Jag är trött!

- För det är jag!

Theo har precis gått och lagt sig så det finns inget som hindrar mig från att också gå och lägga mig, hade varit underbart att få sova iallafall en 7 timmar inatt, men först ska jag;

- Plocka med disk i köket
- Tvätta
- Få iordning överallt
- Ta mig ett jääävligt långt bad
- Sitta här och fåna mig

Förhoppningsvis är jag klar med detta innan 22:00, i sämsta fall 23:00 - men 7 timmars sömn är som sagt mitt dröm-mål idag!

Hade ett 7-16 pass idag, var i köket, lugnt och skönt! :) Älskar att servera folk och att laga mat, lägga upp det fint. Självklart bakade jag till dom, dom uppskattar det så mycket att det är en fröjd att baka till dom!

På menyn idag stod Chokladmuffins med After eight ovanpå, men med tanke på hur man ska äta dessa utan att kladda ner sig så bakade jag in en after eight i varje muffins, så den låg inuti muffinsen och kletade inte på utsidan.

Skitsmart, sen satte jag en klick grädde på toppen istället för att piffa till dom, då blev det lite så - "Löönt, nu blir det kletigt igen!" typ, men men man är inte alltid smart och definitivt inte jag!

Idag när vi bakade muffinsen stod det på receptet att de skulle stå inne i ugnen i 20 minuter, ganska länge för en muffin, det stod också att det bara skulle bli ca 12 st utav en smet, ganska stora muffins alltså - varför kopplade inte min hjärna där?

Jag använde de vanliga små muffin-formarna och fick ut en 24 st muffinar av smeten, satte in dom i ugnen och efter 15 minuter fick jag panik och tog ut dom, dom höll juh på att brännas därinne!

säger min arbetskollega till mig;
"Men du vet väl att om dom är mindre ska dom inte stå inne lika länge?"

BLONDIN! Totalt, jag bara;
 :| och sen -_-

Smarta jaag, det var som igår, jag kokade en portion Quinoa och så står det på förpackningen beskrivning på vad man kan ha på quinoan, det var då 0,5 dl olivolja, en klyfta vitlök och lite citron.

JAG tog ca 1 dl olja och 2 klyftor vitlök och massa citron på, mm gott tänkte jag! Fast jag tyckte att det såg fasligt mycket ut till min lilla portion quinoa (?) "Ähh, skitsamma" tänkte min lilla superhjärna, "quinoan suger säkert upp allt det där" - och slängde på hela skiten.

En stund efter att jag hade ätit upp så började jag må illa, blev snurrig, magknip, huvudvärk - jaa allt! Funderar på vad det kan vara och kommer att tänka på att det var juh ganska mycket olja jag hade på min mat.

Tar det där jävla Quinoa paketet och läser på portionsanvisningarna på receptet..... 0,5 del olja till FYRA PERSONER och jag tog det DUBBLA - bara till mig!

Ahh jag är bara för sanslöst korkad ibland, men nu har jag inte tid att sitta här och berätta hur dum jag kan vara, jag har disk som väntar och tvätt som inte hoppar in i maskinen själv.

Oh, BUGGER!

RSS 2.0