Mina små gullefjun!

Hah, älskar när ni är härinne och hälsar på!

Sitter just nu och filosoferar med älsklingen om livet och andra stora frågor, älskar våra kvällar! Inte för att vi kommer fram till så mycket mer än det vi redan vet men det är ändå överhärligt att låta tankarna flyga iväg mot det oförklarliga.

Lilleman sover sedan två timmar tillbaka (!) kryss i taket, måste ha varit allt bus innan som har tröttat ut honom ;D Maten blev god, fastän alla trodde att det var hembakat som vankades i ugnen ;)

Ajaah, nu ska jag återgå till filosofin och M´s kommande tatuering!
Naaaajt.

Nödlösningarnas dag!

Urk vad jag är slut nu..

Alldeles precis stod jag och försökte laga mat samtidigt som Herr Theodor (mitt uppe i sin treårs trots) skulle vara överallt och ingenstans. En kastrull full med lasagnette som försökte skita ner all min rena disk på grund av att jag hade för hög värme på den.

Blubb, blubb, blubb, PLASK!

Mm, behöver inte berätta mer om det. En blueray som inte kan läsa skivorna, en snart tre-åring som vill allt och ingenting, en varm ugn, disk, leksaker över hela golvet (....)

Jaa, det är verkligen roligt att vara mig idag!

Mitt i allt detta kom jag på att jag inte har en ugnsäker form som är stor nog till att ha lasagnetten i ......... Kunde inte heller ställa in tre småbyttor för då bränns det bara fast i kanterna, been there, done that lixom!

Kom på den genialiska idéen att jag kan ta mina kakformar :D
Nu i efterhand har jag dock insett att smaken av lasagnetten kanske fastnar i formarna..?

Och nu hittade Lilleman sin gamla bebis-leksak som plingar något fruktansvärt,
- huvudvärksframkallande!

Dags för en karta iprén innan älsklingen kommer hem!

Ni kan aldrig gissa.....


....vad jag gör!

BUZZADOR

Precis blivit medlem på en helcool sida!


Testa produkter och tycka till om dom, ginis like!
Tryck på bilden för att komma till deras hemsida,
ange gärna ginis som personlig kontakt om ni vill bli medlem! :D

Vilken tidig morgon!

"Tur" att man har tvätt-tid klockan sju, annars hade detta varit deprimerande.

Idag är jag och lillskruttis lediga! M har precis kört till jobbet, alltid lika tråkigt. Theo ligger i soffan och tittar på farbror Joakim och knattarna, den nya favoriten ;) Själv sitter jag och försöker komma på vad han ska få i födelsedagspresent (?)

Vad ger man någon som redan har allt..?

Kläder skadar juh aldrig, leksaker - det har han fullt av! Han har själv önskat sig en "Terry Tröska" som inte går att hitta i Sverige, har hintat London-moster om det ;D och pärlor, sådana man bygger på en platta och sedan stryker, fast i storleken större.

Ett jättestort flygplan står också på önskelistan..

Jag hittade en rätt fin sida igår;


STÖRTCOOL! Men han har redan en säng.. ;)


Ett skrivbord som detta däremot! Det har han inte ;)
Samtidigt är det väl inte roligt att fylla 3 år och få en möbel..?

Får fortsätta fundera ett tag till......

VAD DET ÄR MED MIG?!

Det ska jag väl ta och berätta straigt in your face, åhh! Blir så ****** trött på allt på en gång! Skitsamma.. Vem bryr sig? Idag finns det en person som jag tänker extra mycket på, min kära svärmor <3 Everythings gonna be okey!

vad ska man säga..?

Sjöbodagarna levde upp till sina vanliga förväntningar; en gråmulen höstdag med regn i luften, gamla karuseller, en scen på torget, en röd vagn med brunbrända ringar som de kallar för munkae .. Jaa det sammanfattar väl det mesta ;-) gud vad negativ jag är jaa, hah, arbetsskadad :-D

..för den 25:e smäller det!

Eller något ;-) Sitter just nu på jobbet och har rast, har varit full rulle hela dagen lång. På ett sätt är det skönt när det är mycket att göra, samtidigt kan det vara enerverande att inte vara säker på att allt som ska göras verkligen görs - är lätt att glömma bort saker i en stressig tillvaro. Ajaa, nog om det klyddet, idag är det juh Sjöbodagarna och det måste stjärtklart besökas tillsammans med svärföräldrarna och Michaels syskon :-) Får se om det blir så hippt som arrengörerna har gått ut med, brukar vara mycket snack och sedan pannkaka av alltihop. Men det får tiden utvisa, nu ska jag in och göra lite nyrra igen!

Ready for take off!

Yees gott folk, nu är jag äntligen redo att möta arbetsdagen, den molande värken i magen försvinner säkert när jag får lite att göra :D Jobbar tills 22 ikväll, så det är fritt fram tills dess!




