New Outfit

Theo i sin nya Snoopy/Snobben - outfit;


You´re way too beautiful!

Bliiiiii 16:00

Det var väl en j*vla klocka att ticka sakta idag ...

Känns som att jag varit hemma en evighet, men det är bara en timme (?) - snurrigt! Jag vill ner till Kvantum och hämta ut min mobil juh!! Den har kommit men får inte hämtas ut förrän efter 16:00.

Gissa vem som ska stå där nere 16:00:01 ? ;D
JO JAG! :)

Ååh jag vill bara ha den så jag kan kasta den här jäkla telefonen som jag har nu åt helvetet! Den suger fet balle - och det är milt sagt.

Wii Samsung G600!

- negativ ..

Jaa, jag tänkte att jag har satt "Trött" som rubrik på för många utav mina senaste rubriker, därför fick denna heta negativ - omväxling you know.

Men jag är faktiskt trött och med detta följer att jag är negativ till det mesta och mot de flesta :/ ..

Känner mig helt slut i kroppen, de senaste dagarna har varit asjobbiga, först jobbade jag onsdag, torsdag, var ledig fredag (min enda lediga dag på en vecka).

Ni som känner M vet om att det finns inget som heter "sitta stilla" eller "ta det lugnt" - är du ledig en dag så ska det hända grejer! Herregud, trött - vad är det?

Samma dag kom Michelle för att umgås lite med Theo, självklart såg M sin chans :p Han övertygade Michelle om att vi skulle äta på McDonalds - bara jajaa vi gör väl det ;p Passande nog var det självklart Ystad Festivalen ..... Massa karuseller!

Och jag som hatar sånt, efter att ha jobbat på festivaler och marknader i 5 årser jag inte längre charmen med att dom öppnar lottstånden eller karusellerna startar

- det enda jag ser är en halvkass rumän/polack som står och försöker få upp lottståndet som inte går upp som det ska för det är så sönderrostat och borde bytas ut för fem år sedan, fram kommer nallarna man kan vinna - jag har sett  dessa ligga i diverse lastbilar fulla med skräp och dylikt ihoppackade till en klump!

Ni ska inte tro att de behandlar de såkallade "1a priserna" nåt vidare bra :/ ..
Tappas dom på marken så är det bara att damma av dom.

På karusellerna ser jag bara alla de här felen, hur gamla dom är, hur dom borde bytas ut eller lagas - fast det skiter tivoliägaren i för han vill bara tjäna pengar - det får juh inte kosta något!

Sen toppen på I:et är killen som sitter i hytten och tjoar och har sig, enda anledningen till att han skriker och charmar så mycket som han gör är för att han går på provision, desto fler biljetter den karusellen han sitter vid får in desto fetare blir hans plånbok med!

Jaa, jag har sett dess mörka baksida så länge att jag har fobi mot allt vad festival/marknad heter! 

Ajaa, tillbaka till verkligheten - åkte till H&M och köpte kläder till Theo, 2 dresser och 7 par strumpor - i rätt storlek! Sist köpte jag 8 nya par strumpor fast i den storleken han håller på att växa ur nu - dooh!

Efter det gick vi på McDonalds sen bar det av till YF såklart, M&M kastade sig över karusellerna, deras lilla äventyr gjorde så att båda blev väldigt snurriga i planeten - åk inte karusell! :p

Det var en rolig dag! :)

Lämnade Michelle och åkte sedan hem, blev en sen kväll, hade Zandra uppe hos oss och drack lite cider/öl, steg upp halv 7 nästa morgon - jobb igen! Direkt från jobb åkte vi till bröllopsfest i Tygelsjö

- som verkligen var jättetrevlig, önskar vi kunnat stanna längre!

I säng när man kom hem, upp klockan halv 7 idag, åkte till jobb - jobbar hela dagen, kommer hem, in i bilen och köra till Danne och Veve - hon fyller 20 år idag - GRATTIS SNÄCKAN! ;D

Var hemma här igen nu för en och en halv timme sen, då åker M till Marcus och ska hjälpa honom bygga, kvar sitter jag - Theo ligger i sängen och äter sin kvällsflaska.

Antar att det blir jag och TV´n ikväll
- jao jao sicket liv!
Nu tycker jag att vi klagar lite!

Pay the bills

Morrn!

Här sitter jag jaa, ensam vaken - inte ens Theo är vaken! :| Helt knäppt juh ;p Han som brukar vara uppe före tuppen, den lilla mannen tar sig allt en riktig sjusovar morgon idag - såå söt (:

Sista gången man betalar in hyra för denna lägenheten daa, känns lite konstigt faktiskt - det har nog inte sjunkit in riktigt än att man verkligen ska flytta härifrån, att vi antagligen aldrig mer kommer komma in här igen.

Det känns mer som att vi ska låna ut den och att vi kan komma sen igen om vi vill - men det kan vi juh inte :/ .. Lär kännas när vi lämnar in alla våra nycklar, vårt första hem <3

Men det kommer bli bättre i huset för oss, man får tänka så.

