four years ago <3

Kan ni tänka er det, idag för fyyra år sedan?
Det kan jag :)

Det var ungefär denna mängden snö men dock inte lika kallt, det var en helt vanlig tisdag år 2006 - eller kanske inte? Vanlig för vissa men ovanligare för andra ^^,

Började träffa M några dagar in på det nya året av en ren slump, egentligen skulle jag vara tio mil från Sjöbo men just på grund av snö och dylikt kom jag inte längre än till Lund. Om jag hade velat hade jag kunnat ta mig vidare men jag valde att följa ödesgången och fixade skjuts tillbaka till Sjöbo.

Resten av kvällen var något av det roligaste jag varit med om! Än idag kan jag känna den där perfekta lyckan susa genom kroppen när jag tänker tillbaka på det. Träffade självklart min M den kvällen, eller natten kanske man ska kalla det, klockan var väl någon timme efter tolv.

Kände direkt när vi möttes att det var något speciellt med den killen, han fick mig att le utan att göra något, jag kunde prata med honom som att vi känt varandra i tio år, det var helt magiskt! :D Efter ett par promenader till Sjöbo-bröd den natten och mycket prat så visste jag om att denna personen ville jag ha i mitt liv.

Tiden gick och det blev sms, telefonsamtal, M började dyka upp på ställen där jag var och allting kändes hur rätt som helst. Men så kom sista helgen i januari och där kom jag och M ihop oss, eller rättare sagt, jag kom ihop mig och blev arg... (A)

Det blev trouble in paradise på lördagen och jag kände verkligen att nu var det kört. Men precis som i sagan så slutade det lyckligt, efter två dagars utfrysning ringde M till mig på måndagkvällen. Vi pratade jättelänge om allt möjligt.

På tisdagen (31/1) kom M hem till mig och sedan dess har det bara varit han och jag, iallafall fram tills den tionde november tvåtusensju då vårt lilla underverk damp ner i våra famnar :)

However så är detta en jätterolig dag för mig att minnas och jag älskar min Michael mer och mer för vart år som går, lyckliga jag med min underbara lilla familj!Mysfaktor #1

Isn´t this lovely, isn´t this beautiful :D

Har min lilla älskling med mig i sängen ^^, så härligt! Den väger ingenting, max två kg, den är minimal och smidig - mm, i´m loving it! Ska bara lära mig var alla knappar sitter så jag slipper titta ner på tangentbordet, det bör inte ta för lång tid ;p

Har varit på middag hemma hos svärföräldrarna idag och som vanligt blev man mätt och belåten *älskar dansk mat* :D är nästan precis hemkomna, Theo är nattad och Michael sitter med sin gitarr och klinkar loss and here you got mee!

Ajaa, nu tänkte jag att jag skulle fördjupa mig lite i Usama Bin Ladens tankar angående klimathotet samt på något vis försöka förstå varför Storebror lade sig i GM/Saab/Spyker affären,och kom med en beordran om att stoppa försäljningen - tror de att de har monopol på hela Jorden?

- någon mer än jag som undrar om amerikanerna hört ordspråket;
"SKÖT DIG SJÄLV OCH SKIT I ANDRA" (?)

Compaq 110c mini

Kväller people! :)

Nu j*klar ska här bloggas, ska åtminstonne försöka att bli bättre på det. Har verkligen fått ett litet elektroniskt fenomen som kommer att hjälpa mig på traven!


Mitt nya hjärta - tio tummare :D
Tack älskling!

KRYSS I TAKET!

ginis har gått upp tidigare idag för att äta frukost och dricka vatten,
- saanslöst?!

Jag sa juh att jag är T-R-Ö-T-T!

Var uppe hos barnmorskan idag och fick förnyat mitt recept på p-piller, as always ska de ta blodtrycket, brukar ligga kring 130/70 - not today.

91/52 :|


Det är väl inte konstigt att jag är slö med ett sånt j*kla tryck, herregud. Men pulsen var normal och låg på 72 - det är alltid något att vara glad för.

