theo VS köttfärssås

Nu är det äntligen kväll, min älskling är hemma - inte en sekund för tidigt! Han och Lilleman ligger just nu och myser i sängen till Simpsons, M ringde hem och bad mig hålla Theo vaken lite extra länge idag så han hann umgås med honom.

Strax innan M kom hem satt vi och åt kvällsmat - Theodor åt spaghetti och köttfärssås i bara blöjan, ni lär se varför snart. Jag vet inte varför men det är något med den där köttfärssåsen som gör att han bara måste kladda med den!

Watch this, it´s just like a fairytale, a really bad one!

Det började med att han inte skulle äta utan bara ha skeden i munnen på detta viset!

Det blev tråkigt efter någon minut och då var det mycket mer underhållande att vända på skålen och kladda!

När Theo fick syn på att mamma fångade allt på kort såg han mycket förvånad ut

Då kunde Lilleman plötsligt ta upp skålen och försöka skrapa ihop det sista,

in med det i munnen och tallriken på fel håll, IGEN!

Efter det var måltiden över och grabben såg mycket vuxen ut helt plötsligt,
- om man bortser från att det är köttfärssås typ överallt! :D

Jag tror att Theo vann denna striden,

bilder

Svägerskan uppfattade piken ganska snabbt och uppdaterade sin lilla bilddagbok, tack! :D

Theodor på besök hos Farmor och Farfar i sina nya kläder (storlek 92)

Han fick låna en leksak utav faster

Även kallat "pedagogiskt skit" ;p

Theo i mammas famn, trött som in i! Lite mongo man ser ut jaa ^^,

Theo fick den "lilla" muggen att dricka ur, hah!

Tack igen Connie, nu sitter man mest och funderar över kvällsmaten, tyckte att Stekt Kryddpepprad Fläskfilé, Hasselbakspotatis, Stark krydd Aioli, Vitlöks bröd, Grillade tomater - lät perfekt!

Dags för en våldgästning? ;)

dagens outfit (!)

Svägerskan verkar inte speciellt sugen på att ladda upp bilder idag, om dom inte är på trasiga knivar ;) Därför har jag tagit en bild på, för en gångs skull, min egen dagens outfit, Brukar vara Theo som står i centrum annars men på grund av att han sover fick det bli mig själv!



tröja Gina Tricot, jeans Only, skärp Vero Moda, strumpor HM
- intressant va? ;)

besök hos farmor och farfar!

Nu har vi kommit hem, jag och Theo, varit hos svärföräldrarna sen halv 12 i förmiddags - där var det hundklipp på högsta nivå! :) Glömde tyvärr min kamera här hemma så väntar på att svägerskan ska entra bilddagboken och lägga upp några bilder där som jag kan nalla ^^,

Theos gudföräldrar var där, alltid roligt att träffa dom! Den enda som saknades var min lilla M, han åkte till jobbet imorse trots värsta kräk/influensa-sjukan :/ .. Tror jag har en mycket trött man ikväll när han väl kommer hem.

Just nu sitter jag här (uppenbarligen) och Lilleman sover en sen middag, ska strax in och väcka honom så han kommer i säng i vanlig tid ikväll, rutiner, rutiner, rutiner! Det viktigaste för de små liven så de får en jämn dygnsrytm!

sjuklingar :/ ..

Hemma-sittarkväll blev det idag!

Egentligen skulle man stått i Bowling-hallen nu och flashat sin snygga högerskruv rakt ner i rännan - som vanligt. Fast det blev inte så, M är sjukis och vill helst inte lämna honom själv då, vet själv hur skit jag mådde härom kvällen :/ ..

Har bunkrat upp med fil och chokladpudding till honom, det är typ det enda han äter när han är dålig, inte det bästa men bara han äter!


Det vart mig en stor lala-pudding, hah, det hade varit något.

Annars är här lugnt, Lilleman sover sedan 3 timmar, min lilla stjärna! Han är så underbart fin och snäll, ja jag har då aldrig varit med om en snällare 15-månaders kille! Får ofta kommentarer om att han är väldigt duktig för sin ålder, mäkta stolt morsa här!

MammaHjärtaTheodor

dear chocolate ball

Anonym om anonyma kommentarer,:
Skola in er på dagis? Lite väl att ta i?
Chokladbollen - byt IP-nummer om du ska kommentera anonymt är du snäll, det blir så fel annars. Jag trodde diskussionerna var över, varför lägger du inte ner?

Jag förstår inte heller varför du bråkar, du som till och med tänker byta blogg för att du inte tål kritik. Plus att du tror att du är tjock för att jag kallar dig chokladbollen? Jag vet inte ens hur du ser ut så hur f*n ska jag kunna kalla dig tjock?

Lägg ner nu Chokladbollen, det är ett nick med humor i, lär dig att skratta!

nu har jag bestämt mig!

Dagens matintag har inte varit det bästa efter gårdagens illamående. Har ätit en nektarin, en apelsin, ett halvt äpple och fem stycken riskakor under dagen, nu ikväll blev jag plötsligt vrålhungrig så åt lite grönsakssoppa med ris till för att få något "matigt" i mig.

Jag och älsklingen ska strax över till Supermarket där jag ska ha Ramlösa Naturell, är jätte-törstig och det beror nog på att jag inte har ätit som jag ska.

Funderar på om jag ska inhandla en glass också, som jag kan sitta och frossa med till Du är vad du äter som börjar nu klockan åtta (?) - något sliskigt får det blir när man ska se på Anna Skippers uppläxning!

Dax att dra sig, annars stänger butiken :|

mat (?!)

Nu nannar min lilla man middag och jag funderar på om man skulle ta något att äta? Igår vid denna tiden åt jag en gryta till lunch, sedan låg jag i sängen hela dagen och höll på att kräkas.

Min mage är inte direkt sugen på något annat än kristall-klart vatten just nu men har inte ätit något på 24 timmar så måste väl äta någonting, a fruit maybe?


anonyma kommentarer,

att folk ens orkar? Orkar vara tuffa men kan inte vara tuffa nog att skriva ut sina namn,
skrattretande?

Cecilia om Någon som orkar svara?:
ACCEPTERA MÄNNISKORS BRISTER!
Och påtal om stavfel, Chokladsyrran! Inte Chokladbollen!

Svar:

Det var tydligen inte bara finsken som behövde tas i försvar utav Chokladbollen, uppenbarligen behöver Chockladbollen back-up utav en anonym kommentar, känns som att jag mest skiter i vilket småbarn!

Att ni ens orkar fjanta vidare,
skola in er på dagis istället!

kaskad (!)

Man ska inte ropa hej förrän man är över bäcken.

Igår kväll strax efter klockan 22:00 så skulle vi ut i garaget och rensa det sista för dagen, precis när vi skulle gå ut hörde vi att Theo var vaken, M gick in till honom och en minut senare hörde man bara PLASK!

Där kom allt han ätit på en och samma gång i en stor kaskad rakt på M, det vart in i duschen med båda pojkarna och sedan bädda ner dem i våran säng.

