two years of happiness

image22
- words can´t express what you mean to me!

a child´s laughter

- there is nothing more beautiful!


Igår blev visst en minnesvärd dag iallafall, men inte förrän mot slutet. Först var vi hos BM och sen BVC, var väl hemma vid 11 tiden igen .. Tog det lugnt här hemma och busade med Theo (: Sen kom moster Snork hit vid 7-tiden, lekte med Theo och pratade och såå, alltid kul när Snaa är här :) Sen! Satt i soffan med Theo i knäet tillsammans med Snork, busade som vanligt med honom och visst, han ler alltid jättestort mot mig och det brukar komma ett enstaka "HA!" ibland, men igår, plötsligt hör man bara "Hahaha!" - och ljudet kom från hans mun! 
Efter en liten stund kom det igen "Hahaha!" - fast ännu bättre, HAN SKRATTAR! Jag ville bara ta upp honom och hoppa runt med honom men satt bara kvar med världens största leende och rå-stirrade på honom, helt paralyserad :D

image20







Finns ingen som kan lysa upp mitt liv som du gör
- mammas lilla parvel!























Idag
vaknade gossen vid halv 7, han vaknar alltid när Michael precis låst ytterdörren efter sig, det är perfekt, bara att sätta sig och mata honom och se på Vakna! (: Wiihoo, ingen Josefin imorgon! - Slipper man höra på hennes klagande. Var en som ringde in idag som sa att hennes dag inte börjat så bra - "VA! Vadå, berätta!" hör man det lilla monstret direkt, hon bara mååste suga åt sig allt dåligt, she´s like a spunch! A really bad one.
Ajaa satt väl där till 8a, sen gick man ner och började tvätta - är färdig med allt det nu, skönt! Har städat av köket idag, skrubbat ugnen, lika bra om man vill att den ska hålla sig ny och fräsch! ;p Usch, förstår inte hur det kommer kännas att gå från detta nya till det andra.. :/

Sen är det den 31 januari 2008 idag, det är inte vilken dag som helst! 31 januari 2006 blev det jag och Michael, det innebär juh då att det är vår 2 - årsdag idag :) Grattis till oss ;p
- Älskar min underbara älskling!

Nu förstår jag varför vissa katter tycker om sparris, det smakar fan kattmat om skiten! Blä!

Fick ätit min frukost strax efter 2 idag, känns juh bra när man varit uppe sen halv 7 :p Men men, det har varit en givande dag juh, fått massa gjort. Sen ikväll ska man till Trafik-skolan och sen solaa! :D - man får ha någon belöning för att man sitter där nere :p

image21
Snodde en bild av Michaels syster -
den var bara för sööt! :)

Nu ska jag gå och leka med min stjärna, have a nice!

.. godmorgon (;

DAG´S ATT VAKNA - KAFFET ÄR KLAART!
- tack så mycket, till mig själv (:

- Yees, ny dag, nya saker att göra. Så har det varit hela denna veckan, möte i måndags, BabyCafét igår, BM idag kl 9, tvätt imorgon mellan 7-13 ( PÅ MORGONEN ) På fredag ska jag sova länge, ska stänga av min mobil så att ingen ens får chansen att väcka mig! Då missar jag juh The Voice och spela eller spola, hm, nu blev det jobbigt, - kan sova på lördag istället!
Låg och funderade på det häromkvällen när jag inte kunde somna, varför måste man sova? Kunde det inte varit så smidigt att åtminstonne en dag i veckan så kan man själv välja att - nej idag skiter jag i att sova - och är vaken 24 timmar till och sover nästa natt, utan att må som en zombie! För ibland räcker tiden inte till och då vill man ha mer tid, en hel natt vore väl perfekt? Man sover juh ändå bara..?

Igår var vi som sagt på BabyCafét - det var kul men Theo var inte riktigt lika road, trött och sur och en massa andra bebisar överallt, han är liite blyg ;D Men han kommer vänja sig, det får ta den tiden det tar. Solade igår med, blev lite sent, runt 21, men men bättre sent än aldrig!
One Republic ft Timbaland - Appologize - min och Theo´s låt! Timbaland, han är bara för grym den människan, hans musik, han lyckas ( nästan ) jämt! Timbaland ft. Nelly Furtado & Justin Timberlake - Give It To Me

 BTW! - mmm, mitt kaffe är helt underbart ..

