Fortsättningen följer..:

Angående min bild igår kväll;

Halva lägenheten small när M skulle tända en lampa, great. Inte speciellt roligt, det mindre roliga var att idag när jag försökte få kontakt med hyresvärden så var den ena inte anträffbar och den andra svarade inte.

Ajaa, nu är problemet åtgärdat iallafall,
de pratade om att någon huvudsäkring hade "gått".

LJUVLIGA NITTIOTAL!

Sitter och småmyser på Youtube till alla diverse gamla nittiotal-låtar.

Alla snackar om det j*kla åttio-talet, visst, jag föddes då - men vad var annars så himla bra..? Disco hit och dit, rullskridskor med fyrpack på, rosa, krulligt hår, mer disco, paljetter och annat lyft-på-ögonbrynen-skit.

Nej, tacka vet jag och saknar det ljuvliga nittiotalet! Tiden då Disney-tröjorna invaderade skolorna, pottfrillorna var respekterade, gameboy-spelen såg dagens ljus. Hockey-korten tog fart, Pokémon, POG (!) Standarden var att spela kula på rasterna eller brottarbänken.

Disney gjorde sina bästa filmer detta årtionde!

Och musiken, det är som de som kan säger - det kommer aldrig skapas musik med den kvalitén som den på nittio-talet - AHAA! Teve var något som man respekterade, datorer och internet fanns men var inget som fick människor att hellre sitta inne en solig dag.

SÅÅ NITTIOTAL;
- DISNEY
- Neonkläder
- Klumpedumpe
- Spela kula på rasten
- Lunarstorm

- SPICE GIRLS
- Mjukiskläder
- Sanning eller kånka
- Buffalo
- Doctor Jones
- Cykelbyxor
- AQUA
- Hockeykort
- Absolute Music
- JC
- Pottfrilla
- TAMAGOTCHIS!
- Backstreet Boys
- Prinsessan Diana
- GYLLENE TIDER

(Lånad Bild) det skriker nittiotal om denna!

Åh, fina minnen, goda nittio-tal, jag saknar Dig!
Är detta ett skämt..?

Jag vet inte om jag har blandat ihop "våffeldagen" med första april eller något.

Man kan bara inte vara allvarlig med detta;


Vem eller vad skulle orka med en skrikande robot..? Att ha ett spädbarn är inte alltid roligt, men det som hjälper en igenom de svåra perioderna är kärleken man känner för barnet. Hur kan de ens tro att en robot-bebis ska hjälpa barnlösa människor att få en inblick i hur det är att vara förälder (?)

För sitt eget barn kan man gå genom eld och vatten,
hur ska man kunna känna så för en plåtburk man köpt på Ica?

Ett barn kan aldrig personifieras i en robot (!) mycket kan kineserna hitta på men att försöka imitera något så impulsivt och varierande som en liten bebis med den där it-bubblan - ah, MADE IN CHINA!

Det säger allt tycker jag.

Provisorisk koppling


Förklaring följer....

Deklarerat!

Så, då var detta årets deklarering över.

Och tack vare skatteverkets deklarering via internet var det över på ett par minuter. Vad tiderna förändras, man behöver inte längre vänta på "sin tur" att få det där gula dumma pappret, man behöver inte längre gå ner till banken för att hitta rätt blankett som man måste skicka in med sin deklaration.

Nej, allt finns på nätet, till och med alla uppgifter är inlagda!

I LOVE IT! Nu väntar jag bara på att ALLA räkningar ska bli elektroniska också, orka med all pappersexercis som man ska inneha i fem år, vem har plats i sitt hem för för det? Och vems tid är värd att gå igenom fem år gamla papper när man väl får slänga dom..?

Nix, tacka vet jag framtiden!

Härliga Måndag!

Sitter just nu och måndags-myser på arbetet!

Förstår inte riktigt varför alla måste klaga på måndagar, att det är den mest dryga dagen på hela veckan och blablabla - det är min favoritdag att arbeta på! Det finns väl ingen bättre start på veckan än att arbeta och hålla igång..?

Saknar mina små pojkar, slutar inte förrän fyra i eftermiddag, det är det enda som är lite drygt (...) är inte hemma förrän efter klockan fem i eftermiddag ;/ ..

Har la inte så mycket mer att skriva om idag, hörs later liksom!
Måste fundera ut en god kvällsmat också, lasagnette?

Välkommen strlk 98 (!)

Tror ni att vår lilla kille börjar bli stor..?