Höll på i garaget/källaren tills klockan 1 inatt, lagom mör man är idag, Theo vaknade vid 6-tiden imorse och somnade om nu klockan 8, lite ironiskt för det var den tiden jag skulle stiga upp på |-)

Nu ska vi ner på byn och när vi kommer hem igen blir det kanske frukost, får se om man hinner.

kvällsnöje,

Då var det kväll igen, min lilla stjärna sover sedan länge och M har precis kommit hem från jobb (!) och jag sitter här med lite kvällsnöje, ska strax gå ut och vara social med min älskling.

M fick jobba över idag, de håller på att montera en helt ny arbetsplats och det tar lite tid, självfallet. Imorgon har vi fullt upp på schemat, har några ärenden på byn på förmiddagen och sedan fortstätter utrymningen av källaren.

Theo mår lite bättre idag, fortfarande konstig i magen men annars pigg och glad som vanligt, han har även gått en jättelång bit utomhus idag! :D 400-500 meter gick han helt själv, sen tvingade jag upp honom i vagnen, vill inte att han ska överanstränga sina små ben.


Mamma´s älskade lilla skruttunge!

"tröga jävla 08a" (?)

Postat av: Tommy
du kanske borde läsa så kanske du fattar varför vi inte ''gillar'' dom så mycke.. tröga jävla 08a

Svar:
Jag har svårt att ta kritik från Shreks lillebror!

Någon som orkar svara?

Man ska inte prata med små-glin, så enkelt är det.

"([email protected]) om jävla idioter det finns!: du har nog inte riktigt fattat de hela om de här med gamlingar..... visst ska dom få sitta i bussen efterssom som dom är utslitna olika från gamling till gamling dock.. men vad vet dom om man själv har nån ledsjukdom eller nån annan sjukdom som gör att man måste sitta fasst man e ung? å sen när man väll e snäll mot dom så får man skit ändå hur kul känns de?!.. dom drar alla ungdommar över en å samma kant gnäller bara på samhället som du så vackert innan sa att dom själv byggt upp.. men om dom nu byggt upp det varför gnäller dom då? klagar på alla ungdommar trotts vissa e bättre å andra e sämre.. så de handlar inte bara om att man e lat å fet å får sittsår eller va fan de nu e du säger.. jag har åkt buss till å från skolan i snart 3 år å jag vet hur jävla mycke dom gnäller på en så fort man råkar göra nåt minsta fel.. men du som bor i sjöbo har kankse inga bussar å åka i så du slipper allt gnäll.. du kanske ska se dig omkring lite i andra städer å ta reda på hur det verkligen e innan du börja enns yttra dig kvinna lilla!! OBS!! jag har aldrig haft nåt imot gamlingar förut INNAN dom började gnälla.. första gången sket jag i de men när jag se fick höra de varje dag så blev de jobbigt till slut.. dom bad mig flytta på mig trotts att alla sätena runt omkring va tomma.. det kanske e olika från malmö till sjöbo de e just därför du kansek ska ta reda på saken först innan du börjar säga nåt.. jag känner en jävla massa i denna stan som inte gillar pansionärer."

Någon som orkar läsa det där blasket, osammanhängande med stavfel som en 10-åring och grammatiken ska vi inte tala om (!) för jag orkar då fan inte!

JUSTIJA! Jag har blivit länkad av Chokladbollen, ni mååste läsa hennes impopulära blogg, hon har verkligen koll på livet den! 

Kvällsnöjet är fixat ;)

jävla idioter det finns!

- jag stryper snart någon!

Denna dagen börjar reta gallfeber på mig, varför ska allt irriterande hända just idag när jag är på mitt bästa humör?

Lilleman kräktes inatt, hela middagen for upp, min lilla stackars ängel :/ .. Blev inte mycket nattsömn heller, det är väl en av anledningarna till att tålamodet ligger lågt.

Var inne och läste på denna människans blogg och det inlägget ni får upp om ni trycker där, hoho, jag är glad för att jag satt vid datorn och läste det annars hade jag kunnat gjort mig olycklig!

"Man ska lämna plats åt de i bussen? why? Bara för att de är gamla och har benskörhet?" - OOH LALA, räkna till 10 typ 1000 gånger så kanske man har lugnat ner sig en aning.

HUR kan man sitta och skriva på det viset? HUR FAN kan man vara så respektlös? Det är en ren självklarhet att människor som är 70+ inte ska stå på bussen, de har använt sina kroppar så det räcker!

När de har levt ett 70+ liv så ska väl för fan en töntig liten 19 åring kunna resa på sina unga ben och stå upp för deras skull? Det var väl antagligen för tungt att resa på den feta röven, bättre att leka döv och hoppas på att man får sittsår i röven, det hoppas jag på!

Hur uppfostrar vuxna sina barn idag? Inget vidare iallafall, det är denna ett praktexemplar på!

Inkompetent människa säger; "Så här var det minsann inte i Stockholm"
Min pappa svarar; "Stick för fan med dig till ditt jävla Stockholm, det är ingen som har bett er komma hit!"
- I´ll get your point daddy (L)

REGINA ÄR VANSINNIG!

Regina försvinner ur almanackan!

In kommer Fatima, är jag inte den lyckligaste personen i världen just nu? Jag kanske ska döpa om mig till Fatima istället så jag har en plats kvar i det svenska samhället, det är fan fel att vara svensk i det här jävla landet!

Eva Brylla, du ska få ett samtal ska du veta!

ge mig en problem-lösare!

Ååh, ibland blir jag oerhört trött på allt, så fort man har löst ett problem kommer det 3 nya, man hinner fan inte med! USCH, vad jag är less.

Det är tur att jag har min lilla solstråle som håller mig flytande de dagar det ser som mörkast ut, det är för honom man fortsätter kämpa, vad som helst för honom! Ibland får jag dåligt samvete när han sitter och är helt överlycklig trots att allt är kaos runt omkring, min son ska inte behöva ha det så, jag är hans mamma jag ska skydda honom från detta, fan!


Aldrig någonsin kommer jag kunna sätta ord på mina känslor till dig, jag kan säga att jag älskar dig, att du är mitt allt, att du gör mig till den mest stolta mamman i världen,
- den beskrivningen är en droppe i nilen mot hur mycket du betyder för mig.

Jag älskar dig tills hjärtat säger stopp!

Outfit of today!

Theodor Johansson-Björk



Min lilla älskling i sina storlek 92 kläder, så stora är dom väl inte?

ufo mix,

sitter här och äter av Snaa´s Ufo mix, mums!

Godis på burk med ett handtag (!) så man kan ta den med sig utan problem vid possibel förflyttning. Sitter och tittar igenom minnes-kortet till digital-kameran, just nu är jag glad för att jag aldrig orkat tömma det, it´s all i have right now!

27/1 2009 - mitt lilla underverk

7/2 2009 - ny outfit i strlk 92


22/2 2009 - Rex och Theo spanar på katten

22/2 2009 - dags för lilla "Laban" att nanna med sin Snutte

Våran goa kille! Sitter och kikar igenom minneskortet som är sedan innan vi sålde lägenheten (juni 2008) så liten min lilla skrutt är, han kan varken sitta, krypa eller stå, han kasar fram hah! :)

Hittade en bild på mig och M från i somras (Snaa´s student);


















<






















jag och min underbara älskling!

