GODMORGON!

Utvilad och pigg, det är mina andranamn!

Eller inte. M snarkar värre än en gris just nu, både när han andas in och ut, hur lyckas man? :| Har ett svagt minne av att han har hållt på så där hela natten, mjush!

Strax väntar jobbet, 7 - 22:30 - roligt va?
Usch vilken hemlängtan jag kommer ha ikväll kan jag säga!

Nu ska jag göra mig iordning, blir väl kepa idag igen :)


Min nya H2O, sötegöte!

En bedrift,

Sitter här och gäspar och tänker på hur jäkla härligt det hade varit att ligga i sängen just nu!

Jag har lyckats med en sak, en sensation, en helt jäkla meningslös sak som händer mig för att jag har ett Orosmoln här hemma som gör så att allt hon går nära faller itu.

Ikväll (klockan 23) när jag äntligen kommit hem, hade precis nattat min underbara son, hann bara slå ner rumpan vid denna dumburken så hörde jag hur dörren gnisslade upp. Det är ett sånt ögonblick då du bara vill hoppa ut genom fönstret, slå huvudet hårt i datorn, lära dig trolla och spöka bort dig själv till ett annat universum.

Nu gjorde jag självfallet inget av detta för då hade jag inte suttit i denna situationen som jag sitter i nu. Orosmolnet går igång, pelletspannan hade stannat, den har stått hela dagen. Vad har hon gjort? Tydligen suttit och väntat tills jag skulle komma hem för att beklaga sig om skiten för mig, jag kan koka för mindre!

"Okej, men Miche kommer hem sedan, han får titta på det." och då börjar Orosmolnet sjunga på sin andra lilla fiol, försökte ignorera den också. En tredje liten vissen fiol startas och jag orkade inte längre, jag var för fan trött som en fucking gorilla, allt jag ville var att få en stund för mig själv.

En sådan sak är omöjlig när Orosmolnet kommer på besök, ett sista desperat försök att bli av med klagovisan blev "Jag går ner och fixar pannan!" - Hoho, ni förstår kanske nu vad jag har lyckats med?

Ginis, den mest otekniska varelsen i vårat solsystem har lyckats plocka ihop pelletspannan fel och nu sitter skiten fast! Jaa, så är det. Fyfan vad jag är less just nu, och allt Orosmolnet har att säga är:

"Där ser du! Så enkelt var det inte!"

Jag är som sagt på ett ännu bättre humör nu än när hon först gnisslade upp dörren för en timme sedan. Nu kommer min M hem, hoppas att han kan fixa skiten innan jag får dåndimpen!

".. för att Ni två ska ha varandra!"

Godkväll Bloggvärlden.

I detta inlägget tänkte jag inte skriva om min kväll idag utan om min kväll igår, presens, ni hajar (?) Klockan var, liksom ikväll, way of to hell, med tanke på att man ska upp fem på morgonen och jobbat natten innan dess utan att ha fått sova ordentligt innan eller efteråt.

Då blir min älskling sugen på mina Xcider, "Ajaa skitsamma, jag kan inte vara mer än trött imorgon ändå så!" tänkte min lilla hjärna och hängde på M´s idé. Satt ute och pratade i en timme om allt mellan himmel och jord, Han är så fin, min älskling!

Och ni kan tro att min hjärna var slut idag (!) det var så illa att jag fick gå och påminna den om att jag faktiskt skulle se ut som att jag var i ett vaket tillstånd trots att jag egentligen inte var det. Jaa herregud vad det är lätt att vara efterklok ibland!


Jag och min andra hälft, efter en dag med mycket sol och värme!

Vilken härlig dag!

Åh, massa sol idag - JAA! :)

Jobbade natten inatt, kom hem vid 8 tiden, fick sova 2.5 timme sedan väckte M mig -_- en lagom grumpy ginis hasade sig upp ur sängen med lovorden "Du ska snart få gå och lägga dig igen älskling".

MEN, sen är det juh så att jag känner min kära M bättre än så ;) Därav gick jag upp, åt frukost och gjorde mig iordning för att möta denna dagen. Gick upp till F med Theo och njöt av den härliga solen! Har suttit och gassat all day long, Lilleman har badat i poolen med småtöserna, sprungit näck i trädgården och lekt med sina nya bilar som M köpte till honom idag.

Hade planerat en kvällsmatsstund nu fast planerna gick åt pipsvängen, Theo somnade i bilen på vägen hem, eller tvärdäckade är nog det rätta ordet. Gick icke att väcka honom igen, får se om han vaknar snart igen.

Strax efter honom somnade även M, det kan inte vara lätt att vara kille idag, det var iallafall tur att inte M också däckade i bilen ;D Själv skippar jag min solo-middag och jumpar in i en dusch istället, köpte två nya inpackningar till håret idag *mm*

Jalla, då drar jag väl då!

Jag har tappat något

Det hela började med att jag slutade idag, jes! Det är en überbra känsla att sluta 14 när man har slutat 16 dagarna innan, känns som att hela världen ler mot en - eller något.

Vädret var asnajs, tempot högt och jordgubbarna billiga (25 kr/l) När jag hade köpt mina jordgubbar såg jag att det fortfarande fanns 10 minuter över tills bussen skulle komma (+) då skuttade jag (bokstavligt talat!) mot stationen för att sätta mig med Metro och min ask jordgubbar och bara njuta i solen!

