GODMORGON!

Det är väl så man säger? Åh, är apa-trött idag med, känns att man gick och la sig sent igår 8-) Ajaa, imorgon och på onsdag blir förhoppningsvis mina första två dagars ledigt på rad - in months!

Drömma kan man la iallafall?
Nu blir det kaffekokaren nästa och en morgoncigg med Terese!

Klockan tickar sakta idag,

Snart, snaart!

Mamma saknar sin solstråle juh!!

JAG ÄR LEDIG IDAG!

Awii, min nionde lediga dag - sammanlagt har jag varit ledig nio dagar under sommarperioden juni-augusti (!) Vi skulle egentligen åka till Ullared idag, fast nu känns det skönt att vi inte gjorde det, slappedag! :D

Theo är fortfarande hos farmor och farfar, ska hämta honom så fort M kommer från jobbet. Saknar min Lilleman, hemmet känns totalt värdelöst utan den lilla solstrålen.

Jag och Tebbe struntade i Cidern igår och tog en kvällspromenad istället, mycket trevligare! Sedan åkte jag hem med älsklingen och tittade på Conair (?) eller hur det nu stavas.

Klockan ringde och väckte oss 05:25 imorse, det är då fan att jag aldrig kan komma ihåg att stänga av larmet när jag inte ska upp, blir man väckt iallafall - ruttet.


Barn-ledig?

Aa, vår älskade Lilleman är hos farmor och farfar, ska sova över och allt! M är och jobbar, vad ska jag då göra? Det får bli en cider med Tebbe på puben! :)


Dagens I-landsproblem!

GAAH!

Om 7 timmar ska jag vara på jobbet, vad gör jag då vaken vid denna tidpunkt? Jo, det ska jag tala om - jag bråkar med min "garderob" angående platsbrist! Hur kan världens största byrå inte rymma mina kläder? Fick kasta jättemycket kläder nu och det värsta är att jag har tre maskiner kvar i källaren (!)

Förr har jag alltid lagt fram de kläder som inte fått plats i "garderoben" och använt dom först, nu på senaste har jag det PLUS att jag kastat de kläder jag minst använder i tvätten igen för att få plats med mina nya kläder. Denna gången åkte de i soptunnan istället och trots det har jag platsbrist!

Jag kan bli tokig för mindre.

Som sagt så jobbar jag imorgon, har jobbat dö-mycket på sistonne vilket märks då jag inte ens har hunnit packa upp min platt-tång som jag hämtade i onsdags (!!!!!!) Jag hinner fan ingenting på grund av allting annat som får gå före, ÅH!

Jag borde egentligen inte sitta här heller med tanke på vad klockan är, men kände att jag var tvungen att visa att jag lever - vilket jag faktiskt gör.

Och sedan måste jag bara yttra mig som en annan liten fjortis i denna kommunen;
Väx upp, inse att Du är en mamma och ta ditt ansvar!

Pyskopatiska människor det ska finnas överallt, kan det vara balkongräcket nästa för dom med?

Jag mår illa!

Varför tar vuxna människor ut sina problem på barnen?
De har inte gjort något!


Det finns inga ord som kan beskriva hur dåligt jag mår av att läsa sådant här,
jag undrar bara - varför?

Morgonbesöket!

Torsdag förmiddag, jag och Lilleman har myst hela morgonen (+) städat lite och ätit en lugn frukost :) Fler sådana här dagar tack! Möjlig chans blir på tisdag nästa vecka, första lediga dagen på över två veckor då! Sedan börjar tiderna försvinna mer och mer, ångest?

Ajaa, det får bli framtidens bekymmer.

Lägger in en bild på Theos sedvanliga morgon-besök,
självklart med lite underhållning i händerna!


Theo läser sagan för Mamma :)

På tal om något helt annat;

Satt och skrev i min kalender imorse, då kom Theo springandes och började ropa "FEMMA NIA" - min kalender är juh fullproppad med arbetspass så allt Theo ser är "8 - 16" "12 - 21" och så vidare, siffror alltså!

Då bad jag honom att säga efter mig "Ett, två, tre" "Kan du säga det hjärtat?"

Som vanligt överraskar Lilleman mig när jag är som minst beredd på det;
"Fyra, fem, sex"

Hah, jag bara satt och gapade, smarta unge!



Usch!

Nu är jag trött, tröttare än vad jag var igår kväll.

M har som vanligt försökt lägga sig ovanpå mig, renovera hela mig med sin armbåge och helt enkelt försökt vräka mig från sängen - det är ganska svårt att sova under sådana omständigheter!

Tydligen har jag magknip också, varför förstår jag inte (?)

Ajaa, nu ska jag göra mig iordning, sedan blir det väckning av Lilleman!