Söndag-morgon,

jag och Lilleman är vakna!

Just nu sitter jag här och lyssnar på The Voice, Theo undersöker hur bussens hjul sitter fast (på hans leksak) men nu är det tydligen roligare att skruva upp volymen på högtalarna och sen gallskrika när det blir för högt (?) min lilla buse.

Min nya spela-om-massa-gånger-låt, I love the flow!
Soulja Boy- Kiss me through the phone

Theo har börjat med något nytt idag (igen, som vanligt) när man frågar honom var något är och det är en bit i från så säger han "där borta" - jag förstår inte var han får allt ifrån :|

Nu ska jag och lillklimpen gå in och väcka M, nybryggt kaffe väntar i köket
- det brukar fungera!

Snö-storm,

och jag ska inte jobba imorgon - lets do the wave!

Med min vanliga tur så brukar jag jobba precis när det är oväder till max ute - inte denna gången, visst är det underbart? :D Jag ska faktiskt inte jobba förrän på fredag (som det ser ut idag) ofrivilligt ledig kallar jag det.

Ajaa, lördagkväll och snöstorm, något annat? Har precis kommit hem från svägerskan, skönt att byta atmosfär ibland, druckit kaffe och ätit en hög med kakor - varför är det mycket lättare att vara onyttig borta? :p

Jag är ganska stolt över mig själv, idag på jobb tackade jag nej till både Aladdin-choklad (en utav mina stora laster) och chokladpudding! Fast den där onyttiga vita bull-rackaren slank ner vid frukosten men jag är bara människa - i do bad things!

Nu ska jag skriva klart det här helt-onödiga-men-absolut-nödvändiga-inlägget och efter det ska jag gå och mysa med min älskling, hoppas att vi ska spana Scrubs! (ytterligare en last i mitt liv)

På tal om laster, en av de största jag har är nog Vakna med The Voice, jag vet inte varför men när jag lyssnar på dom känner jag mig helt avslappnad, där kan vara ett världskrig runt mig (åtminstonne en knasig ett-åring som leker riva-hela-huset-på-fem-minuter) jag är lika lugn för det.

Jag har alltid varit sån att visst "bakgrundsljud" gör mig lugn eller kreativ, jag lyssnar egentligen inte på det för att jag gör en massa annat men jag måste ha det i bakgrunden annars funkar det inte, mitt undermedvetna som lyssnar kanske?

Sitter till och med och lyssnar på gamla The-Voice klipp på youtube när jag är vid datorn,

I think I´m hooked!

mitt hjärta,

Min lilla grabb, han bara växer ifrån mig utan att fråga om det är okej (!) :/ ..

Utvecklingen går i ultra-rapid och som sagt så har jag svårt att hinna med. Lillkillen snappar upp allt som kommer i hans väg, imiterar likt en teater-apa, han är helt otrolig. Han härmar inte bara saker vi gör just för stunden, som att läsa i en tidning, skriva på ett papper, trycka på fjärrkontrollen mm, utan även hur vi beter oss, står, sitter och rör oss.

M brukar säga till hunden när han ska ut från köket "Gå!" och peka ut mot hallen, det är Theos nya favorit-syssla; att springa efter hunden, peka med sitt lilla finger och med en bas-röst, som heter duga (han tar i från tårna), säga "GÅ!" till vovven - så gör juh pappa!

Han har börjat svara på frågor, eller rättare sagt, han har lärt sig skillnaden mellan en frågande mening och en vanlig mening. Man kan fråga honom; "Vill du gå ut?" "Vill du nanna?" "Vill du ha mat?" och ungen svarar antingen JA eller - hur otroligt är inte det? :|

Ibland när man vet att han gör nummer två så kan man smila mot honom och fråga "Vad gör du?" Då svarar han "Bajsar" haha :D Han springer själv till skötbordet och så säger han "Bytta böja".

Varje kväll när jag nattar honom så säger jag "Mamma älskar dig" eller "Mamma älskar Theo" och de senaste dagarna har Lilleman strålat fram ett leende och svarat "JA!" - min stora kille!

Han har börjat bilda meningar; "Dä ä " - och vad det nu kan vara som är där, han säger "min mamma" och "min pappa", hur har han lärt sig allt detta?

Idag när jag kom hem från jobbet så hörde jag Snork och M säga till Theo "Ropa på mamma", som på beställning hör jag Theo med hög röst "MAMMA!" - han verkligen ropade efter mig! Man kan inte vara mer stolt än mig just nu, Theo är definitivt en äkta super-stjärna!

Sick people among us,

Satt på jobbet igår kväll, hade vår lilla 5-minuters paus för att gå igenom vad som var gjort och vad vi hade kvar att göra. I bakgrunden stod tv´n igång, inget ovanligt med det, det ovanliga var reportaget som stod igång.

Det handlade om en flicka som utav någon konstig anledning hamnat hos sin pappa. Han hade fått ensam vårdnad trots att han var klassad som psykisk sjuk och åkte in och ut på psyket hela tiden. När pappan inte var hemma fick flickan bo hos sin farmor, bara det är helt absurt, hur kan ett barn bli placerad i ett hem, utav våra myndigheter, med en förälder som inte kan ta hand om varken sig själv eller barnet.

Höll på att börja gråta när man hörde flickan berätta om det och ställa frågan "Såg ingen att jag mådde dåligt? Varför gjorde ingen något?" - Hur kan detta hända i Sverige? Hennes skola försökte desperat få tag på socialnämnden för att de såg att något inte stod rätt till, då svarade något smart överhuvud däruppe att det var skolans sak att ta tag i det hela.

Flickan blev sexuellt utnyttjad av sin egen far i 5 år, utelåst från det lilla hem hon hade, en rutten husvagn, utan toalett och rent vatten, mobbad i skolan - när hon väl var där. Den personen som tilldelades vårdnaden om henne, som skulle ta hand om och vårda henne, det var hennes värsta mardröm!

Ett barn utan trygghet (?) det ska bara inte finnas!

Barn förstår inte alltid när något är fel, de vet inte vart de ska gå och vågar inte prata med någon annan, för de tror att allt är deras fel! Förstår ni vad ensam denna flicka har känt sig i 6 år? Utelämnad till råttorna i det ordentliga Sverige! Fuck allt vad socialnämnden heter, det enda de gör är att lägga snoken i blöt där de inte behövs.

Det är precis som psyk-vården i Sverige, kommer man dit och söker hjälp då är man inte tillräckligt sjuk. För att de ska vilja/försöka hjälpa dig så måste du sky dom som pesten och det är detsamma med socialen! Det måste vara en anhörig som ringer och anmäler något och när socialen väl ringer upp så ska man be dom dra så långt det bara går, därefter står de utanför ens dörr och knackar.

Det slet verkligen i hjärtat igår att se detta, det var inte mycket jag hann se men det jag fick se kommer jag aldrig att glömma. Jag tänker på min egen uppväxt i en stor villa med mamma och pappa, tre syskon, katt och hund, på en barnvänlig gata med lekkamrater i varje hus, inte ett bekymmer i världen och så har denna stackars flicka fått ha det så här, jag får fan dåligt samvete!

