TOMORROW

- is the big day! :)

AWII! Nu börjar det närma sig, lite för mycket tycker jag nästan, är så guuuda nervös :/ .. Tänk om något går fel, tänk om något går fel - det börjar bli tjatigt hjärnan 8-)

Batterier till kameran,
vååga inte glömma det!  Och kameran, det ska vi inte ens tala om vad som händer om jag glömmer den .... Inget, absolut INGET får gå fel imorgon, save me :/ .. Ååh, jag har nog aldrig varit så här nervös över något i hela mitt liv. Att vara värd för 50-60 personer är inte så lätt som jag trodde, imorgon lär jag stå som ett asplöv och går något fel så trillar jag av pinn! :p

Lokalen är dukad,
men ballongerna är inte upphängda, glöm inte snöret imorgon. Klockan 11 ska jag och Sara gå ner i lokalen och göra klart efterrätten och sidrätten. Och hänga upp ballongerna, do not scrue this now. Barnvagnen ska ner dit, måste fixa ett skötbord också, vad är det jag har glömt? WAA!

Maten står i kylen
i lokalen, drickan finns där, kaffet - däremot inte kaffemåttet, glöm inte kaffemåttet! Muggar, tallrikar, bestick, bitsocker, mjölken köper Michael imorgon. Bordsplaceringarna är klara, dukningen är klar, dukarna är på plats. Dopklänningen är här, var är jag? Var finns mitt huvud?

Ni vill inte se mig imorgon :/ .. Idag har Sussie och Johan varit här, det var jättetrevligt, verkligen saknat Sussie, var typ 4-5 månader sen sist. Men får träffa henne imorgon igen iallafall :) Vi har äntligen köpt Theo´s presenter - jaa, vi är dödssena, men med all planering för dopet så har jag inte ens haft en tanke på doppresenten - det var juh bara så självklart att den skulle vara där så den hamnade inte ens i planeringen :/ .. DUMMA MIG!

Dopklänningen ligger och
väntar på morgondagen, måste packa Theo´s väska, ombyte måste han ha med sig. Ååh, min hjärna sprängs snart känns det som. Allt kommer bli bra, allt kommer bli bra, ALLT MÅSTE BLI BRA!

I think I´m Crazy! - Mjölk och te imorgon, do not forget.
Nu ska galningen gå och lugna ner sig.

JAG FICK JOBBET! :D

WAA! För er som inte vet så var jag på en anställningsintervju i Lund igår - och jag fick det! :) Börjar redan på måndag iofs, men det gör ingenting (: Så jävla skönt, har gått och funderat skitlänge på vad jag ska göra, man kan inte gå mamma-ledig hela livet - iofs har jag bara varit det i 5 månader men iaf :) Så den 1 juni går Michael på pappa-ledigheten och fram tills dess ska jag jobba alla fredagar, lördagar och söndagar som jag får!

Ååh,
alla bitar faller på plats! Tack Connie :)

Tobaksfri i 1 åår!

Japps, så är det ser ni, idag är det ett år sedan jag bestämde mig för att sluta röka, som jag då hade gjort i 8 år. Det var väl ganska tufft och jobbigt, vanan satt juh där, men motivationen från mitt underbara lilla liv i magen klådde alla nikotionsug i världen!

Idag
känns det bara skönt, lungorna känns luftigare på ett konstigt sätt, kläderna luktar inte smogg, den där skumma smaken i munnen - typ askfat, är också borta. Och så kostar det inget att inte röka :D Summeringen blir att det var ett väldigt bra beslut av lilla moi!

image91
Mmm, Marlboro!

Off she goes!

Yees, nu är det dags att dra sig.
See ya biatches! :p

WII!

- Jag har snott en lista (:

Hur svarar du i mobiltelefonen? Jalla!

Ringer det mycket till dig? Vissa dagar mer än andra

Ringer du mycket? Beror sig så på vilken dag det är
Vem ringde du senast? Min Puff
Hur mycket pengar har du? 5.72 kr
Senast kramat och när? Theo nu imorse
Antal timmar sömn inatt? 6 timmar, gick inte och lade oss förrän 12 :/ ..
Sov du ensam? Eh nej

Vem sov hos dig senast? Snaa :)
Vem vet mest om dig? Michael

Vem vet du mest om? Theodor skulle jag nog säga
Vad ser du fram emot? Sommaren, nästa jul, Theos första ord
Vad vill du ha just nu? Är relativt nöjd för tillfället
Vem hånar du? Frida
Vem längtar du mest efter? Pappa
Vem vill du helst slippa? Störiga människor
Vem stör du dig på? Rätt många när det kommer till kritan! :)

Vem vill du sova bredvid inatt? Michael
Vilken buss åker du oftast? 6an mot Lund eller Ystad
Vilken årstid är det nu? Jaa, det ska väl föreställa vår men känns som vinter

Har du varit kär? Aaa
Är du kär nu? Störtkär ;D


Är du en bra partner? Jag hoppas väl det?
Har någon varit otrogen mot dig? Nej, inte vad jag vet iaf?
Har du varit otrogen? Nej
Vad åt du senast? Pulvermos med avokado
Är du polare med grannarna? Mjaa, jag hälsar på dem?
Var är dina syskon just nu? Lump är nog på jobb och Snaa ligger nog och snorkar :)
Vilken tid gick du upp imorse? Kl 6
Vad gjorde du kl 2 inatt?  Nannade stenhårt
Vad är det första du gör på morgonen? Går på toaletten
Vad ska du göra efter det här? Noppa ögonbrynen

Tjaa, det där var juh inte alls lika kul som det såg ut som |-)


Det blir aldrig riktigt

- som man har tänkt sig!

I söndags
skrev jag upp min veckoplanering, den är juh krasad kan jag säga (; - men jag ligger ändå ganska bra på det. Har handlat in till dekoreringen, har pratat med prästen, namnskyltarna är på G, börjat småhandla på de sista sakerna, hämtat dopklänningen - som är jättevacker! :) Ska lägga in en bild på den typ imorgon eller något!

Igår var vi på IKEA, handlade in till badrummet och en ny möbel till hallen, blev jättefint! Allt börjar falla på plats, btw så kom vi aldrig iväg till den nya lägenheten idag :/ Ljunggren var på möte i Lund som drog ut på tiden och vi har inte själva tid vare sig imorgon eller på fredag att titta på den, det får bli tidigast på måndag.

Lite störigt,
men hey - that´s life! Imorgon ska vi lämna Theo hos farmor halv 7 på morgonen, tidigt men har inget annat val, ska åka från Sjöbo kl 9. Är väl hemma runt 1-2 igen och då ska jag som sagt gå och handla in det sista till dopet, om jag orkar bära allt det? Kan ta lite på fredag med annars :)

"Upp och hoppa, ligg inte och dra dig!"
- jaa, jag tycker inte om Frida, men den meningen är cool! (: - Men hennes låtar låter mycket bättre när man inte ser henne, faktiskt!

I lågornas sken - Nordman, så jäkla bra! Men inte Eurovision-klass bara, hah, hela Europa hade undrat vad fan vi svenskar håller på med om vi hade skickat honom dit. Hans röst är helt guda (: 

Fast det borde vara BWO - Lay your love on me som representerar Sverige i Eurovision i år, inte Perrelli. Inget illa menat mot Perrelli men hennes låt kommer inte ta henne någonstans, förhoppningsvis tar den oss genom kvalet iallafall så vi åtminstonne får vara med i den stora tävlingen, men mer än så tror jag inte på.

image90
Hah, Theo blir bara mer och mer fascinerad av sina fötter! :)


Oväntat besök

- jaa det kan man juh kalla det!

Igår förmiddag,
sitter jag och matar Theo medan Snaa och Michael spelar lite Mario Cart. Då knackar det på dörren, jag tror givetvis att det är min bror som är tidig för han skulle tvätta med oss igår, så skickar Carina att öppna dörren. Det var det juh inte! :p

Utanför dörren
stod han som äger vår fastighet, högsta hönset för HSB i Sjöbo, med två andra människor, som han berättade att de var intresserade av att köpa lägenhet i vårt hus och de hade precis varit brevid och tittat på en, så han ville att de skulle titta på vår med. Helt okej, förutom att vår lägenhet såg ut som ett bombnedslag, Michael höll juh på att göra klart i köket så det var massa renoveringssaker framme - det var tvättdag så det låg kläder överallt, vi hade haft lite filmkväll kvällen innan så det stod glas och saker på bordet.