Sådär, då var alla räkningar betalda, nu ska jag bara ta hand om lite annan ekonomi också sen ska jag starta kaffet :D Hittar inte kaffet vi köpte igår, M som packade upp varorna - så får väcka honom och fråga.

Han är makalös på att dricka kaffe, den 19 juni på kvällen köpte vi 3 paket zoegas, igår morse den 26 juni var det slut - och då ska det tilläggas att jag är på jobb på dagarna, dricker kanske max en kopp kaffe om dagen här hemma,

- SANSLÖST! :p

MÅSTE BERÄTTA! :D

Yeej, humörsvängaren is back!

Skitsamma, nu ska jag berätta :D Har inte velat skriva ut det här i bloggen ifall att något skulle gå snett, jag har den filosofin att om man ropar hej till någon innan man hoppat över bäcken så drattar du i!

I detta fallet så gäller det säljandet av våran lägenhet, vi har haft en köpare nu jättelänge som tyvärr bor en bra bit härifrån och jobbar väldigt mycket så hela köpet har dragit ut på tiden.

Men idagvar hon här, papprena är skrivna - AWII! :) Kontraktet är påskrivet vilket innebär;

Vi flyttar in i det nya huset den 31/7 och hon övertar denna 1/8 - det kan inte bli bättre än så, så nu får jag väl ta bort annonsen från blocket.se

För er som inte har sett den kan få en sista smygtitt;
http://www.blocket.se/vi/16504733.htm?ca=23_15_s

För den äär
- SÅÅLD!

Nu eree bra!

Så, nu har jag bestämt mig!

Jag beställer min samsung g600 ikväll, ska bara vänta på att M kommer hem så jag informerar honom om min plan innan jag gör det - inte för att han kommer kunna hindra mig, men man ska ändå berätta saker innan man gör det.

Jahaa, varför ringer jag inte honom om jag nu har så bråttom?
- GISSA!

Min underbara telefon är helt fucked up, och neej det är inte för att Theo har haft den i munnen, den var puckad lååångt innan dess - har tjatat om att jag ska köpa g600 nu sen februari men inte fått tummarna loss.

Men nu är dom lössläppta kan ni tro!
Mobilen, ready or not - here I come

YOU CAN´T HIDE!

Make my day

Go´kväll gott folk!

Känner mig riktigt jäkla irriterad just nu, är trött, har ont i hela käken, min mage är helt cp och har knappt ens haft en bra dag på jobbet.

Egentligen skulle jag vilja klaga över 100 saker till men jag håller där, för jag vet om att det mesta som jag vill klaga på just nu sitter i mitt humör, då är det bättre att vara tyst.

Jahaa, min dag började med att jag glömde min Corsodyl här hemma, som jag måste skölja munnen med varenda gång jag ätit för att bli av med den här dumma inflammationen!

- Resultatet av detta blev att hela käken gör dö-ont!

Sen att jag bara har 2 iprén kvar tills imorgon bitti gör inte saken bättre, ska jag ta dom inatt så jag kan sova, men vill jag starta min dag med ont imorgon? Känns som ett kluvet beslut.

Visst, jag hade kunnat köpa nya idag efter jobb, om det inte varit för att vi skulle åka in till äckliga Biltema direkt efter att jag slutat, kommer till Sjöbo 17:51 - men då var tydligen Systemet viktigare.

Jaa, nu ska jag vara tyst, mina älsklingar körde mig faktiskt till jobb imorse <3

Theo i bilen imorse!
Världens underbaraste <3

Före-Innan-Efter

(Januari 2007) Före graviditeten;



(November 2007) Någon dag innan Theo tittade ut;



(December 2007) 4 veckor efter förlossningen;


Såå kan man förändras på 1 år :D

Klättring pågår

Theo har som sagt börjat klätta på allt han får tag på, allting är ett Mount Everest för honom som han bara måste bestiga!

Fast nu har han börjat klättra upp för möbler - soffbordet och byrån i vardagsrummet.

För någon dag sen kom jag in i rummet och då står Theo på tå upp mot byrån och tittar på TV, jag bara glodde :|

SHIT!

Ner med honom därifrån i ren panik, han kan juh trilla! Massa kram och tillsägningar att så får inte min lilla kille göra, men sen tänkte jag shit, han kan juh stå - han hade inte gjort något riskabelt egentligen,

 - han hade bara rest sig upp! :D

Hah, man blir knäpp när man är chockad.


Theo lite halvt ståendes, enbart på knä
- men han kan om han vill stå på sina fossingar ;D

Tyskland VS Turkland

- hah, neej men det lät bättre så :)

Menar givetvis Tyskland Vs Turkiet, vet inte riktigt vem jag ska heja på, är inget stort fan av någon av dom - fast jag ogillar nog tyskarna lite mer så det får bli Turkiet jag hejar på.

