit väldigt "mogen" - om man kan kalla en 20-månaders kille det (?) - på kort tid. Och talet ska vi inte prata om, han säger ALLT! Meningarna flyger ur munnen på honom och han snappar upp minsta ord man råkar säga (!)

Det är roligt men samtidigt lite farligt, det gäller att vakta tungan! ;D

Nu ska jag smuggla in mig själv i älsklingens famn, tror inte att han märker något ^^,
Snart är det måndag, förhoppningsvis får vi en massa svar då!

Nu drar vii!

Nu går jag och Lilleman mot dagis!

My busy Schedule

Och så var man vaken igen, ska ligga och dra mig i sängen tills Theo vaknar tänkte jag!

Skönt att kunna göra det en morgon också. Fast innan jag kan göra det måste jag ge mig ut på flug-jakt, vi har en cp-fluga härinne som inte ger upp, nu är det dags att dö typ.

Skulle precis lägga in en bild på min kalender-vecka, men ångrade mig ganska snabbt, min kalender är lite för privat för det haa! Jag kan bara säga att det är mycket denna veckan, ännu mer nästa vecka. På torsdag hoppas jag att vi kan andas ut.

Taajm to Snooze

Nu fick man ögonen på sig!

Usch, det märks att jag känner mig lite orolig ikväll, är trött men kan inte lägga mig. Hm, vad är det nu som är på gång? Förhoppningsvis är det bara all stressen i vardagen just nu som spökar med mina sömnvanor.

Nu ska jag iallafall shutta ner denna datorn, lägga mig brevid älsklingen och titta på Scrubs - gjutet! Imorgon väntar en ny spännande dag på mig, det blir jobb på kvällen, möjlig övernattning på jobbet för att börja tidigt lördagmorgon, får väl se hur det blir.

En sak som nästan är lite ennerverande, så fort man bara "råkar" kommentera en av de större bloggarna på ett sätt som inte "alla andra gör" åker besöksstatistiken upp i taket! Vad är det för fel på folk?

Om jag tycker det är konstigt att en människa som vill vara anonym och inte visa upp sitt ansikte, det är för övrigt helt och hållet upp till henne, inte ens kan slänga upp en magbild när hon är "höggravid" på grund av att alla kommer in och snor bilderna direkt av henne, då osar det katt!

Och vill jag yttra mig om det så får jag göra det!
Någon får juh säga det alla andra tänker ^^,

Jag har aldrig hört på maken att en person som lägger upp (max) 10 st magbilder får de stulna trots att det är stämplar på dom (?) Antingen finns det gott om sjuka människor inne på just hennes blogg eller så har alla andra 10.000-tals gravida med bloggar och magbilder världens tur iochmed att ingen psykopat snor deras bilder.

Nej, sånt kan irritera rumpan av mig! Kanske skulle varna Stina-Lee, hon måste vara target number One nu (!) och vilken guldgruva för en gravid-mage-psykopat dessutom. Hon laddar f*n upp fler magbilder på 1 dag än vad den andra har gjort på 8 månader! :D

Ajaa, skämt och sido, godnatt!

Mysdress!

Pizzan vi åt för mer än 4 timmar sedan ligger fortfarande tung i magen, men gott var det! Nu känner jag mig über-mysig (efter allt MJ lyssnande kan man inte bli annat än harmonisk) och önskar att min älskling kunde vakna ge mig en bamsekram som bara han kan!


"I liiiike big buts and I can not Lie!"

"Titta! .."

"Theo! Titta! Mamma är en häst!"

Ropade jag till Theo häromdagen, jag hade verkligen gjort allt för att en glimt av hans blick då jag försökte fotografera honom när han tvättade sina händer, själv!

Den kommentaren var den enda som fungerade, nöden har ingen lag! Dock upptäckte Theo ganska snart att Mamma dragit en rövare och vände bort sitt söta lilla ansikte igen.

Do not Disturb me MAAM!

Nää, där var visst ingen häst,

Efter plaskandet, "handtvättningen" som jag fint benämnde det, strövade vi till Johan och Tebbe för en stunds lugn och ro ifrån helvetet här hemma.
Världens finaste skruttungar!

Efter det gick vi och matade ankorna med Vaniljkubbar, tror väl att de fick damp av allt sockret? ^^, Bättre det än att Theo sätter dom i sig! Därefter vandrade vi hemåt, åt middag (har jag för mig) sedan tar mitt minne slut.

Det är juh ändå 3 dagar sedan, man kan inte ha koll på allt!

Michael Jackson

Black or White - Michael Jackson

"I took my baby ....." Jag minns första gången jag hörde denna, det var sommar, jag satt ute i trädgården vid våra rådjurs statyer, hade precis fått ett kassettband med ett mycket märkligt utseende, enligt mig.