Och diskhon var fylld med disk - som den nästan aldrig är för jag hatar att ha disk i diskhon. Ajaa, de här två människorna går iallafall in i vår röra för att titta på vår lägenhet, och de tycker om den trots röran, bara woow! (: Tjejen stod direkt och började prata om var hon skulle ha sin säng och soffa, hon älskade våran bardisk och köket över huvudet taget! Det kändes bra, vi ska höra av oss till dem med prisuppgifter när vi är klara häruppe, vilket förhoppningsvis är snarast möjligt ;D

Känns lite anti
att någon annan ska ha det vi har byggt upp, men vi kan inte heller sitta i denna och uggla resten av våra liv, man måste ge och ta för att komma någonstans! 


VILODAG!

Jees, idag får man kalla min vilodag inför den kommande veckans ståhej!

It all starts tomorrow,
då är det sista dagen att anmäla sig på och därefter vet jag exakt hur mycket av allt vi ska ha, jag längtar tills morgondagen är över, så jag kan börja planera in i minsta detalj.

På tisdag
ska man ut med svägerskan och handla in all dekoration och lite annat smått och gott - samtidigt som Snaa hittar bordsplacerings "saker" - eller vad man nu ska kalla dem! :p

Onsdag, förhoppningsvis kommer Theo´s klänning då, hämtar ut den och kollar att den passar som den ska. Bordsplaceringarna ska bestämmas och allt till lokalen ska vara klart. Samtidigt som vi ska granska den nya lägenheten, få prisuppgifter och dylikt - me want!

Sen på Torsdag, så ska resterande mat handlas in, både till huvudrätterna/sidrätterna och efterrätten, huur, hur ska allt detta få plats i min lilla kyyyl? :p Och jag ska även in på ett möte på förmiddagen, det blir till att lämna Theo hos farmor klockan halv 9 på morgonen och jag vet inte ens när jag är hemma, jobbigt.

Fredag,
alla matvaror ska hem till Connie, vi får nycklarna till lokalen, så det blir nog till att vara där hela eftermiddagen/kvällen och fixa iordning allt.

På lördag, för det första är det tvättdag, jippi 8-) - sen ska det bakas järnet till efterrätten, sista förberedelserna i lokalen, förhoppningsvis får vi in smörgåstårtorna i kylarna då med, annars händer detta på söndag.

THE DAY - söndag - upp tidigt, handla bullar med tillbehör, fixa till dem och dekorera efterrätten, sätta på 100 kannor kaffe, göra ordning med skötbord och andra bebis-saker till lokalen, springa hem igen, göra sig själv och Theo iordning. Till kyrkan och hoppas att man kommit ihåg allt som skulle göras.

Någonstans här mittemellan ska prästen komma hem till oss och diskutera musik och psalmer, när jag nu ska hinna prata med henne?

Och idag är det tvättdag, samtidigt som Michael ska måla med lackfärg på bardisken så vi (jag och Theo) får inte lov att vara hemma, det luktar för starkt. Så vi ska vara hos Connie idag, samtidigt som jag tvättar, motionering mellan husen kan man väl säga? :D

Ah detta kommer bli skitbra (: - Det är jag som har planerat allt och då kan det bara bli bra!

image89
Framsidan på dopkorten! (:

Sugen på Coca Cola?

Funderade på det nu innan ikväll, för jag var sugen på Coca
Cola, image87hur kan man bli sugen på ett glas kemikalier? :/ ..
Det finns inte mycket naturligt i det men ändå finns det en
smaklök som kan sukta efter att få det i munnen, neej
det är crazy! Så det fick bli ett glas vatten istället,
och nu blir det sängen.

Godnatt!

Kaffe utan socker?

- JA TACK!

Jag är verkligen en ögontjänare egentligen, inte för att jag tycker om att ha socker i kaffet, men man har det ändå inte för det är onyttigt! Så jag sitter med min nyttiga kopp kaffe samtidigt som jag krafsar runt i godiset i mitt påskägg, hallå, lönt människa?

Jag är riktigt korkad ibland.image86


Uppmärksamhets beroende ?

Jag ska inte sitta och ljuga och säga att man bloggar enbart för bloggandets skull, även om man tycker om att skriva och gör det regelbundet varje dag, så är det väl inget kul om inte en enda läser den?

På något vis
är man ändå beroende av att någon läser det man skriver, att iallafall en annan människa har uppmärksammat ens text. Uppmärksamhets beroende ? Svar ja, jag säger som Calle Schulman sa om bögar - att det lever en bög i alla killar mer eller mindre - jag tror att hur blyg och tyst en människa än är, så är vi alla mer eller mindre uppmärksamhets beroende på något sätt.

Sen att vissa är det mer än andra är en helt annan sak, till exempel den här bloggen; haterz - har sett de här två små tjejerna i ett x antal större bloggar där de kommenterar med "din morsa" och "fuck dig" och blaha blaha, de två är ett praktexempel på uppmärksamhets beroende. De skriver endast för att göra folk sura för att de ska få så många besökare som möjligt, men är det lönt att skriva då?

I deras fall skulle jag skriva att de bloggar för 5% och letar uppmärksamhet för 95% - jag antar juh att de vill skriva lite iallafall - tur att inte alla är så, hade varit sjukt jobbigt :/ .. De flesta bloggar nog för 80-90%, det är självklart att lite uppmärksamhet vill alla ha, varför sitter man annars här ute och skriver?

Då hade man suttit i sängen med sin lilla dagbok med hänglås på.image85
Fast det hade kanske inte varit lika kul?




- korrigering

Jag, dagar, datum och tider - det går inte ihop! :p

Det är på Onsdag nästa vecka vi ska se på lägenheten, inte Torsdag :/ .. Mitt minne är inte vad det har varit. Godmorgon förresten, sitter med lillkillen och tittar på Tom & Jerry, där är en sån sjukt fet hund med i den att han måste åka på en skateboard *haha* - lite kul ser det faktiskt ut ;D Theo verkar också road av det, fast han ser ut att ha mer kul när vi tittar på The Voice, men dem har juh påsklov nu så inget voicande idag.

The Voice har för den delen varit allmänt skittråkigt hela veckan, Jakob har juh inte varit där! :p Visst, han Martin Björk var en väldigt bra ersättare för honom, men det blir ändå inte samma sak ;p

Idag ska vi hem till svärföräldrarna, Theo´s farfar ska firas :p Ska bli kuul, sen händer det nog inte så mycket mera. Min Snork har varit här hela dagen igåår :) Massa trevligt, som alltid när hon är här! (: Blir nog lite målning utav köket idag också faktiskt!

Men nu ska jag gå och sätta på lite kaffe tror jag, om jag orkar? Hah.. Lite trött är man ;p

Sen kväll utan Luuk

Så kan man väl kalla det?

Har precis klampat ut ur duschen, snart blir det runaway till tvättstugan, fick juh för mig klockan 8 ikväll att jag kan faktiskt tvätta två maskiner - det enda jag inte tänkte på är att de inte är klara förrän 11 ikväll 8-)

Känns en aning segt,
kan jag säga - men men, who´s to blame on that? Me as usual! :p Känner mig fett trött nu, lättirriterad och allmänt cranky. Jag borde inte tillåtas runt människor när jag är på detta humöret, för det kan gå ut över vem som helst, var som helst och när som helst! - So beware!

Ajaa, nu ska jag gå ner till den trevliga källaren och sätta igång torktumlar´n!

image84
Måste bara tillägga att vår lilla älskling ligger sött och sover i sin säng sen 1.5 timme tillbaka. Mitt lilla pyre växer så fort, jag förstår inte var tiden tar vägen :/ .. Han är så underbar, så vacker
- älskar att ha honom hos oss!

Det går bra nu,

- PETTER! Ditt ord är min lag - eller inte, men det lät bra :D

Men allvarligt, Petter är Sveriges Eminem, ingen är som honom och ingen kan bli det heller. Det är skönt att lyssna på hans musik för han har skönt flow och vettiga texter, inte enbart massa snack om sprit, knark och snygga brudar. Jag orkar inte lyssna på sånt, att säga något om det här och där whatever men gör inte en hel låt om det :/ ..

Wii, nu är det snart panik, idag började jag och Snork med inhandlingen till maten, fyfan vad mycket det är! 38 olika saker på listan som vi ska ha, sen att det är flera stycken av en punkt gör inte saken bättre ;p Men vi har halverat listan så nu är det bara 18 saker kvar, som består av färskvaror så det måste vi inhandla i slutet på nästa vecka. Sen har vi bestämt all dricka, alternativ-mat, för de som inte äter smörgåstårta, och efterrätter - maten känns relativt lugn just nu.