Vägde och mätte honom här hemma för en månad sedan, då var han cirkus nittiosju lång och vägde femton kilo (!) Storlek nittiotvå är snart ett minne blott, istället välkomnar vi storlek nittioåtta slash etthundrafyra;
Mammas lilla pojke börjar bli stooor!

MammaHjärtaBarn


Jag och min älskling! Foto; Connie

Ljuvliga tystnad!

Lilleman sover och jag tittar på Råttatouille!

Den filmen är verkligen jättebra, fast att den är "tecknad" - är faktiskt ett stort fan av många disney-filmer och jag kan se dom om och om igen :D Kejsarens nya stil - "Vet inte, bryr mig inte, vad säger du om det?" - gudomligt!

Sitter förövrigt och njuter av Theos fina små snarkningar, lugn och ro.

Ska till svärföräldrarna klockan sjutton ikväll, blir dansk ristaffel, kommer rulla hem som vanligt :D Men gott är det och massor av trevligt, glatt sällskap! Precis vad man behöver när man känner sig lite trött och hängig.

Oj, nu skjuter tanten på Råttatouille (!) Eller som Theo brukar formulera sig;
"Mamma, nu är hon stora dum mot Råttatouille!" - betoning på dum! ;D

Visst är det spännande?

När ens barn sitter och äter upp oboypulver från gårdagen som ligger på matbordet..?
OCH JAG DRICKER INTE ENS OBOY (!!)
- ändå är det jag som får torka upp skiten flera gånger om dagen.

"Jag skulle juh bara blanda ett glas oboy...."
Det är spännande, hela livet är fruktansvärt spännande!

Sabbad morgon-gröt

Fråga mig inte vad som gick fel, för jag förstår själv inte vad som hände!

Ska man ta det som ett tecken på att denna dagen inte kommer bli lika bra som jag egentligen vill att den ska vara..? Jag hoppas verkligen inte det med tanke på att jag ska jobba ikväll, när man jobbar ska det alltid vara bra dagar!

- en oskriven regel helt enkelt.

Annars är det väl inte så mycket mer med mig idag, Theo är sur slash gnällig och det har smittat av sig på mig - ovanligt va? Usch vad trotsålder inte är roligt, kan inte alla bara vara snälla och glada som lilla moi (?) Mitt liv hade varit mycket lättare då!

Ska snart gå med Lilleman till dagis, jobbet ikväll som sagt.

ÄLSKAR MIN BLOGG-DATOR!

Men avskyr just nu Skånetrafiken.

Är det inte underbart, jag kan uppdatera mitt dåliga humör när jag är på det! Allting blir verkligen mycket mer ilsket och dramatiskt nu än när jag försöker återge mitt humör timmar efter att jag varit sur. Min inbitna ironi och sarkasm flödar idaag!

- "Vad är det nu då?"
- "Jo, det ska jag berätta! I-landsproblem á la ginis!"

Först missade jag den bussen som jag egentligen inte skulle hinna med, fast jag höll på att göra ändå med tanke på att den var sen. Jag var så nära den att om jag varit lite längre hade jag kunnat knacka på rutan till busschauffören. Det var verkligen skitstörigt!

Störigt nummer två är att Skånetrafiken inte kan uppdatera sina förseningar, hade jag vetat om att den var sen hade jag självklart tagit det långa klivet före det korta (!) Ah, grr på dom!

Sedan har vi mitt just-nu-stör-moment; Jojo-kortet - alla har det, alla pratar om det - JAG HAR INGET JOJOKORT! Nej, jag åker med mitt vanliga busskort som åker ner i lådan och hoppar upp igen.

Uppenbarligen är alla chaufförer på Skånetrafiken antingen stendumma eller stenblinda, om det senare alternativet är fallet så opponerar jag mig mot att de ens ska få köra bussar.

Jag har visat mitt ner-i-lådan-hoppa-upp-igen-busskort alla gånger jag har åkt, vilket med idag blir fyra, och sagt vart jag ska. varenda gång jag har satt det i lådan så piper det BÄPBÄPBÄP! - "Men, har du ett sånt kort? Det kan du säga till om innan!"

- "Ursäkta mig din stendumma, stentröga och uppenbart stenblinda busschaufför, nästa gång ska jag trycka upp det innanför dina glasögon!" - då är det kanske möjligt att de reagerar..?

Ajaah, rubriken var iallafall glad..

Vilken "morgon" (!)

Åh, den började tidigt imorse av att Theo fick för sig att mitt huvud var en fotboll, visst det finns vissa likheter men iallafall. Theo sov inne hos oss inatt för att han har haft lite hosta, tror att det är tänderna och att salivet gör att han hostar när han sover.

