Suuper....!

Igår var det äntligen tid att besöka underbara Madde (!!) och jag bara ääälskar resultatet! Fått så otroligt många fina komplimanger idag <3 Jättesvårt att få med det på bild men ni kanske ser en del av det haha ;-) Taack igen snäckan,


Vilken dag....

Inlägg från i Söndags som ej laddat upp?

Ja denna dagen har varken varit som någon annan eller som planerad.. Gick och la mig sent 00:30 (för mig är det sent när jag ska upp kl 6:00) vaknar med ett ryck 02:30......

Lilleman gnällde på det där missnöjda viset, tanken om maginfluensa slog mig men tänkte att han kunde vara kissnödig också, önsketänkande!

Upp på toaletten och Theo kissade, Yees hann jag tänka inombords, sedan kom den första laddningen...... Höll på tills halv tio imorse, vår starka Lilleman var superduperduktig hela tiden!

Roligast var juh när jag klockan 5 imorse försökte komma fram till hur jag skulle nå jobbet, har aldrig behövt ringa och Vab:a eller sjukanmäla mig innan... Men efter ett par olika samtal mellan nattpersonal på de olika enheterna vi har kom jag fram!

Dagen har bestått av städning, renbäddning, tvättning, uppassning av en liten sjukling, och tillochmed liiiiite trädgårdsarbete (!) Vi, jag och Lilleman, har iallafall försökt med att sätta små färgklickar i vår trista barrträdgård som bottenmässigt består av sand.... Skitenkelt att odla i, noot! Men skam den som ger sig! :-)

Mitt hav av liljekonvaljer glädjer mig iallafall <3


Utredning; snilleblixt!

Ni vet när man får en sån där stjärnstormside, en magiskmillesekund där en snilleblixt far genom hjärnan och man förstår inte varför man inte tänkte på det från början..?

Nu ska jag förklara för er gott folk varför snilleblixtar är så geniala, det är för att de är just det; blixtsnabba!

Om vi ska stycka ner uttrycket ännu mer så menar man med just ordet blixt att något går åt helsikes för fort!

Och vad händer då när den här världsomsusande ideen far i den farten genom alla nervtrådar? Jo, det som finns i nervtrådarna hinner inte reagera; logiken och eftertanken, de hinner inte ens märka av ideen för hjärnan är då redan så upptagen med att beundra sitt otroligt överintelligenta intellekt samt fundera över varför just den inte sitter med på EU toppmötena och löser världsproblem istället..?!

Iallafall, snilleblixtar är inte genomtänkta och de är absolut inte så felfria som man vill ha det till (!) jag börjar fundera över om en snilleblixt kan liknas vid en reflex och egentligen kommer ifrån ryggmärgen, just eftersom att hjärnan inte verkar vara inblandad i den..?

För att komma till slutet av min utredning här så fick jag en snilleblixt imorse när jag i all yra inte kunde hitta mina dörrnycklar;

"Vad ska du med dom till? Det är lördag, Michael är hemma när du slutar.."
Jaa, den snilleblixten ser jag då inte röken av nu när jag har slutat och sitter utelåst!


Himlen är oskyldigt blå,

http://m.youtube.com/watch?v=O42BlEDdaTQ


Pluggis!

Då var den kursen också över, plugghysteri råder hemma hos mig för tillfället, ska läsa in 300 poäng på 4 veckor :|

Har fixat all kurslitteratur, massa rolig läsning :-) Det är roligt att lära!

Sitter just nu hos min prinsessa och myser med mina favoriter, massa kaffe och gott snack, precis vad man behöver efter en veckas stress! :-)

Bye bye Booky!


Hur du vet att du är ett pucko,

"Du kastar en sten på golvet och missar!"
"Du försöker dränka en fisk"
"Du ställer dig på en stol för att höja ditt IQ"
"Det tar dig 2 timmar att titta på en 60 minuters film"

Hah... Jag skulle kunna fortsätta hela dagen men tyvärr, jobbet kallar!


godnatt världen,

Ja gud vilken dag det blev (!) det började med familjemys klockan 7 på morgonen, sedan kom kaffekompis med sin söta Dixie :-) Det blev en långpromenad i skogen och lite kik på lamm och hästar, en och annan bagge stod också i hagen och brääääkte :-)

Efter det blev det en tur till vårt kära Bo Ohlsson, Lilleman hade samlat ihop alla våra guldtior här hemma och kommit fram till att han hade råd att köpa nytt Lego idag! Sagt och gjort, blev lite annat smått och gott också, ofcourse!

Sedan var det dags att hämta den förrymda Thailändaren, middag hos mamma med mycket god mat och tillbehör - mums!

Nu är vi iallafall hemma och klockan har som synes hunnit bli en del! Lilleman har somnat, Michael pysslar rundor och själv sitter jag här nattaklar och funderar över hur jag ska få ihop min dag i text utan att den låter som en punkt-lista, lyckas jag..? ;-)

Hoppas jag inte tröttnar på denna appen, den är simpeel deluxe! G'natt!

Ett par av de nya plaggen Theo fick idag;


i am on Instagram,

Hallåå världen! Idag har jag lärt mig något nytt (!) en annan världsomsusande app har tagit sin plats i min iPhone; Instagraaam :-)

Lite som Tadaaaa Instagraaaam!

Provfotade två bilder, känner mig fortfarande lika förvirrad och fattar inte riktigt vart fotona hamnade men fiina blev dom!

Offer för min provfotografering blev ett gammalt tack-kort från min kära kusin;


Myysig dag!

Solen skiner, fåglarna kvittrar, kaffet är nykokt och sällskapet är på topp! Vilken häärlig ledig dag, min enda lediga dag denna veckan och som vanligt var jag uppe med tuppen när jag inte behövde det -_-

Mysfrukost då älsklingen handlade bullar imorse <3 tänkte ta en snabbgrillning nu vid 14 för ikväll blir det familjemiddag hos mamma! :-)

Ikväll hämtar vi juh hem den förrymda Thailändaren, mohaha :-D


Häftigt.se!

Vad kan man inte göra med en iphone..?

Jag vet vad jag inte kunde göra med min xperia iallafall; blogga! Det var hyperirriterande att skriva ett helt inlägg på den lilla skärmen och när man skulle lägga upp det dog hela telefonen..

Var man inte irriterad innan blev man det!

Fick en snilleblixt och laddade ner Blogg.se's app, modernitetens under det här med appar - de fungerar!

Sååå nu kanske man orkar/har tid att uppdatera någon gång ibland :-)

Bifogar en bild på det finaste vi har <3


RSS 2.0