"Sex år är faktiskt ganska lång tid" sa flickan, EH JA!

Hennes jävla fader blev dömd till rättpsykiatrisk vård, visserligen dömd mot sitt nekande men han är säkert släppt om något år igen, fri att fortsätta med sitt sjuka beteende.

Jag förstår att sjuka människor inte alltid förstår vad de gör, inte alltid, det innebär inte varje gång. Psykiskt sjuka människor är ofta otroligt manipulativa och inställsamma när de själva vill, t.ex. när de vill ha ett "slippa ut ur fängelset"-kort. Varför får dessa människor så många chanser, chanser att skada oskyldiga människor som de alltför ofta inte ens känner utan de är bara på fel plats vid fel tillfälle.

När en psykiskt sjuk människa gör samma "misstag" om och om igen, blir dömd till vård titt som tätt, då borde det finnas en regel som sa att efter ett visst antal dömd till vård så blir det fängelse. Det är samma för "friska" människor, man kan få "villkorlig dom" ett visst antal gånger och överstiger du de gångerna så åker du in, fair and square.

Men neej, skydda de stackars sjuklingarna, denna flickan är knappast den enda som har levt/lever under dessa förhållandena. Förstår ingen att hon är ärrad för livet, hur kan man sätta ett straff på det? Straffet borde vara lika lång tid som det tar för henne att bli fri från allt det hon varit med om + sex års tortyr därefter, enligt mig.

Ibland förstår jag inte vad detta landet är uppbyggt av (?!)


.. kväll

Les dots on the wrong side maybe?

Nu har jag, M och Theo varit ute i snön, åkte pulka och gick på upptäcktsfärd runt gården, samt handlat lite. Det har börjat mörkna ute och kvällen är snart ett faktum, Lilleman är fortfarande uppe men det varar inte länge till, han går mest runt och flummar, skrattar och allmänt dummar sig; this means bedtime!

Ikväll händer det inget speciellt, ska jobba imorgon - börjar 06:30, vilket innebär att jag ska ta bussen 05:30 och vad ska då väckarklockan ställas på? :| Mjush, den tanken får läggas på hyllan tills det är dags att ställa klockan.

Ajaa, nu ska jag natta min lilla underbaring!


Btw; visst är min mössa söt? (: Min chef på jobbet älskar att skratta åt den, kallar mig för "Mössan" hela tiden, jag tycker den är jättegullig, Vero Moda FFS! :D

Lucky me,
I don´t give a f*ck what other people think.


Söta lilla jag!

Lilleman nannar middag och jag är uttråkad, vad gör man då? Fixar till sig och tar fram kameran ofcourse! ;D Försökte ta en söt bild på mig själv men som vanligt så gick inte det :/ ..

Joo, om jag dummar mig så kan mitt leende faktiskt få mig att se en aning söt ut;




Lite cred kan man väl få iallafall ? (:

Önskar att jag hade ärvt mer utav min pappas charm,
då hade varenda bild blivit lyckad!
Shit Happens ..


15 månader

God förmiddag gott folk!

Just nu sitter jag och platt-tångar mitt hår, Theo kikar på Disney Channel med en riskaka och M, hm, jaa han gör något annat (: En lugn och härlig morgon/förmiddag.

Idag är jag ofrivilligt ledig från arbetet, jag hade jobbat om det funnits timmar till mig men det gjorde det inte tyvärr :/ .. Fast det är skönt att vara med familjen ibland, M är juh hemma idag också, han slutade på jobbet i tisdags och börjar på det nya på måndag, mysigt att ha honom hemma med oss!

Theo fick sin 12-månaders spruta i förrgår, han fick den senare eftersom han varit mycket sjuk på sistonne, nu är han bättre men det var ändå frågan om man inte skulle vänta med att ge honom vaccinet. Han fick den ändå för annars kommer nästa spruta också få bli uppskjuten.

Oroliga lilla jag frågar barnmorskan om det finns någon risk att han får något av virusen han vaccineras mot eftersom hans immunförsvar varit angripet och nedsatt under så lång tid. Nej, han kunde få lite feber sa Elaka Tanten, inget annat, möjligtvis en lätt rodnad på benet.

Aa, visst du! Han fick som en tennisboll inuti benet igår och illröd, M fick åka upp med honom på VC (eftersom jag var på jobb) men de sa att vissa kan reagera mer än andra, och det är stelkrampen han har reagerat på, varför sa inte BVC det?

Blir så trött ibland. Idag är det inte lika svullet och rodnaden har på något vis brett ut sig och svalnat av i färgen. Får se, är det inte bättre tills imorgon får vi åka ner med honom igen.

Iallafall, jag glömde berätta hur stoor min kille är! :D

Elaka Tanten sa "Han är lång!" - de orden upprepade hon säkert 3-4 gånger under tiden vi var där. Och mycket riktigt, Theo är för lång för ligg-bordet, det går bara upp till 85 cm och han var strax över det!

85 cm & 11,64 kg

Stoora killen med sin bästis; Baby Tigger

Sedan berättade BVC att min Lilleman är mycket framåt och att det märks tydligt, tror ni mitt mamma hjärta är mäkta stolt? ;) Theo tog ytterligare en poäng när jag frågade honom "Var är vovven?" Ungen pekar på hund-mjukisdjuret på Elaka Tantens skrivbord och säger "Dä e vovven" - m-hm!

Han är verkligen mammas pojke! Lika snacksalig iallafall ;) När jag själv var 14 månader och var ute och åkte i vagnen med mamma så gick det en gubbe framför oss, lite söligt och vi kunde inte köra om honom för att trottoaren var för smal, då visade jag mitt dåliga tålamod och sa;

"Flytta på dig!"

Gubben vände sig om och frågade mamma "Var det den där som sa något?" Mamma bara "Aaa". Antagligen trodde inte gubben på henne för han började titta sig omkring efter en annan möjlighet.

Man ska aldrig underskatta någon ;p


my favourite!

Det är verkligen rätt tid för att älska RnB, en perfekt ginis-värld.

The voice, mina änglar, morgon-pepparna, snart tittat på dem i 3 år, fast då var det (som jag tjatat om tuusen gånger) Özz, Danilo och Jakob, men nu börjar jag vänja mig vid de två nya figurerna också. De börjar bli Ordinarie ;)

Idag har Theo fått sin 12 månaders spruta, en aning sent på grund av alla penicillin-kurer mot öroninflammationen (7 st in a row). Nu "ska" den vara borta och hans immunförsvar borde ha återgått någorlunda till det normala, gud vilken skeptisk mening jag fick till där.

Lilleman nannar sött sen klockan halv sju, min lilla rutin-nisse, han har skruttat rundor sedan sju imorse. Haft en underbar dag med honom, vi har lekt, busat och gosat. Blev en promenad med Lump och Camilla också, lagom kallt men det var skönt med frisk luft.

Hah, jag och Theo duschade innan idag, han är för go den lilla skiten, han ska sitta i min famn när vi duschar. Lätt det är att duscha sig själv och honom med bara en arm, hah, men det går, han är för kär den min lilla stjärna!