Ajaa, nu förstår jag varför det typ flimrar för ögonen när jag reser mig eller att jag känner att kroppen inte vill mycket mer än det allra nödvändigaste. Nu ska jag och Lilleman vila middag, natt!

zZzZz

Jag är såå trött |-)

Den ena gäspningen avlöser den andra, vill bara vara och absolut inte göra någonting. Lilleman är raka motsatsen, skönt att någon av oss kan vara pigg :)

Har verkligen inte orkat uppdatera på sista tiden,
vi får se om jag skärper till mig eller ej!

Lilleman 100114

Idag bjuder jag på solsken i bloggen! :D

Världens gladaste Lilleman med pappas på tok för stora keps på sig! ;D


Närbild på världens bästa Theo!

Väärsta fångsten!


Theo inspekterar pappas senaste "storfångst" - fisken är frusen.


Dagens kommentar

Konversationen utspelar sig i farmor och farfars kök,
Theo sitter och har fingret på ett opassande ställe;

"Jag - Theo, var har du ditt finger?
Theo - Jag har den i näsan!"

Han är ärlig iallafall ;)

Internt skämt


Hah, mammas kille har morsans humor ;D

Dagens kommentar!

Nu tänker jag göra som Metro, som jag egentligen irriterar mig grymt på men ändå måste jag tillämpa det nu ^^, De har alltid en kolumn som heter "Dagens fel" och i den skriver de om saker från gårdagen som varit fel.

Varför inte kalla den "Gårdagens fel" (?)

Jag har velat skicka in den kolumnen till just "Dagens fel" för den är juh både missvisande och felaktig, men som vanligt har jag inte kommit mycket längre än till just den tankeverksamheten.

Till saken, "Dagens kommentar" som egentligen yttrades igår, á la Theo ofc!

Jag sitter på jobbet och pratar med M i telefonen, frågar M om Theo vill prata med mig;

(M) - Theo! Vill du prata med mamma?
(T) - Nej, jag har faktiskt ont i mina öron!

Han brukar alltid vilja prata med mig när jag ringer, men icke igår haha :D

Ut, ut, UUT!

Yes, YEES!

Julen är äntligen ute - fan vad jag känner mig som Grinchen nu! Men gud vad skönt det är att bli av med den där barrande förvuxna jättebusken, I got a home again!

Tillochmed M kommenterade det hela med "Vad mysigt här är!".
Visst, julen är fin och allt det där men känslan av att allt-är-som-vanligt-igen är finare :)

Just nu sitter jag och avnjuter en kall baileys till min underbara julen-är-ute-känsla.
This is great! :D

DIN PEPPARKAKA?

Theo har bakat och dekorerat kakor till de flesta i familjen! :D
 
Uppmärksamma att "någon" har provsmakat på Theos kaka ;D

Dagens kommentar

á la Theo!

Vi var inne på hans rum och han hade vält ut bilar över hela sitt golv;

"- Vi måste nog städa härinne hjärtat!
- Nej mamma, jag vill ha det stökigt!"

Ordagrant ofcourse, haha, finns ingen som vår Lilleman ;D

Lördag(..?)

Aa och jag har jobbat som vanligt |-)

Är faktiskt allmänt j*kla trött idag, längtar tills det är dags för sängen. Hade tänkt starta en ny kategori i min blogg, får se, vet inte om jag orkar med det. Ni lär märka om det händer ;D

..dagens horoskop!

"Idag är din olycksdag"
- alla kräftor viftar på stjärten!

Ungefär så glad blev jag när jag läste mitt horoskop runt sju-snåret imorse, sedan den minuten har min dag kantats av tråkiga händelser som jag självfallet relaterat till den lilla meningen i dagens tidning.

Utan det där skithoroskopet hade jag inte ens lagt märke till mina små "olyckor"
- men istället gick jag runt med alla mina i-landsproblem malande i huvudet.

Hur fjantigt är inte det (?!) man läser ett par ord som en helt främmande människa har skrivit och helt plötsligt har hjärnan ett tidsfördriv att spekulera kring all day! Rent logiskt har h*n inte en aning om vem just jag är utan generaliserar hur just alla kräftors dag kommer att utspela sig!

Så, varför bry sig?

Jag vet inte hur många gånger den tanken har slagit mig eller de orden har trillat ur munnen på mig men trots det finns det dagar då mitt horoskop is the shit of the day! Från och med nu blir det inga fler shitoskop för min del!