Då börjar nästa kaos-sak! Dekoreringar och bordsplaceringar, iochmed att jag inte får se hur lokalen är uppbyggd och vilka möjligheter som finns förrän på fredag nästa vecka så har min hjärna väldigt svårt för att planera något. Och juh mindre jag planerar desto mer stressad och oanvändbar blir den. Vi har kommit på en bra idé med vad vi ska ha använda som namnetiketter vid borden, nu ska jag bara lyckas placera ut alla på ett så bra sätt som möjligt, igår såg det rätt mörkt ut, men jag kommer nog på något! :)

På torsdag,
om en vecka, ska vi upp och titta på den nya lägenheten! Spännande :)

Teorin på 15 minuter

Say WAA! - för idag har jag äntligen klarat min teori! Har skjutit upp teori-provet sen oktober förra året, för jag trodde att jag inte var förberedd, men idag tog jag mig i kragen och gjorde det. Inte pluggat på 2 månader, läste igenom boken 1 timme innan provet, gjorde provet på en kvart, läste inte igenom utan tryckte bara på "rätta provet" direkt efter jag fyllt i fråga nummer 70.

Ni kan tro att mitt hjärta slog då, gjorde jag rätt eller fel att trycka i knappen direkt? Och tydligen så gjorde jag rätt för jag blev godkänd! :D Bara 58 rätt men ändå, det var godkänt så det är det som räknas. Nere på körskolan fick jag 70/70 när jag gjorde proven på 6-7 minuter, så jag ville juh ha alla rätt nu med.

Har ALDRIG varit en sån som sitter och tänker på prov, kan jag det så kan jag det direkt annars är det skitsamma, icke att jag skulle sätta mig ner och tänka efter, är ni galna? Det är jag way to cocky for :D Eller jo, jag har suttit så en gång i hela mitt liv och vad hände? Jo mitt tänkande klyddade till allt, så det slutade med att bara för jag satt och tänkte efter så fick jag mer fel än om jag bara fyllt i det som först hoppade upp i huvudet.

Så nej, jag tänker inte efter, jag svarar med det första min hjärna tänker.
That´s all from me :)

- tjockis-eminem ?

Är det sant att Eminem har lagt på sig en del? Eller en ganska stor del vad jag har hört, man har juh inte sett så mycket som röken av snubben på evigheter känns det som. Såg precis hans video; Eminem ft. Nate Dogg - Shake that och den var passande nog animerad, kan han verkligen ha blivit tjock? Ajaa, med alla de paparazzi och skvallertidningar vi har idag så lär jag få reda på det förr eller senare, det är en sak som är säker.

Mm-hm, jag är trött idag, ögonlocken känns så oerhört tunga, får gå ut och sätta på en kanna kaffe så är det problemet löst - jag ska bara orka göra det. Jag vet ingen människa som är lika förvirrad som mig på morgonen, det är precis som om jag har skakat om exakt varenda fil uppe i hjärnkontoret under natten och när jag väl vaknar så börjar hjärnan försöka ställa allt till rätta, så då kan det slinka ur en vilken fjantig kommentar/idé som helst. Därför kan jag ses som en morgonsur människa, men det är jag faktiskt inte, jag vill bara inte stå och yra en massa goja som jag gör nu, därför är jag hellre tyst.

Nu kallar kaffekokaren på mig, TJA!

Nu börjar det närma sig.

Förberedelserna inför Theo´s dop har satt igång på allvar nu, det är mer pyssel än man tror, åtminstonne om man ska ha det för 60 pers. Min hjärna börjar snurra som en karusell när jag tänker på alla trådar som jag ska väva samman till ett tjockt rep - gäster, mat, derkorering, lokal, bordsplaceringar - eftersom jag vill ha allt perfekt så blir en liten sak som namnskyltar ett stort problem. Förberedelser till dopet som musik, psalmer, klänning, faddrar, vem som ska hålla vem - snart sätter jag mig i någons knä fan! Hah, neej jag bara skojar :)

Det blir mer jobbigt eftersom att jag själv har skapat mig en bild om hur det ska bli, och den bilden var visst svårare att måla upp än vad jag trodde, men det är lugnt - jag fixar det! :) Säg en gång jag ger mig, helst inte när det handlar om min lilleman! Nej, det är mer jobb än man tror, men det är bra för då vet jag detta till nästa gång.

Imorgon börjar inhandlingen till smörgåstårtorna, sen nästa vecka blir det inhandling av bordsdekorationer, dricka, resterande mat mm. mm. Det är skönt att Michael har semester denna veckan, men känner att jag behöver honom nästa vecka med :/ .. Ahh, det är lugnt, jag och Theo fiiiixar ;)

Idag
har vi varit hemma hos Connie och spelat kort, jag lyckas juh aldrig vinna i det där dumma gin & rummy -_- - men det gör inget, för det är bara så kul att spela det, att vinna också vore bara en bonus.

SEN NI!
Snart flyttar nog denna lilla familjen till en 3a på över 80 kvm, med stor inglasad balkong och 2 toaletter - fatta! Jag får ha mer en 1 toalett igen, i vårt förra hus hade vi 4 toaletter, nu har jag juh fått nöja mig med 1 - det är faktiskt inte kul alls :( Ska upp och titta på den på torsdag, jag skiter totalt i vad den kostar eller hur den ser ut, för det vet jag att vi kan fixa till ändå, bara vi får den! Så nu är pojken igång med andra om-målningen här hemma, som vi väntat med tills vi skulle sälja denna så den är helt ny och fräsch när vi säljer den. Jag håller tummen stenhårt kan jag lova! Give me some luck, please!

Nej, just nu är allt så bra som det bara kan vara!image83
Lite stressigt möjligtvis, men det har jag bara en person att skylla på, Cést Moi. Have a nice;

Ny design.

Japps, nu har jag suttit och fixat, trixat, donat och stått i, den är inte klar men jag orkar inte mer :/ .. Jag har iallafall kommit på själv hur man fixar med egen bild högst upp, hur man ändrar text, storlek, design och allt. Pilligt jobb men jag gör det hellre själv än att jag ber någon av de där blogg-snobbarna om hjälp och allt de kan säga tillbaka är; "100 kronor på mitt konto tack, sen kanske jag hör av mig till dig inom de närmsta månaderna. Men det är klart, jag är inte omöjlig, desto mer pengar du sätter in juh fortare hör jag av mig."

- Allvarligt talat, jag är inte för prostitution i några former, så nej tack!

THEO! <3

image75
VÄRLDENS SÖTASTE LILLA RACKARUNGE!

ÄNTLIGEN!

- så fattar ni.

Jag vet inte hur länge jag har försökt få omvärlden att förstå att Calle och Alex Schulman är ute, för att vara mer ute än dem måste man nog sitta på månens baksida. And finally, inte för att jag tror att det är min förtjänst, så ser jag att andra börjar dissa dem, thank you! Folk har kallat dem genier, komiker, några att se upp till? Gå och lägg er igen, för gott denna gången.

Som ni säkerligen redan har förstått så har jag suttit och surfat runt på en rad olika bloggar ikväll, de flesta hade en sak gemensamt; hatet mot snö-vädret vi hade idag. Kommentarer som "mina vårkänslor försvann" "jag fick inte ha mina tygskor på mig" "usch vad kallt det är" - haglade in överallt ifrån.

Allvarligt talat nu söta små människor, är klaga allt ni kan? I vintras när snön inte kom lät det "jag har ingen julkänsla" "var är snön?" "vad ska jag nu göra med mina vinterkängor jag precis köpt?" - var glada för att det kommer någon snö alls, sluta tänka på era små futtiga problem som känslor och faktiska ting, tänk på världen vi lever i - TÄNK STÖRRE!

Och längre än snokarna räcker,
jag tackar någon högre makt för att vi överhuvudet taget får se snö i Skåne mer, har ni missat att isbjörnarna drunknar för att det är för varmt? Men nej justija, det var viktigare att få veta att ditt ena öra frös för nu råkade det visst blåsa lite snö utomhus. BLAHA! Ni är inte gjorda av glas, även om vissa verkligen verkar ha gått på den fantasin. Egoism och fjantism tar över vår vardag, är det så det ska vara?

image77
JAG SKA FAN BLI FADDER ÅT EN ISBJÖRN!

