En ny Tanke

Jag funderar ganska mycket - om ni inte redan har upptäckt det.

Just nu funderar min hjärna på varför bloggarna har blivit så publika? Inte publika i omfattningen av att folk läser dom - det är rätt uppenbart när man sitter på en allmän websida och skriver.

Utan publik inom den synpunkten att man gärna ska prata med andra via bloggen - det kan väl vara trevligt att fråga andra vad dom tycker och tänker eller hur deras dag har varit, men helt ärligt - är inte en blogg personlig?

Är det inte meningen att min blogg ska handla om vad precis jag tycker, tänker, anser och inte blanda in en massa andras åsikter i den?

Man skriver väl inte om ens dag för att få en kommentar om vad någon annan gjort, då läser man väl den personens blogg för att ta reda på det? Är jag helt ute och snurrar?

Klart att folk ska få kommentera det man skriver, annars hade jag inte suttit här - men ska ett inlägg gå ut på vad andra anser om något?

Eller jag är för mycket inne på dagbok? En blogg innebär kanske att hela världen ska få vara med och skriva i den, att jag inte själv ska uttrycka mig utan vara social och fråga alla andra - som en chatsida, eller mer liknande forum kanske?

Jag har också provat det, att prata med andra i min blogg - men det känns helt fel.

Helt öppet och ärligt, för mig är det fjäsk att fråga andra vad dom tycker och tänker i min personliga blogg - det är inte min stil.

Kommentarer
Postat av: Soha

Hoppas du får en bra dag :)

2008-04-19 @ 16:35:53
URL: http://sohaa.blogg.se
Postat av: Malin

fin blogg komentera gärna i min blogg ! ;)

2008-04-19 @ 16:37:33
URL: http://malinalms.blogg.se
Postat av: rania

nice blogg hörru :)

2008-04-19 @ 16:37:53
URL: http://ranias.blogg.se
Postat av: Charlotte

hrm..jag håller inte riktigt med dig, de flesta bloggar jag läser/har läst innehåller inga inlägg om vad andra tycker, bara deras egna åsikter och deras upplevelser. Vet faktiskt inte om jag stött på någon blogg som faktiskt tar upp andras åsikter, eller jo en förresten, fast den trycker bara ner en viss bloggerska, annars har jag inte märkt något som talar för det du skriver.

2008-04-19 @ 16:40:54
URL: http://charlotte3.blogg.se
Postat av: Murre

hah , det ebror väl på , om man faktiskt bryr sej om
vad andra tycker eller om det bara är för att man vill framstå som en bra person :P

2008-04-19 @ 16:43:24
URL: http://apieceofnowik.blogg.se
Postat av: Charlotte

sv. jo absolut, det har jag ju sett, men det är ju inte direkt som att hela deras inlägg går ut på att skriva om vad ens läsare tycker bara för att de ställer läsarna en fråga ;)

2008-04-19 @ 16:53:19
URL: http://charlotte3.blogg.se
Postat av: Charlotte

sv. ah okej :P kanske jag som missuppfattade det hela, aja, ha det fint i kväll! :)

2008-04-19 @ 17:47:24
URL: http://charlotte3.blogg.se
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

De stora bloggarna kan man inte undvika att folk kommenterar sitt eget liv i. Jag tcker det är självklart att man ska kunan påpeka saker om sig själv också i andras bloggar - det skapar en slags konversation och det är det många vill egentligen.

Sen om man vill ha en personlig blogg som bara är till för sig själv så kan manlösenordeskydda. Möjligtvis ge lösen till nära och kära bara.

2008-04-19 @ 20:04:22
URL: http://TUMADRE.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0