Vidare blev det uppstigning klockan fem för M vill att vi ska ha en "gemensam" och "mysig" morgon "tillsammans". Tjugo i sex fick jag dra honom ur sängen, då var både Theo och jag uppe och klara - bekvämt och bra! Skulle precis ta på mig jackan för att gå, vad hände då?

Jo, M spillde ut hela kaffekannan på golvet - och lite på sin fot *buhuu* Fick ställa mig och torka golvet kvart i sex, min buss går sex, jaa det slutade med en språngmarsch till bussen och en irriterande fråga i huvudet;

- "Hur f*n kunde jag bli sen till bussen..?!"
I know the answer to that, lagom frustrerande kan jag säga.

en ginis´s dröm!

Uppdatering online från bussen, mitt favourite place to be, you know..?

Tänkte uppdatera imorse men ett m*n*o satte sig brevid mig och förstörde hela min annars så trivsamma morgon. Antar att han trodde att mitt säte var utaför bussen med tanke på att han satte sig på halva mig, åh, kan koka för mindre!

Ajaa, har jobbat idag, stress, stress, stress och åter stress. Men det ska kännas att man lever säger de som vet bättre :D Just nu kör vi ut ur Veberöd och jag tror att sändnignen på mitt Comviq inte vill vara med sedan.

Sträckan mellan Veberöd - Sjöbo is a ded zone, ingen äger den, ingen skottar den på vintern, inget tele-nät är där, neej den finns helt enkelt inte på kartan. Men typ alla kör på den, konstigt.

Det vart en lång dag, igår.

Huuga!

Det började med att jag blev inringd fem över sju på morgonen :| Både jag och Theo låg och sov järnet. Det var bara upp och iväg till dagis för att sedan spendera de närmsta sex timmarna på att cykla Sjöbo runt cirkus åtta gånger :S

När jag väl hade middagsrast, slash kasta i dig vad du nu hinner äta, ringde telefonen, det var angående ett kvällsjobb - samma kväll. Snäll som jag är kan jag aldrig tacka nej så det vart en fullpackad dag, igår.

Idag har jag ont i både mina armar och ben, armarna för att jag dammsög ett helt hus med heltäckningsmatta igår, en sådan där tjock heltäckningsmatta, och benen är väl mest på grund av mitt cykelmaraton.

Mjush, och nu ska man på det igen, hörs efter fyra guys.
Om jag orkar ... |-)

Mysig men kall kvällspromenad,

BRRRR!

Jaa, någon värme är det inte igång därute iallafall, när ska den efterlängtade våren komma? Eller varför inte slå på stort och skaka fram sommaren redan nuu...? Åh, vad jag ska njuta när alla dessa minusgrader, kyliga vindar och annat kallt elände har försvunnit!

Fast ja, svensk som man är så lär man väl klaga på värmen när den väl kommer.

Idag har jag och Lilleman tvättat och städat, underbart när det väl är över (!) har kaffat med Theos fastrar och Tebbe, även varit ute och som sagt varit ute och andats lite fresh air :D

Konstigt ord det där, andats, typ A-N-D-A-T-S
Hm, man hade kunnat tro att det var STADNA fast baklänges.

Hängde ni med..? ;)

Tillsägningar från en två-åring!

Haha, jag har världens bästa son!

Han har mer koll på våra regler än vad vi själva har. I detta hemmet behöver man inte vara orolig för att det ska bli orättvist mellan vuxen och barn på grund av att den vuxna inte tänker på att följa alla de 1000 regler som barnet måste.

Nej, jag har min egen lilla påminnare! :)

Om vi skulle råka säga "Fyfan" så säger Theo;
"Så där säger man inte!"

Häromdagen sa jag till Theo att vi hade bråttom och måste springa;
"Mamma, man får inte springa inomhus."

Om teven står på när vi äter;
"Inte teve när man äter!"

Och så fortsätter det, hela listan igenom! :D
Theodor är den coolaste lillkillen som finns!

Mummel-mat är god mat!

Har haft lite svårt för att introducera "fisk" i Theodors kost, han has a thing for fiskar, eller något (?) Han har ätit maten med god aptit tills han kommit underfund med att det är "fisk" på tallriken. Då har det blivit tvärstopp.

Nu har jag äntligen knäckt nöten utan att behöva smussla in maten i munnen på honom, jag säger bara att det är samma mat som Mummel äter! Mummel är då pingvinen från Happy Feet som råkar vara en av Theos favoritfilmer och karaktär.

Som ni ser så slinker fiskpinnarna ner som ingenting alls,
det gjorde även fiskbullarna som vi åt igår kväll.Tummen upp för Mummel´s mat! :D

mardrömmarnas natt,

Jaa, de där mardrömmarna har jagat mig inatt!