Vi bara sabbar hela deras liv, omgivning, vatten, mat - ja, allt! Och de kan inte göra ett skit för att hindra oss, är det inte dags att ta deras parti? Satsa några av 100-lapparna som brukar gå åt till skor varje månad och hjälp de här hjälplösa varelserna?

Det är deras jord också, we´re not alone.

Om vi inte fick en ordentligt vinter, enligt vår kalender, i år, tror ni att den inte ska komma alls då? "Nej nu är det Mars så nu ska det vara vår" - så funkar det inte. Ledsen att behöva breaka newsen för er så här men ni får nog sätta undan vår-skorna lite till, håll koll på väderleks-rapporten istället - checka världen utanför garderoben, så kanske ni också hänger med!

Fick vi ingen vinter i "vintras" så kommer vi förhoppningsvis få den lite senare, för vi behöver en kall vinter så att, det låter elakt, de små djur som inte ska överleva till denna sommaren faktiskt försvinner. Vintern är som en rensning i naturen, bara de starka överlever. Sen börjar resan om till våren/sommaren igen, det ska inte vara som förra sommaren att det flög jätte-gigantiska getingar överallt för att de inte dött då de egentligen borde ha gjort det. Det var riktigt äckligt.

Det enda jag ville säga egentligen;
Klaga mindre och ha överseende, det är inte bara ni som lever här även om ni verkar tro det.

Och hur länge har du legat där ?

Ibland blir man nästan rädd för sig själv, för det första hur korkad man kan vara och sen att man går och förnekar det också.

Jaa, vad är det nu jag yrar om? Det ska jag tala om; MAT I KYLSKÅPET! Och inte vilken mat som helst, utan den som man borde släppt ut i det fria för ett bra tag sen. Den maten man tittar på och tänker; - Hur länge har du legat där? 

Hade ett fint exemplar i kylen idag, eller jag har haft den där ett ganska bra tag. Köpte nämligen sparris - bloggade faktiskt om detta och skrev att sparris smakar kattmat så egentligen kan man, om man verkligen vill veta, ta reda på exakt hur länge den stått där. Jag vet juh att jag är i förnekelsestadiet fortfarande och vill verkligen inte veta! 

Sparris var som sagt inte min grej, men jag ville inte slänga den heller, så duktiga jag häller av möget i en porslinsskål - på med gladpack och jaa, sen har jag inte träffat den förrän jag tog mig i kragen idag, typ 2 månader senare, och plockade ut den.

Självfallet så har jag sett den varenda gång jag varit i kylen, den har stått där i the-forbidden-corner för sig själv och mindat it´s own buisness. Ångesten över dagen då jag faktiskt måste ta ut den där har krupit över mig varenda gång jag öppnat kylskåpsdörren, men det har funnits en lösning till det - som inte innebar att ta ut den, utan att stänga kylskåpsdörren igen! :D Som en fem-åring, om jag sätter händerna för ögonen så ser ingen mig, borde verkligen sluta med det där beteendet känner jag!

Iallafall, den såg definitivt inte ut som när jag ställde in den kan jag säga direkt, så det var skål och hela skitet rätt ner i soptunnan, tro inte att jag rör vid det där! Fast att det är jag själv som har ställt till det, men jag är sån, när jag vet att något håller på att bli lite mer än gammalt så försöker jag förneka att det ens finns. Det är tur att jag inte gör det så ofta, har hänt två gånger på ett år, en likadan skål jag slängde då med, har bara två kvar nu :/ .. Det kanske är skålarna som gör att jag inte tar ut det?

Sunday morning.

Jao jao, denna dagen startade 06:00, en aning för tidigt för min smak, men det var bara att stiga upp. Satte mig med lillmannen i famnen i soffan och satte igång TV:n, ser man på! Formel 1, min lyckodag!

Australiens Grand Prix - Finns inget, förutom fotbolls VM, som jag älskar att titta på som det, jag förstår egentligen inte varför för det enda de gör är att köra samma runda en ca 64 gånger, men ändå är jag lika faschinerad varje gång. Följer det inte längre sen Schumacher pensionerade sig, eller vad man nu ska kalla det, och Ferrari tog in hans största "konkurrent" Kimi Räikkonen som replacement, skamligt! Jag anser att en konkurrent är alltid en konkurrent, har han en gång haft McLaren på sig så är han McLaren - inte Ferrari!

Sen förstår jag inte varför de har Räikkonen som förste förare, ge Massa den chansen istället! Han har visat prov på att han klarar av det, han har ändå fått vara förste föraren pga att Räikkönen inte kan hålla bilen på banan, märktes direkt när Räikkönen ersatte Hakkinen, hur kul var det att titta då? Schumacher vann juh överlägset hela tiden, nej Räikkönen är inte så bra som folk vill ha honom till!

En annan som imponerat stort är Fernando Alonso, ser nästan ut som att han flyter runt på banan, och McLarens nya stjärna Hamilton - visst han kör för konkurrenten men jag måste erkänna att han är riktigt duktig! Han vann även dagens lopp, fast dagens lopp var juh helt kaotiskt, bilar körde av till höger och vänster, av de 22 startande så gick endast 8 stycken i mål.

Barrichello
betedde sig allmänt illa och körde in i depån trots rödljuset, och när han ska köra iväg håller han på att ta killen som tankar med sig, för han var inte klar än. Man bara satt och skakade på huvudet när man såg allt detta hända; vad fan är detta? Dagis? Stora namn inom Formel 1 beter sig värre än Fisichella gjorde som nybörjare :/ .. Fast det höll en vaken iallafall, det var något bra!

image74
Det var annat på Schumachers tid.

När det var slut satt jag med Theo på babygymmet, busade lite, fotade, skrattade, hade lite allmänt myspys på en söndags-morgon! Han är så underbar våran lilla guldgosse, jag är tacksam varje gång jag tittar på dig, att du är vår och att vi får ha äran att ha dig i våran vardag, mamma och pappa älskar dig långt bortom alla gränser! Vår kärlek till dig - den är förevigt!

image76
DU ÄR DET VACKRASTE SOM FINNS!

Updating

- my music-list.

Sitter just nu och lyssnar på Madonna ft. Timberlake - 4 minutes - ofcourse med inblandning av Timbaland my man ;D Jag har sagt det innan men jag säger det igen; killen är ett geni!

Usch, känns att det var längesen man satt och bara lyssnade på musik. Att sitta i lugn och ro med hörlurarna på och surfa rundor på olika RnB sidor, ladda ner all den senaste musiken, wonderful! Nu är det självklart massor iochmed att man inte varit där på länge :/ .. Men jag mååste juh ha allt :D

Jag är en allätare
, iallafall när det kommer till hiphop/rap & RnB, i löööv it! Man märker att fler och fler kändisar går över till RnB, vilket är helt självklart, det är dagens dansband.

Ibland
är det kul att bara sitta och skriva in typ Ciara och se vilka låtar som kommer upp, för det är inte alltid säkert att alla bra låtar hittas direkt. Vet inte hur många gånger jag lyssnat sönder en låt och någon månad efter kommer polarna och frågar; har du hört denna? Sverige är inget, USA är som vår framtid, de ligger långt före oss med det mesta - allt snack om hur Sverige kommer se ut om 10-20 år, titta på USA så ser ni er framtid, jag hoppas bara att vår största folksjukdom inte är fetma då :/ ..

Akon ft Blast - Look me in my eyes

Nu sitter man
och blir lite nostalgisk, laddar ner låtar med Jadakiss, Bone Thugs, Ja Rule - det finns väl inget skönare än att lyssna på hiphop/rnb när artisterna har röster som låter som de mörkaste monstrena i den djupaste källaren? Sicken parallell jag drog där, eller något. Iallafall, med mörkare röst blir det tyngre ;D Det är självklart att man går igång på Usher, Akon och Chris Brown med, fast de har ljusare röster, men det går inte att jämföra så, det vore som att jämföra solen med månen, vilken är finast?

Idag
ska vi till Gud-föräldrarna, diskutera dop-saker, nu börjar det snart bli dags, massor som ska ordnas men kan inte börja förrän den 24:e, det är sista dagen för att tacka ja eller nej till inbjudan, så man ser hur många som kommer :) Nu är hans klänning klar också, sömmerskan skickar ner den i nästa vecka, blåå och fin :) Har tyvärr ingen bild på den, men ska sätta in bilder från dopet så då får ni se ;D

Nu blir det riktig nostalgi, KC and Jojo - Crazy :) Måste inflika att Jojo är en väldigt duktig sångerska, härlig att lyssna på. Men nu har jag väl suttit här tillräckligt länge, dags att återgå till livet! Min underbara Theodor och min helt fantastiska älskling.