Vi har även börjat planera Theo´s dop, måste åka till Tomelilla snart också och hälsa på Gud-föräldrarna, kanske kan göra det i helgen om älsklingen orkar :)


image18
    
Ajaa, dagen idag började för 2 timmar sen ( 05:50 ) - då vaknade lilla snutte, han hade juh sovit sen 22:00 igår, då är man vrålhungrig när man vaknar (; Men han har redan däckat igen, men får väcka honom nu strax efter 8a så han hinner få en slurk mat innan vi ska gåå.
 
image15
Mina två små pojkar <3

50 First Dates-Israel Kamakawiwo'ole - Somewhere Over The Rainbow & What A Wonderful World

På fredag ska man ut med Tebbe, om man tar sig i kragen vill säga, har lämnat bort Theo i sammanlagt max 12 timmar sen han föddes, så vet inte om jag orkar vara ifrån honom en hel kväll, well time will tell!

Faan vad jag tjatar Ken Ring - Kelian
- men den är underbar!

image19

Tummen upp,

- eller ner, eller som Theo; in i munnen :D
image12

Igår var vad jag skulle kalla för en jävla mög-dag! Trött, lätt-irriterad, jaa på ett allmänt igelkott-med-alla-taggar-ut-humör. Trots att man var ensam det mesta av dagen (eftersom Michael sov sig igenom hela gårdagen och Theo nannade också rätt mycket) så kändes det ändå som att jag inte fick vara ifred, men hur kan man känna så samtidigt som man bara går och väntar på att någon av pojkarna ska vakna så man får lite sällskap? Ahh, sinnes! :/ .. Men båda gossarna var något så när vakna till American Idol :) - mest Theo iofs ;p
__________________________________________________________________

Det är helt sjukt vilken abstinens man har på morgonen efter att få krama Theo :) Är faktiskt lite jobbigt när han sover längre än miig! :p

image11

Tebbe och Johan skulle kommit nu klockan 9, men Tebbe blidde lite dålig så får ta det en annan dag. Ska med Zandra och Tellus ner till Babycafét vid 12.00 idag, kan bli skoj? Jag har faktiskt ingen aning, har aldrig varit där :p
Senare ska man till trafikskolan och plugga, sen blir det solning innan man går hem därifrån - myys! Solade i söndags, helt underbart var det, önskar man kunde göra det oftare.

image14


Längtar efter sommaren!





Okej,
då har vi pratat dåtid och framtid, tar vi nutiden nu da. Sitter och tittar på The Voice med Theo (: Hans idol är sköldpaddan, jag tror mest att det är för att han inte heller har något hår ;p  Ooh, nu ska jag hämta mitt kaffe (: - Leona Lewis - Bleeding Love
Förresten - Jonathan Flumée - som spelar Ragnar Vanheden i Lilla Jönssonligan - han och Jakob är så fruktansvärt lika! Flumée liknar en Jakob som barn, verkligen!
 - Spana tänderna bara!

Neej, nu ska jag se sista kvarten på The Voice, sen blir det duschen, HA DET!

- JAG ÄLSKAR BRUNA BÖNOR

- japps, det har jag kommit på!

image13

När dem är rostade, nermalda och har gått igenom en kaffekokare!

Sen kväll

- tidig morgon, ingen bra kombination :/ ..

Somnade runt 1 igår, är jättetrött på kvällen fram tills dess att jag ska gå och lägga mig, lägger mig i sängen och då är helt plötsligt hjärnan klarvaken. Men man vet om att man måste försöka sova, för det är juh inte så att Theo visar någon förståelse för att man bara har sovit ett par timmar när han vaknar, det ska vara full rulle direkt :D Men man vänjer sig vid att känna sig som ett kolli varje morgon hah.. :)

Hani - By Your Side, den killen kommer gå lååångt!

Vaknade imorse, runt halv 6, älsklingen sitter på soffan, han har kräkt hela natten, matförgiftning tror jag :/ .. Så det var bara upp och diska efter hans äckliga bruna bönor som han åt igår kväll, spyr nästan själv av bara synen av det men vill inte att han ska behöva se det. Stackaren .. Känns så hemskt att se någon annan må dåligt, mår hellre själv dåligt än att se på när någon annan mår så :/ - vet juh alltid att jag klarar mig.

