THEO!

Morsans kille :)

Han är så underbar - min lilla dröm. Det vackraste jag någonsin sett, den snällaste lilla varelsen - allt i superlativ passar till vår lillkille!

Han är pusselbiten jag har letat efter hela livet,
tänk om jag hade vetat tidigare att det var han som saknades
- att lösningen var så nära, men ändå långt borta.

image172
DU HAR GETT ORDET KÄRLEK EN HELT NY INNEBÖRD!

The Voice

Nu slutar det :/ .. Önskar det kunde vara längre - love it! Och att Daillou står på Haukka´s plats är bara fett underbart! Önskar han kunde stå där alltid - stay in NY sköldpaddan! ;D

Fråga Olle var där, jag börjar undra hur mycket expert han är egentligen - i hans program så har han raka svar och massa fakta men när han står i studion - vilket han gör en gång i veckan, har han inte så mycket att säga. Det mesta är bara tankegångar, aldrig "så här är det"

- känns nästan som att man blir lite dummare för varje gång han är där och mer förvirrad. Borde det inte vara tvärtom?

Han kanske bara är en ikon, ungefär som Martin Timell i Äntligen Hemma?

Ledig

- Yees, min enda lediga dag denna veckan.

Så vad ska jag hitta på idag? På min "lediga dag" - jo jag ska städa och tvätta, kul va? Inte precis, men det måste göras. Ikväll ska jag nog ut med Tebbe och Nadja en stund om vädret tillåter, det ser inte för ljust ut just nu kan jag juh säga direkt :/ ..

Long time

- no seen.

Neej, usch - ni vet hur det är när man har ätit för mycket utav något, då vill man inte se det på ett tag - ungefär så känner jag för denna sidan. Hade kunnat kräkas på den, känner en sån avsmak nu när jag sitter här.

Tänkte mest skriva att;
Nej jag har inte dött - I´ll be back.
Citerat från Arnold

Time to go!

Yees, nu ska jag ta och springa ner där nere, så inte Connie behöver stå och vänta på mig!

Kommer sakna min lilla Theo idag :/ .. Mammas älskling, vill bara ta upp honom nu men jag vet att det inte är rättvist - fast iofs så finns det så mycket orättvisa här i världen så varför inte?

Neej, jag ska låta honom sova - förhoppningsvis går dagen lika fort som vanligt!

Ha en bra dag allihop (:

Kallt?

Det känns som att det är lite kallt ute?

Kanske bara är jag som är frusen av mig? (: Fast det kan juh faktiskt inte vara fint väder all the time - även om man skulle vilja det.

Jahaa, då är det snart Maj - men först ska vi fira valborg och tända brasor, mm - vi går verkligen mot ljusare och varmare tider :D

Formatera

Måste formatera om vår dator.

Är något jäkla knäppt med den - det startar program som den inte ska och stänger ner annat som den inte heller ska, jobbigt när det blir så!

Måste bränna ut alla bilder Theo först juh! ):
Hoppas man hinner det innan den kraschar.

Fäärdig!

- precis så man sa när man var liten! :)

Men idag menar jag att jag är färdig för att åka! Good to go!

Godmorgon!

Nu är jag uppe igen - lite tidigt känns det som men det går över snart :)

Mina två älsklingar ligger och sover, ska verkligen försöka att inte väcka dom :p Ajaa, har bara tandborstning kvar som ska göras innan 6:15.

Åker med Connie till jobb idag - awii! :)

Nej nu ska jag gå och leta reda på en tops.

Nu blire

- GODNATT!

Yees, ölen är uppdrucken - mums för den, och Michael har släckt ner i hela lägenheten - kan detta vara en pik mot mig för att vi ska gå och lägga oss?

Jag tar det så iallafall :) Ska juh upp 5:30 imorgon så det är hög tid att gå och nanna!
Sov sött mina ilskna små bävrar!

Förresten, jag gillar dig som skriver att man får lov att vara tråkig ibland
- det är så sant som det är sagt!

Har ni sett?

Så liiten han var, det är helt sjukt!

image170
Här är Theo 6 dagar gammal.

image171
Här är Theo 5 månader +


Jag vet inte om jag hade trott på att denna markanta skillnad (tillväxt) på 5 månader om jag inte hade haft de här bilderna att jämföra med.

Tjat, tjaat,

- Tjaaat!

Jag vet att jag skriver mycket, mest strunt egentligen vissa tider på dygnet - som nu, då skriver jag massa inlägg, helst om ingenting - men det är mest för att jag kan juh :D

Älskar att skriva, vill helst bara skriva om aktuella saker men det är inte alltid man kan vara så kreativ, då blir det så här - tjatigt, outvecklat och tråkigt - mest en bunke ord utan innebörd.

Men så skriver jag ibland, ska jag tycka synd om er som läser?
- Knappast! Ni tycker juh inte synd om mig för att jag har kreativitet-torka! :p

POJKE!

Det känns så konstigt, så splittrat - samtidigt som det känns som att det var igår, känns det som att det var 20 år sen (:

image169
Lyckan när jag ser denna kan inte beskriva med ord
- memories

Mm,

- jag är såå nöjd ikväll.

Måste bara poängtera det - jag känner mig väldigt lugn och harmonisk, häärligt! Varit en bra dag på jobb idag med, fast jag har fått jobba på den avdelningen jag varit minst på, vilket går jättebra men jag känner mig självfallet mer hemma på de andra avdelningarna.

Så när telefonen ringde ikväll att jag skulle ner och hjälpa till på en annan avdelning så var det med lätta steg jag gick dit ;D

Fick mer jobb
idag, chefen ringde in till avdelningen och sökte mig - shit vad har jag nu gjort? Tänkte juh jag, men det visade sig att dom ville att jag skulle ta 8 timmar på måndag och det löste vi.

Så nästa vecka jobbar jag Måndag, Tisdag, Torsdag, Fredag, Lördag och Söndag
- hängde ni med ? ;)

Hemkommen,

- HONEY, I´M HOME! :)

Ååh, vilken härlig kväll - åkte med en arbetskamrat hem från jobb, kommer in genom våran ytterdörr och där står min alldeles underbara älskling! Tar av mig jackan och kramar om honom, sen kommer han med en iskall Carlsberg till mig,

- tror ni att jag älskar honom lite extra mycket just nu? ;)

image168

Ut i solen!

Nu ska jag och Theomannen ut i solen, ner och handla och sen hem till svägerskan - ska med bussen nu klockan 3 till jobb så Theo ska vara hos Faster Connie sålänge :)

Hej Svejs i Lingonskogen!

UPPDATERING

- av 50-öringsinlägget!

Jag har faktiskt
  räknat dom en 2-3 ggr, sist jag räknade dom var det 2441 st 50-öringar - 1220,50 rättare sagt, nu kan jag tänka mig att det är runt 1250 kr i den :)

image166
50 ÖRE NÅGON?

Rockare?

När jag kom hem igår berättade Michael att han och Theo hade suttit och rockat en stund igår kväll, nu hittar jag bildbevisen från det på vårt minneskort;

image165
WOW - pappas elgitarr!

Han kan

- själv!

Aaa - lilla Theo kan hålla flaskan själv! Iallafall när det inte är så mycket välling i den, det visade han för mamma idag - icke sa nicke att mamma skulle hjälpa honom med den! :p

image164
Så duktig mitt lilla hjärta!

MINA 50-öringar :)

För er som inte vet så samlar juh jag på 50-öringar :) Det började som en kul grej för 3 år sedan, för att se hur mycket en 50-öring hit och dit kunde bli. 

image163
Det kunde bli rätt mycket kan jag säga!

YEES! :)

Det glömde jag i all hast att skriva om igår, var och pratade med vår personalansvarige på jobb igår och hon visade mig mitt schema - vecka 25 - 35! :D

Jag är alltså garanterad jobb fram tills den 1 september - sen efter det ska jag komma och prata med henne ang fortsatt vikariat :) Sålänge jag kan spara på mina mamma-dagar så är jag glad! :)

- IBLAND GÅR DET SOM MAN VILL!

Uppfräschning!

Här är det uppfräschning på hög nivå - i trapphuset dååra, härinne går det inte att göra mer - vi har juh totalrenoverat hela lägenheten;

Nytt golv överallt, alla väggar är putsade och vävade och ommålade, taket är nersänkt med spotlights i hela lägenheten, hela köket är nytt med klinkers på golvet - det enda som inte är totalt omgjort är badrummet.

Känns inte speciellt lönt att lägga ner för mycket pengar i det nu när vi ska flytta, men väggarna är vidgjorda därinne och det är nya skåp och ny dusch därinne, resten får nästa person göra! :p

Satt ute och tittade på blocket vad 1orna går på i Sjöbo nu, asså det är helt sjukt, en 1a på 41 kvm för 140.000 :| Det enda som är gjort är nya golv + ny spis med ny bänkskiva och vask - sen är det dom gamla luckorna och stommarna till allt det.

Badrummet är inte kaklat - jag kan inte se mkt mer som är gjort, står heller inget i beskrivningen mer än att den är lite uppfräschad, vilket jag håller med om :)

Men det är helt sjukt vad priserna stiger, det är faktiskt synd om dom som verkligen behöver en lägenhet idag - vi tänkte juh sälja denna för 120.000 först - men det går juh fetbort nu

Helst med tanke på att en exakt likadan 1a brevid oss, som iofs har helt nytt golv i hela och vidgjorda väggar + ny spis och kyl men resten är gammalt i köket och badrummet är inte kaklat där heller - den ska dom ha 165.000 för - det får en att börja tänka.

Det jag egentligen ville skoja till det om var att eftersom att trappen är nymålad nu så måste vi MINST kunna lägga på 10.000 på lägenheten - HAH! Neej, jag leker bara dottern med den inglasade balkongen - tjäna pengar på allt du inte har något med att göra :p

- Fast iofs så kan jag väl tänka mig att någon % av hyran har bekostat det där ;)

Home Alone

- Yees!

Då har älsklingen och Theo´s gudfar åkt iväg, dom skulle in till Malmö idag - springa i varenda musikaffär dom kunde hitta typ :) Skönt för Michael att komma iväg lite och ta det lugnt, det förtjänar han!

Sitter med min kaffekopp och tar det lite lugnt, Theo vilar förmiddag
- hoppas solstrålen vaknar snart :)

25e! :)

Awiii! - Äntligen har den 25e kommit, time to pay the bills - det är alltid det första jag gör på morgonen när lönen kommit in, så är det avklarat.

Som min pappa alltid sa att man ska betala sina räkningar först, även om man har lite pengar - för man klarar sig alltid på något sätt med allt annat under månaden.

Tycker räkningar är det viktigaste som finns, förstår mig inte på folk som t.ex. är med i Lyxfällan, hur kan dom låta det gå så långt? Usch neej!

Tick Tack!

Nu springer tiden iväg som vanligt, time for bed! (:

Nanna sött - hörs imorgon!

Ajåå

- tillbaka till mitt liv igen daa :)

Har kommit hem från jobbet nu 22:30 - varit en lugn kväll, ganska skönt det med ibland. Jobbar kvällen imorgon med och på Lördag är det jobb mellan 7-16.

MEN PÅ SÖNDAG - då är det mysdag med mina pojkar :) Ska antagligen spana IKEA redan på lördagen när jag slutat jobba, så vi har hela Söndagen sen till att ta det lugnt tillsammans - vid fint väder ska vi ut och promenera :)

Nu när jag kom hem så låg Theo och sov, självklart att han skulle göra det - men blev ändå ledsen. Pratade lite med Michael om hur hans dag hade varit, så tittade jag ner på min lilla son och såg att han kisade lite upp mot mig och störtlog mot mig,

ÅHH! MIN GUDA-UNGE! :) Han hörde min röst och han log ett sånt solstråls-smiiil! Sen vart det upp i famnen kan jag lova ;D Nu nannar han stenhårt, längtar så tills imorgon bitti när jag får ha honom i min famn igen!