OH MI GOD!

Ni hade inget liv igår va?
My pumpkins ^^,

Godis mitt i natten!


Godis från andra sidan havet!
Någon mer än jag som tycker detta ser "onormalt" ut (?)

Hah ;D Taajm to hit the bed, upp tidigt imorgon |-)

Travolta - old man?

Hm, är inte detta ett tecken på att man börjar bli gammal så säg;

Going from that;

To this;


Uhm, ganska old ha?

Jag har så roligt..

..JAG MÅSTE SKRATTA!
- not!

What´s up bloggers? Själv sitter jag här (obvious) och funderar på om jag ska titta på Grinchen (again) - yees, that´s me, älskar att tjata ut filmer, musik and so on :D

Kvällen på jobbet har varit lugn, kläckte ur mig en ganska korkad men rolig kommentar, enligt mig själv - möjligtvis mina arbetskollegor också för dom skrattade åt mig iallafall ;D

Satt hos en av våra boende som kan bli lite orolig ibland, det bästa då är att bara sitta lugnt och prata tills oron dämpat sig. Helt plötsligt tog h*n sig för kinden och utgjorde ett ljud som lät mycket likt att det gjorde ont.

- Har du ont i en tand?
frågade jag kvickt, en avledande konversation ifrån det som h*n egentligen var orolig för.

H*n tittade mycket konstigt på mig utan att svara.

Blicken fick min hjärna att tänka på en sak och orden;
- Du har inga tänder va?
hasplade sig ur munnen på mig.

HAH, så jäkla typiskt mig, typiskt ginis!
Jag tänker typ aldrig längre än vad snoken räcker.

Skulle jag någon gång mot förmodan tänka längre än så brukar jag oftast tänka för långt och spårar ur fullständigt, aa, det är då inte lätt att vara en ginis och leva på 2010-talet!

Tillbaka till frågeställningen;

Grinch or not?

Nu är jag vaaken!

Mm, äntligen har min hjärna orkat vakna till liv!

Theo väckte mig tjugo över sju imorse "Mamma! Titta mamma! Det är plogen! Wow mamma titta! Den har kört tre gånger nu!" - en plogbil imponerar icke på mig vid den tidpunkten men det var bara att pallra sig uppåt och se glad ut.

Theodor är på solskens humör, sköönt :)

M sover fortfarande, han har sovit sedan klockan fem igår eftermiddag -_- Har en känsla av att han behöver sova ut litegrann, själv tvättade man tills klockan elva igår ;/ ..

Ikväll blir det jobb och sedan hem till familjen, får juh finbesök idag :D

Kanske dags?

- att varva ner och hit the bed?

Lilleman vaknade vid nio-tiden ikväll, växtvärk ;/ .. Har suttit och myst med honom till halv elva, sedan gick vi in och läste saga och sa godnatt, hoppas det blir en bra natt för mitt första pris.

Han är verkligen gudomlig den här lilla killen, den mest generösa och omtänksamma lilla person jag har träffat! Vill alltid försöka hjälpa till och har ett hjärta av det renaste guldet - han är som sagt min guldpokal.

Och som han pratar! Det är helt otroligt, unbelievable, det går inte med ord att beskriva vilka meningar som kommer ut från hans lilla mun! Idag när jag plockade undan efter kvällsmaten och tog tag i kastrullen med hans blixten-makaroner i sade han;

- Mamma, är det där makaroner?

Ordagrant!

På nyårsafton när de smällde raketer ville Theo gå in, då förklarade han sig;
"Jag blev jätterädd för raketerna, de är jättearga!"

Aa, han har börjat med superlativ ;) Han vet när det ska vara imperfekt, presens eller futurum. Han kan räkna hur långt som helst. Sjunger både Blinka lilla stjärna, I ett hus, Björnen sover, Imse vimse spindel m.fl. nästintill perfekt.

Jag hinner själv inte med i hans framfart, därför det är svårt att förklara det.
Theo går helt enkelt inte att beskriva, han måste upplevas! :D


Världens bästa Lilleman!

..och nu säger jag godnatt, hörs säkert imorgon!

SJUUKA SVERIGE!?