Imorgon jobbar jag mellan 14-22:30 *gääsp* innan dess ska man ner på byn och uträtta lite ärenden, blir en tidig uppstigning följt av en sen läggning |-) Får se till att lägga mig i tid idag istället, förebyggande syfte!

Jag känner att jag laddar upp för lite bilder härinne (?)
Gotta be a change!

..är det inte typiskt?

Hah, egentligen borde man bara skratta åt det och skita i vilket men inte jag, nej, i get irritated som vanligt. Alla klagar på att de får anonyma kommentarer och att folk är fega som inte kan stå för vilka de är.

Jag håller med, jag tycker inte heller om att få anonyma kommentarer från någon hejduk som sitter med nyllet i computern och skriver till mig om vad jag ska göra och inte göra, men inte vem dom är - hur ska man kunna föra en diskussion då?

Men, there´s always a but, det finns vissa som inte tål kritik, (in a bad way) som inte kan diskutera eller kompromissa utan bara dampar ur totalt och skriver en massa skit tillbaka, enbart för att göra illa. Det är inte konstigt att folk kommenterar anonymt till personer som beter sig så.

Man måste kunna ta kritik om man sitter och viker ut hela sitt liv på internet, där alla har tillgång till det, då kan man inte flippa ut för att någon skriver en halvtaskig kommentar. Tänk lite innan ni tar allt negativt, sen förstår jag inte varför folk tar så illa åt sig utav folk som inte känner dem, har man inte bättre självförtroende än så?

Fast det värsta är nog när man har lämnat en kommentar i en blogg och en helt annan blogg lägger sig i och svarar, hah, dåå dampar denna nollåttan ;)

Jäkla räddare-i-nöden-fasoner, trams!
Crack a bottle - Eminem ft Dr Dre & 50 cent
*heart*



JAG HATAR SKÅNINGAR!

ÅÅH, jag glömde skriva om mitt stör-moment igår/idag.

Bakgrund; Hela mitt liv i detta urusla landskap har inte skåningar kunnat höra när jag säger fyrtio eller sjuttio, säger jag fyrtio så tror de att jag sagt sjuttio och så vice versa, helt jävla otroligt! Skåningar måste vara de mest iq-befriade nollorna i detta landet, skänk fanskapet till Danmark!

Dom har antagligen för mycket gröt i öron-näs-hals-gångarna så de inte kan uppfatta skillnaden mellan att säger furtio och sjuttio.

Detta är ett ganska stort stör-moment när man jobbar i en kassa där man måste säga 45 väldigt ofta, och samma visa varje gång, jag fick till slut säga "FYRA-FEMMA" för att de tröga skåningarna mittemot skulle haja.

Så här kunde en dispyt se ut;

Jag; Där var dom, det blir 45 kr tack.
Skåningen; SJUTTIFEM SPÄNN FÖR DOM??
Jag; Nej jag sa furtifem...... (hinner inte ens prata klart)
Skåningen; VADÅ SJUTTIFEM ÄR DU INTE KLOK??
Jag; FURTIFEM SA JAG! FURTIFEM!
Skåningen; Asså jag ger inte sjuttifem spänn för dom där.
Jag; FYRA-FEMMA FURTIFEM!
Skåningen; Ja fÖrtifem det låter bättre.


Så tror skåningen på fullaste allvar att han/hon har prutat ner priset till det. De kunde till och med stå och läsa på skylten (inte ofta en skåning läser en skylt kan jag säga) och säga "Men de kostar bara 45 står det här" - "Det var det jag sa!!" Ååh, man kan bli galen för mindre.

Vissa var dom här typiska svenskarna, likt mig själv, som aldrig skulle säga ifrån om att det är för dyrt eller att man säger fel pris utan bara tackar och tar emot och betalar det folk säger, även om det är för mycket - det är fan pinsamt och stå och bråka om priser i en kassa. När de då fick sina 55 kr tillbaka så blev de jätteglada.

Där är bakgrunden till min historia.

Eftersom vi inte bor i huset samt att vi fick en saftig elräkning för januari, utan att ha bott där, pga att allt skulle korrigeras, så ringde jag in mätarställningen i mitten på denna månaden så vi skulle få en sänkt elräkning.

Jaja sa skåningen på kommunen, jag skickar ut en ny. När vi bodde i huset använde vi ca 1000 kwh timmar i månaden, nu när det står tomt borde det räcka med hälften och med all moms och energiskatt de lägger på räkningen borde den minska radikalt.

Igår kom den nya, den var TRE-DUBBEL! Den var på 3 gånger mer än vad vi brukar ha på, jag bara satt och gapade :O "Detta är inte sant, någon har använt el i vårt hus nu när vi inte bott där, pannan har spårat ur" - jaa ni anar inte alla tankar som gick i mitt huvud.

Ringde Sjöbo kommun, de hade redan stängt på den kundtjänsten och jag skulle återkomma idag. Gick och förbannade mig över hur fan allting kunde hända just nu, mitt i allt det kom M hem, visade räkningen för honom och han gick i taket, självfallet.

Han tog upp lappen där han skrivit ner mätarställningen, den mätarställningen som jag ringde in, sa att han skulle ner och jämföra de siffrorna med vad elmätaren står på idag eftersom kommunen måste ha läst av den helt fel (vi har en sån där ny sak som de kan läsa av nere på kommunen).

Då ser jag .. Jag trodde jag skulle börja asgarva, men jag kunde inte p.g.a. att jag var uppe i varv.

Skåningen hade skrivit att vi hade använt 3119 kwh mellan den 1/2 till den 11/2 - dagen jag ringde. På räkningen stod det 7799, på M´s lapp stod det 4799 .. Är ni med mig?

7799 - 4799



- ser ni skillnaden, för det går tydligen inte att höra den?

MÅSTE MAN SÄGA FÖÖÖRTISJU FÖR ATT VARELSERNA HÄR NERE SKA FATTA?

Att skåningen inte själv tyckte det var konstigt att vi förbrukat 3119 kwh på 10 dagar när vi brukar spendera 1000 kwh timmar i månaden ? Nej då, här i Skåne använder man inte de små grå, det kan börja lukta bränt.

Och så undrar folk varför man saknar Stockholm,
däruppe förstår dom iallafall vad jag säger!
Folk på kommunen alltså,
- up yours!

ångest!

Nu är det ett faktum, innan trodde jag bara att det var jag som var gnällg och negativ men nej, detta året suger, jag avskyr år 2009.

Direkt efter nyårsafton började all skit som bara kunde hända, min vakanta tjänst övergick till en fjuttig timanställning med enbart ett boende (min förra timanställning var i hela lunds kommun med minst 20 boende) samt 20 st andra vikarier att slåss om tiderna med.

Efter det fick vi som sagt lämna vårt hem, som fortfarande står och tuggar **.*** kr varje månad för p.g.a. den härliga lågkonjukturen och den låga förfrågan på bostäder så kommer det ta tid att sälja huset. Samtidigt har vi nya boendekostnader här :S

Som om att inte det skulle räcka så blir M varslad på jobbet, uppsägning den 15 mars. Ungefär i den vevan började tjafset med dagiset och vi fick betala in dubbelt på räkningen med löfte om att få pengarna tillbaka direkt igen, vilket var en ren löögn! Ska ringa den äckliga kärringen imorgon, remember.