Jooru, jag njöt, tills jag såg framsidan på tidningen.

 
Där stod jag med min Metro i handen och bara stirrade. "Neej, det är ett PR-skämt" försökte hjärnan trösta mig med, "Journalister ska alltid överdriva" fortsatte den. Fast denna gången var det inget skämt eller överdrivelse,
 
- det var den hårda kalla sanningen. Stämplad, i sex ord.

Det var faktiskt hemskt att se Kungen av Pop, en utav mina starkaste förebilder som jag alltid sett upp till, mannen bakom musiken jag dansade till som barn, bara vara död i en tidningsrubrik. Jag kan fortfarande inte tro det, eller jo, jag tror på det men jag förstår det inte.

Sorgligt, jaa, det är allt jag kan skriva. Det är j*vligt sorgligt.

Det känns verkligen som att världen har mist något, som att jag har tappat något, jag vet bara inte vad det är eller var jag brukade förvara det när jag hade det, men jag märker definitivt att det inte finns där mer.

Att väga,

Att väga fördelar mot nackdelar är ett vanligt vardagsfenomen, igår kväll kom ett riktigt "väga"-tillfälle!

Theo kan "fräsa-näsan" som jag kallar det när han ska snyta sig, men han kan inte alltid, det är som att det funkar ibland och sedan inte. Men det gör ingenting för förr eller senare kommer han att kunna det utantill, så är det bara.

Igår kväll kunde han det utantill! Ja, herregud vad duktig han var, den enda nackdelen var att han skulle bara snyta sig på mig (!) M tyckte detta var fantastiskt roligt och skrattade åt hela situationen medan jag blev totalt stum och visste inte vad jag skulle säga.

Jag kunde inte säga "Åh, duktig kille!" för man får faktiskt inte fräsa-näsan på andra människor. Men jag kunde inte heller säga att "Nej fy! Så får du inte göra!" för då misstolkar kanske min lilla 19 månaders kille detta med att man inte alls får fräsa sin lilla näsa (?)

Lösningen på problemet blev iallafall en taktisk avledning från fräsandet och så har vi övat på att fräsa-näsan i PAPPER hela kvällen! Är sjukt stolt över vår underbara son!

Vår största kärlek i livet, det är du Theodor!
En riktig liten pajas som ni kanske ser? Älskar att bjuda på sig själv!

Apropå ingenting alls så tycker jag oerhört synd om alla de som hatar och ratar barn, och allt som har med dom att göra, utan att själva ha någon erfarenhet av det. Kärleken till sitt eget barn är makalös, man kan aldrig sätta sig in i det förrän man varit med om det!

Själklart finns det vissa man bara inte kan tycka synd om, som Kissie (!) att avsky sin egen lillasyster på grund av att hon finns, det är nog mer än ett fel i huvudet på den människan. Kallar sig snyggast, bäst och vackrast - Hallå Polen-tjejen, get a grip ´n get a life!
Hoho ^^,

En överlycklig kille!

Idag när jag kom hem från jobbet möttes jag av en vansinnigt galen syn! Theo på en trehjuling! Och inte vilken trehjuling som helst, hans alldeles egna blåa trehjuling som han fick av mormor idag!

Och den lilla busungen visste precis hur han skulle göra, smygtränat på dagis kanske?



Jaa jisses, vår "lilla" kille har fått sin första "cykel" ..
Jag var övertygad om att vägen hit skulle ta längre tid!

Alla dessa måsten,

Varje dag samma sak, fullt med måsten.

Specifikt kvällarna är fulla med måsten för lilla mig, det är då hjärtat sover och jag har tid att göra alla de saker jag inte hinner med när Theo är med. Kvällens måste var självfallet mitt håår!

Mitt hår blir alltid megatorrt när jag blonderar det, detta innebär tonvis med inpackningar och återfuktande oljor till håret, vetifan om det hjälper eller ej men jag vågar inte heller skita i det för tänk om det hjälper?

Med tanke på allt mitt fönande och plattande så är det inte konstigt att mitt hår strejkar!

Bjuder på ytterligare en cp-bild på en nyduschad ginis i en mycket konstig vinkel (?)

Mjush, den dåliga nattsömnen gör sig påmind under ögonen :/ ..

ABOO!

"wallaa driveruu?"

Hah, aa sånt shit kunde komma ur min mun för ett par år sedan, fortfarande slinker det en groda ut lite då och då, ajaa ett ord eller två har väl ingen dött av?

Arbetsnarkomanen har varit i aktion idag igen, min hjärna höll bokstavligt talat på att krevera på jobbet, ett larm till och jag vet inte vad .. Klockan drog sig sakta mot 4, därefter rusade den på som bara den, höll på att missa bussen hem och allt!

Nu i efterhand önskar jag att jag faktiskt hade missat den, den var överfull! Fick stå upp till Veberöd, därefter kunde jag äntligen placa ändan och läsa Metro. När solen skiner kan jag dagdrömma mig bort om en lugn plats med en bra tidning där jag bara kan sitta helt för mig själv och njuta!

Tillbaka till verkligheten, där det inte finns en lugn stund med en tidning, och även om jag skulle få det (har faktiskt hänt 1 gång) så lever bara min mobil djävulen med mig så jag blir vansinnig och går ner i källaren och viker tvätt eller något. Aa, för när jag är i tvättstugan och saglar efter sällskap är det minsann ingen som ringer!