HAH!

Här har ni faktiskt ett grymt bra exempel på två stycken som behöver skaffa sig varsitt liv! :D

För det första;
Det är två killar som sitter och delar på samma blogg! Bara det är skrattretande.

För det andra;
I denna bloggen sitter dom och skriver massa strunt om vad andra skriver och inte skriver.

Sen tror den ena av dom att han kan pika vad jag skriver om och hur jag skriver, like I even care? - Han är juh riktigt störd om han tror att jag ens skulle lyfta på en ögonfrans åt vad han tycker och tänker om MIN BLOGG!

Hah, neej har ni verkligen inget att göra så kan ni gå in här och få skrattet för dagen;
Mössen med åsikterna - HAHAHAHA! :)

Orkar jag ens?

Orkar jag dividera med fanskapet?

-
Frågan är nog mer; kan jag låta bli det? Ehh nej!

Jaa, skiten är igång nu igen - skriver till mig att det var en orginell idé att ta en bild på min "sallad" jag hade till lunch idag - kära lilla idiot, det där var ingen sallad, det var ärtor, räkor och ägg + en avokado - enbart för att jag hade en sån i kylen.

- det är min favoritmat i hela fucking vida världen!

Och så hade jag en fet klick majonnäs på - som syntes mer än "salladen" enligt mig - mest för nyttighetens skull!

Sen för att göra en sallad, behöver jag typ inte - SALLAD till den?

Dom enda grönsakerna på den tallriken var ärtorna och avokadon - var fan du har fått sallad ifrån vet jag inte - det är väl samma sak med din osubstanta skit som du diskuterar om!

Åskådare

- Aaa, idag kände jag mig som en sådan.

Fast jag vet inte riktigt, jag var kanske bara en åskådare?

Det som hände var att bussen körde in i Veberöd och stannade på deras såkallade station, hade mp3:n igång och lyssnade på - för mig - gamla godingar.

Ludacris ft. Mary J Blige - Runaway Love spelades och jag tittade ut genom fönstret och fick syn på två flickor i 15 års åldern som kom springandes rakt mot bussen, oj vad dom har bråttom - tänkte jag.

Dom började vinka och skrika åt busschauffören, som jag antar inte såg dom, men han märkte dom inte mer för det - det slutade iallafall med att dom missade bussen.

När vi väl körde så kom jag på mig själv med att jag bara satt och tittade på hela händelsen som om att det var ett tv-program eller något, jag hade juh faktiskt kunnat hojta åt chauffören - för jag såg dom faktiskt!

Men nej, det gjorde jag inte - men det gjorde ingen annan på bussen heller,
- antar juh att jag betedde mig 100% normalt.

Dags att

- gåå!

Yees, nu gittar jag - hoppas alla får en bra dag, för det vill jag att jag själv ska ha (: Som man behandlar andra blir man själv behandlad eller hur var det? Ajaa, får vi se ikväll om det funkade.

- HAAJRÅ!

Usher ft. Young Jeezy

- Love in this Club

Såå härlig den är! Håller på att göra mig ordning för jobbet, om en timme sitter man på en av Skånetrafikens bussar och tråkar juh - gotta keep the good mood coming ;D

Usch,
vad mätt jag blidde av lunchen, helst sanslöst :S
Ajaa, står jag mig förhoppningsvis till ikväll när jag kommer hem igen :)

Skeelo - I wish I was a little bit taller

- stolt över att inte vara lång! (;

LUNCH!

TIME FOR LUNCH EVERYBODY!

image162

Mitt hjärta

- jaa, nu är mitt hjärta hos farmor.

Min lilla älskling, kommer sakna honom såå mycket idag - ska springa hem efter jobb! :) Nu tänkte jag att jag skulle jumpa in i duschen, sen ta något att äta,

- är så himla sugen på kokt ägg med ärtor och räkor - det är jammi det! :)

image161
ONE LIFE - ONE LOVE!

The key

- to my heart!

Min nyckel till livet håller i min nyckelknippa ;)

image160
- The key with a key!

Världens snällaste

- min lilla Theo!

Han är verkligen världens snällaste lillkille! Har lite bråttom nu, men ändå sitter jag här - dubbelmoral så det visslar om det ;D Men iallafall, Michael ska komma hem på lunchen idag och lämna Theo hos farmor för jag ska åka till jobbet klockan 3.

Han skulle inte hinna äta någon lunch idag pga det, då tänkte jag nu att jag kan slänga ihop en matlåda till honom, men var ska jag ha Theo sålänge? Lägger ner honom i sängen, trodde han skulle bli sur som f*n - så jag börjar skruva upp hans sängmobil,

den klinkar juh till litegrann när man skruvar upp den, tittar ner på Theo som tittar på mig och så kommer det världens leende från den lilla munnen,

- såg precis ut som att det betydde - wow mamma, ska jag få lyssna på den :D

Sen drog mobilen igång och Theo likaså, armar och ben flög åt alla håll efter dom små lekdjuren som snurrar, samtidigt som han pratar med dom.

Du är underbar min älskade son!

Prioriteringar

- det är så himla dumt att sitta och tänka på vad man ska göra om en månad :/ ..
Man hinner juh planera 1000 saker man kan göra.

Vi kommer ha en sån himla bra månad i Maj, sjukt mkt inkomst - så vad sitter jag och gör nuu? Joo jag planerar hur jag snabbast möjligt - helst den 25e - ska lyckas vända på det där.

I Maj vill jag (utöver det vanliga)
- Ut och shoppa för flera 1000
- Ha en helkväll med massa kompisar på bowlingen
- Köpa ett års gymkort

Samtidigt vill Michael
- Köpa nya däck + fälgar till bilen
- Köpa nya högtalare + en baslåda till bilen
- Skicka bilen på service

Tillsammans vill vi
- Köpa massa nya kläder och leksaker till Theo
- Köpa taklisterna och golvlisterna + platt-Tv:n till bardisken

Där finns hur mycket annat som helst som vi har pratat om att vi ska göra i Maj, men självklart kommer jag bara på detta nu, ajaa - det blir till att prioritera vad som är viktigast och så ta sakerna efter den ordningen!

Vidare

- i refrängen.

Angående besöket på Barnsjukhuset i Ystad igår, så stack dom juh min lilla älskling - gud så arg han blev! Inte för att det gjorde ont - han hade haft ett bedövningsplåster på i en timme före - men för att någon höll fast hans lilla arm!

Där fick vi allt se att lilla snälla, rara Theodor har ett humör - han kan fantamig ta ton, skrika högt och slita och dra i allt. Hah, det hade jag ingen aning om innan, han är alltid så lugn och snäll - framför allt inte högljudd! :p

PLÅSTER PÅ SÅREN!

image158
I bilen hem från Ystad sitter Theo och håller i sin giraff som
Farmor köpte till honom på lasarettet för att han var så duktig :)

Snoge?

Hoppas på att vi kan gå och ut och gå i Snoge på Söndag, både jag och Michael är lediga så det vore helt underbart att ta med sig en picknick korg och vagnen och gå där i flera timmar! :)

Om vädret tillåter vill säga ;p Jag är inte direkt den som trotsar naturens makter, vind, regn och kyla kan lätt få denna badkrukan att stanna inomhus.

image157
VÅRT HJÄRTA!

Ja Tack!

En kopp hett, relativt inte nylagat kaffe med 2 knäckemackor med makrill på, mm - det är mumma :) Har ingen fil hemma så kan inte göra min favoritfrukost; fil, russin o havregryn - så då får man äta detta istället.

Småbuus! :)

Hah, aaa min lilla son - han är inte så stor för världen men han kan busa ändå :D

image156
1 sekund efter att man knutit hans
Timbaland skor så är dom uppe igen ;)

Myys!

Ååh, så skönt - jag och lillkillen har vilat förmiddagslur :D Theo vilar fortfarande men han vaknar nog alldeles strax och vill ha lite mat - så nu ska jag äta min frukost ;D

Jajaa!

Nu får jag väl ta och ge mig, dags att äta frukost och hämta den där koppen kaffe som jag så jäkla gärna vill ha, - get a grip and get a life!

Telia-reklamen
är nördig!

Glömde

Jag glömde faktiskt hämta ut mina skor igår - om jag glömde eller inte hann tänka på det, det vet jag inte riktigt! Men idag ska jag f*n hämta ut dom små rackarna!

Stackarna, ligger där helt ensamma, känner sig totalt värdelösa och tror att ingen vill ha dom! - Hah, se min ironi.


Nytt vardagsrum! :)

På söndag ska jag och älsklingen till IKEA, shoppa ny soffa, nytt soffbord - två byråer och lite hyllor! :) Kom och tänka på det för ett tag sen att även om vi snart ska flytta till större så är det ändå skönt med en uppfräschning av denna lägenheten med.

Nog för att lägenheten är totalrenoverad men nu har vi tröttnat på inredningen ;p Och möblerna kan juh bara hänka på till nästa place - det kan aldrig bli fel, tror jag inte iallafall!

Så det har man att se fram emot om ett par dagar :)

QBN FLOW

- Mångas Verklighet

"Hur kommer de sig att ett barn är i fara
fattar inte världen att människor ska vara
snälla mot varann för barn e jag bara
framtidens människor snälla låt dem vara"

- älskar den texten.

Say What?

Läste precis en artikel - Tvååring omkom i tågolycka - sen läser man artikeln och ser att pojken har stått på spåret när tåget har kommit. Hur fan är detta möjligt?

Familjen ska ha bott nära spåret, men pojken var ändå relativt långt ifrån ingången till spåret - han måste juh ha varit där en stund! Ååh, vad är det för jävla CP värld vi lever i?

Usch!

Får bara ut en halv mamma-peng denna månaden - har juh jobbat resterande dagar, som inte kommer förrän den 27e maj, har en månads framförhållning.

Det är rätt skönt om man ska sluta jobba, att få pengar en månad efter - men det är inte alls skönt den månaden som man inte får betalt, ajaa kan väl trösta mig själv med att i Maj blir det bäst!

Maj - då är det min månad! :)

Det märks

- att det är den 24e idag!

Gud finns det en värre dag? Idag är som den 23 dec - man vill bara att det ska bli imorgon! Denna dagen är rätt onödig, man borde kanske ta bort den 24e och hoppa direkt till den 25e?

Men då hade man säkert hatat den 23e istället så - vi låter det vara! :)

FRUKOST!

Mm, idag ska jag inte äta godis till frukost - det ska bli en frukostfrukost idag, inte en frukostlunch alltså.

Ååh jag är så seg i hela huvudet - innan skulle jag skriva kanske men jag skrev veckan - asså vaa? Det är omöjligt att vara så här trött - GIVE ME COFFEE!

Jingelmannen

Hur lyckas han alltid hamna i trubbel? Eller själv ställa till med trubbel - eller som oftast, bara vara jävligt discusting! Usch, jag tycker inte alls om honom :/ ..

GÄSP!

- aaa, jag hade juh inte anklagat mig själv för att vara helt vaken :S

Ååh, vet inte om jag har drömt det inatt eller om jag verkligen har haft ont i magen - jag tycker inte att man ska kunna drömma om magont? Neej, det stämmer säkerligen.