Inte för att dom ska ha så stora odds för att vinna, men någon måste juh heja på dom med! :)

Nu har Lilleman gått och lagt sig, så jag tänkte att jag skulle plita ner ett ordentligt inlägg om min högst intressanta dag! :)

AWII, där gjorde turkarna 1-0 ;D

8 månaders kontroll

Idag har Theo och pappa varit på 8 månaders kontroll, den första kontrollen jag inte fick vara med på, men jag skulle varit egentligen - hade jobb mellan 16-21 idag och vi skulle vara där 13:30 så jag skulle hinna lätt.

Aaa, visst - tills den personalansvarige ändrade tiden till 8-16, när jag sa att det var en opassande tid svarade hon bara att det fanns inte mycket mer att göra för min tid jag hade först hade hon redan gett till någon annan.

Man kan bli irriterad för mindre kan jag säga.

Ajaa, skitsamma, Theo fick iallafall högsta betyg av BVC - han var så duktig så min lilla man :) Klarade alla de olika prövningarna de hade, till slut sa Elaka Tanten bara "Jaa, vi behöver inte testa honom mer, han talar för sig själv" :D


7 månader och 15 dagar gammal
72 cm och 9300 gram

- det kallar jag bra jobbat! :)

New Outfit

Theo i sin nya pyjamas;


- märks det att jag älskar pyjamasar ? ;D

Fotokväll!

Ni kan tro att mamma och lilleman har kul med kameran ;)


Världens underbaraste kille!

Kväll

Jaa, då var det kväll igen och jag har fått gaffla av mig lite, häärligt!

Imorgon är det jobb som gäller, 8-16, efter det ska jag hem till min lilla familj, fast jag och Lilleman blir juh ensamma imorgon kväll, pappa ska till Tomelilla och spela lite med Theos gudfar.

Det blir väl en lugn kväll då med.

Idag har vi mest slappat, varit hos svärmor, gått med vagnen i blåsten 2 ggr - varken jag eller Theo enjoyade det :/ .. Vi har även ätit våfflor :D Såå underbart, älsklingen är oftast sugen på det jag vill ha :D

Tur när man är så konstig i maten som jag är :p

Var ute med vagnarna ikväll med Zandra, Tellus och Jenny, gick upp till PeGe´s sen hem igen, så kom Zandra och Tellus upp och tittade på film, lillkillarna sov mest men iallafall ;D

Nu har dom gått ner till sig och jag sitter här och smattrar på tangentbordet, Theo sover och M tittar på Scrubs i soffan, ska glida ner brevid honom innan sängen kallar.

Munnen gör ont idag med, haft svårt att äta hela dagen - käken sitter i baklås känns det som, men jag får in mina iprén iallafall, det är huvudsaken!
Ajåå, nu ska jag sluta klaga,
sovgott!

Tjafs med försäkringskassan

Usch jaa, försäkringskassan är en rolig organisation, ringde dit idag, knappade in allt jag skulle knappa in och kommer äntligen in i rätt "växel" och allt jag hör är;

- "Ni har nummer 328 i kön."

Hm, toppen! Och eftersom jag bara hade ett litet ärende, skulle kolla hur mina mammadagar blivit registrerade i slutet på Maj och se om dom ändrat i M´s inkomst.

Det var alltså bud på att lägga på och ringa en annan dag! Men jag satte mig minsann och väntade på att alla dom andra 327 människorna före mig skulle bli klara, iofs tog det 32 minuter, sicket slöseri på livet!

Ajaa, tanten svarar och jag börjar med att se till så mina mammadagar jag har strukit i majmånad är strukna, är nog cirkus 3 gånger jag ringt in om det, men nej - nu helt plötsligt var dom inte det!

Givetvis hade dom precis skickat ut betalningen, som dom nu måste häva för att skicka en ny och blaha, blaha och jag skulle kanske få mina pengar i nästa vecka, allt det för att dom inte kan anteckna det man ringer in och berättar saker för dom!

Men att den utbetalningen blir sen kan man juh leva med, det var inte mycket pengar ändå så.

Sen skulle jag se till så att dom ändrat M´s årsinkomst, han fick juh löneförhöjning nu i april med 1000kr i månaden (: - Även detta har jag skickat in till dom 3 gånger och ringt om kanske 2 gånger.

Men neej, det hade dom inte, det fanns inte ens registrerat i deras dator att han skulle få utbetalt pengar denna månaden, trots att han står som pappa-ledig hos dom, så allt var fucked up och klyddigt och hon tanten i telen började tjafsa om att våra utbetalningar antagligen inte kommer ske förrän om 2 veckor.

Jag fick panik och M tog telefonen och skällde ut kärringen efter noter, det är lixom den 30:e på måndag, då ska räkningarna vara inne - visst jag får min lön från jobbet men vi ska väl ha något att leva för med?