Ajaa, vidare i refrängen - när jag precis landat ballarna på hemmaplan, som hämtat ur en taskig komedi, ringer såklart jobbet - "Kan du börja 7 imorgon istället för 8:15?"

Jamenvisst! Klart jag kan det, säger min tröga hjärna, vad skulle jag annars göra av den tiden? Sova kanske (?!!) så nu går jag 7-16 HEELA VECKAN och inte bara 3 dagar! Gah, gagah, mjush! Det är tur att jag lever i livsfilosofin att inget ont kan vara för evigt, the day will end sooner or later. Däremot hur mycket skit man ska genomlida innan dess är en helt annan filosofi.

Lööning på fredag förresten! Snacka om att jag är glad, klirrade in ett par tusenlappar mer än förväntat, det blir nya brillor till denna donnan, ska ha ett par med UV-skydd thats for sure! Och självklart kommer det blir klädshopping till min stjärna!

Superfräscht!

Yeej!

Efter en lång dags arbete, en bussresa med en chaufför som fick det att kännas som att han kapat bussen (aningen otrevligt) och en alldeles galen liten knodd, jag är fullkomligt SLUT!

Tittade mig själv i spegeln och insåg att efter denna dagen på jobbet och allt som hade med det att göra, plus matkrig med Theo och efter det vattenkrig i duschen, så såg jag faktiskt jäävligt rolig ut! :D

Detta har nu förevigats på bild, skankigaste outfiten av dom alla!

Jag dummar mig, kan man mer än att ta det med humor?

Kunde faktiskt ta en seriös bild också, trots att jag knappt kunde hålla munnen stängd! :p


Hjärtat tyckte mest att Morsan var töntig och skrattade en himla massa åt mina apkonster!

Uppe med tuppen!

Hah, eller inte, inte ens tuppen är vaken än.

Jag och hjärtat har precis lämnat en mycket grinig Lilleman på dagis, han var iallafall grinig fram tills att vi kom till dagis, sedan blev det tyst! Så fort han kommer in på dagiset blir han alldeles salig av hur mycket saker där finns och allt man kan göra och jaa, wow helt enkelt!

Jag ska alldeles strax bege mig mot jobb, hoppas på en otroligt lugn dag idag men när gör jag inte det? Fick, som vanligt, lite sömn inatt, mest på grund av att jag och älsklingen höll oss vakna för länge -_- Det är inte bra att Scrubs sänds så sent!

Igår var jag med Terese och åt glass iallafall - gott! :D Efter det gick jag och Lilleman och handlade, pratade med Tebbe men Johan och hon kunde inte komma igår, kan kanske komma i nästa vecka eller något, jag jobbar juh hela veckan nu :/ ..

M var hos tandplågisen igår, min lilla hamster ;) Idag var han ganska öm i sin mun, mjush, men det gör gott i längden! Var uppe hos M och F hela kvällen igår, Sussie kom förbi i någon timme innan hon skulle ta bussen mot Ystad.

Jaa, det var väl det mesta om de flesta, idag blir det som sagt jobb, är hemma 16:30 och då är det hög tid att börja med kvällsmaten - ungsstekt falukorv till grabbarna och jag får väl ta en sojakorv med bröd eller något.

Ha en bra dag, smell ya later!

Love is Wicked

Brick N Lace

Halva dagen har redan gått åt - till ingenting! Eller mjoo, en maskin tvätt har vi faktiskt lagt in i maskinen ^^, trots det har vi faktiskt varit uppe sedan 7:12 imorse, Theos initiativ såklart, jag hade planerat en sovmorgon till 9 men så blev det icke!

Lilleman är pigg som en lärka idag, näsan har nästan slutat snora och hostan gör sig endast påmind nattetid, drygt men det är en klar förbättring!

Idag ska vi som sagt ta det lugnt, ska ringa min lilla Terese snart, ta en glass på PeGe´s (!) himlen börjar visa sin ljusblåa färg, äntligen, då sitter aldrig en glass fel! :)

Tänkte även lura hit Tebbelina med Johan också, Theo saknar Johan väldans mycket och jag saknar Morsan såå, that´s the way it will be.

Kameran åkte fram för en liten stund,
det var Lilleman som ville att vi skulle fota Tiger.




Detta är då Tiger, eller Tiiiah! På Theo-språket.






Älsklingsgrabben med Snutte och Tiger!

Nu sover prinsen, jag sitter här, ska strax inte göra det mer, but I will be back! Har även pratat med min Sessa idag (Madde) såå jäkla skönt att det finns några normala människor kvar på detta klotet, orka med folk som surar för allt? Nix, that´s a BIG NONO!

XoXo HoHo

Världens längsta dag,

Sade dom orden lite ironiskt till mig själv idag på jobbet.

Det är f*n inte roligt att gå 6:45 - 16:00 en söndag (!) neej, usch, tvii, fiifan vad jag ville hem idag! Samtidigt som jag stod och beklagade mig över att klockan tickar som en sömngångare (typisk ginis-stil) och att denna dagen kändes som världens undergång kom en kollega fram till mig,

"Du vet om att det är årets längsta dag idag va?"