Älskar min nya Polo! Måste bege mig till Madde snart, känns som det är dags!

Jag och mitt hjärta!


Words can´t express what you mean to me!

31/1 - 06 Dagen då det blev du och jag!
10/11 - 07 Dagen då vi två blev tre <3
15/7 - 10 Dagen du gjorde mig till den lyckligaste flickan!
15/7 - 11 Dagen D :*

The future is made for us baby!

Vad underbart!

Söndagkväll och jag är äntligen hemma!

Snurrade inom Kvantum innan jag cyklade hem, mjölk och lite kvällsmys till mig och älsklingen. Vi har planerat att se på film så fort vårt lilla första pris har somnat! Lilleman sitter just nu och tittar på farbror Joakim och vägrar gå att lägga sig innan filmen är slut.

Jaa, så kan det väl vara ibland, en vilja av stål har den lilla krabaten iallafall! :)

Och förklaringar, herregud ja! Han berättade precis för mig att filmen är snart slut så jag behöver inte stänga av den och att han faktiskt får titta klart på den innan han går och knyter sig. Mjaa, för denna gången med tanke på att vi är lediga imorgon = ingen tidig dagis-morgon (+)

Igår var hjärtat på bowling med pojkligan, detta resulterade i att jag och Theo sov hos farmor, M kom självklart dit efter bowling/biljard-rundan.. :D Och idag har jag arbetat hela dagen, missade tyvärr familjemiddagen :/ .. Hoppas att man kan komma på nästa iallafall!

Nu ska jag springa in och lyssna på älsklingens nya låt,
min lilla rockstar.. ;)

Lördag!

Idag har jag faktiskt ingen lust att blogga över huvudet taget, händer roliga saker idag men inget jag tänker skriva om här! ;D Ah, ville väl mest bara uppdatera i min ökentorra bloggis.

Håhå jaja!

Här sitter jag jaaa!

Nackdelen med att ha arbetat natt hela sommaren måste vara att man fått sömnrubbningar haha ^^, Sitter väl egentligen mest och försöker fördriva tiden fram tills ögonen säger att det är godnatt men i denna takten känns det som att det är ett bra tag dit ;/ ..

Vi är vattenlösa (!!)

Jees gott folk, detta är ingen vanlig dag för detta är de vattenlösas dag!

Hah, neej så farligt är det inte, jag har bara fyllt två grytor med vatten på spisen, till kaffe/the och dylikt. Plus hela skurspannen inne på toaletten, ifall att man skulle behöva göra rent någonstans ^^, Tyvärr gick den planen en smula i baklås då Theodor tog moppen och dök den i spannen för att efter det "moppa" i vårt sovrum ...

Så jag fick glatt börja torka upp vatten i princip hela lägenheten hah! :)

Ska snart gå ut och möta upp Veve, hämta prinsipessan på dagis och sedan trava runt i byn en stund (typ tre timmar) tills vårt vatten kommer tillbaka -_-

Det är tur att jag inte bor ute i vildmarken för då hade jag kreverat efter ett par timmar.


Hemma hos svärmor!

Jaa, sitter här och väntar på att älsklingen ska komma hem från jobbet.
Blir en tur till Boan idag för att inhandla rit-material till vår stora lillkille! Han har, likt sin pappa, en förkärlek till penna och papper, det är så underbart att se :D Han och farfar sitter just nu och är kreativa tillsammans, hah... ;)
Fick beröm av dagiset idag igen för vårat "A-barn" - som de brukar säga, fast hur skulle han kunna bli annat när han är skapad utav mig och älsklingen..? Hihi, världsbäst!
Nu ska jag ut och prata lite till med svärmor innan färden styr hemåt igen <3

God-mitt-i-natten!

Ja, vad sjutton ska man säga när man dundrar in i någons hem efter klockan tolv..? Godkväll är förbi och godmorgon känns lite väl optimistiskt. Hej eller hallå fungerar inte heller, vem vill bli väckt av en etthundrasextiotre centimeter lång stockholmare som tjoar "tjabba, tjena, hallå" mitt i natten, då hade till och med jag blivit på dåligt humör. Fast jag hade nog blivit på dåligt humör no matter what med tanke på vem jag är ;) man väcker inte den björn som sover helt enkelt. Men iallafall så har jag kommit på uttrycket "god-mitt-i-natten!" och änsålänge har det varit uppskattat, kanske skulle ringa nationalencyklopedin och be dom lägga in det i sin fina lilla ordbok..? Vi skulle definitivt behöva en del nya, roliga ord här i Sverige! Dom negativa, deprimerade orden finns det tillräckligt av, punkt.

Re-Blogg..?

Om man skulle starta en ny blogg..?
This one feels so like yesterday.

Maybe, maybe not.

RSS 2.0