M säger iallafall vad han har på hjärtat, dom lägger på och M bestämmer sig för att ringa upp igen och förhoppningsvis få prata med någon som har mer koll än virrhönan vi precis pratade med. Återigen hör man rösten;

"Du har plats 304 i kön."

- Ahh, vi fick vänta igen, kom till en ny tant därinne som berättade att den andra tanten redan gjort klart utbetalningarna och pengarna sätts in på kontona den 27:e, varför måste man bli arg innan dom får tummen loss?

Jag har klyddat med M´s pappapeng i 2 månader för att allt ska vara klart tills denna utbetalningen, trots det så klyddar dom! Och vad hade hänt om jag inte ringt dom idag?

M hade inte fått några pengar och jag hade blivit återbetalningsskyldig för att jag hade fått utbetalt mamma-peng på dagar jag jobbat på grund av att dom inte kan sköta sitt jobb!

Jag tål inte försäkringskassan!

Så jävla trött!

9 dagar utav 9 möjliga är nu fullföljda.

Tacka fan för det, usch - och som jag förustpådde, nu mår jag skit!

Imorgon är mitt största mål att bli så pass pigg och kry att jag kan jobba onsdag och torsdag - är ledig på fredag också så kan kurera mig då.

Vad har då hänt?

Jo, det ska jag berätta för er, jag kan inte äta "färskt" bröd som t.ex. baguetter - för de är inte riktigt färska och nybakta när man äter dom, de kan vara 1-2 dagar gamla - men iallafall den typen av bröd.

För jag får inflammation i min visdomstands tandkött - och hur bra lät det där? Neej, men det är sant, kan inte gapa till slut om det går riktigt långt. Då är det en penicillinkur som gäller,

- och det har jag verkligen inte tid med!

Igår kväll hade M köpt ett sånt där "färskt" bröd, dukat fram värsta lilla mack-kvällsmaten, det var så sött att jag kunde inte säga nej, får lida för det nu istället :/ ..

Änsålänge har det gått lite halvlångt, jag får iallafall in tandborsten mellan tänderna om jag gapar så det gör ont. Precis knaprat i mig 2 iprén och sitter med en öl, M sa att om jag dricker 1-2 öl så mår jag bra igen och sover gott.

That´s my goal for tonight!

Imorgon blir det stenhård sköljning med Klorhexidin, som jag självklart inte har hemma (som jag ALLTID annars har  hemma ifall att). Det blir helt enkelt att knata till apoteket klockan 9 imorgon bitti och köpa 3 askar iprén + munskölj!

Visst är det skönt att vara ledig?
Jag stormtrivs!

Hemma

jäkla skönt!

M kom och hämtade mig, Theo var såklart med! :) Ååh, vad skönt det är att se sin lilleman efter en lång arbetsdag - värmen man känner i hjärtat går inte med ord att beskriva!

Satt och tänkte på det idag på min "lilla" rast (bara 5 timmar lång) - jag har det så jävla bra! Har en underbar sambo och tillsammans har vi världens vackraste son, snart flyttar vi in i VÅRT hus, jag har ett arbete, har världens bästa syskon, jag har min vänner - jaa allt har fallit på plats!

Jag kan inte vara lyckligare, inte vad jag vet om iallafall ;D

I övrigt har det varit en lugn dag på jobb, visserligen har jag fått jaga danskan, men hon har nog lyssnat och förstått att man inte bara kan sitta ner och göra ingenting när man är på sitt arbete.

Förhoppningsvis så märkte hon skillnaden från igår kväll och nu ikväll, men man ska inte hoppas för mycket.

Theodor är fortfarande vaken, han har en sån energi idag, sovit sammanlagt en timme under dagens lopp och ni ska inte tro att han vill sova nu - neera! Han sitter just nu med pappa och tittar på Gone in 60 seconds.

Jag ska med ta plats med dom i soffan strax,
kände bara att jag behövde blogga av mig lite!

Dagens plus;
Jag börjar 12 imorgon! :D

Sista!

Godmorgon!

Idag är den sista dagen jag börjar 7 - har gjort det i 6 dagar av 7 möjliga denna veckan - så kul är det inte att gå upp innan 6 varje morgon :/ ..

Är riktigt trött, M också och han ska köra mig till jobb idag, jag hoppas jag får upp honom. Innan dess ska jag gå och väcka Lilleman iallafall  :)


Ha en underbar dag, det ska inte jag ha - är inte hemma förrän 22 ikväll, har "delad tur" idag 7-21, rast mellan 11-16 - pga att det är söndag går bussarna en gång VARANNAN timme så jag hinner inte mer än hem sen är det dags att åka igen.


Det är lika bra att stanna på hemmet alltså,

men fy så drygt det är :/ ..


Förvirrad!

Alla dom här röda dagarna gör mig tok-förvirrad!

Igår var jag helt säker på att det var lördag och idag har jag gått runt och tänkt att det är söndag, nu börjar jag fundera på om det är fredag idag eller det bara känns så? :/ ..