Hah, ironi, men den är inte lång för att den är dryg, det har med solljuset att göra. Fast lite roligt var det, kan jag erkänna nu när jag är hemma! :D

(+) Daillou is now playing on The Voice

Min midsommar var som sagt inget att hänga i stången, inte ens att hänga i en gran, nääj, nästa år ska vi fira en "riktig" midsommar med grodor, säckhoppning, utklädning och hela middevippen!


Blir så j*vla less!

Glad midsommar / det regnar ute!

Känns inte det som samma mening? Eller den här "I år kommer det bli den varmaste midsommaren på 328 år (!)" hur många gånger har man inte hört det nu? Hur många år i rad har man inte hört tjatet om jordens förhöjda medeltemperatur och att vi alla kommer dö om detta fortsätter?

Klimatförändringar? Rekordvärme? Dödsfall på grund av värmen?
- känner ni igen det?

Åh, jag blir så trött, jag vill har värme! Ge mig värme för f*n. Det enda vi gör i detta landet är att köpa varma kläder och går runt och fryser. Vädergubbarna borde få sparken, de luras juh! Jag vill kunna använda alla mina sommarkläder som jag har inhandlat utan att råka på en dunderförkylning i mitten av JUNI!

Fatta, det är askallt i Juni, var f*n är klimatförändringarna någonstans?
Afrika?

Nej, idag är det midsommar och jag tänker halv-trotsa kylan med mina guula leggings, I feel Yellow, och vita sjömans tunika tillsammans med en munkis. Självklart får jackan följa med, annars ser jag väl ut som en dränkt katt ikväll när jag kommer hem.


Måste hitta mina rullor snart känner jag, mina benmusklor behöver stimulans. Funderade på att dra ut och jogga men det är inget jag tycker är roligt. Att åka rullor däremot, det är att förena nytta med nöje!

Liite syns de fortfarande, mina forna benmuckelucklor!

Får bjuda på en bild av min snoriga Lilleman, förkylningen börjar ge sig, däremot är resten av familjen snoriga nu ^^, Visst är det charmigt med dagis-baskilusker?


Mammas och Pappas Stolthet!
Theodor Johansson-Björk

Midsommar!

Och jag vill ha jordgubbar (!)

Får nöja mig med ett glas tropicana och vindruvor innan arbetet kallar, kanske finns det en (jord)gubbe kvar där när jag kommer? Hoppas!

Jaa, kvällen ska spenderas på äldreboendet. Dagen har hittills involverat bus med Lilleman, mys med älsklingen och kaffe med Tebbe :) Jobbar med J ikväll, härligt, hoppas på en lugn kväll bara.

Annars har det inte hänt så mycket, tiden går sin stilla gång som vanligt, längtar tills den 16 juli! Och nej, det är inte Sjöbo marknad jag längtar till, urk, värsta bonde-mötet juh! Det är en annan himmelsk sak som sker, en sweetsour känsla kan man kalla det.

I´ll tell you more later ;D

Sitter och letar efter en ny platt-tång, min är fortfarande spårlöst försvunnen sedan flytten (?) nu har både jag och mitt hår haft tålamod nog att vänta tills "Den tittar nog fram snart ska du se!" - niix! Denna lönen blir det en ny platt-tång till Moi :)

Vill helst ha en BabyLiss, gärna Nano.

Så jäkla cool! Limited edition, men priset är en smula saftigt 1999:-
Visst är rosa fint, but?


BaByliss PRO Sleek Expert Nano Straightener 230°C Pris: 1499:-
Det lutar mer åt denna, fast samtidigt vill jag ha den som är Wet & Dry,
 
ajaa får se om jag lyckas lösa mitt i-lands problem.

Taajm to tjäntj kläder vaa! :)

krångel på blogg.se (?)

Har läst många bloggar idag som skriver att de försökt uppdatera sina sidor men misslyckats, alla inlägg har bara försvunnit, frustrerande! Funderar fortfarande på mina tröjor;

Hata
Fucking
bloggpunktse

- men det känns lite dubbelmoral att gå omkring med en sådan :/ ..

Barn-ledigt!

Godkväll! :)

Nu har jag återigen missat att skriva, mest för att jag har haft mycket att göra, kanske (?) Helgen har bestått av jobb, som vanligt, kompisar och föräldraledighet - eller barnledighet ska man kalla det?

I fredags hade jag som sagt VAB, Theo är verkligen Mammas "snor"-unge för tillfället. I Lördags hände något som aldrig hänt tidigare, Theo åkte till Farmor och Farfar! Och nej, det är inget ovanligt, att vara där är något av det roligaste Lilleman vet :)

Theodor sov över där, för första gången sov vår lilla ängel borta från mamma och pappa (!!) Kryss i taket, jag gruvade mig något kopiöst när jag var på jobbet, jag kunde inte förstå hur en kväll/natt ens skulle kunna vara utan mitt lilla hjärta.

Men efter att jag slutat klockan 9 på kvällen så tickade klockan snabbt mot sitt slutmål; 12.00 Söndag, hämtning av Lilleman! :) Theo hade haft det jättebra, det enda minuset var att hans ögoninflammation brutit ut men det stoppade inte Skrutten från att ha The time of his life!

En utav bilderna från Theos vistelse, nallad utav Farbror Bober ;p

Jag och älsklingen hade verkligen en jättemysig kväll igår, åkte in till Ystad, då hela Sjöbo kommun dör klockan 22 på helgerna (!) Kirrade film och myspys till det, att känna igen att det bara var M och jag där var nyttigt, att få bara vara Vi!