Så vaknade Theo vid halv 7, perfekt att sätta sig med honom i soffan precis när VAKNA började! :) Och som vanligt, när monstret glider in på klackar av stål, så har hon något att klaga på. När jag såg de första programmen med henne i Vakna så tyckte jag det var underligt hur en människa kan råka ut för så mycket bara på vägen till jobbet, jobbiga taxichaufförer, glömda nycklar, idiotiska människor - jaa you name it she´s done it! Men man har juh lärt sig att ta henne med en nypa salt, nu är det mer ett begär varje morgon att få höra vad som nu gått fel i hennes lilla dock-liv (: .. Idag var det juh synd om henne för att hon har ett såå kasst jobb, stå i TV och snacka i radio, neej gud vad dåligt det var - eller huur ? Det är juh ett kul jobb! Sen hade hon fått sitta med sin son på akuten, det var dö-jobbigt!
Stackars lilla tanten ..


image10


Nu ska jag iväg med min lilla guldgosse, see ya!

Bra dag idag!

Jahapp, då var det söndag, ganska så skönt. Kom aldrig ut och handla igår, kom inte till svärföräldrarna heller - väärsta orkanen ute juh! Nej tack, kom inte till solariet igår (jag gick inte dit i förrgår) dumma väder :/ .. Blev en inne-dag igår alltså, gick igenom Theo´s kläder som han har vuxit ur, en byrålåda sparade jag och det som inte betyder ngt speciellt som vi ska ge bort fyllde en hel papp-kass, bara i storlek 44-50 :| Jag förstår vad Michael menar med att jag köper för mycket kläder till honom, där var hur många plagg som helst som han inte ens hunnit använda, whoops :$ Men man vill juh ge sitt barn allt, jag försvarar mig med det.
Ken Ring - Kelian - "Håll huvudet högt så är det klart att du inte trillar"
 
image8
 

Michael slapp jobba idag, jeey! Just nu ligger han och Theo och nannar, men Theo har redan varit uppe och ätit, busat och gosat, men nu snarkar han ikapp med pappsen ;p (bara Michael som snarkar men ändå..)
Så sitter här och dricker mitt morgonkaffe, vilket är det bästa som finns i världen, och lyssnar på underbart sköna låtar - Akon ft Blast - Look Me In My Eyes - shooft!
Lääängtar tills imorgon! THE VOICE! - Jaa jag vet, jag är beroende :D - Hah, jag var faktiskt allvarlig när jag skrev att jag inte riktigt visste vad jag skulle göra när dom tog jullov i tre fucking veckor! :p But I made it through.. :)


Ison & Fille - Hela dan varje dag - den funkar, men Lägg ner ditt vapen - den är ändå bäst! :) Har bestämt nu att mina officiella lördagar IS OVER! - Blä, man mår bara urk, skit, mög, jättedåligt efteråt. Mitt nyårs löfte var juh att bara äta skräpmat, kakor, godis, läsk, saft osv. på lördagar i hela januari. När man då ätit frisk, relativt nyttig mat i en hel vecka för att sen trycka i sig en massa skit under en kväll - neej, nu har jag bestämt mig, nu är det slut med det! Men jag höll mitt löfte iaf, förutom att jag råkade äta en miniatyr dammsugare på en torsdag, kom på mig själv 5 minuter efter bara neej! Men räknar man inte den så har jag gjort det felfritt :D

Michael Jackson ft. Akon & Will I. Am - Wannabe Starting Something - mjaa, så bra är den faktiskt inte, går att lyssna på men sen är det finito!
.. Idag ska jag knata ner till solariet, så är det bara!
Btw.. Har över 1 gig med bilder på Theo och då ska det sägas att en bild tar 400kb ungefär. Hah .. Min linslus ;)


image9

GOD, I LOVE YOU!