Okej, vi tar det från början igen, det var fredag igår, lördag idag och söndag imorgon! Blir helt scizo, sitter juh och räknar dagarna jag har kvar att jobba tills jag är ledig och med den här förvirringen så blir det mest besvikelse.

Ibland är det bara en dag kvar att jobba (om det nu hade varit söndag idag) - helt plötsligt är det hela helgen + måndag för min hjärna tror att det är fredag, GAAH!

Fakta; nu är det 2 dagar kvar att jobba, sen är det sova en dag! *mm* - Jag förstår inte varför folk vill vara lediga på midsommar, man har juh 200% i timmen, hihi :D

- eller är det bara jag som är lättköpt? ;)

En styck trött ginis

Nu känner jag mig sliten - men min motivation är på topp;
"Det är bara 3 dagar kvar att jobba, sen är du ledig en hel dag!"

Tror ni att den ynkapynka dagen kommer tillgodogöra dom här 9 dagarnas helvette? Jag börjar tvivla iallafall .. Fast det är jag själv som lagt schemat så jag ska bara vara tyyst! ^^,

Midsommar idag jaa, har varit hemma hos svärmor och svärfar och firat, treevligt - förutom att jag är så trött :/ .. Har även jobbat mellan 7-16:30 idag, träffat på en till människa jag ska dras med i sommar.

Möter henne i köket, hon bryter halvt på danska och säger:
"Haj, vi har inte sätts?"

"Neej" - säger jag och presenterar mig. Fortsätter hålla på med det jag gjorde, hon tittar konstigt på mig och frågar om detta är min första dag?

Jag tittar ännu konstigare på henne och tänker - "Tycker hon att det ser ut som att jag inte vet hur man gör eller?"

"Neej, jag har varit här sen Mars" - punkt slut, OVER tyckte då jag.

Men nix, dansken kan tydligen dryga ut detta trevliga samtal ytterligare;
"Jag har varit här inne och jag har aldrig sett dig"

"Okej, nu får det snart vara bra" - tänker jag, tror hon att jag hittar på att jag jobbar här eller?

"Jag har jobbat fulltid sen Mars och jag har inte sett dig heller. Här finns faktiskt 3 avdelningar med 3 olika pass man kan jobba på så det är väl inte konstigt?!" - Börjar bli lagom irriterad där.

"Men jag har varit här och jag borde ha sett dig om du varit här" - Här gav jag upp, fräste ur mig att det är faktiskt inte mitt problem om hon har sett mig eller ej, det är definitivt inget jag tänker stå och dividera på min arbetstid!

Och verkligen inte på min fritid, sicket pucko!

Sen att hon är i ålder med min morsa gjorde juh inte saken bättre!
Fan, fattar inte hur den tafatta människan överlevt fram till nu ..

Jaa, det var min underbara dag,
hur har er dag varit?

Can´t deside!

Neej, jag är kluven! :/ ..

Har juh startat en ny blogg: Http://metrobloggen.se/ginis - den är inget kul alls egentligen, men allt som är nytt känns mer kul än det gamla :p

Hah, så jag skriver ett inlägg här, kommer på att det är tråkigt, skriver ett inlägg där - inser att det är ännu tråkigare och till slut så skiter jag i att skriva alls för det är bara dödstråkigt!

Men sen vill jag ändå plita ner vad jag hittar på med och vad jag inte hittar på med, ahh - hoppas jag blir mindre kluven snart för det här är drygt! :/ ..

Uppe

Aaa, jag är uppe - men det känns inte så..

Men tydligen så är jag det, gud så trött jag är idag |-) Och framför mig har jag 4st 7 morgonar, det innebär att jag just nu kommer sitta på bussen till jobb vid denna tiden från och med imorgon fram tills på söndag.

Ajaa, dom dagarna tar också slut någon gång! :) Idag är det såklart jobb som står högst upp på "att göra" listan - efter det ska lilla familjen Johansson-Björk åka till Theos gudföräldrar i Tomelilla.

Sen blir det lugnt, tror jag (?) man vet minsann aldrig!

Sitter med en kopp kaffe just nu, min älskling var uppe vid halv 6 och gjorde en flaska till Theo och kaffe till mamma :) *mm*

Och nu verkar vår underbara lilla son ha vaknat,
då blir det lite gos innan jobb, awii! :)

Adios Amigos!


Häärligt!

Åh fy för den lede vad det var härligt att vakna idag! :D

Har sovit så sjukt gott inatt, feel like a whole new person today! Detta är ett fett + i vardagen - är verkligen helnöjd. Tack vare min underbara älskling som tog Theo imorse *mwaah*

Somnade nog ganska tidigt igår, vi började kolla på en film och sen minns jag inte mycket mer än att älsklingen ledde bort mig till sängen och gosade in mig under täcket, myys!

Theo är igång som vanligt, kryper rundor och utforskar våra 43kvm - försöker riva hela stället ser det ut som, ajaa lika bra att låta honom hållas.