Imorse började jag min dag på ett högst ovanligt vis;

Jag sov tills jag vaknade, jag gick upp för att jag inte orkade dra mig mer (!) jag duschade i lugn och ro utan att ens behöva tänka på att "Jag kanske ska snabba mig lite?" Hela morgonen var lugn och harmonisk, love!

Stort tack till Theos far-föräldrar, det var värt mer än en miljon på lotto! :)

Imorgon blir det inget arbetande för mig, ska försöka få en tid till Theo på vårdcentralen för ögonen, vill att de ska kika i hans öron med. Får väl se om de låter oss komma in eller om de ger en telefon-ordinering som vanligt 8-)

Förstår inte ens varför mina skattepengar ska gå till människorna där nere (?)

Regn + Pott-träning

Vilken seg dag, mjush!

Har verkligen inte fått gjort något vettigt alls, vädret tynger ner en på något sätt. Ska snart iväg och handla med älsklingen, Theos vagn är på dagis så vi behöver den stora "vagnen".

Lilleman har pott-tränat för första gången idag! Båda hans pottor har varit kvar i huset, det tog oss bara 5 månader att hämta en av dom, Lundmyr pottan som Theo har fått av sin Moster Snaa.

Att sitta på pottan är roligt tycker Theo, även om det blivit resultatlöst så är det harmonin i situationen som är det viktiga just nu!


Så här ser Theo ut när man frågar "Kan du le Theo?"


Detta är då "Kan du skratta Theo" - minen ;D

VAB:ad

Idag är en grå dag, Lilleman mår inte riktigt som han ska, vädret är otroligt dåligt med regn och rusk och en hård kall nordanvind. Jag är trött som en apa efter ytterligare en sömnlös natt (!)

Älsklings Lilleman och jag är hemma idag iallafall, fick ringa jobbet klockan 6 imorse och tala om att jag inte kunde komma till klockan 8, en febrig Theo ska definitivt inte till dagis!

Ajaa, nu ska jag jaga rätt på min 19-månaders 12 kilos klump.

Nu har jag fått nog!

Jag kan erkänna till att jag i många fall överreagerar, tar ut saker i förskott - får för mig att jag är ett orakel som kan se in i framtiden om hur saker och ting ska bli. Dessutom är jag mycket duktig på att tjafsa och bli sur för småsaker, däremot är jag ännu duktigare på att glömma dessa småsaker och be om ursäkt för mitt dåliga bemötande.

De enda som jag har tålamod, förståelse och överseende med är mina vänner. De kan säga dumma saker som irriterar mig, glömma bort när de har lovat saker, inte höra av sig på en lång tid eller dylikt.

Det gör inget, för de är mina vänner och jag värderar dom mer än att bli sur på dom för sådana saker. Även om de inte ringt mig på flera månader så svarar jag inte surt i telefonen för det, jag låtsas inte att "Jag är en helt ny människa nu och kan inte längre prata allmänt med dig för du har inte hört av dig på jättelänge!"

Nej, för jag förstår om de inte hör av sig, vi är alla vuxna människor nu med arbete, barn och en vardag som involverar oerhört mycket stress. Därav svarar jag "Hej gomman!" även om vi inte talats vid på länge, det är fortfarande min vän som ringer, inte en främling (?) 

Citatet "Vänner är som stjärnor, det är inte alltid de syns men man vet att de finns där." verkar vara något som bara fungerar i mobil-telefonen, i det verkliga livet är det uppenbarligen inte så.

Jag har även lärt mig att jag inte är någon annans fullmakt, alla människor har olika värderingar och åsikter om saker och ting. Detta hade jag mycket svårt att förstå under mina uppväxt år, för hallå, det var väl klart att alla skulle tycka som jag - jag hade juh rätt i allt!

Idag har jag överseende och kan till och med diskutera och förstå andras tankar, helst med mina vänner.

Mitt tålamod har också vuxit, när jag var yngre skulle jag ha saker direkt, allting skulle ske exakt när det var sagt - helst sekunden innan. Idag kan jag ha överseende med att en vän glömmer bort mig, tålamod att vänta på att han/hon ska höra av sig och förståelse för vad hans/hennes orsak nu än är.

Det "enda" kravet jag har på mina vänner är att de ska bete sig på samma vis mot mig, jag behandlar andra som jag själv vill bli behandlad. Tydligen är vissa av mina "vänner" precis likadana som de där människorna jag inte vill ha omkring mig, människor som enbart tar och inte kan ge något tillbaka.

Tyst falskhet, att man inte ens kan vara ärlig mot en vän (?) utan att man helt plötsligt bara mottager ett sms en dag och inser att "Shit, hon är nog sur!". Ringer upp och känner att den där magkänslan verkligen stämmer. Lägger på, funderar i flera timmar på vad problemet kan vara för att 40 minuter innan man ska ses mottaga ännu ett sms om att hon inte kommer till det avtalade mötet.

Återigen har jag tålamod, tålamod att vänta i 5 timmar på att få veta vad hennes problem är. Överseende med att hon stressat upp mig i 5 timmar på arbetet på grund av sitt dåliga beteende och förståelse för att hon 10 minuter innan jag slutar messar att hon inte kommer

La ner det, det är inget jag hänger upp mig på, mitt liv är för kort för att sura för sådana banala småsaker.