Jag kommer aldrig glömma framsidan, den var läskigt fin på ett konstigt sätt.

Året var 1992 och jag stod som sagt i trädgården och skuttade till Black or White som skrålade ur min sladdlösa kassettbandspelare (!) Trots at det är 17 år sedan är minnet fortfarande lika starkt som att det hade hänt igår.

Folk skriver frågan överallt: "Hur kommer du minnas Michael Jackson?"

Jag kommer att minnas honom som mannen, pojken, legenden som tog hela världen med storm. Han var den som bevisade för mänskligheten att man kan komma långt med ödmjukhet, att man inte måste vara en piratkopia utav den senaste frontfiguren.

I mina ögon gjorde han den största bedriften av alla möjlig;
Michael blev accepterad för den han var.

Jag tror också att det är därför hela världen sörjer nu, vi kommer aldrig mer att få uppleva en människa som honom igen. När MJ dog kändes det som att någon drog bort en livlina från Oss, med Oss menar jag alla vi som bor på denna jord.

En av de personer som brydde sig mest om livet på jorden var helt plötsligt bara borta,
- mänskligheten förlorade en utav sina förmyndare.

Om det nu någon gång har funnits en Jesus tror jag att Jacko var Hans spegelbild i vår tid.


UPPLYSNING!

Medan ni alla viktigpettrar sitter där och tjötar om klimathot hit och dit känner jag för att yttra mig en smula;

- Finns det någon levande individ som är intresserad av att lägga ihop lite pengar till att sätta skyddsplåtar över hela jorden? Eller något i den stilen för att skydda oss mot den solstorm som kan träffa jorden 2012 (!)

Dags att agera kanske?

När elektriciteten är utslagen och folk dör som flugor kring de bortsprängda kärnkraftverken så vill jag gärna höra en enda röst som säger "TÄNK PÅ KLIMATET!"


Eller så skiter vi i det här possibla hotet, för vem lyssnar på hot? Vi kanske skulle polisanmäla den rackaren och sedan dra ner på ICA och köpa all ekologisk skit de bara har! För det kommer rädda mänskligheten!

Mitt hjärta,

Det är du som får Mamma och Pappa att kämpa älskling. Det är i dig vi ser en utväg, du är vårt lilla ljus och vi ska göra allt för dig, för att vi ska ha det bra igen!


Look of Today

Denna dagen har varit värre än gårdagen, hur nu det ens kunde bli värre. Fick se inledningen och avslutningen på MJ´s minnesstund igår, resten fick jag ta del av i Aftonbladet idag. Anledning: Tant.

Michael Jacksons död är verkligen något av det största som har hänt i min tid och det märktes ännu tydligare igår när man fick se sorgen i alla människor som var på hans minnesstund, vila i frid Jacko!


Sista bilden är suddig,
hann tyvärr inte ta fler då Lilleman drastiskt försökte riva hela sin omgivning just då.

Byxor; Vero Moda "Tunika": Stadium (puma)

Direkt därefter sprang vi hem till Theos faster Connie där Milla, Oliver, Maximillian och Lillan var. Har varit på banken idag med, nu ska det bara lösa sig på måndag och torsdag också, hoppas!

Stort tack till hela M´s familj som stöttar oss just nu!
Det är tur att en av oss har en familj, jag har då inte haft någon sen januari 2007.

19:00

Nu blir det Michael Jackson!
The way we want to remember You,


Källa


Hudcancer & nyttig mat,

Japp, min dag började inte bra idag, det startade med att jag precis hade kommit fram till jobbet. Då ringer  M "Theo är sjuk, du måste komma hem NU" Jaha, lagom paff man blir när man nyttjat en hel timme till att ta sig dit och så ska man bara vända helt om, jag hade tur för Terese hade jobbat natten så fick åka med henne hem!

Räddaren i nöden! :)

Kom hem, mös med Lilleman, städade lite och sedan var det dags för frukost! Då börjades det, först slängde Tanten upp en artikel om hudcancer i huvudet på mig och att det nu är konstaterat att människor med mycket leverfläckar har ökad risk för att få hudcancer.

 
Mina armar är ganska utsatta för dessa prickar, men i övrigt har jag inte speciellt många - eller 11 st leverfläckar på en vad + knä är kanske många? Ajaa, jag vet om att hon visade mig den för att hon anser att jag ligger i riskzonen, det är så hon gör, den frukosten var inget nöje.

Direkt uppepå den artikeln slänger hon en ny artikel om sund mat som man ska äta, jag orkar inte med tjat om nyttig mat och hudcancer när jag äter min frukost, fan, mår fortfarande illa av alla hennes idéer.