Åh, vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Frida 24 blev mördad av sitt ex med en slaktmask, framför sina barn, bara timmar efter att hon fått vårdnaden över deras äldsta son. Åklagaren yrkade på livstid, vad gjorde Sverige?

Var finner man sympatin för mördaren? Som med mord i sinnet gjort detta mot sina egna barns mamma "För att vara säker på att hon inte skulle ta dom ifrån mig." som han själv sa till polisen. Framför sina barn tog han ihjäl deras mamma, den personen som betyder mest av allt under uppväxten.

Hur kan man göra så mot sina egna barn?! Att sedan rättfärdiga det med att det var för hans bästa, barnen då (?!) De kommer leva ett liv med vetskapen att deras pappa mördade deras mamma när allt hon ville var att de skulle få en trygg uppväxt.

Och vadå fjorton år? Vilka förmildrande omständigheter har de tänkt på när livstid tydligen var för mycket begärt?! Skjut aset eller skicka ner honom till något krigsdrabbat land där han förhoppningsvis blir kvarlevor till gamar. Detta är en skymf!

Ett skadestånd ska han få betala också (!!) TREHUNDRATJUGOTUSEN SVENSKA RIKSDALER! - Hennes liv var alltså värt ungefär lika mycket som Blondinbellas blogg?

Allt hon ville var att skydda sina barn, för det fick hon betala med sitt liv. Mannen som tog hennes liv kommer sitta inburad i mindre än fjorton år - tack vare vårt system "I Sverige är det rätt att vara brottsling och fel att vara svensk!"

Om han dessutom ler lite extra och tackar för maten som vi skattebetalare står för lär straffet halveras inom kort.

Jag tycker det är FAN att man inte själv får bestämma vart ens skattepengar ska gå, det är juh för fan jag som går till jobbet varje dag. Hade jag fått bestämma hade inte en kvinnomördande psykopat fått ens en rutten brödbit för mina skattepengar!

Vem vill egentligen finansiera denna människan?
SJUUKA SVERIGE!

Deal or no deal?


NO DEAL SUCKERS! ;D
Informationen hämtad från BloggVärde

Måste verkligen gitta nu!

Arghh nummer två. Har bråkat med mitt hår fram tills nu och självfallet är jag megaförsenad (!) och till råge på allt sätter jag mig och skriver om det här ARGHH nummer tre för mig!


Vi är juh verkligen INTE kompisar!

Gud vad irriterad jag är på mitt nya hår (!)

Det gör precis som det själv vill, tovar till sig all the time, krokar sig, fular sig - jag är endast ett saxklipp ifrån att bli av med det... Arghh, tacka någon för mitt vanliga hår! Fy vilket snällt hår jag har egentligen, dom här tjocka asiatiska hårstråna kan åka tillbaka till Kina igen!

Som sagt kan jag lätt bli irriterad för småsaker, men det här är faktiskt ingen småsak för mig. Jag har typ aldrig tovor annars och nu har jag trehundratjugoåtta gånger om dagen (!!) Jag hinner bara kamma ena sidan och sedan kamma den andra sidan, när jag sedan ska rätta till den första sida så tadaaa *TOOOVOR!*

Nu har skiten fått sig en rejäl dust av silverschampoot, ska nog se till så att de där tjocka wannabe hårstrån/sytråd inte behåller sin tjocklek ^^, - en ginis kan när en ginis vill!

Hemma på timmar,

Visst är det spännande?

Man hinner bara hem om och vända känns det som ;/ .. Börjar om två timmar igen, innan dess ska jag hinna duscha, sola och vila - planeringen lär nog spricka en aning, får skippa vilan helt enkelt.

Ja, det är väl bäst att jag drar mig innan jag fastnar här och inte hinner med ett sk*t!

HEJA DANMARK!

Ibland förundras jag över vilka stora olikheter det finns mellan danskar och svenskar trots att det faktiskt bara ligger över sundet. Ja, det är så nära att det finns en bro mellan länderna! Jag skulle vilja påstå att våra skillnader gör avståndet mellan oss större än vad det egentligen är - geografiskt sett.

Det finns mycket jag tycker om med Danmark, det mesta kan man säga, språket är väl det som känns mest negativt för mig - när jag talar det. Jag förstår mycket danska och jag tycker det är mysigt att lyssna på men att prata det själv (?) - ah-ah!