Vad hände sedan? Jo, det kom en dubbel-elräkning, blir oftast så i januari när de läser av mätarna och allt ska korrigeras rätt, sen vart det massa andra utgifter som man inte riktigt var beredd på.

Usch, bara tråkigheter kändes det som.

Men, meen! Det började ljusna i tunneln, spekulanter på huset, M fick ett erbjudande om ett nytt jobb, jag fick fler tider på jobb osv. Nu är det faktiskt ganska lugnt, huset är inte sålt än, förhoppningsvis blir det det snart. M skrev på sitt nya anställningsbevis igår (+2000 kr mer i lön! :D)

Hah, tror ni inte att hans chef kom till honom igår och sa att han inte hade behövt söka nytt arbete för nu var det faktiskt mer att göra igen, ser det ut som att vi skiter i vilket? JA!

Allting börjar se ljusare ut, fram tills iförrgår kväll - skenet kan verkligen bedra. M satt vid datorn. Helt plötsligt säger den "För lite minne" och KRASCH! :|

Jag hade, notera hade, 1,4 gb med bilder på min älskling från dag 1 fram tills idag. Allting är borta!

Jag vet, jag borde ha bränt ut dom för länge sedan men nu var inte jag så smart och gjorde det, ska lämna in datorn till en data-expert nu i veckan förhoppningsvis, bara jag får ut dom bilderna sen kan jag kasta den datorn på tippen.

Det kan se ut som små vardagsbekymmer för en utomstående men för mig så var det nästan det värsta som kunde hända att bli av med alla foton på min älskade son, hans födelse, dopet, jular, födelsedagar, utflykter, hemmakvällar, promenader, lekar, alla tänderna, alla månadsbilder, första steget, första gången han kröpförsta badet, första gången i sängenalla out-fits-bilder mm. mm.

Det känns verkligen som att all skit händer detta året, det märks bara på att det kommer två st fredagen den 13:e på rad (alltså två st lördagen den 14:e på rad) och att det är i oturs och dyster månaden februari (?)

2009;

- du suger balle!


VAD JAG ÄR DRYG!

Ååh, jag blir snart vansinnig på mig själv &%#?!! fan-helvetes-jävla-skit-piss-och-mög-släng-dig-i-väggen-kärring ÅÅH!

Jag är jobbig, alltid när jag ska göra något (typ tvätta, städa eller handla) så kommer min kropp på att den ska göra något, antingen ska jag på toaletten eller så är jag hungrig, trött, sur, mongo, törstig.

Känner mig som en jävla Sims-gubbe emellan åt!

Jag har nog passat upp för mycket på människor runt omkring mig (händer lätt när man är vårdbiträde) så när det väl är jag själv som ska de här banala vardags-rutinerna blir jag bara för jävla irriterad, DRYGE!

Dags att byta jobb (?!)

liista,

OM DIG:
1. Hur mycket är klockan just nu?
15.58
2. Namn? Regina
3. Vart bor du? Sjöbo
4. Hur många barn vill du ha? Två räcker, helst en av var
5. Vill du gifta dig? Ja, men det är inget måste
6. Har du ätit sushi? Nix
7. Favoritglass? Magnum Java
8. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? Tre-fyra stycken brukar vi ha
9. Humör? En aning skiftande

FYRA GREJOR:
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen?
Hah, aa och ni kan aldrig gissa varför!
2. Har du en hund? Halvt som halvt
3. Sover du helst själv eller med någon? Det är ganska skönt att ha sängen för sig själv men inte för länge
4. Tror du på spöken? Yes

SKULLE:
1. Skulle du vilja vara längre?
Menar du att jag tycker att jag är kort?
2. Skulle du vilja väga mer? Nej
3. Skulle du vilja ha sex nu? Eh nej, jag sitter juh här nu

KAN:
1. Kan du röra på öronen?
Klart!
2. Kan du slicka dig på näsan? Nej och lika glad är jag för det
3. Kan du kolla i kors med ögonen? I think so
4. Kan dina föräldrar lita på dig? Ja, det tycker jag
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Om jag sover ^^,
6. Kan du va på en fest utan att dricka? Aa, det är en konst som tar tid att lära sig
7. Kan dina vänner lita på dig? Skulle aldrig svika mina vänners förtroende
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? Har funderat på det
9. Kan du suga? Sugrör? Självfallet
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Beror på vilken affär det är

HAR:
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?
En och annan har nog slunkit ur mig under dessa 23 år
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Ja
3. Har du någonsin haft sex med någon? Uppenbarligen
4. Har dina föräldrar ljugit för dig? Den ena är mytoman, ett riktigt prakt exemplar
5. Har du varit full den här månaden? Nix
6. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? Long time ago
7. Har du borstat tänderna den senaste timmen? Nix
8. Har du pussat någon som är fyra år äldre? Aa
9. Har du haft sex med någon som är tre år äldre? Ja
10. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? Nej
11. Har du blivit påkommen när du har haft sex? Don´t know and don´t wanna know
12. Har du ljugit på någon fråga än då? For me to know and for you to find out!



finally!

Idag är dagen med stort D, tiden har äntligen tickat dit den skulle - jag är hemma! Fast lyckan varar inte länge, som vanligt, imorgon är det iväg till jobb igen :/ ..

Jag har överlevt 9 utav 10 dagars jobb på rad, har pinat mig igenom 6 st kvällsturer 6 dagar i rad, den sista inkluderade även morgon-turen, galet. Har bara imorgon kvar, sju till femton, sen är jag ledig på tisdag och jobbar kväll på onsdag.

Man börjar se lugnet efter stormen.

Anledningen till att detta är dagen D, att jag äntligen är hemma är för att jag inte fått vara med min son på två hela dygn. Tvåå dagar, det är exakt detta som jag ogillar med att ha ett tre-skifts-arbete.

Jag började klockan 4 i fredags, var hemma klockan 22 - då sov lilleman. Åkte klockan 6 igår morse till jobb och slet mig igenom ett dubbelpass till klockan 9 på kvällen, var hemma vid 22 igen - lilleman sov.

Åkte med bussen klockan 6 imorse och kom hem nu, lilleman nannar middag men snart ska jag få träffa mitt lilla underverk! Ni kan tro att vi har mycket att diskutera;

Alla nya ord han har lärt sig på dessa två dagar, pulkåkningen med pappa som slutade med att Theo fick hela nyllet fullt med snö mm.

Och, såklart, alla kramar och pussar vi har gått miste om, allt ska tas igen!
Det blir mys hela kvällen helt enkelt!

MammaHjärtaLilleman

.. och vad var det jag sa (?!)

Det är den här återkommande lördagen den 14:e, jag avskyr verkligen den!

Igår hände absolut ingenting, jag hade en lugn och fin fredagen den 13:e, förutom att jag glömde min mobiltelefon hemma och kände mig naken hela kvällen på arbetet, men det kan hända även den bästa dagen!