Och vädret strålar utanför fönstret :D Det är nog den bästa form utav godmorgon man kan få när solen strålar in genom ens kök :)

AFV

America Funniest Viedos

Sitter och tittar på det nu, finns inte mycket annat att glo på förrän The Voice entrar studion - my favourites! Finns ingen som kan förgylla en morgon på samma sätt som Jakob och and the turtle named Paul! :)

Mjaa, Josefine - hon mest bara ska vara där, men om hon förgyller något det vet jag inte riktigt, tycker mest att hon alltid har något att klaga på, typ som jag :p

Jajaa, nu blir det kaffekokaren nästa!

Morrn!

Godmorgon, eller något! (:

Nu har lillkillen stigit upp, han ligger och äter sin frukost - jag är mest bara trött, men det går gå ändå :) Jag är inte på dåligt humör iallafall :D

Nu behagar

- sidan tydligen att fungera!

Hur många sekunder då? Ajaa, allvarligt så orkar jag inte skriva mer idag - ses imorgon!

HAT!

HATA FUCKING BLOGG PUNKT SE!

- trycka t-shirts?

Terapi

- Det finns inget som kan lugna ner mitt PMS-humör som min mp3-spelare - är så jävla trött och sur - det fucking typ finns inte! Varit uppe sen 5 imorse, suttit på sjukhuset 3 timmar, jobbat kväll på en ny avdelning,

- ätit godis till frukost, bara det är väl illa nog?

Blogg cpar sig, ahh, denna dagen - neej, jag orkar inte ens bajsa mer.

Give Up!

Denna j*kla sidan, varför krånglar den? Är inte den så pass stor att den typ ska ha anti-krock och anti-sladd system? Eller neej, förresten - det är nog bara jag som är gnällig!


Home Sweet Home!

Nee, vet ni vad? Vi bajsar lite till tycker jag!

Om mitt högst ointressanta liv, dock har jag kommit på att han Nick borde få på truten för att han skriver att jag bajsar ord när jag skriver om att jag ska med min 5 månaders bebis till Barn i Ystad.

Men men, så får man visst inte hålla på här - tråkigt men sant!

Vi var på Barn i Ystad idag som sagt - läkaren, han är bara helt underbar med Theo :), höll med oss om att det är konstigt att han blivit dömd som laktos-intolerant utan ett enda tecken på det.

Så vi har fått tillåtelse att introducera mjölk i hans liv igen - tack! Men för säkerhetens skull tog dom blodprover på honom för att se om han är känslig för mjölkprotein.

- det var jättehemskt, dom tog 4 rör på min lilla älskling :(

En sak till, du har gett mitt osubstanta liv en mening Nick - att bajsa sönder dig med mina inlägg! - asså jag är redan på dåligt humör (som vanligt) men nu är det fan värre!

Bajsar ord?

Hah, jag tyckte att jag hade Dagens kommentar fixad innan, trodde jag jaa
- eller inte!


Såg precis en kommentar jag fått, som ungefär innebar att jag aldrig har något vettigt att säga, jag bara snackar massa strunt - men hörrudu Nick - det är jag i ett nötskal, så vad ville du mer?

Iallafall så kan denna snubben tydligen inte kommunicera på ett vanligt sätt, utan han sjunker till en 5-årings nivå och skriver "eller du bara bajsar ord"

Det hade kunnat bli dagens kommentar, men jag väljer nog den andra jag har på lager!

Ajaa, nu är det färdigbajsat om Nick för denna minuten, smell ya later!

image155
DO NOT FUCKING DISTURB!

TJA! TJA!

Nu ska jag och Theo göra oss iordning, Michael kommer hem nu 10:30 - sen ska vi åka och hämta farmor och därefter åka till Barn i Ystad, skriver när jag kommer hem!

Tja på´ree!

Snacka

- SÅ MYCKET NI VILL! :)

Det är juh egentligen bara dumt att hänga upp sig på andras åsikter om man vet med sig själv att det inte stämmer, för vem lyssnar på dom idioterna?

Möjligtvis andra idioter, men ens nära och kära lär juh inte göra det, så vem bryr sig?

I don´t

- give a shit.

Kom och tänka på det nu, allt det här med att folk tycker och tänker saker om en, kommenterar - tycker sig ha en korrekt åsikt om ens liv, asså jag kunde verkligen inte bry mig mindre.

- så länge jag själv vet vem jag är, kan allt och alla tycka som dom vill!
Det rör mig inte i lilltån ens.


Ung mamma?

- Jag skulle väl inte klassa mig själv som det.

En ung mamma för mig är dom som inte fyllt 20 år än - som inte gått ut skolan för att dom har fått barn.

Det är så olika beroende på vem man pratar med, vissa säger; oj, vad ung du är - nästa kan säga; men det är lagom att skaffa nu - och den tredje kallar mig gammal.

En annan kommentar man fått höra är; - oj vad liten hon är, hur kan hon ha barn? Det lustiga i sammanhanget var att kommentar-fällaren säkert inte var mer än 13-14 år gammal.

Asså, jag vet om att jag ser ung ut, busschaufförerna - i stort sett, tar alltid barnbiljett på mig - det är inget som stör mig, för förhoppningsvis när jag är 30 år kan jag säga att jag är 25 år utan att någon ens så mycket som snuddar på ögonbrynet!

Längtar

- yees, jag längtar tills den 27e Maj, då får jag ut min lön för denna månaden! :)

Strejk?

Aaa, det är juh sköterske-strejk nu - undrade om det kunde förhindra vårt besök på Barn i Ystad idag, men neej det skulle det inte enligt telefonisten jag pratade med.

Laktos

- intolerant.

Aaa, idag ska vi in och ifrågasätta läkarnas dom om att Theo skulle vara laktos-intolerant
- det kan bara inte stämma för fem öre!

Ingen magvärk, ingen viktnedgång, ingen diarré - inga laktos-symptom över huvudet taget, det dom dömde honom för var att han hade fått eksem - "Han är laktos!"

Jaa, nu har han gått på laktos-fri välling i 2 månader, och prickarna finns till viss del kvar - nu får det vara braa, så idag följer svärmor med mig in - hoppas läkaren lyssnar på henne, för han lyssnar inte på mig!

Tradera?

Aaa, jag funderar på att lägga ut mer Theo-kläder på tradera, jag har juh bara sparat "dom viktigaste" kläderna - jag har börjat förstå vad Michael menar med att jag köper för mycket kläder till Theo :S

Bara 40 par byxor i 50-56 som jag har sparat, hmm - jag kanske inte måste spara alla dom?

Asså, det är sjukt mkt - jag har fyllt en hela IKEA-påse med kläder i storlek 50-56 som han måååste ha kvar - det får knappt ens plats i den - dags för en resning till?

Kan ta det om några veckor, det är så - juh mer tid det går desto mer kan man titta på kläderna med ögonen och inte hjärtat.

Mina Skor!

- dom har kommit! :)

Knock, knock - who´s there ? MY SHOES! :) Tror ni jag ska kuta ner och hämta dom eller ? ;)

Hinner inte

- skriva allt jag vill :/ ..

Skitstörigt, men jag tror det är så - har man ett jobb så kan man inte skriva hela tiden om vad man vill, när jag kommer hem från jobb är detta det sista placet jag tänker på.

Allt jag vill är att mysa med min son och sambo - bara njuta av att ha dom i mitt liv.

Men sen blir det fel, för just nu ligger Theo och äter och Michael är på jobb -  självklart sitter jag här nu och har 10.000 tankar som jag vill plita ner, men det går inte - för det blir bara en salig röra.

- Jag tror lösningen får bli att man lägger ner den här sidan.

Varför lär man

- sig aldrig?

Inte jag iallafall, har ätit typ 10 st små "apor", en sån cola flaska och 2 gelé hallon, sån jävla sockerkick i hela ansiktet, eller huvudet är det kanske - men det känns i pannan :/ ..

Att jag aldrig lär mig, man ska inte äta godis - helst inte till frukost! :/ ..

Klagar

- aaa, det är juh faktiskt därför man klagar för att andra ska förstå en.

Om man tycker något är fel, känner sig dåligt behandlad, mår kanske inte helt reko - då måste juh folk förstå vad man säger för att klagandet ska få en liten effekt på en själv.

- så tycker jag iallafall, neej nu ska jag fortsätta gräva i min godispåse :|

Fetto-Head!

- godmorgon.

Jaa, jag är på dåligt humör idag igen, det är faktiskt ett jävla fetto-huvud som har gjort mig sur, tänkte skriva som dom säger på skånska "tjuck-ho-e" - det hade verkligen passat men neej,

- jag tror ingen hade fattat vad jag menar.

Dåligt

- morgonhumör?

Jaa, en av våra spots på toan verkade juh ha det - den valde att kremera sig själv nu när jag tryckte på knappen, waay to early för den ;)

Ajaa, så kan det gå.

GODMORGON!

Michaels mobil ligger här och ringer för fullt, jag tror inte ens att han skulle höra den om den så låg inne i hans öra och klingade rundor :S

Så säger man till honom - Michael! Han bara - Vad?! Lite sur är han också, - Din mobil ringer. Det har han såklart inte ens märkt. Ajaa, nu ligger lilleman och äter, jag ska gå och göra mig iordning.

Sen får jag väl bli ovän med Michael - ingen fara, det blir man alltid när man väcker honom :p

Åhh

- så skönt!

Vi gick och la oss vid 21 igår, men jag kom på att jag var tvungen att fixa med mitt schema till jobbet litegrann, så vid 21.30 kom jag i säng - också upp nu, jag mår som en prins!

Eller en prinsessa kanske? Det är helt beroende på hur man ser det :)

Dagens kommentar

Fast denna kommentaren gjordes juh igår 21/4

"Har din katt dött eller?"

En av de äldres försök till skämt om att jag nästan var helt svartklädd igår :p

Ont

- jaa, jag har ont överallt.

Trött som ett as, sur som ättika och något annat som jag vet inte vad!

GRR!

OLLE FÖRSTÖR

- MITT LIV!

Ni som läser har juh faktiskt ingen aning om varför det är så speciellt att dom just frågade efter Olle, för det känns som att den Olle det gäller förstör mitt Liv.

2 månader har denna Olle lyckats;
- sparka in vår entrédörr till trappen (man sitter inte säker i en lägenhet)
- försökt bryta sig in i varenda lägenhet i våran trapp
- festat satan tors-lör i lägenheten under oss (dygnet runt, väckt Theo flertalet ggr)
- sett till så pundare väcker oss mitt i natten av att kasta sten

JAG ÄR FAKTISKT TRÖTT PÅ OLLE NU!

HÄR FINNS INGEN!

- ååh, tror ni jag har sovit dåligt inatt eller?

Klockan 01:36 inatt väcks jag, förstår först inte av vad - men sen hör jag det, någon kastar sten på vårat fönster! Ahh, det kan inte vara möjligt, inte så här dags en söndag-natt?

Men joo, det var det, och det slutade inte heller, till sist gick jag upp och då stod det en tjej och en till där nere och vinkade till mig - jag som ser dåligt i mörker också hade juh inte en aning om vem det var.

Väckte Michael och sa att det står någon och kastar sten på fönstret, han trodde nog inte på mig för han bara "jaja" - men då började dom kasta ännu mer :S

Sa till Michael att det säkert var någon vi känner som måste ha hamnat i någon sorts bad situation och inte har någonstans att sova, så Michael gick upp och öppnade fönstret, då hörde man; - ÄR OLLE DÄR?