Idag, återigen, sträckte jag ut min hand - TVÅ GÅNGER! Människan bara stöter bort mig. Jag har frågat om det är något som har hänt, jag har varit trevlig fast att hon inte har varit det, jag har försökt men nu räcker det!

För mina vänner kan jag gå igenom eld och vatten, mina riktiga vänner tar mig för den jag är, de behandlar mig som jag behandlar dom. Efter en snabb huvudräkning upptäckte jag att Hon inte passar in bland mina riktiga vänner, inte vän över huvudet taget.

Som man behandlar andra blir man själv behandlad! Jag har fått riktigt nog, mina vänner kan trampa på mig om de känner för att de behöver ta ut sin frustration på någon, men fan inte ska de stå och hoppa på mig!
Jag har aldrig lyssnat på vad folk sagt om dig, jag har bildat mig en egen uppfattning och fram tills nu har den varit jättebra. Tyvärr, eller något, har jag också en gräns även om du inte märkt det förut.

Mitt tålamod är äckligt långt, men du har fan trampat över rejält!
En vänd rygg är en vänd rygg, för mig, så tja!

I´M BAACK!

Eller åtminstonne för tillfället, får se om jag orkar uppdatera härinne.

Känner att jag missar att uppdatera saker hela tiden och till slut är det så mycket att jag helt enkelt ignorerar hela den här sidan, stressfaktor (?) Jag tycker det är viktigt att skriva ner roliga och viktiga händelser här för då kan jag fräscha upp minnet mycket lättare om ett år eller två :)

Ajaa, vad har hänt på sistonne då?

Jobbat, jobbat, jobbat och jobbat. Städat, passat upp på en sjuk sambo, roat Lilleman, varit vaken två nätter i sträck på grund av en vaken 19-månaders knatte och en styck trasig 25-års sambo.

Själv är jag förkyld upp över öronen, ont i bihålorna och huvudet. Syreintaget genom näsan har inte fungerat korrekt på en vecka snart, känner att det börjar stiga mig upp i hjärnan (!)

Igår var jag bara såå trött, gick som en zombie inne på jobbet, kunde inte ens prata klart. Skulle säga till en boende "Flytta benen i sidled" men det blev "Flytta sidled i benen" - det var bara en av tabbarna, mjush!

Idag är huvudet bättre på grund av en natt med mer sömn, önskar bara att jag inte skulle jobba ikväll. Har verkligen gjort allt för att bli av med turen men det är rent ut sagt hopplöst (!) ville ha en dag med mina små älsklingar, det får väl bli på söndag 8-)

Skulle bara vilja ha en veckas semester, det är nog min hjärna som undermedvetet är avundsjuk på alla de fast anställda på jobb och deras 5 veckors planerade semestrar i sommar, de har semester vilket innebär att jag kommer få jobba rumpan av mig!

Life is not fair, ajaa ska få löneökning nu iallafall (+)

Skattepengarna har kommit tillbaka! Trodde inte att jag skulle få någon skatt tillbaka detta året på grund av lägenhets försäljningen men det blev minsann ett par tusenlappar över till lilla moi! :) Skönt att man som arbetare kan få tillbaka någon gång och att inte bara socialpacken blir gynnade för att jag jobbar!

Ska köpa en ny jacka hade jag tänkt mig, om jag bara kan hitta en som jag tycker om -_- Sedan blir det en tur till Bo Ohlsson när jag är ledig, Lilleman ska få sin första trehjuling nu!

Akon - Be with You & Flo-Rida - Sugar (önskar att jag skulle jobba på Hultan i år!)
The Voice, I Love You!

I got a Secret, shh!

ibland undrar jag,

Jaa faktiskt.

Ibland undrar jag om jag är blond på riktigt, om jag är den mest korkade människan i världen eller om det helt enkelt är så att min hjärna tar oväntade kaffepauser när jag inte vet om det?

Ta dessa två scenarierna så kanske ni får en liten inblick i mitt lilla dilemma huruvida min hjärna fungerar som den ska eller inte.

ginis skulle bli duktig, jaa jag hade faktiskt tänkt att börja jogga, allt gick som planerat tills en tanke for upp i min lilla hjärna; "Meh, var ska jag ha cigaretterna när jag joggar? Sjukt jobbigt att springa och röka samtidigt (?)"

Hm, där insåg jag att jag är nog inte riktigt redo för att börja jogga.

Nästa scenarie hände precis nu, M har köpt mitt favoritgodis (nonstop) och tänkte att jag skulle lägga mig en stund framför teven och titta på My name is Earl. En idé ploppade automatiskt upp i hjärnan;

"Toppen! Då kan jag äta nonstop och göra sit-ups på samma gång, mysfaktor på hög nivå!"

Jaa, ni ser kanske själva det uppenbara?

Jag börjar allvarligt fundera över om det där med träning inte är min grej, jag har aldrig tränat i mitt liv, hade 80% frånvaro på idrotten, hatar allt vad frisk luft och ut och "promenera" är. Plus att jag inte ens kan koppla ihop att onyttigheter plus träning equalz no good shit man :|

knaprar rosa piller,

klockan halv 7 på morgonen, fett nice.