Dagen idag började med att jag vaknar klockan 6 - KLOCKAN 6! Då gick min buss, är jag förvånad? Nej. Fick dra igång M som lagt sig sent igår, eftersom det är lördag idag så har han sovmorgon, i vanliga fall - inte när det är lördagen den 14:e. Efter många om, men, suckanden och stöningar så fick jag upp min lilla älskling.

I med en slurk kaffe och sen skulle vi köra, förutom att det satt ett 2 mm tjockt lager is på alla rutorna, det var så kallt ute att det rök om bilens strålkastare, sjukt!

Kom till jobbet, hittade inte mina nycklar, var döds-trött, gick praktiskt taget och gäspade hela förmiddagen, verkligen inte likt mig. Nu har det lugnat sig lite och dagen börjar lida mot sitt slut, endast 4,5 timmars arbetstid kvar.

Men för oturen är det ganska många timmar tills klockan slår 00:00, vad kan hända härnäst? Missar bussen hem? Trillar på isen? Tappar busskortet på bussen?

In this world anything is possible

Arga morsan

- jag?

Jag tycker att alla mammor definierar sig med något, t.ex ensam mamma, ung mamma, blivande mamma, tvåbarns-mamma mfl, jag vet inte riktigt var jag ska kategorisera in mig själv (?)

Ensam mamma fungerar inte då jag har en sambo, ung mamma får jag tydligen inte kalla mig eftersom att jag är 23 år gammal (numera är en ung mamma 15-18 år gammal) blivande mamma är jag inte heller och tvåbarns-förälder titeln väntar vi ett par år med.

Det hela är ganska enerverande, Theos mamma definierar inte heller  vem jag är, enbart att jag har en son som heter Theo. Har funderat på det med Arga morsan, det skulle faktiskt kunna vara jag, för jag är ganska arg relativt ofta och jag brukar vara duktig på att gnälla om det här i bloggen.

Fast man måste juh inte vara som alla andra, alltid, men ibland!

Hah, just nu står min stjärna och tittar på Disney Channel med ett äpple i ena handen och en sko i andra, munnen går i ett - "Skoo, sko, skooo, sko, sko!" Världens leende kommer det från den lilla krabaten.

Det är härligt att vara mig idag!


INKOMPETENTA ODUGLIGA #%&"!

HATA HATA HATA HATA KOMMUNALA DAGIS!

Ååh, jag är otroligt frustrerad på Lillemans dagis, åtminstonne den administrativa delen av det. Detta är bara för sjukt, det började med att Theo gick på heltid i december månad, men då var han bara där två veckor på inskolning efter det var M ledig från jobbet och då fick inte Theo vara på dagis, så han var hemma.

Fick en räkning i december som då var för två veckor på dagis, fulltid
- inskolningen tänkte jag och betalade den.

Den 8e januari kom Theo tillbaka till dagiset, efter tre veckors ledigt. Jag förklarade för "puckona" att jag fått mindre tjänst och att Lilleman enbart ska vara där 25 timmar i veckan (halvtid). Fick en ny räkning i januari, på heltid, ringde till dom och sa att det betalar inte jag för han är bara där halvtid, är det något jag avskyr här i världen så är det att betala för saker jag inte nyttjar, det går emot hela mitt system.

Aa, sa kärringen, "betala du in den räkningen så skickar vi tillbaka pengarna". Visst, jag betalade den (tre veckor sedan) fortfarande inga pengar som har dykt in på kontot, inte ens någon som har ringt och diskuterat hur vi ska göra och vilken summa det handlar om.

Gick in till henne idag när jag lämnade Theo, hon bara "Ja, jag väntar på ett nytt schema för Theodor" - så ligger det jag fyllt i framför henne, duger det kanske? Ja ojsan, där var det juh. Började fråga henne hur det gick med återbetalningen, nej nej, vi hade betalt in det vi skulle och inga pengar skulle tillbaka igen.

Försökte förklara för henne så snällt som möjligt att jag betalar inte fulltid om han är där på en halvtid, då säger hon "Jaa, men det har dom dragit på nästa räkning då! Titta, nästa räkning är bara på hälften!"

- Konstigt att nästa räkning är på hälften, vi ska juh för fan bara betala hälften för en halvtid din idiot! Så då ska den räkningen strykas för att rätt ska bli rätt!

Det såg lite konstigt ut tyckte kärring-jäveln och sa att hon skulle ordna det sedan, HON (?) jag hade hellre låtit en 3-åring sköta mina räkningar än henne, den där jävla iq-befriade badbollen förstod inte ens att Theo´s schema började vecka 1 detta året trots att jag skrivit 0901 på schemat - dagis-talking

"Du vill alltså att jag flyttar bak det en vecka?"
Neej, jag vill att du ska sköta ditt såkallade arbete, kunna läsa och förstå era egna korkade regler och anvisningar och inte ge mig fler räkningar än de jag har.

Då kom jag på den här räkningen från December som bara var för 2 veckor, vet ni vad hon berättar då? (: Jag trodde att jag skulle d*da henne .. "Jaa, men inskolningen är gratis, ni betalade för de andra veckorna!"

Hoho, jajaa där blev lilla ginis inte så glaa´!
Verkligen wrong answer.

"DU MENAR ATT DOM ANDRA TVÅ VECKORNA SOM HAN FICK VARA HEMMA MED SIN FAR, PÅ GRUND AV ERA JÄVLA REGLER OM ATT MAN INTE FÅR HA SITT BARN PÅ DAGIS NÄR MAN HAR SEMESTER, HAR VI BETALAT FÖR????????"

Ååh, fatta, jag som avskyr att betala för saker jag inte nyttjar fick reda på att jag gått och betalat för de 2 veckorna han inte varit där och då betalat dom jävla rövhålen fulltid för det ????!!!!!! HAN VAR DÄR 0 TIMMAR I VECKAN OCH VI BETALADE FÖR 50 TIMMAR/VECKA!

Allt detta är bara så overkligt och det som oroar mig mest är att den som kan lösa detta "problemet" inte själv kan se problemet, inte ens om man förklarar som till en 5 åring så förstår hon, sitter på sitt feta arsle och ser dö-dum ut!

Jag blir så arg.

Dagens fråga;
Varför är kommunens personal oftast inkompetent?


Seeg!

Jag har faktiskt tänkt uppdatera tidigare men jag har helt enkelt inte örkat, känner mig ovanligt seg för tillfället, anti, negativ, jaa det är väl något som ligger i luften - den kommande lördagen den 14:e kanske?

Nu är det så här att jag tror inte på otur fredagen den 13:e, jag tror att man är så pass uppe i varv och på sin vakt den dagen att all skit händer dagen efter; lördagen den 14:e, att det är alla hjärtans dag då med gör inte saken mycket bättre.

Jaja, jag kan nog vara ganska lugn, arbetar 7-21 den dagen, måste få ihop mina timmar på något sätt och då får man prioritera, alla hjärtans dag eller lönen - ett ganska enkelt val för en logisk (ekonomisk) ginis.

Idag börjar jag jobba kl 17, har redan varit på arbetsplatsen en gång idag med Tebbelina för att skriva upp lite arbetstider, drygt att komma tillbaka igen |-) Det är smällar man får ta I guess.