And remember; Bengtzing ska uuut ikväll! Om hon inte ens kan stå i svensk TV på kanal 5 för att det är för stort för henne så ska hon fan inte stå inför hela världen, she´ll faint!

Utvisa ickerökare?

STOPP! - Nu vill jag bara klargöra, innan ni läser detta inlägg, att denna texten skrev jag 2005 iom den nya lagen - totalt förbud för rökning inne på pubar/restauranger. Då var jag rökare, idag är jag inte. Den är väldigt ironiskt lagd, så för den som inte kan ta ironi borde nog gå och surfa någon annanstans. Om det skulle göra någon skillnad så skrev jag den på en bussresa hem?

- Utvisa ickerökarna ?

"
Askkopparna är kasserade och utbytta mot "rökning förbjuden"-skyltar på de flesta restauranger, caféer, pubar och uteställen runt om i hela Sverige. Vissa har säkert dem kvar som souvenirer från den tiden - då det var lagligt att tända en cigarett efter maten på restaurangen eller till ölen/drinken inne på puben. Den tiden är förbi.
Jag säger inte att jag inte förstår de Starka ickeberoende människorna som inte vill nedsulas med cigarett-smogg, röken vi blåser ut skadar ju dem mer än den vi andas in i oss själva. Och sen stinker det, usch ja! Lukten sätter sig i kläder, hår, möbler, väggar, tak, ja överallt där den kommer åt! Det är lika bra att förbjuda rökning på alla allmänna inomhusaktiviteter, bevisa för rökarna hur demokratiskt och jämställt vårat land är!

Det är faktiskt inte så farligt, det är bara för dem små rökarna att gå ut och blossa om det skulle behövas. Liksom hallå, har man låtit en cigarett ta kontrollen över ens liv så får man skylla sig själv. De starka ickeberoende däremot, de kan stanna inomhus i flera, flera timmar, för dem har inte släppt efter för en löjlig liten tobaksrulle.
Men hur kul har det varit för de svaga beroende människorna nu i vinter, med 12 grader minus utomhus och snö som yrat omkring överallt? Vem betalar eventuella sjukhusräkningar, mediciner mm. som kan bli en efterföljd av att stå ute i minusgrader och blåst?
- Men skit i och rök under sådana förhållande då! - Stark och rak kommentar från de Starka.
Här har vi skillnaden mellan de Svaga och de Starka, de Starka ser verkligen förbi problemet, medan rökaren gnäller; - Men jag måste röka, mitt nikotinförråd behöver fyllas på!
Men de starka ickerökarna har svar på det med; - Ta på dig en jacka innan du går ut då!
Det är väl självklart att rökaren har en jacka med sig, (man blir inte korkad av att röka även om man kan tycka att människor som röker är korkade, men isåfall kan jag garantera att de var exakt lika korkade innan de började) men det kan bli lite problem om man är ute på ett disco och har hängt in sin jacka för 40 kronor och måste hänga tillbaka den för samma pris när denne återkommer.

Fast man kanske kan ha jackan på sig hela tiden istället? Det skulle faktiskt kunna bli en trend. Neej, det hade inte funkat, de flesta uteställen släpper inte in folk som inte hängt in jackan. Men vi kanske kan skapa en fond för alla rökare som vill ha jackan med ut, den kan typ heta "vi-som-vägrar-rökförbudet" - men neej, det hade bara varit rökare som sponsrat den fonden ändå så! Kanske kan man göra så att alla som röker får hänga in sin jacka gratis? Då kan man ha speciella ID-kort för rökare och som foto får man ha en röntgenbild utav sina lungor - så man kan bevisa att man röker, kanonidé! Riksdagen nästa.

Men vad bryr sig de starka ickeberoende om detta "lilla" problemet då? Inte mycket.
Jag kan hålla med om att rökning på dansgolvet, brevid någon som äter lunch/middag ska vara förbjuden, men ett litet rökrum kanske? Hah.. Det har iallafall flygplatserna anordnat, små fina glasburar som man kan gå in och ställa sig i. Konstigt att det inte står "Välkommen in Bäste Apa" på ingången för det är precis så uttittad man känner sig, som en apa på zoo! Är det det ni är ute efter? Att vi ska skämmas för att vi röker, för vårt begär? För att vi låtit nikotinet överta våra svaga små kroppar?
JA! Skämmas, det ska vi!

Vi är inte som dem, starka, friska och ickeberoende. Rent logiskt så är det kanske dem som borde gå ut medan vi röker? Ja, de har ju både flimmerhår, motion och hälsa kvar, är inte det mer än rätt?

Ack vilket jämmer det var på de starka innan - "Vi vill med kunna gå ut där rökarna går ut". Aaa, men då är det faktiskt upp till ägarna för varje byggnad att besluta om avgränsningar för rökning och ickerökning om dem känner att det skulle gynna just deras verksamhet.
Ja, jidder om jämställdhet var det, men när ickerökarna åkte in och vi rökare ut och jämställdheten inte fanns för fem öre, då slutade man också tjata om den.

Detta är på något vis likhet mellan feminister som propagerar om att de vill ha jämställdhet, men det enda de säger egentligen är att kvinnan och mannen ska byta plats, snacka om jämställdhet? "Män är svin och vi är lika bra som dem" - ibland undrar man ju om folk ens vet vad det är dem står och säger?

Nog om det, tillbaka till Demokratins Sverige. Där fanns faktiskt rökfria restauranger/pubar, uteställen med sektioner för röka och inte röka, barer med "Non smoking allowed"-skyltar, vad var det för fel på det systemet?
Nej, nu tänker jag säga som min mamma; - "De säger att de inför förändringar men det borde kallas försämringar!"

"Buhuu, snyft, mina lungor dör av den passiva rökningen" - Mät koldioxidutsläppen i stan, i tätorter, motorvägar mm. så ska ni få bli varse om vad ni andas in och också ser till att andra andas in! Hört talas om bilavgaser?
Jag tycker att ickerökarna får frånsäga sig rätten att köra bil, för de är så himla måna om sin egen och andras hälsa, det är omoraliskt av dem att ens sätta sig i en bil.
Istället kan vi rökare köra bil och röka i bilen samtidigt för att få en såkallad dubbeleffekt, för det enda vi vill är att skada de Starka ickeberoende.
Eller okej, okej, jämställdhet var det, vi förbjuder allt koldioxid utsläpp i hela Sverige!

- Ahh löjligt säger jag vara, hela moder jord håller på att rasa samman av våra utsläpp från fabriker, fordon mm, ozonskicktet tunnas ut mer och mer för var dag som går. Polarna smälter, isbjörnarna drunknar - Skåne ligger för fan snart under vatten, och vad gör vi? VI FÖRBJUDER RÖKNING INOMHUS! Det är vad den svenska regeringen prioriterar och stiftar lagar om, go Göran! Men det hade faktiskt inte varit helt fel om du och ditt "gäng" försökte stifta lite lagar om mindre koldioxidustläpp från saker som är lite större än en cigarett? Även om inte du ska bo kvar på denna jorden så många år till så kan du försöka se till dina efterkommande medmänniskor."
image73


OBSERVERA;
Med denna texten ville jag inte försvara rökarna och inte försöka propagera för att ändra lagen om att rökning på allmän plats ska vara förbjuden. Jag försökte för det första poängtera hur orättvist det var, och gav några ironiska, ganska korkade exempel, men som faktiskt kan hända i en rökares situation. - iallafall som kunde hända i mitt liv som rökare. För det andra; hur löjligt det är att riksdagen sitter och tar ställning om en sådan liten skit sak, hade dem inget bättre att snacka om på Görans tid? Typ arbetslöshet?

Perfect replacement

Med tanke på Crafoord´s och Book´s relation i Ranking The Stars så ifrågasätter jag The Voice val att ha Anna som Josefins vikarie idag? Jag längtar till på måndag så jag får höra alla söta kommentarer från Josefin, fast, hon håller nog rätt låg profil nu sen gårdagens löpsedlar, ingen vill väl bli hatad av alla?

Skrattade
till lite idag när Paul och Jakob skulle läsa horoskopet, från CITY :D Hah, de sa ingenting men man förstår juh att deras relation till Heikki Vesa på Expressen är klippt och skuret ;) Det är bra Sköldpaddan, dissa Expressen/Kvällsposten!