Jag vill bara leva mitt liv i lugn ro, vara aktsam för vissa saker, ta del av en del av allt det forskarna skriver om, oroa mig ibland när jag själv väljer det. Behöver inte en människa som står över huvudet på mig varje dag och talar om alla fel och brister som finns i hela världen.

Ledig lägenhet någon?

GRATTIS SCHULMAN!

Den av bröderna som jag tycker "minst" illa om (?) blev pappa häromdagen.

Nu kanske hans lillebror slutar att föra korkade diskussioner angående gravida och förlossningar, troligtvis inte men man ska aldrig ge upp hoppet om att en polett faktiskt kan trilla ner i hans skalle.

Calle gjorde ett bryskt uttal i Aftonbladet häromdagen;

"Nu känner jag suget efter att bli pappa själv. Om inte jag också har barn inom ett år är det ett misslyckande. I synnerhet eftersom jag inte fick bli gudfar."
- That is soo Calle! Omogen.

Att bli pappa bara för att någon annan är det (?!) det är ingen ny bil du ska ha lilla vän. Den lilla krabaten kommer att finnas där både soliga och regniga dagar. 

Jjag tror att han behöver mogna några ton innan han ger sig in i föräldraleken, det är en lek med undantag för allt och utan några riktiga regler, bara vägledningar. Och har man gett sig in i leken får man leken tåla.

Alex Schulman visar att han är värd en del respekt när han nekar sin bror att bli gudfar, tycker jag, han kanske har insett att ett barn är ingen leksak som man ger till vem som helst? Det finns nog anledningar till att Du inte blev Gudfar Calle! Cred!

Hoppas att allting gick bra för mamman också och att hon inte använde för mycket bedövning, hon är då i riskzon för att bli det nya talesämnet inne på 1000apor (!)

Och en sak till, för mammans skull önskar jag att tösen inte var 48 cm lång och vägde 3214 KILO som Alex i sitt dagdrömmarstadie skrev om i Aftonbladet häromdagen.


Visst, allt är möjligt i drömmarnas värld men ändå?

Helt fantastiskt!

Det är helt fantatiskt, underbart och det slår mitt hjärta med storm varenda gång. Synen av min son, tanken på honom, att ha äran att vara i hans närhet, herregud, att det fanns en kärlek som denna hade jag ingen aning om innan vi fick lilla Theo (!)

Att han varje dag förvandlas till "den bästa-julklappen-ever" "den högsta önskan i världen" "nu vet jag att mirakel finns" - känslan, jaa, den nockar mig totalt varenda dag!

Hur man kan skapa ett så perfekt litet liv, att jag har den vackraste sonen i världen, hos mig! Aa, det är helt otänkbart ibland :) Jag tackar Gud varje dag för min Guds Gåva, Theodor är nyckeln till allt jag sökt efter i livet, Han gör min själ hel!


Theo - mammas och pappas lycka!

Vi är inget utan dig,

Uää,

- där dog min energi igen, känns som att jag skulle kunna somna ståendes mitt i alltihop.

Ajaa, nu ska Theo och jag ta den "lilla" promenaden till dagis, sedan blir det bussen till jobb för mig. Är hemma 22 ikväll igen, hate it! Jobbar morgon lördag och söndag, äntligen, har bara haft kvällar denna veckan! -_-

Nu ska vi borsta tänderna, ha det naajs!

Träningsdagbok

- eller något (?)

Då var det första passet avklarat, helst vill jag göra detta tre gånger om dagen men det tar på tok för lång tid :/ .. Försöker med minst två gånger, målet för dagen!

100 situps
50 situps med höjda ben
50 benlyft
50 benlyft med höjd nacke
50 benlyft HÖ
50 benlyft VÄ
50 rumplyft
50 rumpknip
50 sidlyft HÖ
50 sidlyft VÄ
50 rundade benlyft
25 armhävningar

Jag tror det är allt, det tar sin lilla tid som sagt.

Före träning


Efter träning

Liite skillnad blir det väl? Eller det är bara jag som inbillar mig? ^^, Nu ska jag gå och väcka mitt lilla hjärta, ska gå till dagis om 1.5 timme, tajm får frukost!

Morrn!

Är uppe tidigare än förväntat, skulle inte stiga upp förrän 08:30 men det gick jag bet på. Lilleman nannar fortfarande och jag sitter här och tittar ut genom fönstret varannan sekund. En cyklande hippie har fått för sig att natta över vid vår parkering (!) Jag tycker inte om när människor gör så, det känns som att de inkräktar på ens "revir".

Hoppas att han cyklar sin väg snart igen.

Tänkte att jag skulle passa på att köra morgon-passet med kaggen nu, hann inte så mycket igår fast däremot fick jag bära in 1 ton pellets i åsk-regnet som kom igår eftermiddags. Upp och ner för en garagenedfart 50 gånger, det är alltid något!