Igår blev vår älskade son 15 månader, stora grabben! Han snackar non-stop, de senaste orden är båt, dammsugare, rumpa, sko, katt, , ut mfl. Han är för rolig den lilla mannen, han kan roa mig i timmar :D

Var en gammal väns födelsedag igår med, satt precis likadant som förra året och funderade på om man skulle skriva grattis till henne, men kom ganska fort fram till att det inte skulle vara uppskattat iallafall. Hon hade nog bara tyckt att det var drygt och jobbigt och varit sur, om hon ens hade pratat med en.

- niix, den gubben gick vi inte på.

Nu ska jag lägga mig och vila, Theo nannar och jag ska med bussen klockan 4, jobbar till halv 11 ikväll såå |-)

Have a nice!


väärme!

Jag har verkligen blivit mer frusen på äldre dagar, minns förr i tiden då man kunde gå ut i bara en varm-tröja mitt i vintern, eller stå ute samma årstid i bara ett linne för att man skulle röka lite snabbt.

Den tiden då man gick utan mössa, vantar och halsduk, gärna med jackan uppknäppt för att det inte kändes lika pluffsigt med vinterjackan då.

Vad hände? Var tog den varma ginis vägen ?

I dagens läge kan jag frysa av att titta ut, mössan åker på om jag så bara ska ut och slänga soporna, annars gör min öron dö-ont efter ett par timmar. Samma sak med mina vantar, går jag ut och röker utan dom börjar mitt skelett i fingrarna att klia.

Men det tror jag har att göra med mitt gamla arbete, där vi stod ute 12-18 timmar om dagen mitt i vintern, förfrös mina fingrar ett x antal gånger. Kan inte bränna mina händer i varmvatten heller, det kliar bara i benen i fingrarna, mysko :/ ..

Sen måste jag gå med dubbla byxor, strumpor, tre tröjor mm, mm. Det är hemskt, jag förstår inte vad som har hänt (?) jag känner mig som en känguru som har hamnat på nordpolen :S

Förresten så är jag j*vligt trött på den här kylan nu, jag tycker det får vara bra nu, dags att ge folket lite värme. Den enda värmen jag får just nu är ifrån min bärbara älskling, den ligger i mitt knä och blåser härlig värme på min stackars förfrusna lilla mage.

Hur blev det med klimat-förändringarna?

Inte för att jag vill att det ska vara som dom säger, men de kan inte komma och påstå att vi inte kommer få någon vinterkyla eller snö i Sverige för att golfströmmen har bytt riktning och att vi ska få mycket mildare väder här,
VAR, NÄR och HUR (?)

mobil-test

Ta Fram din mobil & var ärlig.

HAR DU PUSSAT NUMMER 2?
Svärföräldrarna, på kinden! :D

VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 20?
Ferda, M´s kompis M´s sambo

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 30?
Harald, på jobbet någon gång

ÄR NUMMER 18 SÖT?
Frissan, aa visst är hon det :)

VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK PÅ NR 33?
Ina, rolig och glad
HUR TRÄFFADE DU NUMMER 9?
Connie, min M´s syster :)

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 14 NÄSTA GÅNG?
Frank, M´s pappa, tjaa nästa gång vi ska hem till dom! :)

ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 13?
Mamma, jaa det är vi väl på något plan

HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 4?
Åsa, nej det har vi inte

SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NUMMER 5?
Becca, det är min syster så visst hade man kunnat gå ut och festa lite

VAD PRATAR DU & NUMMER 45 OFTAST OM?
Madde, allt mellan himmel och jord kan man säga

KÄNNER DU NUMMER 1?
Anna-Lena, min brorsdotter, aa litegrann

SKULLE DU KUNNA GE NUMMER 6 EN KRAM?
Britt, helst inte

VAD HAR DU OCH NUMMER 7 FÖR EN RELATION?

Danne, M´s nära vän och Veves man ;)


JAA KÄRA VÄNNER;

DETTA VAR VÄL JÄTTEROLIGT (?)

some peace at last,

Busfröet sover, äntligen, mitt lilla huvud vilar återigen på huvudkudden, detta gillas mycket! Allt är som det ska vara förutom att min hosta gör sig påmind varenda gång jag tar ett andetag, just nu vill jag bara sluta andas.

Det är ingen direkt problem-lösning iom att det hade gett mig ett nytt problem; att syresätta mig, jaja, jag får helt enkelt fortsätta hosta ett tag till.

Theo har, bokstavligt talat, varit överallt och ingenstans idag. Hans frukost dög tydligen INTE - en ostmacka och två skålar yoggi - hittade honom inne på Snaa´s rum med en riskaka i vardera tass, i full gång med att försöka proppa i sig så mycket som möjligt på kortast tid.



mammas lilla rackarunge

- you make me happy

gääsp!

Då var man vaken igen da, inte den bästa morgonen jag varit med om. Hosta, huvudvärk och ont-i-hela-kroppen-värk, förkylning på G alltså, jippi!

Sitter med Theo och äter frukost, eller ja, Theo äter frukost, jag är inte hungrig någonstans. Känner bara för att dimpa ner i huvudkudden igen men det tåget gick för en timme sedan när lilleman vaknade ;)

Jobbade kvällen igår ( 16-22:30 ) och allting flöt på bra, inga krusiduller, inte förrän klockan var 1 minut innan jag slutade. Då, DÅÅ, får denna 08an för sig att hon ska börja klydda med en massa skit - GAAH!

Det hela slutade med att jag blev en kvart försenad och enbart hade 9 minuter på mig tills min buss gick. PANIK, nästa gick om en timme igen, jag fick springa till bussen!

Jag var såå j*vla f*cking arg på mig själv, hade jag kunnat kicka mig själv i arslet så hade jag f*n gjort det! Varför, varför, varför ska jag alltid ställa till det för mig själv? Det är då f*n inte någon där och hjälper mig sen när det är jag som sitter i klistret.

Nej, usch, fy, nu är det bra med det! Hädanefter går jag när det är 1 minut kvar av dagen, åtminstonne när klockan är halv 11 på kvällen.

Sing à long!


time after time

Ligger i sängen och lyssnar på en gammal goding; Time after time - Inoj, guda är den!

"If you´re lost, you can look and you will find me, time after time
If you fall I will catch you, I´ll be waiting, time after time"

Samtidigt tittar jag på Hannah Montana @ Disney Channel, mucho de kuul :) Theo nannar, han gick och lade sig redan vid halv 7 - morsans kille var jättenannig :/ ..

Har inte skrivit på ett par dagar pga la wörk, jobbade 7-21 igår (bokstavligt) och 7-16 idag, imorgon börjar jag inte förrän 16, blev erbjuden att arbeta 7-13 också men tackade nej, känner att jag vill spendera dagen med min underbara son.

I lördags firade jag och M våran 3-års dag, först jobbade jag 7-14:30 sen kom M och hämtade mig så körde vi in till Lund, köpte nya kläder, skulle egentligen titta på Yes man ( hade köpt biljetter och allting)  men M ansåg att vi skulle åka hem till Theo istället, vilket jag höll med om.

Nog för att han körde till den andra M direkt vi kom hem och spenderade hela kvällen där (?)

Jaja, man ska inte klaga.