Iprenen är slut och i brist på annat mot min fullkommet galna huvudvärk hittade jag de tjeckiska huvudvärkstabletterna som min svärmor gav mig i höstas. Dom ser rent giftiga ut, vem gör rosa huvudvärkstabletter? Ajaa, Ibalgin heter dom och innehåller ibuprofenum så det stämmer nog.

Ska sticka till bussen nu, om 8,5 timmar smäller det!

halsfluss?

Lagom en vecka efter att M fått penicillin för halsfluss känner jag mig själv som en svullen räka i halsen, det river när jag andas och halsen är jättetjock, till och med på utsidan, tjena tjockis!

Theo har också ont i sin hals, får ringa vårdcentralen imorgon och be dom kika oss i halsen innan helgen, åtminstonne Lilleman, I´ll make it. Jag har juh lagt värsta helgen framför mig (!) igår hade jag en fjuttig 23 timmars vecka, idag har jag 51,5 timmar - tror ni att jag hittade tider eller?

Idag skulle jag ha varit hos Tebbe, skulle mött upp F också men jag har sovit bort praktiskt taget hela eftermiddagen/kvällen, jäkla hals! Bud på att snatta M´s penicillin ..

Jobbade 7 - 13:30 idag, imorgon blir det 8 - 14, lördag 7 - 21 och söndag en 15 - 21 tur - det ska gå bra!

Har även varit med Terese idag, vi var och träffade lilla Maximilian (!) sötaste bebisen ever! Theos "senaste" kusin och Gud så fin han är, men med fina föräldrar så brukar det bli bra resultat :) Efter att ha baby-yrat där en stund åkte jag och Theo hem, resten är historia typ.

Fick även ett samtal ifrån The Studio idag, Sussie som har anmält mig. Det blir andra gången jag går dit där, men denna gången ska jag ha ombyten med mig (!) visste inte om det sist, kul va? Nej.

Tänkte plocka med mig Tebbe, Veve, Terese och Sussie. Hoppas töserna vill! :) 12 juli är datumet, en söndag, vem har något bättre för sig en söndag lixom (?) inte jag iallafall!

Nu är det mindre än 16,5 timme kvar, vad jag längtar!
Vill bara att det ska vara över NU - helst igår!

early morning,

godmorgon.

Sen kväll + tidig morgon = blä. Lägg till en förkylning och huvudvärk på det också :/ .. Är på väg till jobbet nu, slutar 14 idag, sedan blir  det direkt till dagis för att hämta min älskade Lilleman!

Igår kväll blev det en promenad till solariet och hem, lite kallt ute men annars var det hur skönt som helst, funderar på om jag ska sluta sola på jobbet och ta mig en joggingtur ner till solariet i Sjöbo istället, förena nytta med nöje?

Ikväll ska jag umgås med Tebbeliina, ska bli hur kul som helst!

Jajaa, ha en bra dag allihop :)

kanske har jag haft tur ändå?

När jag var 8 år gammal hände det värsta som kunde hända, enligt mig, worse case scenaria. Jag fick åka in på akut blindtarmsoperation efter en veckas feber, magont, kräkningar och lågt matintag.

Det var inte det värsta enligt mig, det värsta var att de skulle skära i min mage, de skulle in och rota bland mina inre organ (!) det här som egentligen inte finns för en 8-åring. I min hjärna bestod alla människor av lera för det gjorde minsann gubbarna på barnprogrammen som jag tittade på varje kväll.

Jag har alltid älskat min mage, så långt jag kan minnas har jag haft en konstig egenkär känsla mot den. Jag brukade ligga kvar i sängen om helgerna enbart för att titta på min mage, det låter as strange men så var det.

När jag kom hem ifrån operationen vägrade jag att titta på min mage, det där dumma klisterplåstret som de hade satt på kunde gott sitta där för alltid tyckte jag. Men det tyckte inte min mamma och drog av det ganska snart efter att vi kom hem.

Och jag grät, usch vad ledsen jag var, hela min mage var juh förstörd!

Som jag deppade över detta, jaa, jag deppade nog faktiskt fram tills att en annan väninna till mig utbrast "Herregud vilket litet ärr du har, är det verkligen blindtarmen?!" när jag höll på att byta tröja.

Jaa, sa jag "Syns inte det?" Då visade hon mig sitt ärr, aboo, jag har haft tur med mitt ärr.


Syns kanske inte så überbra, men där är det iallafall!

Nästa påfrestning för min mage var graviditeten, jag älskade att vi skulle ha barn men samtidigt var jag väldigt orolig för hur min mage skulle se ut efteråt. M lovade mig operationer om jag skulle få bristningar mm, för att lugna ner mig. Jag dränkte magen i babyolja 3-4 ggr om dagen, allt hade babyolja på sig haha :)

Bristningarna kom jag undan med, denna gången! Efter att Theo blivit född så såg min mage ut som, jaa jag vet inte vad. Ett tomt gammalt skal, en ballong som någon stuckit hål på. Den sjönk ihop väldigt fort, min förlossningsläkare var helt chockad när hon kom in till mig för efterkontrollen.

But still, den hängde och det var massa skinn och jäkelskap, hur jag än satt hade jag 10 st skrynklor på den, uääh. Men idag, snart 19 månader senare inser jag också att jag har nog haft tur, även här.

Nej, jag tränar ingenting, men jag funderar skarpt på att börja nu så man kan se lite trimmad ut.