Tvättdag

Geee mig kaffe! - Ont i huvudet juh ... ):

Yees idag är det lördag, tvättdags, dryygt .. Måste man kuta i trappor igen, ajaa när man väl är klar så är man nöjd! :) Theo väckte mig klockan 8, matdags, nu ligger han i sitt babygym och tränar, såå söt! :)

Köpte nya kläder till Theo igår, massor i storlek 62/68, han har inte riktigt vuxit ur storlek 56 än men bättre att vara förberedd när han gör det! Jättefina kläder, verkligen :D Jahaa, vakna lite till Sean Kingston dåå :p Har laddat hem en massa med honom nu, hans röst är rätt kul, lagom konstig. Sean Kingstong - Take You There

Sinead O'Connor var på Oprah igår, så lyssnade lite på hennes låtar med igår, speciellt den Nothing Compares To You och Tears From The Moon, hennes röst är guda.

Åh jävlar vilket starkt kaffe jag gjorde! - Magsår på mugg jaadå!


"Det är så logiskt, alla fattar utom du - du har inte en aning att jag tänker på dig precis just nu." - Petter ft. Säkert - Logiskt - myysig. Fan vad jag saknar Özz på The Voice, hah, men det hade nog varit för bra med honom där, fast om man plockar ut Crafoord så skulle han kunna ta hennes plats, eller ta tillbaka sin plats, mm det skulle funka!

image7
 
Jaa, fanns inget bättre när man jobbade i Skurup än och vakna till Morgongänet på The Voice - Özz Nûjen, Jakob Öqvist och Danilo *** - minns inte hans efternamn men han var den som Paul är idag. - No he was not a turtle :p  Baby Bash ft. T-Pain - Cyclone

Åhh, har glömt ringa Madde igen, ångest, sorry gumman :/ My memory isn´t what it used to be :p Ajåå hon brukar inte vara den som blir sur, skönt att man inte har några såna "vänner" kvar - som surar jämt och aldrig är nöjda, usch .. Såna drar ner en i ett sånt sur-träsk men man märker inte att man sitter i träsket förrän man kommit ur det. Neej tacka vet jag dem jag har idaag, speciellt Tebbe (: - om alla var som du skulle världen varit ett gladare place ;p

Annars så ska man storhandla idag, åka till svärföräldrarna, tvätta öfcööörs :p Mysa med sin lilla ängel :) Skulle egentligen sett premiären av Will Smith´s nya I am Legend i Lund igår, men iom att Michael fick jobba extra så blidde det inte så :/ .. Så ska han jobba nästa helg med, kanske kan se den till alla hjärtans dag eller något ? (: Ska till Tomelilla och bowla med, var snart ett år sen man var där juh! Samla ihop vännerna och åka dit och ha kuul :D Mmm, det låter som en bra idé!

Sexual seduction - Snoop you have done it again!

Morgon stund ..

.. med kaffe i mun (: Jammi jammi!



Dagen började tidigt, 04:50 för att vara exakt - då vaknade min lilla gosse, vråålhungrig! Han hade juh sovit sen 21.00 igår kväll, duktig pojke (: Matade och rapade och lekte med honom tills klockan var 06:00, sen fick han ligga i sitt babygym medan jag satte på kaffe till älsklingen.