Igår fick man ääntligen träffa sin Tebbe-liina! :D Som har körkortet nuu - GRATTIS! Zandra och Tellus var med häruppe, dom skulle egentligen kommit sen på kvällen med men jag var så trött :/ ..

Usch, jobbigt när man är på sånt humör.
Men så är det INTE idaag! :D

Ensamma hemma,

ikväll igen!

Mm, älsklingen är på ett möte, jippi joo jippi neeej :/ .. Får väl se när det behagar att sluta, trodde bara dom hade en sak att diskutera, men visst - det kan väl ta 3 timmar att gå igenom? :S

Ajaa, nu ska jag inte irritera mig, jag och lillemannen har det juh så himla trevligt ;D Även om morsan har ont i magen :/ .. Ahh det får gåå (: Slipper juh gå upp tidigt imorgon, börjar inte förrän 4 :D

Världens vackraste Theo!

BTW, kvällens
Outsiders är sjuuk!

Trött!

Yees, god kväll får man väl skriva.

Är inte alls på bra humör just nu kan jag säga, känner mig trött och sliten, känns precis som innan man blir sjuk, man är grinig till 1000, frusen och har ont överallt, not nice!

Idag har man jobbat, utan flodhäst - sköönt!

Hah, nu kanske ni undrar vadå utan flodhäst? Joo, vi har en sommarvikarie som ser ut som en flodhäst med foppatofflor :S Jag ska fota henne en dag så ska ni få se.

Och hon är lika dum som hon ser ut, inte för att jag tycker att flodhästar ser dumma ut men en människa som liknar en flodhäst ser däremot dum ut!

Usch jaa, vad jag är hemsk mot den stackars flickan, ajaa - what you give you get, det säger jag bara! Kommer bli många roliga dispyter i sommar, passar mitt nuvarande humör utmärkt!

Nytt nummer!

- mm, så eree!

Har haft samma nummer ganska så länge nu, 5 år är det iallafall - det har aldrig stört mig, tvärtom! De som känner mig vet om att förändringar är något av det värsta jag vet :/ ..

Allt ska vara precis som det alltid har varit; Arne Weisse på Julafton, Peter Harrysson i Så ska det låta, Magnus Härenstam i Jeopardy - osv, osv.

Men så är det juh inte längre.

Fast det är inte på grund av att dom här TV-ikonerna inte är kvar i rutan längre som jag ska byta nummer, jag har nämligen märkt att en viss person, som jag inte umgås med längre,

- tydligen roar sina "otroligt intressanta" dagar med att ge ut mitt mobilnummer till den ena idioten efter den andra.

Det finns säkert folk som gläds åt samtal mitt i natten från människor dom inte har en aning om vem det är som svamlar något oförståeligt på grund av alkohol med mera, helst mitt i veckan!

Jag är INTE en av dom personerna, jag har en liten son och en sambo här hemma som störs av samtal mitt i natten, jag har ett arbete som inte heller tycker om skumma samtal man får när man är där.

Jag har ett liv, sen för att du inte har det ska inte gå ut över mig,
patetiska jävel.

Se till att flytta hemifrån och skaffa dig ett jobb
istället för att försöka få fatt på alla bidrag du bara kan hitta!

Ååh människa!
- om hat hade ett namn ..

Sjuker

Aaa, om Theo skulle vara en av de sju dvärgarna nu så skulle han få vara sjuker :/ .. Om det ens finns en sådan? Prosit kanske han hade kunnat vara?

Han är nämligen förkyld den lilla mannen, halsinfektion :/ .. Hosta och snörvlig i snoken + att han är röd i halsen, han blir så ledsen när han hostar för att det gör ont :(

Och inget kan man göra, ge honom iskallt vatten och krama honom, känner sig så hjälplös när man inte kan "rädda" honom från det onda :/ ..

Men ni kan tro att det blir specialbehandling från farsan när Lilleman inte mår bra;


I guess I´ll sleep on the couch tonight ;)
- käärkek!

Me ´n Babe!

2006-01-31


Alltid vi älskling!

Underbar!

Vad konstigt det känns, min lillasyster har tagit studenten,
min lilla, lilla lillasyster ?


underbart vacker! <3

Min Snaa!

FÖR HON HAR TAGIT STUDENTEN!


FYYFAN VAD DU ÄR BRAA! :)

Bättre lillasyster finns inte!
Älskar dig

Theeo!

Rensade mitt minneskort till kameran idag, misstänkte att det var ett tag sen när det tog 10 minuter för skrivaren att läsa in alla bilderna - såå jag tömde det ^^,

Nästan helt iallafall :) Hittade en bild som jag skulle lägga in på Theo i sin nya sotar-keps eller vad dom nu heter, mammas söta kille!


älskar älskar älskaar
- mest!