HÄR FINNS INGEN JÄVLA OLLE! :@

Sen var det full rulle på Theo, Mr Big-Eyes vaknade juh direkt, men han somnade om efter någon timme - så det känns verkligen inspirerande att gå till jobb idag! TACK!

GODNATT!

Ett litet sent godnatt, för mig åtminstonne - men datorn krånglar satan med mig :/ .. Jag tror jag behöver en ny, en replacement - som då är ersättare på engelska.

Jag borde kanske starta en språk-kurs härinne? (: - svengelska?

Men detta med en ny dator är inget jag kan tala högt om, för då kan jag lova er att processor och moderkort och allt va fan det heter smäller i luften eller går ut genom fönstret inatt
- inte riktigt min grej.

Ajaa, nu ska jag packa Theo´s väska inför dagen hos farmor imorgon, mamsen ska juh jobba.

Ville egentligen bara säga godnatt och att detta har varit den bästa söndagen på länge! Återkommer med mitt klagande och tjafsande imorgon, be prepared!

So Long!


Sanningens ögonblick!

Sitter och tittar på det nu, stör mig på en sak - som vanligt måste jag juh störa mig på något ;) Färgen på texten på bildskärmen i bakgrunden, där dom skriver frågan dom har ställt - den har samma färg som en viss del av bakgrunden har - vadå irriterande?!

Sen, gud vad B-igt det är! Försökte juh total-knäcka killen som var där genom att ställa massa frågor om hans Fru och före detta tjejer, borde inte programmet heta Skilsmässo-fixarna?

Nej usch, den fick en fet 1a av mig. ELAKINGAR!
- fetdiss.

De djupa blå

- man kan drunkna i dina ögon älskling.

image154

Anna Skipper

Aaa, jag har anmält Michael till Du är vad du äter - typ alla skrattar åt det men jag är helt allvarlig! :p

Han är en undernärd kaffedrickande socker-narkoman, jag tror lilla Mrs Skipper hade älskat honom ;D - Men chansen att hon skulle höra av sig ligger väl på ca -0,09%

Michael tänker ändå vägra prata med henne om hon skulle höra av sig, så känns hugget som stucket? Men när man ligger på ett BMI 19.4 och 19 är undervikt så tycker jag att det är rättså skäligt att söka in där :p

FLINTASTEK!

Det var vad jag och Michael la på grillen idag, nog för att den blev mer svart än brun - men det var juh helt klart Michaels fel - eller hur Connie? (;

Hur kan man vara så smart att när den som sköter grillen går in, och lägger över ansvaret på dina axlar att sköta grillen, hur kan man då gå och sätta sig på trädgårdsstolen igen och sitta kvar där ungefär tills allt på grillen brinner? :p

Aawe, lite charmig är du allt älskling, tankspridd kanske? :)


Något smart?

- jag känner att jag behöver skriva något smart.

Var finns hjärnan när jag behöver den? Ingen som vet, ingen som vet - LOL! :p Neej, nu börjar klockan bli för mycket igen :S Lilleman nannar stenhårt och det ska väl vi snart med göra.

Mitt Hjärta

Det finns en kille här i världen som för alltid kommer äga mitt hjärta,

image152
- det är du min lilla son!

Mys-söndag!

image151

Så ni vet,

jag skrev inte snaken menat s+naken utan jag menade Snaken - snääjken, den försvenskade formen av ormen på engelska :)

STENDÖD!

Yees, mitt bland alla löv, rötter, träd och granar fann vi den här lilla raringen,
tyvärr kom vi för sent :/ ..

image150
R.I.P. Snaken

Bantande godispåse?

- mm, antingen har den bantat eller så har någon hjälpt den, Michael?

Promenad

- i det sköna gröna!

Eller inte! Natur är inte min grej, grönt / gult eller what so ever! Men visst, det var jättemysigt - gå med vagnen med Theo i och ha två små Yorkshier Terrier som självmordskandidater runt hjulen.

Men det var faktiskt kuul (: Hoppas vi ska dit fler gånger.

Hah, när rundan nästan var slut kom jag på att jag har juh inte fotat en enda naturbild därifrån, det fick bli en panik-fotografering, here is what I achieved!

image149
Jaa, bättre än inget iallafall.






Dagens kommentar!

GJORD AV MIG!

- "Dom här krafsgrejerna är slut på den"

Mitt ordval till Michael för att förklara att vi behövde byta disksvamp!

BTW!

- JAG ÄR GRYM!

Jag har precis skruvat ihop en kryddhylla från IKEA, på under 5 minuter - jiihaa! Jag kan, när det går som jag vill, min pall som jag har här hemma tog juh bara 5 timmar att skruva ihop 8-) Och det var inte mer än 6-7 bitar till den hah.. :D

Det skulle ni ha sett, höggravid PMS-bitch som bråka med en träpall klockan halv 7 på morgonen!

 Sidnot: Jag är inte kort! :p Jag måste ha en pall här hemma iom att Michael har satt allt efter hans 1.83-längd vilket inte passar min 1.63-längd!
 
Jag tycker att mina 163 cm är rätt bra kämpat för att vara en 1-månad för tidigt född 08
- i Skåne dessutom! :)

- Sool!

Det kan juh inte bara vara jag som har upptäckt vårt vackra väder idag :D

Så det blir grillning hos svägerskan vid 3-tiden, men vi ska gå dit redan nu - dricka lite kaffe, som att man inte gjort det nog idag? :/ .. Blir till att packa ner Lilleman och alla saker vi ska ha med oss.

Hah, får vi se hur många saker jag lyckas glömma idag, jag satsar på 3!

Hemma!

- jaaa! :D

Värsta jag har vunnit på Lotto-kommentaren, men det känns lite så - är hemma en timme tidigare än beräknat, min älskling och Theo kom och hämtade mig efter jobb :)

Nu är älsklingen i köket och gör frukost till oss - jaa det blir en frukost/lunch idag igen! (: På jobb gick det jättebra, dagen gick fort som vanligt - men ska dit imorgon igen så! :D

Nu är det frukost-time, tack för alla kommentarer! (:

image148
MIN ÄLSKLING - pigg och glad imorse :)

Upp och Iväg!

Nu är båda min gossar vakna, ska åka om en kvart - känns lite onödigt att det blir så mycket ståhej för 4 timmars arbetsdag? :p

Men men, så är det, längtar riktigt dit nu - älskar att vara där, älskar att känna att man är till någon nytta :) Slutar 11 idag, efter det ska jag nog sätta mig i massage-stolen på jobb en halvtimme, sola en kvart och sen ta bussen vid 12:30 hem :)

Bussen går så konstigt idag, varannan timme hem - så man får juh hitta på lite tisfördriv innan man ska hem. Hem till mina älsklingar, men nu blir det borsta gaddarna time (:

Ha-en-bra-daag! :p

Sött!

Japp, jag tycker mitt nick passar väldigt sött in där;
image147
Blev lite chockad själv när jag såg det där! :|

TACK! - För alla söta kommentarer (:

Tandblekning?

Överallt ser man dessa reklamer om "Blek dina tänder här" - "Vi är billigast" - Skaffa dig ett vitt leende, blaha blaha, svar jaa - det hade varit väldigt trevligt med ett kritvitt leende, men är det verkligen så jäkla bra?

Det är juh precis det dom skriver "Blek" - jag vet hur det gick med mitt hår när jag blekte det, det blev tunnare, skörare - ganska förstört. Borde det inte ske samma procedur med tänderna?

Jag skulle aldrig våga prova det, jag tror det tunnar ut emaljen något fruktansvärt - kanske är det så att om 10 år kommer dom ha kommit på hur skadligt det är egentligen.

Skillnaden mellan håret och tänderna är juh att mitt hår växer hela tiden, reparerar sig själv - om det blir för slitet så kan man klippa av det och låta det växa ut på nytt.

- Men det gör inte tänderna, så vågar man chansa ? :/ ..

Ibland så

- är jag ganska korkad.

Eller trög kanske man ska kalla mig? Går från köket till vardagsrummet nu, och det klinkar till lite för varje steg jag tar, stannar upp och det tystnar. Hm, konstigt, jag kanske gick emot något?

Fortsätter gå, klinkandet börjar igen, va fan? Är det mobilen jag har i bakfickan som klinkar? Neej, det kan den väl inte göra?

Asså, jag är så korkad ibland - jag håller i min kaffekopp med en sked i som givetvis rör på sig när jag går omkring - "Hm, undrar vad det är som låter?"

I´m with STUPID - myself!


GODMORGON!

- "och vilken god morgon detta är"

Har för mig att det är ett Disney-citat av något slag :p Men det är faktiskt en väldigt fin morgon, allt är tyst och lugnt, någonstans i ett träd utanför sitter det en fet duva och hoar - hungrig kanske? :p

Sen hörs självfallet kaffekokaren, den brusar och har sig - jag måste nog hälla ättika i den, det är väl det man gör? Är faktiskt ganska pigg idag :) Men gick juh och la mig tidigt igår - det var för att jag skulle upp nu som jag gjorde det - vaknade till 02:38 inatt och trodde att jag hade försovit mig ;)

Men nu ska jag gå och laga en flaska till lillkillen, Michael kör juh mig till jobb idag, *mwaah* - ibland har man det bara för bra ;)

GODNATT!

"godnatt Sverige"

Har för mig Olivier sa det i Big Brother huset någon gång, hah, han var juh totalt överball! :) Men nu ska jag gå och sova, mysa lite med älsklingen och Theo först självklart!

Då var det slut-bloggat för mig för idag :)

Godnatt Sverige!

JB <3

Theodor - mamma´s och pappa´s stora stolthet, han är den största önskan som slagit in för vår del, vi hade aldrig ens kunnat drömma om något så underbart som honom (:

Hans Gudfar, möjligtvis att Gudmor gör det med? - Han kallar honom för JB, efter våra efternamn, han har självfallet fått båda ;)

image145
THEO!

Han är
den gladaste, snällaste lilla killen jag någonsin träffat - han har tagit våra hjärtan med storm. Är tacksamma varje dag för att det här miraklet finns i våra liv, Theo, mamma och pappa älskar dig! ÖVERMEST! - Du är vårt allt!

Dagens middag!

Nu är den avverkad, ååh så gott det var :)

image144
Och mättande, får nog avstå från godispåsen ikväll (;

No more

- angry mama!

Neej, nu har jag varit arg nog idag - det sura lilla biet ska bli en tjock och glad humla! :) Jag är bara så grymt glad över att det är så många som läser min blogg, helt underbart! :)

I hope you´ll stay, om jag inte redan har tråkat ut er ;p

Tänkte på det när vi skulle till affären innan; tänk om någon skriver något dumt till mig, som inte tycker om det jag skriver? Det avfärdade jag själv ganska fort för så här ligger det till;

Jag är den jag är, sen kvittar det om någon inte tycker om mig, för jag kan inte vara mer än den jag själv är - och jag kan inte uttrycka åsikter som inte är mina egna.

antingen tycker ni om mig, eller så gör ni det inte - it´s your choice!

Nu jävlar ..

Nu har lilla söta Soha önskat mig En-bra-dag - 3 gånger idag, vilket för mig är minst 2 gånger för mycket.

HA EN BRA DAG SOHA!


I´M BACK!

- mm, nu är jag hemma igen! :)

Kom på det när vi, Michael följde också med :), skulle gå att min mage verkade lite grumpy på mig, vad nu då lixom? Jaa ojsan jag har inte ätit sen min frukost/lunch eller vad jag nu kallade den.

dagens middag blir fläskfilé med ris och gräddsås med sparris, färska champinjoner i och säkert någon sallad till det också! :) Mums mums.