Har lite ångest nu, tradera är livsfarligt! Skulle bara in om och kolla där, fick syn på en rätt söt sak som typ inte kostade något, så jag la ett bud mest för skojs skull. Och varje gång jag gjorde det så la en annan människa över mig med 5 kr, så jag blev irriterad - självfallet! Drar till med en summa som jag tänkte hah - klå den om du kan, så står det i fönstret att mitt bud vann och att den budgivningen precis avslutades, oj? Jag var juh så uppe i mitt begär av att få ligga på topp så jag tänkte faktiskt inte ens på att nu är dem här sakerna mina? Ville jag verkligen ha dem? Nej, hur skulle jag kunna veta att de som ligger överst i listorna är bud som snart har gått ut? Ajaa, lite ångest att man kan göra en sån sak, inte för att det var mycket pengar det handlade om men känner mig lite dålig mot den andra personen som säkerligen verkligen behövde de här sakerna :/ .. Men men, gjort är gjort :p

En sak är säker; jag går inte in där igen! :p

Schlager-Josefin ?

Nu får kvällstidningarna ta och ge sig tycker jag! De som har läst min blogg tidigare vet att Josefin Crafoord på The Voice inte är min favorit, denna gången får jag fan ta hennes parti!

Jävla fucking kvällstidningar, deras lögner är så uppenbara att det finns inte, aftonbladet verkar vara mest normala som inte har brytt sig om denna såkallade "skandalen". På Expressens löp ser man en bild på Josefine med en pratbubbla brevid där hon säger;

image72

Tittar på Kvällspostens löp, ni och expressen är lika värdelösa, som ett dåligt syskonpar (t.ex. Calle och Alex Schulman - den ena tar ut den andra) där är det en bild på Crafoord och den lilla stackaren Bengtzing med texten "Hon är ful utan smink". Men däremot inne i tidningen finns enbart en bild på Paul Haukka med en bubbla brevid som säger "Hon är för ful för TV!"
- glöm för sjuttsingen inte utropstecknet! Men det var väl Josefin som sa något inte Paul?

Jag måste bara ställa frågan, vad tror kvällstidningarna att de är? Carl Barks? Det liknar juh en fucking Kalle Anka tidning med alla de där pratbubblorna! Sen kan de inte ens hålla reda på vem som ska säga vad och binda ihop hela historien rätt utan allt är ett stort virrvarr. Den artikeln får man börja läsa från mitten, sen läsa slutet och sist, alltså inte först, början för att få en korrekt läsning, men sen är de också TRE PERSONER som har skrivit den här artikeln om 500 ord möjligtvis, vackert jobbat!

Det irritations-momentet la man snabbt ifrån sig igen, orka med de där intrigreportrarna, dem vill juh att människor ska missförstå, skapa falska rykten och sen skylla på tryckfel när de ställs till svars, idioter.

Vidare i tidningen,
som jag aldrig annars köper - ska vara Aftonbladet om det måste vara en sån tidning - så följer det en 5-6 sidor om Melodifestivalen, vem tror ni inte vi hittar där? Schlagertempen - med Linda Bengtzing i toppen som "stekhett" - mjaa kanske jag inte håller med om men dem får juh tycka som dem vill. Sen under hennes namn står det "snygg" - var det allt ni hade att tillägga om er stekheta etta? Iallafall, längst ner, underst, på botten, iskall, där hittar vi, i schlagersammanhang - tänk på det! JOSEFIN CRAFOORD - Den offentliga fulmobbingen är bara för ynklig. - ALRIGHT, ska ni berätta för mig vad hon hade med Melodifestivalen att göra? För tänker ni skicka henne till Eurovision så kan ni räkna ut mig som svensk, jag har hört henne sjunga en gång, det räckte. Anders Nunstedt är det som har plitat ihop denna vackra "artikel", hade du verkligen inget annat att lägga in på listan av en festival som pågått i 2 månader? Måste du "fulmobba" Josefin mest för att visa att du kan, i en artikel som inte har ett skit med henne att göra? Jag tyckte du skrev att fulmobbning var ute, eller det var bara om det var andra som fulmobbade?

Sen är det rätt fulmobbat att skriva Linda Bengtzing som stekhet etta i melodifestivalen och inte ens en gång nämna Perrelli när det faktiskt är hon som toppar Kvällsposten singel-lista, där ligger Bengtzing på 10:e plats, vem var stekhet sa du nu igen?

Kvällsposten är underbar, - hela tidningen är en stor motsägelse mot sig själv.

Summeringen blir;
Bengtzing - du är löjlig, det är inte precis första gången du sticker till pressen så fort någon råkat trampa snett på din vänstra lill-tå-nagel. Jaa, visst - Josefin är en mästare på att kläcka grodor här och var typ hela tiden, men har Bengtzing så dåligt själv-förtroende att hon måste springa runt och böla om vad Sveriges-svar-på-Entertainment-Tonight har kluckat om henne, då ska hon inte vara i rampljuset över huvudet taget, och om hon inte är redo för TV än, som det står i tidningen, så är hon den sista vi ska skicka till Serbien.

UT MED BENGTZING!

Huvudvärk,

- denna huvudvärken är inte nådig, och den blir bara värre och värre. Den sätter sig på mitt humör också, det tycker jag inte om, är lättirriterad, sur, allmänt grumpy! Minsta lilla sak känns som ett helt världsproblem, jag vet att det är jättelöjligt men det finns verkligen ingen hejd på det dåliga humöret idag.

Tjat, tjat, tjaat! Vem älskar inte massa, massa, underbart tjaat? Jag bara avgudar det, min huvudvärk med, den slår volter när tjatande drar igång och då får jag med lust att slå, möjligtvis inte volter, men något. Jaa, denna dagen har varit underbar från start, usch neej nu vill jag bara vara ifred :/ ..

Ajaa, jag och Theo var iallafall hos Elaka Tanten idag, först så skulle Michael på och stressa mig, lite försenad var jag juh, när vi skulle iväg, så jag glömmer regnskyddet till vagnen. Jaja, men det är lugnt, det börjar säkert inte regna, sån otur kan man bara inte ha! Yeah right, ungefär 5-10 minuter från BVC så börjar det ösregna, FUCKING GREAT! Och som att jag inte var sur nog för det, så börjar det hagla, och haglet har sin riktning rätt in mot Theo i vagnen... Försöker ringa Michael för han får komma och lämna regnskyddet eller något. Jaa, vad tror ni inte smarta jag har gjort kvällen innan, satt hans mobil på ljudlöst, självfallet! - Så det blidde inget svar i den.

Väl därinne, så möts man av den här förvirrade människan, hon bara; du har inte tid förrän 11:30. Nu får det vara nog tänkte jag, för det är psykot själv som skrivit lappen, så jag fräser åt henne och hon ursäktar sig, like I give a fuck? Det är hon själv som har skrivit tiden på min lapp, då är det inte mitt fel om hennes minne inte fungerar. Visar henne vad Ystad har skrivit om hans vikt och längd, och tänka sig! Helt plötsligt mäter hon honom till 65, heelt sanslöst, ögontjänare! Tyckte däremot inte om att hon vägde in honom på 6740 gram idag när han vägde 6920 gram för två veckor sedan, kan ha att göra med att han gått på penicillin i 10 dagar nu, vet inte men det oroar mig. Känns skönt att vi ska till Barn i Ystad på fredag, så jag kan se direkt om han fortsätter gå ner eller om det kan vara så att deras vågar väger annorlunda, inte för att dem ska göra det men iallafall?

Men jag har iallafall
fått min efterlängtade, och otroligt eftertjatade, MICRO! :) - Sen har min lilla stjärna varit helt underbar idag, så det uppväger allt jobbigt!

image71
VÅRT LJUS I VARDAGEN!

gårdagens inlägg, imorgon

- Det där lät skumt haa ? (: Men det stämmer, jag tänkte att jag skulle skriva detta igår, men så sköt jag fram det till idag, alltså blir det gårdagens inlägg, imorgon - fattar nii ? (;

Enda problemet är att jag har glömt vad det nu än var jag skulle skriva.. Rätt stöörigt! :p Och jag är jättetrött idag, bara gäspar all the time, orka? Neej, nu orkar inte jag sitta här mer, tjaa!

- Hihi,
mitt första inlägg utan juh-ordet :) - fuck där sabbade jag det iofs :/ ..