image5

Satte mig och gick igenom månadsbudgeten - jaa, tänk att man har en månadsbudget, börjar bli gammal! Lite tidigt att sitta med ekonomin kanske? ;p The Voice startade som vanligt 06:30
- rätt skönt att det bara är Jakob och Sköldpaddan - som har namnsdag idag, grattis!
- fram tills klockan 07:00 när det lilla odjuret "glider in på klackar av stål". Älsklingen gick 06:40 så sen var det bara Theo och jag som tittade på The Voice, men efter en timme, runt 08:00 så ville han nanna lite igen så då satt man själv och tittade på när Calle Schulman - som btw är gryymt läskig :s - Simona och Adam Tensta (och självklart Jakob och Crafoord) dömde i spela eller spola.
"Blir det värsta hiten eller slängs den på tippen? Vi spelar nya låtar - i spela eller spoola!" 
- Själv så tycker jag att den första låten Rock Away var bra, men det var vääldigt tydligt att Adam vill hjälpa den killen fram i rampljuset, han har aldrig varit så positiv till en låt i spela eller spola innan. Den andra Fat Joe ft J Holiday den var soft att lyssna på hemma, men inte ute :s .. och Janet Jackson, sicken flopp! Usch, vad gör hon sån musik för, ålderskris? Neej, det passade inte henne alls - och det blev juh en spoooola :D Trots Crafoords försök till att hon skulle ha rätt (hon var den enda som ville spela den hihi).
Ajaa, betalade in alla räkningar innan klockan var 09:00, skönt att ha det överstökat, lööning idag juh! För dem som gör sig förtjänt av det iaf ;D Ska ner och fylla på mitt solkort senare idag, skönt att kunna få lite "solljus" - även om det är fejkat - den här tiden på året, människan behöver det för att må bra, eller jaa, bättre iallafall.
Pojken min ska jobba hela helgen, lite tråkigt men måste man så måste man. Vill också ut och jobba, man känner sig så värdelös av att bara gå hemma och få pengar, visst jag har jobbat in min mamma-peng så man är juh berättigad men det känns ändå fel för mig. Men det är samtidigt helt underbart att få vara hemma med vår underbara son och se alla hans framsteg! Vill ut och jobba men ändå så kan jag inte ens tänka tanken på att vara ifrån Theo en hel dag, neej det finns inte! - Så jag är lite kluven hah, (;
Guud vad det stormar ute, kanske ska skjuta på solandet tills imorgon? *-)
I´ll think about that..

image6

Lugn och ro,

Jaa det kan man kalla det, förutom att jag slår mina .... vad heter det .... ARMBÅGAR - så var det, i bordskanten hela tiden, lägg aav typ (: Men men, är det inget som stör en så kommer där alltid något som lyckas!

Har nattat min lilla son nu, mamma´s ängel <3 - det bästa som hänt mig! :D
image4


Idag har det väl inte hänt så mycket, jag började titta på The Voice (som aeger!) vid 06:30 imorse, nästa ögonblick är klockan 09:15 och fucking TV-shop är igång, bara neej ): Så det blidde ingen Jakob och Sköldpadda idag inte! Theo vaknade där runt 09:40, flaskan stod redan redo på bordet så det var bara att äta efter blöjbytet :) Sen sov han middag en stund vid 11, pratade med Tebbe i luren, dåå kom jag på väärsta idéen, jaa den är så grym så jag berättar inte den för det finns risk för att folk apar efter :D Busade med lillgossen och försökte göra allt för att vara så rolig som möjligt,  - skratta inte! - Har du försökt roa en 2 månaders bebis?
- Det är inte lätt!
Klockan blidde 14:10, det knackar på dörren, sen öppnas dörren - WTF! Jag har glömt att låsa
- efter helgens bravader så var det ganska dåligt gjort av mig :/ 
Som tur är var det bara Tebbe som kom in, klädde på gossen och bar ner honom till vagnen, nedanför stod Zandra med Tellus och Cilla och såklart Tebbe´s lilla stjärna Johan :) Sen bar det iväg ner på byyyyn, LOL! - har man inget annat att gå till får man juh gå ner där :p Sen gick Tebbe och jag till elaka tanten, Theos barnläkare, och efter det var det som man hade tryckt på "starta vråltjutet"-knappen :S OMG, min lilla pojke var så ledsen, så ledsen.. Skär i hjärtat när man ser honom så upprörd, men efter en stund i vagnen så blev det lugnt igen :)
Gick ner på byn igen, no life? - neej det är faktiskt enda vägen hem igen ;p Där träffade man Camilla och Sabbe, stod och snackade med dem lite, sen kom pappsen och hämtade upp oss, så vart klockan 17:30 och äntligen var man hemma igen :D Just nu sitter älsklingen och tittar på Metallicas dokumentär - något om hur dom splittrades och hur dem ska återförenas igen, it beats me :S Sonen sover och allt är frid och fröjd, jag har till och med tid att sitta här hah, SINNES! AJ! - Där slog jag armbågen igen..........
Det var nog fel rubrik "Lugn och ro," ..... :/


Igår var vi och tittade på bostadsrätten vi skulle köpa, visst den är jättefin och så, men jag var inte lika imponerad av den in real som jag var av den på bilderna, det är stilrent och cleant, men den saknar det där lilla extra, synd.. Men dyker det inte upp något annat inom 5 månader så blir det en bostadsrätt där nere:
http://beskrivning.bovision.se/description.aspx?guid=76030205&banner=1