Mission completed - i got my candybag! :)

Så sant

- Jag avgudar Petter!

Sveriges svar på Eminem! :) Lyssnar på hans nya nu "Goda dagars magi" - texten är helt underbar; "Livet är en komedi för den som tänker - En tragedi för den som känner"

- Det är så sant som det är sagt!

För om man bara tittar på livet så är alltihop en stor ironi, men känner man efter hur det känns när livet är helt upp och ner - jaa, då är det inte lika kul längre.

Ajaa nog för mig, för nu iallafall - nu ska jag ta min underbara son med mig till COOP och köpa min efterlängtade godis-påse! Nothing can stop us! ;)

image143
- UTAN DIG FINNS INTE LIVET!

Jag har svårt

- för att sluta skriva när jag väl börjat!

Helt sanslöst, fast nu hade jag faktiskt inget speciellt att säga alls, inte på det viset - ville bara inflika att jag tycker att Joel´s blogg är jättebra - hans supersköna översarkastiska stil bara är helt underbar!

Samtidigt
som det verkar som att han vill få sig själv att framstå som ganska dum så låter han som världens géni - typ Uppfinnar Jocke?

Blev en massa
superlativ där eller vad det nu heter :)

Förbaskade!

Dom här förbaskade Ha-en-bra-dag-inläggen, finns det något medel mot dom?

En ny Tanke

Jag funderar ganska mycket - om ni inte redan har upptäckt det.

Just nu funderar min hjärna på varför bloggarna har blivit så publika? Inte publika i omfattningen av att folk läser dom - det är rätt uppenbart när man sitter på en allmän websida och skriver.

Utan publik inom den synpunkten att man gärna ska prata med andra via bloggen - det kan väl vara trevligt att fråga andra vad dom tycker och tänker eller hur deras dag har varit, men helt ärligt - är inte en blogg personlig?

Är det inte meningen att min blogg ska handla om vad precis jag tycker, tänker, anser och inte blanda in en massa andras åsikter i den?

Man skriver väl inte om ens dag för att få en kommentar om vad någon annan gjort, då läser man väl den personens blogg för att ta reda på det? Är jag helt ute och snurrar?

Klart att folk ska få kommentera det man skriver, annars hade jag inte suttit här - men ska ett inlägg gå ut på vad andra anser om något?

Eller jag är för mycket inne på dagbok? En blogg innebär kanske att hela världen ska få vara med och skriva i den, att jag inte själv ska uttrycka mig utan vara social och fråga alla andra - som en chatsida, eller mer liknande forum kanske?

Jag har också provat det, att prata med andra i min blogg - men det känns helt fel.

Helt öppet och ärligt, för mig är det fjäsk att fråga andra vad dom tycker och tänker i min personliga blogg - det är inte min stil.

Amen NEJ!

Detta är inte sant ..

Jag klagade på Ha-en-bra-dag-epidemin, nu har det kommit ut något ännu värre!
- Var-med-i-min-tävling-epidemin! :|

Kan ni sluta använda min överseriösa blogg som en språngbräda till reklam?

JAG SKA HA!

- ibland vill jag bara skrika ut det.

Men just nu sitter jag och tänker i mitt stilla sinne; - JAG SKA HA MIN GODISPÅSE IKVÄLL!
- skulle köpt den igår egentligen men det stod typ 10 småttingar runt lösgodiset på COOP igår kväll, ville inte direkt ställa mig i den skaran ;)

Ajåå,
ikväll blir det sängen tidigt - ska som sagt upp klockan 5 imorgon och jobba, tror ni att jag kommer vara trött? :p Får hoppas på att älsklingen kör mig dit, orka med bussar så tidigt :/ ..

HAH! Mig ska man inte prata med när jag precis har vaknat
- det märkte en busschaufför ganska tydligt ;)

SAY WHAT?!

HAH! Hur f*n lyckades jag hamna på topplistan?

I LIIKE IT ;)

image142


49:e plats - men vem räknar ;p :)

Frulle utan bulle!

- japps, idag blir det min favoritfrukost!

Som består av 2 dl lättfil, med 1 dl havregryn och så russin i det! :) God I Love It!

Lite sen frukost för att ha gått upp 06:30 imorse, men så kan det vara, kanske skulle kalla detta för lunch egentligen? Men man kan väl inte äta frukost till lunch, eller?

Nyduschad!

- Ååh så skönt!

Det där bättrade på humöret lite iallafall :) Min Theo ligger och sover sin förmiddagslur, som varar väldigt länge idag? :/ .. Lillen skulle ätit nu klockan 11 egentligen, han behöver nog sova.

Ska ta ut den lilla älsklingen i solen idag tänkte jag, så fint väder :)
- Lite B-vitaminer och sen är man fit for fight!

A Bumblebee

- mm, det är en sån dag nu igen.

Är sur som ett litet bi, lättirriterad som en geting - hur ska detta gå? Jag som bara vill vara en tjock och glad humla! 

Ajaa, lika bra att sitta kvar här med min kaffekopp och låtsas som att omgivningen inte finns. - Hah, det där lät juh bara sjuukt korkat!

- Hoppas ni har en bra dag iallafall! :) - "HA EN BRA DAG" - LOL! ;)

Vinner ni något?

Jag FATTAR INTE! Alla ni som sitter och kommenterar "Ha en bra dag" - vinner ni något på att hålla på så? Får ni tonsvis med (arga?) besökare - eller vill ni ha samma kommentar tillbaka?

Vad är meningen med den här Ha-en-bra-dag-epidemin? VAD VILL NI? Vad fan vinner ni?

Självklart så kommer ni inte läsa detta inlägget, as usual!

En kopp halvsvart

- ja, tack!

En kaffe med mjölk alltså, om ni inte förstod det? ;p Jahaa, då verkar det som att blogg.se har klyddat hela morgonen, ovanligt? Ibland känns det som att jag bara vill säga;

JAG HATAR FUCKING BLOGG PUNKT SE!

- men jag tror jag hade fått en massa dålig kritik då, så jag skiter i det :)

En åsikt

- jaa inget annat, jag bara funderade - 3 sekunder efter man har skrivit sin blogg har man redan fått en kommentar - "vilken intelligent människa som kunde läsa igenom 25 rader på 3 sek"

Och så står det i kommentaren "Ha en trevlig dag" - men asså ni måste ha missuppfattat mig totalt! Det är inte därför jag skriver blogg för att ni ska skita i och läsa den och kommentera med ha en bra dag, inte för att verka otrevlig eller otacksam men - NEJ!

Jag hoppas att ni läser denna iallafall..

Dagens Middag!

- jaa ni allihop tjatar om Dagens Outfit, som jag inte bryr mig så värst mycket för ;D

Därför tänker jag skriva om dagens middag, för mat kan aldrig vara ute, alltid någon som är hungrig :D Inte för att jag har varit mitt gamla vanliga matvrak de senaste dagarna, eller veckorna har det kanske hunnit bli? :/ ..

Har ätit mina 2 knäckemakor imorse till frukost, sen har jag tänkt och funderat, men det har inte blivit mer. Så nu ska jag kompensera det med att äta en BAMSE-MIDDAG! :D

- hah, neej jag vet att man inte kan göra så!

Och det ska jag inte heller, men det blir en ordentlig middag iallafall, citron-bitare med potatis, gröna ärtor ofcourse - och sallad till det, mums - det vattnas lite i munnen på mig ;D

TUR IGEN! :)

- jaa, denna dagen verkar bara bli bättre och bättre!

Gick in på en internetsida vi har där vi lägger in vårt schema och får se på lediga jobb och dylikt. Där brukar kanske vara 1-2 tider man får tag på i veckan därinne, men inte idag :D

Det fanns 10 stycken tider jag ville ha, men jag kunde bara på 8a för jag visste inte om Theo hade barnvakt eller inte.

Ringer om dom, då brukar man kanske få 2-3 stycken av dessa för att andra redan har bokat dom övriga, men jag fick allihop! 50 timmar bara poff pang så där :D

Så här ser ni en väldigt glad människa nu! :D

Tur i Oturen?

Ni som följer min blogg - som lilla älsklings-Joanna ;D - ni är medvetna om att vi skulle köpa en 3a med inglasad balkong, men priset var så överdrivet att vi backade direkt.

Lite otur tyckte vi, det var nästan bud på att köpa den mest för att vi behöver större, men neej, man ska inte vara dum bara för att man är i en lite pressad situation - det hade kunnat vara värre.

Idag ringde min älskling till Ljunggren för att vi ska egentligen kolla på en annan 2a på 67 kvm, en 3a på 82kvm eller en 2a på 67kvm - kvittar egentligen, hade planerat att göra ett extra rum i 2an ändå.

Då kläcker Ljunggren ur sig att det snart, kanske om 1-2 månader kommer komma ut en ny 3a med inglasad balkong i samma hus :D Vilken tur, och denna kanske inte ligger på översta våningen - vilket också var negativt med den andra, orka ränna i 7 trappor bara för att man varit och handlat - nej tack!

Nu är det denna hoppas vi på!

image141

Störigt

- japps de översta skorna i mitt föregående inlägg är snyggast, jag håller helt med dig! :)

Men det störiga är bara att jag köpte ett par såna skor för ett år sen ungefär, ni undrar kanske varför jag ska ha 2 par likadana skor? Hah, neej, så dum är inte ens jag

- det är nämligen så här att antingen har de skorna lärt sig gå av sig själva eller så har någon hjälpt dem på traven - jag har alltså inte dom kvar längre :/ .. Tror nästan att dom har åkt utomlands, störigt som sagt,

MEN NU HAR JAG DOM IGEN! :)

NYA SKOR :)

image136
image137

Här är mina nya älsklingar ;D

Ska nog iofs köpa dessa också, kan juh inte vara helt black! :p

image138

- mm, ni skulle passa perfa på min skohylla små raringar ;D

- I´m löving it!

- Lagom

Är det bara jag som tycker att i det moderna samhälle vi  lever i idag så är det lite 1800-tals-aktigt att det bara är Sverige som har ordet Lagom?

Lagom är faktiskt ett ganska bra ord, ett befriande ord för den som använder det. Som när någon frågar en "hur mycket vill du ha?" - så svarar man oftast "lagom" - för det är bekvämt, helt plötsligt behöver man själv inte bestämma hur mycket man ska ha och man har någon annan att skylla på om mängden blir fel.

Sen är det ett ord man kan slippa undan med, som om någon frågar en "tycker du att jag är tjock?" - istället för att behöva ge sitt ärliga omdöme, som säkerligen kommer bli ifrågasatt och utdraget, så kan man "smita undan" genom att säga "nej du är helt lagom". Egentligen har du inte gett någon åsikt alls, för ingen vet vad lagom är - det är helt upp till personen som säger ordet, men motparten är nöjd med svaret.

End of discussion - det är ett väldigt modernt ord enligt mig iallafall och jag tycker det är synd att det inte används i fler länder, för det passar bra in i vårt samhälle - fast det är kanske lite för svenskt, det här veliga och att inte säga exakt som man tycker och tänker?

LISTA!

- snodd av Joanna ;D

JAG

[ ] Jag är kortare än 160cm.
[X] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag blir lätt brun.
[X] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering. (ska vara i plural)
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[X] Jag har haft/har tandställning.
[X] Jag har glasögon/linser.
[X] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[X] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar.