Jag som aldrig drömmer har drömt mardrömmar två nätter i rad (!) igår var det om att jag satt i en bil som totaldemolerades over and over again. Inatt drömde jag om främmande människor som var typ tvungna att döda mig, why liksom..?

Trots att jag vaknade 10 gånger inatt så fortsatte mardrömmen i princip där den slutade, gaah!

Theo spelar Mario Cart!


5/3 - 2010 Första gången Theo provar att spela Nintendo! :D

"Man ska inte leka med maten!"

Det är nog en av de vanligaste tillsägningarna som finns i våra svenska hushåll.

Men idag kom jag på något som faktiskt är värre än att "Leka med maten"
- det är att PRATA MED DEN!

Oh my god, där stod jag med min påse med räkor och lilla Theodor kommer.
- Vad är det där mamma?
- Det är räkor, hjärtat.

Theo stod och tittade på dom en stund och till slut sa han;
- Hej små fiskarna! med sin på tok för gulliga bebis-röst.
- Nej, hjärtat det är inga fiskar, det är räkor. svarade jag.

Då sträckte han fram handen för att klappa dom.
- Nej hjärtat, man får inte klappa dom, dom vill vara ifred.
Theo tittade på mig, tittade på räkorna och sa;
- Hej små fiskarna, det är ingen fara, vi ska inte äta er!

Återigen med den på tok för gulliga bebis-rösten,
snacka om att jag inte ville äta de små söta fisk-räkorna efter det ;/ ..
Välkommen "varför det..?"

Jaa, då var det vår tur att få öronen uttjatade :D

Igår började det lite smått, men idag har det eskalerat;
"Varför det mamma?" x 10.000 :|

Hah, och han nöjer sig inte med svaret heller utan besvarar det med ett nytt "Varför det?" och när jag till slut säger "För att det är så!" svarar Theo det med;

"Mamma, jag frågade faktiskt varför?"
Haha, ska man skratta eller gråta? :D

Årets första grillning!

Tjatjaa people!

Det har varit en mycket händelserik helg, synd att man aldrig kan få lugn och ro till att skriva någonting. Har i snitt sovit 5 timmar per natt hela veckan - min hjärna vill inte vara med längre (-_-)

Idag har vi iallafall varit hos M´s föräldrarårets första grillning,
could You love it more..?

HELT SLUT!

Jag tror aldrig att jag har varit så här trött efter en arbetskväll.
Det känns som att jag bara vill spy.

Gosh, what a night, jag kan inte ens beskriva den med ord.
Snurrigt. Stressigt. Helt fucked up.

Och min älskling sover, ovanligt..?
Jag som ville ha en välkommen-hem-älskling-kram ;/ ..

..och så var denna dagen förbi!

Aa, imorgon väntar en ny härlig arbetsdag - alla gör våågen!

Man blir faktiskt ganska lat när man är hemma för mycket, helt plötsligt blir minsta ärende ett jätteproblem. Det är mycket lättare att sköta ärendena efter arbetet för då är man juh redan igång ändå, fy för ledighet!

Värsta Grinchen i allas sommarsemestrar haha :D Denna donnan ska iallafall inte ha någon semester i sommar, det blir som mina senaste 6 somrar - hårt slit! Samtidigt har man mycket erfarenheter i ryggsäcken och många nya roliga minnen uppe i huvudet.

Idag har jag haft finbesök! Både utav Tebbeliina och Veve, samt Emilia en liten runda också! :D
Skönt att ha ärliga människor i sin närhet, att slippa allt skitsnack och förtal, that´s so not my style!

Morgondagen bjuder iallafall på ett nytt finbesök :D
Har verkligen saknat dig vännen!

"Meh, jag älskar juh detta!"

Har en no-lifer-kväll just nu så har ägnat min dyrbara tid på mig själv
- vem annars skulle vara värd den?

Nej skämt och sido, både Michael och Lilleman sover. Dö-tiden har jag spenderat genom att läsa min blogg, både gammalt och det som ligger lite mer i tiden. Och en polett föll pladask ner i huvudet på mig - JAG ÄLSKAR ATT SKRIVA!

Jag älskar att ha en åsikt och jag avgudar min egen bloggsida! Min talan utåt i cybervärlden, härinne värderas ingen annans åsikt förutom min egen, min talan är den som gäller - passar inte det så vet ni vart krysset sitter!

Serious guys, it is back to the writing again!
Oh My God here she come, it´s the GINIIIIIS! :D

RSS 2.0