ABB går lite uppåt igen, peppar, peppar ta i trä - orkar inte? Neej nu måste jag, annars kommer karma att straffa mig, är IKEA verkligen trä? :/ .. Because else "I´VE BEEN SCRUUUED!" - Hah, har man inte sett det innan så sök på Jeff DunhamYou Tube, The dead terrorist - it kill´s hah.. :D "Jingle Bombs" meeed! (:
http://www.youtube.com/watch?v=hEI5js4RCpc

image3

"Hehehehe" - it kill´s me anyway (:

Theo ääälskar när jag säger "I took him to the sp-aaa!" som då Peanut säger om José the Jalapenjo - on a stiiiick, hahaha :D Och svaret på det är:
"He put me in the vegetable-blender" - LOOL!

14:e januari

Äntligen! - 14:e januari, dig har jag längtat efter (: Idag var det FINALLY The Voice på kanal 5 igen, gud vad man har saknat dem! Nästan så att man undrade vad man nu skulle göra på morgonen när inte dem var i rutan :/ .. Everything is back to normal again :D
Störde mig inte ens på Craford´s egoistiska stil idag, det är väl så det är, när någt/någon är borta så uppskattar man det mer, kan nästan garantera att på onsdag-torsdag så sitter jag där och irriterar mig på henne igen.
OCH JAKOB! - Fy katten, den killen, han är så töntig att han är charmig! Ahh han är Guda, så enkelt är det. Hans kommentarer kan få vem som helst att le till lite iallafall.
And the Turle named Paul, honom får vi ju inte glömma :D Han verkar vara väldigt rädd för att få kritik, det ska helst inte pratas om honom, det är bara Jakob och Josefine. Som idag, de hade Tony Irving på besök och Paul frågar vem Tony tror skulle dansa bäst, och snabbt lägger han in "av dem två" och pekar på Josefine och Jakob, vadå är inte Paul också i studion och kan bli jämförd? Nej, skärpning nu sköldpaddan, du kan inte bara stå och glo! :)
Sen förstår jag inte att de har tagit bort knäck-komikern och börjat med knäck-ordet, då har Josefine sina nöjes-nyheter + sin dumma inne-utelista - haha kolla, jag stör mig redan på henne igen! Sen har Paul sin Pauls - TV men vad har Jakob? Hmm...? Sjysst, Craford har gjort det igen! Jaja..... let her (:

image1
Sköldpaddan och Jakob :)

De visade Tupac - Changes, gammal låt men fyfan vad den är bra, dagens musik kan slänga sig i väggen, Tupac var kvalité och det går inte att ersätta med vad som helst, hans texter, alla hans budskap - den talangen han hade att kunna förmedla sina ord och känslor på ett "ghetto-sätt" men ändå så "normalt" att alla kan känna igen sig i dem, vart man än kommer från eller vilken färg på huden man har.
"Mama didn´t raise no fool" - det hade du mer rätt i än vad du nog själv förstod. Önskar dagens ungdomar (mest riktat mot USA, men även Sverige) kunde skaffa sig bättre förebilder än knarkare och gangsters, det är inget liv.
Filmen Honey med Jessica Alba gick på TV nu i förra veckan, den är ett typiskt exempel på varför ungdomarna i de utsatta områdena i USA väljer som de gör, hur lätt är det för dem att skaffa sig en bra framtid när de inte ens kan ta sig ur den skiten de sitter i, hur ska deras värderingar kunna bli annat än skit när det är de de växer upp i, dem vet ju faktiskt inget annat än det. Oftast måste dem ju gå in i det för sin egen överlevnads skull, överlevnadsinstinkten - det starkaste hos människan, kosta vad det kosta vill. Det värsta med det är ökningen, det blir bara värre och värre, det är som aids-katastrofen i Afrika, vad ska man göra? Det är så stort nu att man vill bara blunda och tänka på något annat, det är lätt att göra när man sitter här i trygga Sverige, men faktum är faktiskt att hur hårt man än blundar eller hur mycket man än tänker på något annat, så finns människorna kvar.

image2
Varje minut dör ett barn av aids.

RSS 2.0