FAMILJ

[X] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[X] Jag vill ha barn nån dag.
[X] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB

[ ] Jag studerar
[X] Jag jobbar.
[X] Jag har somnat i skolan/jobbet.
[X] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[X] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER

[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion. (Även "råfflåll")
[X] Jag börjar ännu gråta av Disneyfilmer.
[ ] Jag har kissat på mig av skratt.
[X] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[X] Jag har gråtit av skratt.
[X] Jag har limmat fast min hand i något.
[X] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA

[X] Jag föddes med en sjukdom.
[X] Jag har fått stygn på ett öppet sår
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[X] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[X] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE

[X] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[X] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit på Golfen Center.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.

ERFARENHETER

[X] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[X] Jag har sett en fallande stjärna.
[X] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[X] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[X] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping"
[X] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[X] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil
[ ] Jag har skidat.
[X] Jag har medverkat i ett skådespel.
[X] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[X] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[X] Jag har aprillat någon.
[X] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN

[ ] Jag är singel
[X] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[X] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[ ] Jag saknar någon just nu.
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[X] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[X] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[X] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[X] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande

SEXUALITET

[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[X] Jag har blivit kysst i regnet.
[X] Jag har kramat en för mig helt okänd person.
[X] Jag har kysst en för mig helt okänd person.

ÄRLIGHET

[X] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[X] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[X] Jag har smugit ut utan lov.
[X] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[X] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[X] Jag har fuskat i ett spel.
[X] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER

[X] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[X] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har vaknat gråtande.
[X] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN

[X] Jag är rädd för att dö.
[X] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM

[X] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[X] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[X] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidninar.
[X] Jag äger något från Benetton.
[X] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera
[X] Jag äger något från Diesel.

RANDOM

[X] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[X] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[X] Jag svär ofta.
[X] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[X] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till jobbet.
[X] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[X] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[X] Jag tror på spöken.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[X] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[X] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[X] Jag är bra på att minnas ansikten.
[X] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning om vad jag vill göra med resten av mitt liv.

Mjaa, som vanligt såg det roligare ut än det var - men vi är nog ganska lika snäckan! :)

SLUTA!

- Jag blir så in i bomben trött på folk - helst de utan barn, som ska på och klaga på unga mammor.

Det är nästan som att de vet vilken spark på smalbenet det är så de bara måste hålla på! Ni kan säga exakt vad ni vill till mig, att jag är idiot, dum, ful, äcklig, fjortis mm mm - det bekommer mig inte över huvudet taget. Men prova nämn något om min son eller hur jag fostrar honom, jag hade kunnat döda - det känns så iallafall.

Så kändes det idag,
jag satt inne på ett community - faktiskt inte Lunarstorm ;p Och kom i tal med en liten - för mig - snorunge på 18 år - den stämpeln fick hon efter sitt beteende - inte åldern! Hon var så långt ifrån mig man bara kunde komma, men jag skulle på och gaga med henne ändå, för sån är jag i vissa situationer, tyvärr.

Hon kallade mig för en gammal morsa, jag var slapp, jag hade haft ett huvud i fittan mm, mm. Jag tror helt allvarligt att hade hon stått framför mig när hon skrev den sistnämnda kommentaren så hade hon inte levt mer.

En sån respektlös liten snorunge, det var så att jag ville skriva till henne varför hennes mamma inte hade vett att använda kondom - men så taskig kan jag inte vara längre.

Och sen började hon - LOL! När jag hade knäckt henne på alla möjliga punkter som bara gick så skriver hon - "du är ingen bra mamma, du tar inget ansvar för din son för att du sitter på denna sidan" - jag blir bara så trött :/ ..

HÅLL KÄFTEN!


- om ni inte har något vettigare att komma med.

Efterlyst!

Som för det första är bäst, Leif GW in my heart! :)

Men har ni tänkt på det; att det bara är tjejer som sitter och pratar om de olika "småstölderna"? Inte för att jag har något emot det, men var är killarna? :p Jag har inte sett någon iallafall :S


Trying To

- break through!

image135
Hah, mammas busunge i sin säng :)

Han drar ner spjälskyddet och sen sätter han båda händerna på pinnarna, håller fast och tittar ut. Detta var den bästa skärpan-bilden jag kunde få - eftersom att han rör sig hela tiden så är det svårt att fånga på bild. Men han gör så flera gånger om dagen så ska försöka få en bättre bild nästa gång! :) - mwaah på min gullunge!

Våra bästa år

Är det bara jag som tycker att den serien har flippat ut totalt nu? Visst, den har varit crazy innan men nu är det värre än någonsin, var inne i höstas och tittade på spoilers på en amerikansk hemsida - de ligger juh 4 år framför oss i serien.

Så hela det här scenariet med massmördaren visste jag redan om innan det ens hände. För de som inte har läst spoilers så lär ni få er en chock snart, allt tar en helt annan vändning - jag sitter och försöker pyssla ihop alla trådarna nu så att utgången och det "förflutna" ska passa ihop.

Men det gör den inte! Jag har tittat sen mord 1 om det kunde vara Marlena som är mördaren, om det finns någon som helst koppling mellan henne och morden, men det finns det inte! Det är något författarna har hittat på på vägen - tror jag iallafall.

De har lagt på scener som inte funnits innan, t.ex. att hon skulle stått och pratat med Abe innan hon sköt honom, men i avsnittet där Abe blir skjuten så vänder han sig bara om och så skjuter någon honom.

Jaa det är tokigt vad dom kan hitta på bara för att dryga ut skiten lite till.

UPPFRISKANDE!

- ååh, den koppen satt fint.

Nu känner jag mig lite mer vaken, försökte som sagt äta lite fil - det gick fetbort! :p Så har ätit 2 knäckemackor istället och druckit en kopp kaffe :) Lilleman ligger och äter sin förmiddagsflaska.

Solen strålar in genom fönstret, det blir nog en promenad så fort mamma´s älskling har ätit upp. Skönt att komma ut och röra på sig, nu när man antagligen är ledig från jobb till på söndag.

Men vecka 17 kommer jag jobba i stort sett varje dag - får nog mitt schema för sommaren då också, jippii! :) Ska bli så skönt att komma ut och jobba regelbundet igen.

image134
Theodor <3

Varför?

Varför är det klumpar i lättfilen? - Det är enda anledningen att jag köper den, för att den är klumpfri! Men inte idag nej, äckligt!

Tycker synd om

- människor som ännu inte fått uppleva känslan av att ha ett eget barn!

Asså det är så underbart att ha en liten knodd - den känslan kan man inte beskriva med ord. Det man känner för sitt eget barn, det är mäktigare än allt! Jag förstår precis vad folk menade förut när de sa att "det går inte att beskriva, det är något som måste upplevas".

image133
My Love

- Trött!

Mm, har blivit så jättetrött nu dom senaste dagarna, har jättesvårt att väcka mig själv - det är precis som att man går i sömnen den första halvtimmen man är "vaken".

Usch neej, jag tycker inte om det alls, kanske är det mitt järnvärde som är lite lågt?

Dö-skumt igår också, jag åt 4 knäckemackor och en avokado till frukost, tänkte; shit denna dagen kommer bli en matdag - lite ångest! :p Men det blev inte mer, var inte ett smul hungrig resten av dagen.

I think I need my Coffee!


Tummen rätt i mun,

- japp, frågar man Theo så är det viktigare att hålla tummen rätt i mun än tungan.

Har varit en lång dag idag, både för lilleman och mig, varför vet jag inte - är nog mest för att vi inte gjort något speciellt idag så har tiden gått lite extra sakta. Imorgon är det torsdag, ska ner med Lump och Snaa på banken - deklarationer som ska fixas till.

Nej, just nu är jag mest trött - så det blir sängen alldeles strax.

image132
GODNATT!

Tiderna förändras

Är inte det konstigt, först var det inne att fota sig själv - högt uppifrån så att man såg hela armen också. Hur ser det ut nu? Nu står folk framför spegeln och fotar sig - helst med kameran över hela ansiktet så att man inte ser det.

- Normalt? Inte enligt mig.

MOBIL-SNATTARE!

Man vänder ryggen till i någon sekund, sen har ens mobil bytt ägare ;)

image131
Här tar man sig friheten att låna morsan´s mobil! :D

FÖRDOMAR!

Det skulle vara jättekul att höra om vad andra har för fördomar här i livet, skriiiiiiv!

Jag har ett par stycken -
ofcourse!

Att spenat är minst lika äckligt som det ser ut - aldrig smakat.
Att alla kassörskor är sura, även de som ser glada ut - gäller i alla affärer
Att om jag inte presterar mitt allra bästa jämt så hatar alla mig - gäller i alla situationer
Att långa människor är farliga - de bara trampar på mig för de ser inte mig pga att jag är kort
Att en människa med barn har svårare att vara med en människa utan barn

Där har ni några av mina fördomar, jag betonar några ;)

Bloggkommentatorerna

- var in om på deras sida och såg topicen "Catya dissar oss".

Jag orkade inte trycka på den, men det fick mig att börja fundera - jag tycker inte heller om dom. Egentligen så glider dom bara runt på ett par bananskal, läser om andras liv och kommenterar detta - hur svårt är det egentligen?

Vem har inte gjort det? Det är vardagsmat att titta på vad alla andra gör och lämna åsikter om detta, det kan juh till och med en 5-åring klara av. Och dom verkar på största allvar tro att dom är stora inom detta, men det är dom egentligen inte väl?

Dom skriver inte om sina egna liv - dom bara blaffar om vad alla andra gör, kallas det att blogga?


Senil?

Jag börjar allvarligt talat tro att jag är senil, jag tappar bort allt. Visst, man kan tappa saker ute - och verkligen bli av med dem för att någon annan går iväg med dem. Man kan tappa bort saker i ett hus med flera våningar, men i en etta på 45 kvm?

Toppen, Theo ligger och är helt översöt på sitt babygym och jag har tappat bort ett helt paket batterier. Jag tror faktiskt att jag hade kunnat bli irriterad för mindre.

Ny dag

- aaa, nu är det en ny dag igen.

Jag och lilleman är vakna och tittar på The Voice som vanligt, känner mig lite trött idag - blev lite senare än planerat igår. Men det är som vanligt, det blir aldrig riktigt som man har tänkt sig.

Petter - Goda dagars magi, my God! Vad positiv Petter är - har det hänt något? Han både ler och skriver glada texter, jaa det är awesome! :)

Ska bli så himla skönt att bara vara hemma med Theo idag, och förhoppningsvis imorgon med, om inte jobbet ringer - för då vet ni väl alla vad jag gör :p

Okeej, nu är Blondinbella på The Voice och berättar att "när hon var liten" hade hon Lunarstorm - hon är bara 17 år, hade hon lunar när hon var 6 år eller? :/ ..

Där fick NI!

JAG VILL BARA hälsa till alla er söta små människor som skrivit och "försvarat" Engla´s familj och försökt få allmänheten att låta dem vara, skita i och bry sig - läs detta;

image128
Såå, är det dags att lägga ner kommentaren "Låt Englas familj vara" ? Artikeln.

SORRY!

Jaa, det var inte min mening att komma hem och skriva en arg blogg, för en gångs skull inte hah! Råkade bara se på blogg.se-framsidan när jag skulle logga in att ytterligare en människa tyckte att den skulle ägna en stund av sitt (antagligen meningslösa) liv åt att tala om för alla att "Låta Engla vara"

- som sagt så är den kommentaren inte uppskattad av mig!