Så här mysig kan jag se ut på morgon, grr! ^^,

Vattnigt mellanmål.

Ännu en strålande solig dag, yeah!

Jag och Lilleman ska snart dra oss utåt, blir en snabb handlingsrunda (förhoppningsvis) sedan får vi hitta på något. Innan dess ska jag langa in en maskin tvätt, dammsuga och plocka iordning - det känns att man är ledig idag!

Vi har precis ätit Galia (?) och Vattenmelon, Linslusen är tillbaka igen! :D


"Mamma, gott!"

Vilket tjat!

Nu börjar jag bli less, sjukt jäkla less! Tidningar, TV, radio - jaa, all media man kan tänka sig, fortsätter att tjata, traggla, överdramatisera, hitta på, allt detta för att få så stora rubriker som möjligt som kan dra många tittare/läsare/lyssnare.

Kategorin heter Michael Jackson, mannen vars död blev större än alla svältande barn i Afrika, flygkrascher med flera 100 döda, mord, krig, jaa inget slår en rubrik om "Jacko" (!)

Jag älskar Jacksons musik, jag hatar att han har lämnat Jorde-livet, jag kommer sakna honom men hoppas ändå att detta var det bästa för hans söndertrasade liv. Jag kommer fortsätta älska att lyssna på hans musik och minnas honom för den Nova-stjärnan han var på scenen!

Jag hatar att hans barn har förlorat sin Pappa, jag avskyr att hans egen pappa kräver vårdnaden över barnen, han liknar för fan en gammal mordisk militär-gubbe från Afghanistan! Och att han (Joe) försöker använda sin sons tragiska bortgång för egen vinning, Scrue You gubb-fan!

Fast något jag snart kommer spy galla på är alla dessa rubriker (!) all uppståndelse, att alla bryr sig nu och inte när han levde, all denna falska medkänsla. Helt plötsligt finns det hur många "nära vänner" som helst till Michael, var fanns dom när han behövde dom?

Och så har vi ryktena om den fejkade döden, Elvis all over again, det är såå 70-tal! Kändisar dör också, de är faktiskt vanliga människor, även om inte många förstår det!

Michael Jackson fick aldrig ha ett normalt liv och inte ens när han är död ska han få vila i frid. Nej, istället ska man forsla hans kropp i en glaskista, för att folk ska få ta farväl (?!) är inte det att skända en människa? Han behandlas fortfarande lika respektlöst som när han levde, att folk inte skäms!

Det värsta är väl ändå allt tjat från människor som skulle på hans konserter, buhuu - pengarna tillbaka! "Cause we miss Jacko!" "Vi är fans men vi vill då inte betala för en konsert som inte blir av!" Det är skabbigt, rent ut sagt!

Konserten är inte avblåst på grund av sjukdom, framflyttad, eller inställd mest för att någon kände för det. Mannen dog, Kungen av Pop slutade andas, han kommer aldrig mer komma tillbaka!

Jag skulle ALDRIG begära pengarna tillbaka, om jag hade köpt en biljett till hans konsert var det för att jag ville se honom, jag betalade de pengarna för att se honom, de pengarna vill jag inte ha igen! Jag vill hedra hans död och minnas honom tillsammans med allt fint han gjorde - inte kräva tillbaka några pengar på grund av honom!

Skitta människor, hatar er.

Kort och gott, det jag ville skriva egentligen; SLUTA TJATA! Låt killen vara, han kommer alltid kommas ihåg som den legend han är, King of Pop. Men för fan;

KAN NI FÖRSÖKA FOKUSERA LITE PÅ
DEN DELEN AV VÄRLDEN SOM FORTFARANDE LEVER
?
ONE DOWN, SIX BILLIONS TO GO!

"Alla människor är lika värda" - pyttsan!

En trött ginis,

inget ovanligt va?

Bahh, dagen igår gjorde mig faktiskt trött, att åka hemifrån 06:45 och sedan inte komma hem förrän 23:15 - det är inte kul! Men nu är det över iallafall, kvällen igår gick bra, bättre än förväntat! Är mäkta stolt över min lilla Sussie! :)

Idag satte jag klockan på 8 fast steg inte upp förrän 9 |-) Tränade magen litegrann, har börjat synas nu! Jobbar bara så mycket för tillfället att jag känner att jag inte har tid att träna, antingen jobbar jag eller så leker jag med Theo.

Strax kommer Tebbeliina och hämtar mig och Lilleman, räddaren i nöden!

Jobbar till 21 ikväll, imorgon är jag ledig och ingenting ska få ändra på det (!) Fan, jobbar all week long juh som vanligt, det börjar kännas i kroppen nu :/ ..

Ajaa, det är bara att fortsätta, Let´s go!

RSS 2.0