Jag har inte gått och motsträvat skånskan i tjugo år för att sedan iallafall prata med gröt i halsen, no offense :D Förutom just det så tror jag att jag hade stormtrivts i DK.

Och deras politik - pooh! De vet vad de pratar om, de må vara ett mycket litet land men de har fan större självförtroende än många andra länder i världen. De säger vad de tycker och tänker och om det skulle bli problem utav det är de redo att försvara sig!

Danskarna hävdar sig själva och kämpar för sitt land - precis så som det ska vara!

Jag hade juh gärna velat se den dagen Danmark förbjuder sina elever från att gå till kyrkan på avslutningar *host* eller kallar deras landslagströjor för rasistiska plagg. Eller den med att man inte får säga Blatte men Svenne går bra?

Hah, den där sista var mer en pik åt att "vårt" land är stört!
Eller "Hela världens Land" kanske jag ska kalla det?

Okej, innan jag glider för långt iväg ska jag komma till saken;

Kan ni tänka er detta i Sverige?

För det första hade dom aldrig fångat mannen för att poliserna hade stått och dividerat vilka konsekvenser den handlingen skulle kunnat skapa, för deras egen skull, så länge att han hade hunnit smita!

Om, jag skriver OM, de hade skjutit denna mannen i handen och knäet som de danska poliserna gjorde så hade de ALDRIG ens fått ta honom från sjukhuset innan han hade läkts klart! Plus att poliserna hade tagits ur sina tjänster i väntan på utredning (?!)

Oh, jag älskar att danskarna gjorde detta! Det känns som något som USA skulle kunna göra, inte ett land i Norden (?) men det är så jävla rätt! Varför ska man se till hans förnödenheter, han tänkte precis döda en annan människa?

Så tänker man juh inte i "Hela värlens Land" - nej, nej, här har fångarna rättigheter, oavsett vad de har ställt till med är de värda mer vård och pengar än vad våra pensionärer är. Pensionärerna - ni vet dom som byggt upp vårat land innan vi ens fanns?

Dom är juh typ inte värda ett knyst, vi göder massmördare istället! Varför vet vi inte riktigt, kanske för att dom ska bli så pass stora och starka att dom kan gå ut och ställa till mer skit för den oskyldiga allmänheten?

I Sverige är det rätt att vara brottsling och fel att vara svensk!
Och de som har skapat detta är våra kära politiker!

Nej, nu lägger jag ner denna diskussionen för jag blir bara upprörd.


Vad har jag missat?

Godkväll bloggare =)

Aa, det är min fråga när jag sätter mig vid datorn efter en lång dags arbete. Första anhalt är Facet och sedan Bloggen, efter det en uppdatering hos Aftonbladet och när det är gjort blir det strösurfing all around the web ;D

Såå, vad kan jag ha missat idag?
Det återstår att se :)

Åh, vad segt!

Börjar jobba om en timme, dags att vakna kanske?

Theodor är inne och bygger ett hus med sina lego-duplo, M sover (ovanligt....) och jag ska göra mig ordning för att gå till jobbet. Är tröttare än tröttast idag.

Jaja, bäst att ta sig i kragen och börja skrida till verket.


Jag och älskling 31/12 (thx Milla!)

Popcorn + Le Grinch!

Det får bli avrundningen på kvällen!

Orkar inte lägga in bilder, orkar inte gå och lägga mig, är hungrig men orkar inte göra mat! Ginis hungrig + inte orkar laga mat = POPCORN! The perfect solution in a ginis ruled world ;D

Orka sitta här och gnata förresten? Neej det gör jag icke!

Oh me god!

As usual när jag inte har skrivit på en hel dag så ökar statistiken!
Whats wrong with you guys?

Ajaa, vad har ni gjort idag? Själv har jag roat mig kungligt på äldreboendet från klockan sju imorse tills nu halv tio ikväll |-) Har precis druckit en kopp kaffe med älsklingen and now I´m sitting here!

Planerar på att sno en del bilder från Connies bilddagbok - ovanligt? ;D
Får se om jag orkar ^^,

RSS 2.0