Theo - 4 månader :)

Aawe, våran kille är stor pojke idaag! :) 4 månader, vart tar tiden vägen? Han börjar bli så stor nu, nu får han börja äta vanlig mat, vilket är kul men samtidigt lite läskigt för han har juh inte kunnat äta det innan. Han blir mer och mer självständig varje dag, vill göra saker själv, han vill sitta själv - vilket han inte kan så det får han inte ;p Han vill jättegärna krypa iväg men han har inte riktigt greppat det där med att hålla huvudet uppe samtidigt som man står på alla fyra, men han blir bätte och bättre :)

När han var 3 månader och 11 dagar så kunde han både vända sig både från rygg-mage och mage-rygg. För 2 veckor sedan var han 65 cm lång och vägde 6920 gram :) Får se i övermorgon när vi ska till Elaka Tanten vad hon mäter honom till, det är rätt komiskt för hon mäter inte honom ordentligt, hon mäter honom när hans knän är böjda. Och jag fick mitt bevis när vi var inne på Barn i Ystad då dem mätte honom, ordentligt, och han var 65 cm, då hade Elaka Tanten mätt honom till 61cm  bara en vecka tidigare, så bad sköterskan fylla i det i hans BVC-bok, så det ska bli spännande att se vad hon säger på Onsdag när vi kommer ner där.

Det var likadant när vi skrev in oss på BVC, då hade sköterskan på BB mätt honom till 53 cm, och vi skrev in oss ungefär 10 dagar efter att han föddes, då var han fortfarande 53, jag bara; Va? Men det kan inte stämma, för det var han inne på BB juh? Neej sa Elaka Tanten, dem kan inte mäta därinne, de skriver mest bara en längd bara för att skriva något, de bryr sig inte, bara jaha? Det lät juh lagom mysko tyckte jag, för jag hade juh sett sköterskan mäta honom och jag såg att det var rätt, men men, hon är juh utbildad Barn-någonting så hon vet väl bäst. Det var inte förrän när han var TRE VECKOR - då hade han vuxit en heeel cm, jag vidhåller att hon är puckad. Jag litar fan mer på Ystad lasarett än henne, får se vad hon ska säga nu när hon ska mäta honom, ååh vad jag ska njuta!

Hon kommer juh till 100% skylla på att hans huvud måste ha legat för långt ner och inte intill kanten högst upp, men det kan hon fet-glömma för det var jag som stod och höll fast hans huvud uppe vid kanten, ååh kan det inte vara onsdag idaaag :)

Ajaa,
det kvittar vad hon säger, för vem som helst kan använda sina ögon och se att han har vuxit mer än 8 cm på längden sen han föddes, puckotant!

image70
THEO 30 NOVEMBER                                  THEO 9 MARS

Vill du ha något gjort

- så gör det själv FÖR FAN!

Jag är en sån människa som tänker; lika bra att jag gör det själv så vet jag om att det blir rätt gjort. Och så tänker jag inom allt, på arbetet eller i hemmet eller var jag nu ska göra något speciellt. Men sen ibland, så tänker man den där dumma tanken; jaa men han/hon kan göra det, för jag pallar inte idag. Och i 99 fall utav 100 så får man äta upp den där dumma tanken igen.

PRECIS SOM IGÅR! Jag tvättade juh igår, skulle vara klar runt 19:00-19:30 - lite lagom. Men som sagt var jag inte speciellt motiverad till det, så kommentaren slank juh ur en till älsklingen; - Älskling, kan du gå ner och ta ut tvätten från tvättmaskinen och lägga det i torktumlaren? Klart han kunde, och han gjorde det också, skönt tyckte jag :) Sen hade vi Connie här på kvällen och efter att hon gått så fick vi mer besök så det blev inte att Michael, lata jaaag (; - hämtade upp tvätten förrän vid 22:00, men det gjorde inte så mycket juh, jag skulle bara ha ett lakan ur den maskinen och det går juh fort att bädda.

Michael kommer upp med tvätten och jag går dit för att ta lakanet, vått? Allt var blött..... Jag bara kände det; - VARFÖR gjorde jag det inte bara själv? Varföööööör? Så det var bara att kånka ner tvätten igen, som var blöt och alltså ännu tyngre, och lägga det i torktumlaren igen och sitta och vänta på det ytterligare en timme.

Tror ni jag var på krigsstigen eller?

JUH JUH JUH JUH

Vi börjar detta inlägget på det klassiska viset;


- Jahapp,
då var det söndag idag, denna helgen är också förbi, snart nock iallafall. Jag har både sett Melodifestivalen och lärt mig spela Gin & Rummy, så denna helgen har väl varit rätt givande? Hah, det är helt beroende på hur man själv ser det.

Helgens bästa; var juh självfallet att Carola åkte ut ur melodifestivalen, hah, såg ni hennes min ? O_o HAH! Hur kan man se så förvånad ut? Jag tyckte det var självklart att hon inte skulle komma med, jag hade sett chockad ut om hon kommit vidare, muhah.. (^^,)

Helgens sämsta;
hm, nu får jag tänka, det var nog att det var iskallt ute igår när vi skulle gå hem från Connie, har bara några 100 meter hem men det kändes som en evighet i "vinterkylan" ;p - Har juh inte haft någon speciell vinter i år så igår kväll, kan jag säga direkt, var den kallaste vinterkvällen, enligt mig, för i år!

Tjaa vad har hänt i helgen daa ? I fredags skrev jag klart och postade alla korten, har ni provat att slicka på 25 frimärken på under 5 minuter? Det är inte gott kan jag säga, förstår inte varför alla affärer inte bara har de där klistermärks-frimärkena istället, det smakar päkka att slicka på de andra! Men man får göra det man måste, man kan juh inte direkt slänga ner 25 frimärken tillsammans med breven i postlådan och hoppas att Posten förstår.

Efter det
gick jag och Theo hem till faster Connie, där lärde jag mig som sagt spela Gin & Rummy :p Vid 5-tiden var vi hemma igen, då låg älsklingen och sov som en liten stock, en väldigt lång och smal stock iallafall ;D Så jag och Theo fick roa oss själva fram tills halv 8 då pappa äääntligen vaknade! Theo gick och lade sig vid 8, sen gick jag med Connie hem till Sara för att spela lite mer kort, hände inte mycket mer den dagen! (:

I lördags (igår) var vi hemma hos svärmor och svärfar på kaffe, och för att tvätta lite, Theo hade juh smutsat ner alla sina handdukar och pyjamasar och vi skulle först tvätta idag, så det fick bli en panik-tvätt där :) Och på kvällen var jag, älsklingen och Theo hos Connie och Mattias och såg Melodifestivalen och lärde Michael att spela Gin & Rummy, väldigt kuul! :D

Idag
ska jag som sagt tvätta, och jag känner verkligen inte för det, men jag vet att jag måste, blää! Ibland önskar man att man bodde i B-trappen istället, eftersom tvättstugan ligger där, men i övrigt så är det nog den trappen man minst vill bo i HAH!

image68
THEO I PYJAMASEN HAN FÅTT AV MOSTER SNORK ;)

Det finns kanske
någon som undrar över min vackra rubrik till detta meningslösa inlägg? Inte? Jag förklarar det ändå; jag har blivit beroende av att skriva JUH! - Har ni inte märkt det så måste ni vara blinda, då kan ni lika bra sluta läsa nu juh.. - Hah! Jag tror jag har raderat en 10 st "juh" ur detta inlägg för det känns som att mina inlägg handlar mer om juh än om något som faktiskt hänt. Så så är det; JUH - mitt nya utfyllnadsord!

Jag
kan juh inte ha något vettigt att skriva om alls eftersom jag måste juh ha det där jäkla juh-ordet med överallt, så måste det juh vara, eller? - det är ett jäkligt störigt litet ord....

J*VLA FÖRDOMAR!

Ååh, jag blir juh så trött .. Vet inte riktigt heller hur jag ska formulera mig för att inte hela fucking idiot-världen ska missförstå mig rätt, hah.. "Missförstå mig rätt" - dagens ute-kommentar enligt lilla Calle "censur-bögen" Schulman! Jag undrar när han ska förstå att hans stil mot människor gör honom mer onytta än nytta, han skapar en negativ popularitet, men det kanske är det han vill ha? Har man inte chans till annat så får man vara nöjd med det man får juh (utropstecken) - Nej usch, han ogillas men ändå skriver jag om honom, han lyckas, FAN!

image67
Kom nu ihåg två-skitar-hög-Calle´s ord-som-är-lag angående solbrillorna;
De får icke bäras förrän andra veckan i april, skit i vädret och mest av allt solen,
för det är juh det den här pygmén säger som är sant! - tror han jaa (;

Men det var juh faktiskt inte det som störde mig, nu villade jag bort mig totalt, as usual (: - Nej, det som stör mig är människor som inte har barn, men har alla fördomar om dem! Att en människa, som inte har en aning om vad ett barn innebär, ska sitta och lägga kommentarer och bete sig allmänt dåligt bara för man säger att man har ett barn, jag säger det igen; Ååh, jag blir juh så trött ..