Working 9 to 5

- hah, eller inte, men 4 till 9 ;D

Jees, där gick den kvällen förbi också, min arbetskamrat ikväll är toppen att jobba med, man gör vad man ska punkt slut - inget klydd och tjafs. Arbetet går snabbt och smidigt :)

Imorgon är det jobb igen, mellan 8-4 - neej inget 9 to 5 där heller :/ .. Efter det så kommer min kära broother och hämtar mig, så ska jag och han och Becca till Nova Lund - lätt att jag ska hitta något till Theo däär! :)

Men det är juh mest för Snaa´s skull som vi ska in där :)
Föör hon tar studenten om;

1 dag 17 timmar 2 minuter
och typ kanske 42 sekunder? ;p

Sovmorgon!

- underbart! :)

Morsan och Theo har sovit lite länge idag, mm - det känns all good ;D Visst vi var uppe vid halv 7 imorse och Theo fick sin morgon-flaska men efter det så nannade vi till halv 10 :D

Ahaa, vad händer idag da ? Får väl se om Zandra är hemma och ska ha morgonkaffe ;p Jobbar kväll idag, ska ner och prata med Jerry Ljunggren innan dess.

Och nu ringde Connie, det blir morgonkaffe hos farmor dååra ;D

See ya FuckFaces!

New Outfit

Mm, dagen till ära har Theo på sig sin nya pyjamas;





- min underbara son!

Här har ni Honom!

Här är killen heela dagen ;D

Här visar han även om upp sina nya tillskott i underkäken,
- tänderna dååra :) Mammas 7 månaders skrutt!

10:e juni

Det här är ingen vanlig dag för det här är Theo´s 7 månaders dag
- hurra hurra hurraa! :)

Tänk vad tiden den går, konstigt att man inte hör den slira i knutarna ibland :p Och äntligen, med ett fett understreck, har jag köpt nya batterier!

Optimisten i mig var så säker på att hon skulle hitta sina uppladdningsbara batterier så hon har dragit sig för att köpa nya, men det gjorde jag idag!

äntligen, kommer det lite nya bilder på Lilleman! :) Och självfallet kommer "månads-bilden" att tas i hans nalle puh-babysitter, där vi har tagit alla dom andra :D

Men just nu sover han, så ni får hålla till godo med denna lilla pärle-bilden;

Det är jobbigt att bli 7 månader ;)
Mammas älskling!

HAH!

Ååh, jag måste bara skriva ner det :D

Har tänkt skriva det såå många gånger, men aldrig riktigt kommit till skott - KODJO ÄR SJUKAST! Hah, han är såå jävla bra killen!

Ingen jäkla Björne Gustavsson där inte - hate that guy, det enda han kan är att vara rolig genom olika accessoarer, utan dom är han inget - fattar inte att jag är den enda som ser det.

Nej, Kodjo är fetast lätt ;D Sen att han jobbar med Jakob på The Voice
- m-hm! :D


Blev precis invitad till detta event
by Jakob on min FaceBook ;p

Kass,

- yees jag erkänner; jag är kass!

Kass på att uppdatera, men ursäkta mig - jag oorkar inte! :| Blä, har jobbat nu typ 10 dagar i streck, detta skulle vara min första lediga dag idag - tills telefonen ringde klockan 9 imorse ..

"Hej, kan du jobba mellan 14-21?"

JAAG som aldrig kan tacka nej börjar harkla mig, för jag ville faktiskt inte jobba - försökte komma på någon dum anledning till varför jag inte skulle jobba.

Men juh längre tiden gick och jag bara svamlade något totalt osammanhängande så insåg jag att jag själv satt mig i fällan - jag måste tacka ja, och det gjorde jag med.

Sen att jag kom på efter det att vi faktiskt hade tvättdag idag + att vi skulle ner till mäklaren på möte och hade bestämt träff hos mamma för att prata om Carinas student på kvällen
- det var juh som bortblåst när tantan ringde!

Sen uppe på det så ringer det en som ska titta på lägenheten, det blidde juh en städning innan jobb med, sen glömde jag min mobil i Theo´s skötväska, gaah ..

Jag erkänner;
- jag är kass!


Karaoke

- hah!

Yees här är full karaoke nu i stora rummet, hah - det är lilla Theodor som inte kan låta bli att sjunga tillsammans med tjejerna i den där reality-såpan Girlicious.

Han är såå söt, vill alltid vara med på allt, mammas glada lilla man!

R+M = T

Sommar-middag!

Yees nu skriver jag middag - kvällsmat, så att alla förstår vad jag menar.

Mm, ikväll har morsan och Theo käkat en sommar-middag, för mig iallafall :) Det blev fiskpinnar med nypotatis och gräddfil med gräslök.

För mig är det sommarens middag, minns när vi var små och satt, jag och mina småsyskon, ute på altanen och pappa serverade detta - det var livet, då visste man att det var sommar!

Btw så fyller världens bästaste Snaa år idag!
Grattis (: - min lillasyster börjar bli stor juh (?)