Jaa så är det nog - hittills har jag och min älskade mage haft tur (!)

älskar anonyma kommentarer

Aa, sitter och skrattar åt en just nu faktiskt.

"det här vart fan det fulaste jag har sett! fy fan..ser lagom tacky ut! brallorna ska inte sluta så långt upp..ush! plus dina barn är fula!"

Det mest humoristiska med denna kommentaren är att den är från RuggUgglan inne på bilddagboken, men det vet inte hon om att jag vet! :) Det blir du snart varse om lilla vännen.

Stackars lilla 15-åring. Mina barn är fula? Jag har bara ett barn lilla vän och jag hoppas verkligen att din mamma har detsamma för det är tydligen inga bra gener i er släkt. Varken på utsidan eller insidan, både ful och korkad, kan det gå så illa?

En annan fråga är hur du vet var mina byxor ska sluta eller inte? Är det du som är designern lilla damen? Som du ser ut så ska du juh inte ens sitta bakom en skärm och gaffla, det är fan pinsamt!

Sicken idiot, hennes IP nummer och allt står härinne, jag vet exakt vart du befinner dig. Egentligen borde jag inte bara varna henne, den där kommentaren är värd ett telefonsamtal kan jag säga.

Ge dig inte på min son din äckliga jävel, för då får du feta problem.
Ett knyst till från dig och mitt tålamod är slut.

Det innebär även att jag inte vill höra någon korkad bortförklaring, jag har redan varit 15 år, jag kan den biten.

II dagar kvar,

Youtube ville inte ta det filformatet jag hade till M´s Langebro :/ .. Ska försöka lägga det i ett annat, konvertera - hah, värsta religionen! Lyssnar på Crying Lady Smile nuu :) Älskar min älsklings röst.

Jajaa, godmorgon förresten, har varit i duschen precis så känner mig som en skrynkla hela jag. M är på jobbet och Theo nannar gott i sin säng, ska in och väcka honom alldeles strax.

Lite kort om Söndags-natt, Theo vaknade vid 11 snåret och kunde knappt få luft, hans luftvägar var trånga och det lät som att han hade något slem i halsen som han inte fick upp. Åkte direkt in till akuten i Ystad med honom, han hostade jättemycket i bilen men det blev bättre desto närmare sjukhuset vi kom.

Det var mycket människor på akutmottagningen, kunde det haft med pingsten att göra (?) Theo gjorde som alltid det bästa av situationen och roade de övriga patienterna medan vi väntade på vår tur. Han var så otroligt söt när han gick där med sina pyjamasbyxor och stressigt påtagna Laban-tröja med Snutte och tummen i högsta hugg och munnen gick i ett på honom!

Blev vår tur till slut, kom in till en barnläkare, det var faktiskt hon som "besiktigade" Theo innan han skulle åka hem från BB, ett kärt återseende men situationen kunde varit roligare. Vi berättade om M´s halsfluss och hon lyssnade på Theos lungor men där var inget, det var antagligen ett krupp-anfall han hade fått.

Ett recept på Mollipect och två doser adrenalin plus två kortison tabletter, sedan vart det hemfärd igen. Och Lilleman var vaken kan ni tro, haha, pigg som en lärka tills klockan närmade sig 3 på morgonen! Vårt lilla charmtroll.

Nu har han hosta och rinnig näsa, hoppas på att det bara är en vanlig förkylning och inte halsfluss, man blir lätt lite bekväm när en läkare har ställt en diagnos men man ska aldrig säga aldrig.

Själv känner jag mig helt tjock i huvudet idag, halsen värker och näsan är det syre-stopp i, jippi. Har jag också fått halsfluss måntro? Jag har verkligen inte tid med det just nu, i got work to do!

Ajaa, om 2 dagar händer det kanske något spännande men jag tänker inte berätta vad förrän det är över (!) "man ska aldrig ropa hej ......"

Nu ska jag gå och väcka Lilleman, sedan ska jag försöka få tag på svägerskan (återigen) hinner nog inte in på BB och hälsa på men kanske kan ta en sväng hem till dom om dom orkar :)

baby-lycka!

Nu har Theos andra kusin också anlänt, grattis Connie och Mathias till lilla Maximillian! Om ett par år kommer de tre musketörerna a.k.a. knattarna att hitta på massor med bus och annat jäkelskap! Att alla pojkar alltid ska vara tre i ett gäng (?) Är buseffekten som störst om man är tre?

Ta bara som Jönsson-ligan, Björk-ligan? Hah, det hade inte förvånat mig iallafall :) Då lär Theo vara Harry för han är helt tokig i saft!

Idag har jag städat och haft besök av Terese, alltid roligt! Terese då, inte städningen. Hittade M´s försvunna cd-skivor när jag städade också, där ser ni, allt ont har något gott med sig :) Sitter och laddar upp M´s version av Kim Larsen - Langebro på Youtube nu, tror typ att han kommer att döda mig när han ser det men det får bli ett senare bekymmer ^^,

Börjar jobba om 1.5 timme, tänkte att jag skulle uppdatera er lite om akutbesök, krupp, grinig morsa, idiotisk omgivning mm lite senare, just nu ska jag in och väcka min snoriga lilleman, dagiset skickade med förkylning hem igår, hemleverans och allt.

RSS 2.0