Ajaa, nog om det - nu är vi positiva, för det är jag faktiskt idag. Har varit en rolig kväll på jobbet + att jag fick komma hem en timme tidigare, thx Lump! :) Min älskade Theo var vaken när jag kom hem, överlycklig blev juh jaag och försökte snatta min underbara son ur sin fars armar - det gick inte direkt men till slut fick jag honom ;)

Krig på högsta nivå om vem som ska gosa med lilleman! :)

Imorgon är jag leedig, får se vad man ska hitta på, kanske svägerskan har tid med en kopp kaffe och lite gin & rummy ;p Ska posta ett klädpaket imorgon också, sa jag att jag fick bebis-kläderna sålda på Tradera? Helt sinnes, jag ville skänka bort kläderna och så fick man 400 spänn för dem - ahh som det kan bli ibland ;D

Nu är det TV´n och älsklingen som gäller, Lilleman är lagd och nannar stenhårt - vilket jag med ska göra om en liten stund. Godnatt på er alla glada människor :) - ni andra skiter jag i, lool.

image127

Självfallet får man ha en bild på Lilleman med :)

- Ska uppdatera er om min lilla kamera-terrorisering av Theo senare ;D


Lägg ner Människor

- SLUTA!

Jag är så fucked up j*vla trött på alla dessa människor som sitter och skriver "Låt Enga vara!" - ni är minst lika störiga som alla andra, fattar ni inte det?

Det har blivit någon jävla tävling av det, vem som kan ta parti på bästa sätt - som då innebär att; antingen förkastar man denna grymma händelsen - eller så förkastar man människorna som förkastar händelsen.

Snälla j*vla människor - lägg ner! Bry er om ni vill, tyck vad ni vill, gör som ni vill - det är ett fritt land - men for fuck sake, sluta tala om för andra vad dem ska göra och inte göra.

 - SLUTA DIVIDERA!


Räcker det inte att flickan inte finns längre, måste ni börja bråka om det också?

Arga Lappen

Asså, har ni inget vettigt för er att göra, så bara måste ni gå in på Arga Lappen - jag kan inte sluta skratta åt människors funderingar och idéer de faktiskt plitar ner så allmänheten kan beskåda dem! :D

image126
JAG ÄLSKAR DET - HAH!

GLÖMSKAN!

Jag glömde juh helt bort att lägga in en bild på vår underbara Theo!

image125
Här är vårt underverk!

11:09

- klockan tickar på så sakteliga.

Snart kommer min älskling hem, Theo ska nämligen åka hem till farmor över eftermiddagen. Ska börja göra honom iordning alldeles strax, men först ska jag anmäla om Michaels föräldraledighet som går av stapeln 1 juni.

Gottegrisen, får han vara med Theo hela sommaren - han ska inte börja jobba förrän 1 september igen - så mycket kul de kommer få :) - Jag vill också! Men men, man måste jobba - så enkelt är det, är bara glad att jag får jobba!

Ni skulle höra
som Theo snackar, det är blubb blubb blandat med dada och däremellan kommer det ett mamma eller pappa lite då och då. Det är så underbart att se våran pojke utvecklas - samtidigt som det är lite skrämmande, man tycker juh att det går för fort :/

Jag lider

- med polisen som är tvungna att skydda Anders Eklund.

Hur känns det att behöva sitta och skydda en sån här människa, ha ansvar för att han inte ska komma till skada - efter vad han har gjort? Har inte han bränt alla sina broar till att bli behandlad på ett humant sätt? Som man behandlar andra blir man själv behandlad - är det inte det man har lärt sig sen liten? Är det en lögn?

Nu är det dags Sverige,
dags att göra revolt - nu får det vara slut med att sjuka människor går runt på våra allmänna gator. Nu får det vara slut med att de får 2 år på psyket och sen är ute och gör om samma saker igen - nästa gång kan det vara just din tur att träffa på en sån här människa! Ska vi verkligen ha det så här i vårt samhälle?

Stena gubbjäveln till döds!

LÄSAR-REKORD!

- japps, det lyckades ni med igår.

Inte för att jag förstår skillnaden på igår och andra dagar? :p Men men, det var kul iallafall! :) Har precis stigit upp, Theo ligger och äter frukost - drömt en massa om min underbara lilla prins inatt - det är så skönt och vakna och se att han är inte en dröm, han är min verklighet!

The Voice
är igång på TV´n -as usual! Börjar inte förrän 16 idag, jobbar kvällen, som faktiskt är ganska skönt att göra ibland. Ajaa, ni får ursäkta mig nu - it is coffee-maker time :)

Tänd ett ljus

- och låt det brinna!

Jag, liksom många andra har fått uppmaningen att tända ett ljus för Engla ikväll - och det tänker jag göra! Det har blivit ett himla rabalder från människor som inte förstår varför alla gör en sån stor grej av "det" - att man ska låta Engla och hennes familj vara, för dem uppskattar inte all uppståndelsen.

Okej, jag köper det argumentet samtidigt som jag lamslår det - för jag tänder inte ett ljus ikväll för att hennes familj ska må dåligt - jag tänder ett ljus ikväll för att jag vill visa min respekt till denna flicka. Hon har blivit så mycket mer än bara en flicka från Stjärnsund - hon har tagit hela svenska folkets hjärtan med storm.

Det finns ingen som kan förklara varför hennes öde har bekommit oss mer än vad andra hemska händelser har gjort, jag kan inte heller förklara det. Jag vet bara att ikväll klockan 21 är det himla viktigt för mig att tända det här ljuset - för hennes skull och för min egen.

Sen skiter jag högaktligt i vad alla andra tycker.

- MIIIN!

M-hm!

Jag skrev juh innan att Theo verkligen är pappa´s pojke eftersom han sa pappa, men nu är han faktiskt miin kille! För nu är det bara mamma som gäller ;D

image124

MORSAN´S KILLE!


MAMMA!

Awii, det är helt fucked up underbart! Min älskade son sitter och säger MAMMA! :D

That´s meeeeeeeeeee! :) Mamma! :)

Första Åkturen!

- eller jaa, som jag har sett iallafall! :)

Uppenbarligen så brukar Pappa och Theo burna rundor i den här skönheten i våran lägenhet (:

image123
Theo i sin brum-brum-nalle puh bil! :)

Detta är inte humant

- neej jag är helt säker på det!

I något land så borde detta vara förbjudet? Men men, jag är uppe iallafall - och jag har verkligen inte tid att sitta här egentligen, gotta go to work - så adios!

Äter mig inifrån

- Jag har en sån konstig känsla inom mig att något hemskt kommer hända.

Den gnager på mig inifrån - är det bara jag som är nojig eller ligger det något i det?
Åhh, måste tänka på något annat.

image122
One smile from you rocks my world!

Våran Superman!

- japps, det är Theo - mamma´s och pappa´s superman!

Finns ingen som kan förgylla en dag som han kan, hah, han har precis ätit biff-stroganoff pure (som inte är populär) och lite fruktpure (som han däremot älskar) - ungen blidde så kladdig så det var bara att fylla hans lilla badkar och i med honom där :D

Nu ligger han i sitt badlakan i sängen och äter välling - när han har ätit klart så bär det av till affären, sen är det tvättdags :/ .. Livet är underbart!

image121
Böjvecks-eksemen gör sig påminda :/ ..

Snark-PYY!

- det är typ allt jag hör nu blandat med lite disco-pop ifrån Lattjo Lajban!

Godmorgon får man väl säga :) Har fått sovit lite längre idag, 8a - älskade Michael gick upp och tog Theo imorse - fast nu ligger båda grabbarna och snarkar ikapp :)

Jahaa, lördag idag - som att det skulle spela någon roll? :p Idag är det tvätt och städ som gäller, tråkigt men det måste juh göras. Är ledig från jobb idag så får passa på och göra lite nytta här hemma dåå :)

Imorgon ska man upp klockan 5 på morgonen, börjar 7 och bussen går 6 |-)

Ajaa, jag writar nog mer sen, nu är det kaffe som gäller!

FINALLY!

- äntligen är jag hemma igen!

Min älskade älskling kom och hämtade mig på jobbet, värsta stormen ute! Och jag som skulle vara lite vårig idag och tagit på mig vårjackan med en sjal och lämnat halsduken och mössan hemma, är inte det bara för typiskt?!

Ajåå,
tack vare my baby så klarade jag mig helskinnad :) Han och lilla Theo kom och hämtade mig, nu nannar Theo sten-hårt och det ska vi snart med göra, denna dagen har med varit lite jobbig |-) Känner mig nästan sjukligt trött, men det har sina orsaker.

Theo mådde inte bra efter sprutan så han vaknade och var ledsen var 20e minut ungefär sen halv 3 imorse, han somnade först klockan halv 7 igen och sov till kl 7. Strax därefter kom Tebbeliina hit och när hon skulle gå vid halv 10 så kom Connie - bar av till Maggan, utan att ha ätit frukost.

Där åt jag en cola-kaka och drack kaffe, tänkte jag kan äta innan jobb - neej det hann hon inte! :p Det blev lite panik innan jag skulle med bussen men jag redde upp det (: - Väl framme på jobb bredde jag en macka med marmelad och tuggade i mig den, sen var jag fit for fight! En stund iallafall.. :p

Ajaa, en cola-kaka, en macka, en banan och en pannbiff har det hunnit bli idag - gud vad jag har börjat slarva igen? :/ .. Men nu har jag det ultimata, en godispåse!   :D

Ginis is in tha house!

Dryg dag!

Så var denna dagen med till ända |-) - ganska skönt faktiskt. Varit en lite smådryg dag; började dagen 06:20 imorse, trots att Theo inte var vaken, men min andra älskling var och jag skulle hjälpa honom med lite saker.

Sen var det inte lönt att gå och lägga sig, upp till Elaka Tanten kl 10, Theo fick sin spruta - usch vad jag hatar det :( Men han tog det som en stor pojke och gnällde bara en halv minut.

Marsch ner till banken för att klydda med deklarationen och K4 blanketten och vad som skulle skrivas var - att bankmannen satt och klyddade med hur man skriver ut en blankett på datorn i 20 minuter gjorde inte min dag bättre.

Gick och handlade på vägen hem, duktiga jag glömmer hälften. Sen fick Theo 39 graders feber nu ikväll och blev jätteledsen och ville inte äta, inte sova, verkligen inte leka - han var helt slapp i hela kroppen :/ ..

Det bar av till farmor och farfar, där blev Theo lite piggare, kom hem nu vid 9 och kom på att man inte ätit något idag, vad gör man då? Jo man poppar en skål popcorn och äter det samtidigt som man tittar på Efterlyst.

Jaja, det var min dag det, hur har er dag varit?

Grattis 5-månaders killen!
Theodor på sitt Tiger-babygym :)


image120

Grattis Älskling!

Theodor Johansson-Björk

När han föddes 071110 var han 53 cm lång och vägde 3365 gram

image117
Theodor all fresh, några timmar gammal bara :)


Idag, 080410 - 5 månader senare - så är han 68 cm lång och väger 7370 gram :)

image118 Det är lite skillnad ;)

Mamma´s och Pappa´s Ängel!


Nu är det nog

- med klagandet!

Det är då usch vad jag är arg hela tiden på olika saker, människor, internetsidor, tv-program - typ allt? I feel like a PMS-bitch.

Idag är faktiskt en bra dag, Theo har återigen sagt PAPPA - och jag har återigen missat det! :p Men imorgon jobbar jag inte så då jävlar ska jag ha öronen på helspänn!

Imorgon ska jag och Theo till Elaka Tanten, han ska få sin 5-månaders spruta - hoppas inte han mår dåligt av den! Illa nog att behöva se tanten sticka honom :/ ..