Människor som har raderats från min MSN, både som jag känner och inte känner men snackat med sen jag var 16 år, som blivit helt fucked up i huvudet bara för att man berättar att man är mamma nu. Beter sig allmänt dåligt och skriver kommentarer som; "vad synd, det var juh inte kul" - Sen när de skriver och frågar hur det går med pappan och man skriver; det går helt underbart! Så får man svaret; "Fan vad tråkigt, skit i honom" - blabla! Det blir en fet-block på sådana människor! Skiter totalt i vilka ni är eller hur länge jag har känt er, DRA ÅT HELVETET!

Jag känner hat
mot allt som bara gör en antydan om att min son är fel eller att det är synd att jag och hans pappa är tillsammans, jag förstår inte hur vissa människor bara understår sig! Och så det klassiska; Du har förstört ditt liv! - Den kommentaren borde vara värd 10 käftsmällar rätt upp och ner utan diskussion. Det roliga är att det är bara folk som är barnlösa som lägger de här kommentarerna, om hur dåligt det är och jobbigt, att man förstör sitt liv, är det någon som ska lägga kommentarerna så är det väl de som är föräldrar? Inte ni stackars ovetande parasiter med fördomar upp över öronen! Gå ut och lev er liv istället för att sitta och snacka en massa dynga som möjligtvis passar i er lilla fantasi-värld men inte i den riktiga världen, sorry! Om barn nu hade varit så hemskt och jobbigt, tror ni verkligen att ni hade suttit där ni är idag då? Ni tänker fan inte längre än snoken!

Jag tänker inte sitta och säga att det är guld och gröna skogar all the time, för det är det inte, som inatt sov Theo jätteoroligt, han vaknade var och varannan 15:e minut hela natten från klockan 02.00 till 06.15 imorse. Det var jobbigt och tröttsamt att gå upp och vyssja honom till sömns var 15:e/30:e minut och jag känner mig verkligen som en zombie idag, men so what? Sålänge han känner sig trygg och mår bra så skiter jag i allt annat, jag älskade honom precis lika mycket idag när han vaknade på riktigt kl 07:15 och skulle upp och ha frukost. Jag var exakt lika glad som vanligt över att få ta upp honom och hålla honom i min famn och säga godmorgon åt ljuset i mitt liv!

Jag önskar
att folk kunde hålla truten ibland och inte snacka om saker de inte har en aning om.

image66
Theodor med sin gudfar (:

Home alone?

Jaa då sitter man här, guldgossen sover och älsklingen är i Lund .. Och jag sitter som sagt här, inte speciellt jättekul men det får gå, vad ska man annars göra? Kan juh inte precis gå ut och springa maraton *tittar ironiskt* - mest bara för att man inte kan så känns det faktiskt lockande, hah!

HAH!
Nu har jag gjort en typisk ginis-grej som då innebär just idag;

- Jag satt och skrev på kuverten till inbjudningarna till dopet, skrev med blyerts först - ifall att man skulle göra fel, så kan jag alltid sudda ut det :) Har nämligen specialbeställda kuvert till korten så kan lixom inte göra fel. Vad upptäcker lilla ginis att hon har gjort då? Joo, hon har skrivit alla adresser upp och ner! Kuverten var upp och ner när jag skrev på dom, waa, galen blir juh jag och springer runt i hela lägenheten och letar efter ett suddigummi, vilket som helst - kvittar, bara jag får fatt på ett! Men neej, ingenstans, puts väck, total saknad av suddigummi, och jag som verkligen behövde ett! Typiskt.
Iallafall,
här kommer den typiska ginis-grejen; - Jag ringer min bror som är i Tomelilla och ber honom att köra hem till min lillasyster för att hämta upp suddigummit, som jag bett henne leta fram där hemma (: Såå nu har jag mitt lilla söta suddigummi tack vare mina söta syskon ;D - Jag tror faktiskt att jag är ganska ensam om en sån plan för att få tag på ett suddi?

Men sen är jag inte riktigt som alla andra :D Just nu sitter jag och tittar på efterlyst, Leif GW Persson - han är för härlig den gubben haha :D Theo fick en massa presenter av moster Snork och morbror Alex idag, massa fiina juh! Och precis såna matskedar jag vill ha till honom, dem är böjda på ett speciellt sätt ;p


image61

- ungefär så ser dem ut, hittar ingen bättre bild :p Annars har jag inte gjort mycket idag, var med Nadja och Fridah en stund innan idag, och nu ska jag sätta mig ner och SUDDA :D Med mitt fina suddigummi! Tjaa på´re!

image62
JAJA, det heter SUDDGUMMI, men vem bryr sig?
Sudda, sudda, sudda, sudda bort din sura min!

123990877

- Fick upp det numret i huvudet igår när jag skulle sova, bara ehh vad är det där?
Men nu har jag klurat ut vad det är, det är mitt ICQ nummer som jag hade för en 7 år sen, läskigt haa?

Kan få upp gamla telefonnummer och andra siffror i huvudet bara helt plötsligt, störigt när man inte kan komma på var de kommer ifrån. Ajåå, det är väl så det är att ha sifferminne, kanske är hjärnan som rensar ut och frågar en sista gång om jag har nytta av just det numret.

http://www.myspace.com/hanimusicnet - jag kan inte sluta tjata det; - HAN ÄR GRYM!

Idag
är det förövrigt en lugn dag, min lilla gosse ligger och nannar middag, men han bör vakna snart, matdags juh! :) Bara 5 dagar kvar tills han är 4 månader, tiden bokstavligen flyger iväg, och han växer så fort, om en månad kan han nog sitta helt själv med. Hoppgungan har verkligen gett resultat och han har inte ens haft den en vecka, hans ryggmuskler är så starka, det var ett mycket bra inköp!

Imorgon
ska älsklingen med Theo´s gudfar in till Lund på någon Rock-grej, funderar på att kanske lämna Theo till farmor ett par timmar då och ha en liten lugn kväll helt för sig själv, hade varit skönt men sen vet jag samtidigt att jag inte kan slappna av om jag inte har Theo i min närhet, så frågan är om det faktiskt är lugnast att ha honom hemma, jag tror det! :)

image59
JAG BARA ÄÄÄLSKAR ER!! :)

PAPPA!

image58
- I hear your voice in my head all the time.

Samedi

- vilket då betyder lördag på franska, passar rätt bra in på denna dagen tycker jag!

Helg, helg helg! Inte så mycket mer med det faktiskt, har varit hos svärföräldrarna idag med Theo, faster Connie var också där och hälsade påå, druckit kaffe och suttit och pratat, alltid trevligt (: Theo hade med sin hoppgunga, han förstår inte riktigt än hur den fungerar men det börjar ta sig! :) Han är så klok min lilla man. Och stark, han står redan upp själv, man får juh självklart hålla balansen åt honom men annars kan han stå själv, tar några steg också om han är på riktigt gott humör ;D Han kan stå på alla fyra med en bra bit fritt in under sig, en 8-10 cm, men då ligger huvudet kvar i madrassen, han förstår inte riktigt att det ska med :p Men häromdagen stod han på alla fyra med huvudet uppe, bara 2 cm typ fritt under magen men iallafall :) Han stod inte så mer än 10 sekunder men det är alltid nåågot! :)

Och i torsdags
rullade han bokstavligt talat av babygymmet hah, jag hade lagt honom på rygg mitt på det, efter bara en liten stund hörde jag hur han började jollra ganska intensivt, tittade ner på honom, då låg han nästan utanför babygymmet på rygg! :D Han hade då rullat från rygg till mage och sedan från mage till rygg igen, min duktiga pojke :D Snart är han 4 månader, var det inte igår jag skrev att han blev 3 månader? :/ - TIMEOUT! Jag hinner inte med!

image57
MIN LILLA BEBIS!

Ikväll
är Snaa här :) Ska se på film, spela lite TV-spel med tror jag :D Wii, ska bli kuul! Nu måste jag gå innan min magsäck får för sig att käka upp min lever eller något, inte ätit sen 9 imorse juhh.. :/ Have a nice!

RSS 2.0