GRR!

Är otroligt irriterad! Theo äter juh fortfarande Nutramigen fram tills nästa besök Barnkliniken i Ystad, innan dess ska vi börja blanda ut den med mjölkbaserad matersättning, vi har redan provat det hos Farmor och det går jättebra.

Så idag gick jag och köpte Semper Plus 2, går vidare till Apoteket och ska hämta ut den där jävla Nutramigen maten. Får stå i kö i en halvtimme där inne, lagom irriterad Theo blev av den dö-tiden?

När jag kommer till kassan - "Neej, vi får inte in den förrän tisdag kväll eller onsdag, men du kan åka in till lasarettet i Ystad och hämta en burk" - jag ville döda den kärringen kan jag säga.

Ni kan tro arr jag har laddat upp med vanlig mat nu och massa gröt, får hoppas vällingen räcker till onsdag, inte för att jag tror det, är typ 100g kvar av burken! :S

Michael är juh inte hemma så vi kan inte åka och hämta någon jävla mat, hur jävla korkade får dom bli?! Dom säger att barnen är laktos-intolleranta överallt hela tiden, men dom har inte maten hemma så man kan ge dom den?!

Jävla fuckfaces.

Magknip

Trött, sur, irriterad, sliten - och uppe på det får jag magknip!

Det tackar man denna underbara världen för .. Fast är man förvånad egentligen, det är juh alltid så; när man tror att det inte kan bli värre så BAM - there you got it.

Ajaa, skitsamma. Är mest grinig och trött för att jag har jobbat 8 dagar i rad nu, ville jobba imorgon med egentligen men jag måste juh faktiskt vila också, eller?

Mjoo, jag kände det när dom frågade mig idag, neej - i need to sleep!

Och det är vad jag ska göra imorgon också, jag och lillemannen ska glassa rundor, bara slappa och ta det lugnt :) M ska juh ut och åka båt med M och V imorgon, hoppas jag får hem min älskling i en bit! ;p

Dom skulle tydligen ut en runda till Ven, där har jag varit :D - för 13 år sen, men iallafall.
Usch neej, nu känner jag mig gammal också.

Well, well lilla hypokondriken,
- time to hit the bed!

Äntliigen! :)

Godmorgon!

Och vilken god morgon det är :D Theo har nannat heela natten, det gör han juh alltid utan att gå upp och äta - men nu har han gnällt i sömnen i en ganska lång period.

Så man har fått gå upp 5-6 ggr per natt för att vyssja honom lugn igen, min hjärna asså - och sen gå och jobba uppe på det, har inte känts jättebra kan jag säga! :p

Men inatt har mammas kille sovit heela natten, från klockan 21 igår tills klockan 8 nu på morgonen :) Så skönt för både honom och oss.

Ajaa, nu ska jag starta kaffekokaren,
Zandra och Tellus kommer väl snart (:

TÄNDER!

Nu har dom kommit upp, hans framtänder i underkäken har trängt igenom nu, båda två! Och jag var såklart på jobbet! :(

Det är typiskt .. Men jag har sett det nu iallafall ;D min lilla man - all grown up, hah, neej men det känns lite så! :p Tiden bara rusar förbi en, en vecka kvar tills hans 7 månaders dag.

Kom hem ett brev nu i veckan om hans 8 månaders kontroll den 25 juni - bara vadå 8 månaders kontroll? Det ska juh vara låångt dit :/ ..


Morrn!

Ååh, känner mig helt seg i hela huvudet.

Men skönt att få sova tills nu, tack Theodor! :) Fast han vaknade redan halv 6 imorse och åt frukost, men vi somnade juh om efter det - sköönt!

Tittar på slutet av The Voice, Theo försöker demolera sitt babygym - får väl säga att det går ganska bra honom :p

Ajaa, nu ska jag vakna till lite,
ha´t!

Gummistövlar

i storlek 43!

Kändes det som iallafall, tittade faktiskt inte vad det var för storlek i dom. Det hade jag på mig idag på jobb, it felt like jag gick i en sandbunker med dom betongklumparna på fötterna :S

Och till det hade man ett vitt plastförkläde - har tyvärr ingen bild på mig i outfiten men chefen kom och kommenterade att jag var himla snygg i det ;D HAH!


Vad hände?

Aaa, jag sitter och funderar på det nu.

Skulle juh bara jobba måndag, fredag och söndag denna veckan, skuulle - vad hände? Jo, jag tackade ja till att jobba tisdag, onsdag och torsdag också.

Att jag aldrig kan lära mig att säga nej! :p

Men men, det blir fint klirr i kassan ;D Även om det klirret inte hörs förrän i Julii men what the fuck, det blir skitbra lön för både mig och Michael till Juli, ska vi satsa på en 32.000 ut efter skatt?

*mm* - I like iit ;D

Och högst troligt så flyttar vi juh in i huset den 31 juli,
bara allt klaffar som det ska!

RSS 2.0