Lustigt nog så blir Theo exakt 5 månader imorgon, tänk vad tiden går - I demand a rewind!

image115
Aaa, det ser ut som att han håller i kameran och fotar sig själv
- men så är det självklart inte, foto; Connie

Fett besviken! :/ ..

- Fast allt kan juh inte gå som man vill, inte alltid iallafall.

Var och tittade på 3an idag, aaa, det är typ 2-3 veckor försenat men nu har vi äntligen varit där. Eller, äntligen och äntligen - det är helt beroende på hur man ser det.

Antingen är man glad för att vi fick se hur skabbig och äcklig en lägenhet för 255.000 kan vara, eller så är man ledsen för att man hade juh, inte höga förväntningar på den - men bättre!

Asså,
den här lägenheten var så äcklig, spis/kyl/frys - allt var från 70-80 - talet, spisen var förstörd av bränt fett, luckorna i köket såg ut som att dom självmant tänkte gå ut till soptunnorna.

Och resten av denna gudomliga lägenhet ska vi inte ens tala om. Vi försökte faktiskt prata med ägarens dotter om att priset är juh faktiskt ganska högt för det här "råttboet".

Hennes 3 argument till priset var;
1)
Den underbara planlösningen - okej, jag antar att hon byggde huset och hade med den att göra?
2) The lovely view - jahaa? So what typ?
3) Den inglasade balkongen - som föreningen har betalt, inte hon.

Hon hade verkligen inte ett enda argument för priset på lägenheten som hade att göra med vad dom gjort med den och åstadkommit. Där var fasttorkat grått lim på golvmattan på badrummet - som nog var vit från början. Fönstrena som var ut mot balkongen var på väg att ruttna sönder, i hela taket - i kanterna, var det gult och sprucket.

Jag kan inte med ord beskriva hur äcklig denna lägenheten är, och hon vill ha 255.000 ?!

FÖRSTA ORDET!

- Och jag var såklart inte hemma.

Är jag förvånad? Svar nej :p Som jag har kämpat med "mamamamamamamamama" - och det har gett resultat; han har börjat säga "DADA". Det började han säga i söndags, sen igår blev det mer intensivt och mer avancerat.

Ikväll ringer jag till Michael innan jag ska hem från jobb och han bara "vet du vad vet du vad?!" och så kom de stora nyheterna; "Theo sa pappa idag!!"

Min lilla son,
sitter i sin babysitter och pratar på som vanligt - från tomma intet, eller kanske från ett dada, kommer det ett PAPPA! Inte för att han förstod vad han sa eller vad det betyder, men han sa pappa idag :)

image114
Han är verkligen Pappa´s pojke :)

Tillbaka på skatten! :)


- Awii!

Jag tyckte om
posten idag, borde kanske gått ut och kramat brevbäraren? Hah, eller inte - han/hon hade trott att jag var knäpp juh. Nej men dagens post innehöll två saker;

My deklaration - lilla moi får lite över 10.000 tillbaka på skatten - thank you systemet!

Minuset är bara att jag sålde aktier för 50.000 förra året som skall beskattas detta året, en skatt på typ 12.000 men då är juh den nästan helt betald utan att vi behövde ta det ur egen ficka! :) Lite surt är det, men men that´s life!

Sen låg där även mitt anställningsbevis! :D Så det har jag skrivit under och ska kasta på brevlådan, eller i kanske är bättre? - på vägen till jobb.

Denna dagen har väldigt stor chans att bli en bra dag!

JOBBIGT!

- Ååh, jobbigt!

Jag bara hatar att vara hemma utan Theo, det känns så tomt och tyst och vidrigt. Lillkillen har precis åkt med Faster Connie till Arlöv, hon ska passa honom idag för jag ska jobba kväll + att jag ska tvätta och städa innan jobbet.

Det är ändå jobbigt, jag vill vara med min lilla älskling all the time.

image113
JAG ÄLSKAR DIG TILLS HJÄRTAT SÄGER STOPP!

Hata Lunar!

- Varför lär man sig aldrig?

Varenda j*vla gång man öppnar den där skit-mongo-sidan så börjar datorn lagga sat*n! Jag har ingen speciell anledning till att gå in där, mest tidsfördriv - ett väldigt onödigt tidsfördriv. Lunar är inte kul, det är inte en sida man vill gå in på, men ändå gör jag det, säär?

Jag blir bara tvär och sur
av att gå in på den där dumma sidan, ni ser själva - och det är så här varenda jävla gång! Sidan laggar, den öppnar inte det man trycker på, man får huvudvärk för att det går så jäkla sakta, den sabbar för alla andra program man har igång, låtar hackar, sidor stängs ner mm mm.

Sen när man till slut tar sig själv i kragen och stänger av Lunarstorm,funkar allt annat - utan problem! Men ändå ska jag in där, det är precis som att bara för att det krånglar och cpar sig så måste jag in där, nej nu är det snart bud på att fet-blocka den här fucking adressen; http://lunarstorm.se

HAT! FUCK! BLÄ!


Hate it

- or love it?

Usch, vad jag är trött - varit full rulle hela kvällen idag, nu är jag helt slut! |-) Skulle egentligen upp tidigt imorgon för att spendera dagen med Tebbe, men Johan är lite sjukis så vi får ta det en annan dag. Synd, saknar min lilla snäcka :/ ..

Fast det stoppar inte mig från att gå upp tidigt, måste ringa om jobb imorgon 6:30 - sen lär Theo ändå vakna när pappsen stiger upp, som vanligt! :) Och så får vi juh inte missa The Voice
- I LOVE IT!

Måste bara tillägga
och yttra mig lite - jag avskyr vissa människor.
Natt!

Morgonkaffe?

- yes please! :)

Min underbara älskling har både tagit Theo imorse och satt på kaffe till mig, mm, känner mig lite bortskämd! :p Är ganska så trött idag, har nog inte sovit så värst bra inatt :/ ..

Ajåå, nu ska vi inte vara på det viset, vi hade juh kunnat haft vattenkoppor, eller hur Connie? (: Aawe, skojar bara, hoppas det går över snart.

Jobbar kväll idag, mellan 16-21 - är lite nervig faktiskt, för vi är bara 2 stycken som jobbar ikväll, jag och en till - hoppas jag klarar det. :p Fast det lär jag väl märka :)

Just nu sitter jag och lillkillen och tittar på Simpsons, och här har ni gårdagens bild;

image112

VEM VILL HA?

Asså jag lovar, cross my heart - jag har 500 plagg i storlek 50-56
- först till kvarn får allt, jag har varken plats eller ork att ha det kvar!

Skriv en kommentar så svarar jag.

Det vackraste jag vet

- är min underbara son!

Som snart kommer krypa iväg över vardagsrumsgolvet - långt ord, men det heter väl så? Iallafall, det känns som att lillkillen kommer krypa när som, änsålänge så ålar han sig fram - och han kommer verkligen någonstans, det går inte jättefort men det funkar :)

Men det jag ville poängtera var juh att han överraskade mig med alldeles nyss;

Han ligger på sitt babygym, har vänt sig till mage och försöker kräla iväg, då lyfter han upp sitt huvud och överkropp - som vanligt, men denna gången tar han sin högra hand och tar tag i en av leksakerna som hänger i bågarna på babygymmet!

Tror ni att jag blev paff? Jag är juh van vid att han stöder sig på sina armar för att hålla upp kroppen, men att han då tar undan högerarmen och sträcker sig efter annat och fortfarande har överkroppen stadigt uppe, hallå, det där var jag inte beredd på! :D

image111
BILDBEVIS!

Rubrik

- Rubrik? Jag skriver nästan aldrig dit en rubrik innan jag har skrivit mitt inlägg, då har man inga riktlinjer att följa utan man kan skriva på om det man känner för. Sen kan jag skriva en rubrik som passar in till det jag precis kladdat ner, smart vaa?

Självklart
så ska jag jobba idag, hade ni väntat er något annat? :p Har lite svårt för det där med att sitta still om möjligheten att röra på sig finns där. Men det är inte sålänge, bara mellan 11-16 så jag är snart hemma igen :) Imorgon ska jag jobba kväll och i veckan ska jag försöka hålla mig ledig, lättare sagt än gjort :p Förhoppningsvis är det inte jobb förrän på Fredag men man vet aldrig om jag skulle råka hitta några timmar till ^^,

Annars
är det ganska lugnt, Theo ligger och äter frukost, jag ska gå och starta kaffekokaren - bre en macka kanske? Hm, kanske det kanske :) På Torsdag nästa vecka ska jag och Theo till Elaka Tanten, han ska få sin 5 månaders-spruta, jaa tänka sig, morsans lilla grabb är snart 5 månader :)

Vad blev rubriken då?
Efter allt detta tjat om rubrik så får den helt enkelt heta; Rubrik

"Du är helt off .."

- "Turn me on dåå!"

Hah, gammalt början-på-2000-talet-skämt! Men det var long time ago, orka ens minnas vad man gjorde då? Nej, men på tal om rubriken, jag känner mig faktiskt helt off nu! - Har jobbat hela veckan, idag är det fredag och sen är det helg - lite ledighet! :) Fast känner jag mig själv rätt så kommer jag jobba om det finns timmar i helgen :p

I´m lööving it :) - att arbeta dååra. Har redan fått nya dagar jag ska jobba på, ska ringa om nya nu faktiskt. Förstår mig inte alls på människor som bara vill sitta hemma och få bidrag för allt de inte gör, eller springer på någon praktik 2 veckor och får ut en liten skit-summa för det. Ahh, det är skabbigt. Men alla människor är vi olika, det är bara att inse.

Just nu sitter jag och tittar på The Voice, skoja inte att jag har saknat det :/ .. Och min älskade lilla Theo, det är helt sjukt att vara utan honom 9 timmar om dagen! :( Men jag vet om att han är i goda händer så det lugnar en lite iallafall. Men jag är ändå glad för att jag får börja jobba extra redan nu så att jag inte är helt oförberedd till sommaren då jag går på en heltid.

Ajaa, nu blir det till att gå och duscha, så fort Theo har ätit upp sin frukost :)
Have a Nice - eller något.

woow :)

Nu eree massa, för mycket nästan, orka skriva egentligen?

Ajaa, jag får väl ta mig i kragen. Kan juh börja med att skriva att dopet vart jättelyckat! Thank you God, det var jättefint och allt gick precis som det skulle, tror jag iallafall :)

image99

image100
Här står från vänster; gudfar Per, pappa Michael med Theo i famnen, gudmor Angelika och mamma Jaag! Theo var så fin i sin dopklänning, han sa inte ett knyst i kyrkan, inte ens när prästen hällde vattnet på honom. Men däremot efter att vi gått och satt oss och skulle lyssna på en och annan psalm så satt han och "hao hao hao hao" hela tiden, han ville juh också prata! :D

Sen bjöd vi på smörgåstårtor, som var helt underbart fina och goda, tack Connie :) Till efterrätt hade vi kladdkakor - som Sara hjälpt oss att baka, med grädde och mandariner :)

image106image107
Våra nära och kära var där, det var verkligen jättetrevligt :) Lite "mingelbilder" ;p



När alla hade ätit var det dags att öppna paket, där var hur många som helst! Och ofcourse så tyckte Michael att Moi skulle börja ;p

image105
Tack än en gång för alla presenter, hoppas ni hade lika trevligt som vi :)

image108
Här är presenterna utan papper ;)

När alla hade gått hem så låg Theo och flashade med presenten från farmor och farfar - ett guldarmband med en guldbricka som det var ingraverat Theo på :)

image110
Han skulle juh självklart ha sin nya mobil med sig också! :)

Det var en perfekt dag helt enkelt.

RSS 2.0