Slafen nästa!

Nu är det bra känner jag, dags att krypa ner till älsklingen!

Hörs seriöst säkert inte imorgon om inte jag råkat få en underbar nattsömn och känner mig pigg, utvilad och ambitiös - för isåfall lär jag flika in med något inlägg under dagen. Annars hörs vi imorgon kväll!

Älskar mina två stjärnor;
Michael & Theo

Senaste bantningsmetoden?

IT-människans mest spektakulära bantningsmetod är här! Inga fler dieter eller hårda pass på gymmet, slipp undan den där tråkiga morgonpromenaden och ta dig en välförtjänt sovmorgon istället - för det är så vi på 2000-talet ska leva!

Strunta i GI, Viktväktarna, Atkins (?) fruktdieten och allt annat sundt strunt, man blir ändå bara fet igen! Om man såklart inte gör det enda rätta och ändrar sin livsstil, ni vet Anna Skippers standard-replik? Fast vem orkar ge upp hela sitt underbara liv för några ynka kilon fett?

Nej, då sitter vi hellre där med dom!
Jag vet, jag är likadan :)

Men nu, äntligen, 2000 år för sent, har människan uppfunnit en bantningsmetod som till och med en soffpotatis skulle orka vara med på (!) det krävs såklart aktiviteten hos ett par hjärnceller men det ska väl de flesta klara ut?

The new Metod; PHOTOSHOP!

En vanlig enkel justering, direkt från datastolen!
"Fuck Alli, I got Photoshop MJAO!"


De där fördömda batt......

Snart är det dags för vår 21-månaders lillkille att gå och lägga sig!

Imorgon måste jag komma ihåg att köpa nya batterier till kameran, det är helt underbart att jag minns det varje gång jag får syn på den icke-funktionella prylen - här hemma då! Kanske skulle hänga den runt halsen eller skriva idiot i pannan, se om jag kommer ihåg de fördömda batterierna då?!

Vill så gärna fotografera min lilla älskling! Just nu ligger han, med Snutte och Tiger tillsammans med M och tittar på Blixten, översööta pojkar! Tyvärr kan jag inte föreviga den här stunden på grund av att jag har ett minne som en dront!

Och nu minns jag, jag jobbar 8 - 21 imorgon, vilka batterier (?)
- jag får helt enkelt vänta tills på torsdag.




Kidnappning?

Idag blev jag faktiskt riktigt frustrerad när jag skulle hämta Theo på dagiset. De "riktiga" fröknarna är på "kurs" / "kafferep" och på grund av detta är hela Theos dagis invaderat av vikarier, vikarier från ett annat dagis här i Sjöbo! Det är alltså helt nya ansikten både för mig, M och Lilleman.

När jag lämnade Theo imorse hade bara en Fröken hunnit komma, hälsade på henne och gick. När jag kom tillbaka i eftermiddags var inte Fröken kvar men där var gott om andra idioter som fyllde hennes plats, åtminstonne ytmässigt.

Jag gick in genom grindarna, försökte få kontakt med fröknarna genom att hälsa glatt på dom. Jo, de hälsade tillbaka men mer var det inte! Gick in i dagisbyggnaden, hämtade Theos väska och jacka, gick ut till Theo som lekte i sandlådan, satte honom i sin vagn och gick iväg.

My three BIG NONO´s!


Detta ska tas upp imorgon, det är en sak som är säker!

Me, myself and I

Då var det bara jag och Dexter kvar. M drog precis till jobbet och Theo nannar, guud så ensam man kan känna sig ibland. Tur att jag har datorn, den är bäst på att trötta ut mig!

Nu ska jag mysa vidare med mig själv och min kudde,
hoppas John Blund tittar in snart!

orka vänta (?)


måndag á la ginis

En spektakulärt tråkig måndag har precis rullat förbi, am I surprised?
Nääj, med tanke på vad som stod på schemat kunde utfallet inte blivit bättre.

7:00 Work, bara det är depressivt nertryckande en måndag (!) fast egentligen var det ganska roligt, jobbade med de bästa idag! :) Sedan bar det av med F and the kids, till LA, Lund och sedan Tofta förskola i Sjöbo - hämta mitt hjärta!

Ahh, nu blev detta tradigt, inte ens jag orkar skriva ner allt till punkt och pricka.

Avslutade kvällen hos svärföräldrarna iallafall, älskar lugnet som finns hemma hos dom, jag hade kunnat sitta där och bara njuta av den stilla atmosfären, haha ^^,

Plus att våran Lilleman super-älskar att vara hos sin farmor och farfar!


You´re a Miracle!

Trött/Sliten

Det blev inte så mycket Farmville som jag trodde ikväll, tur är väl det då det tar flera timmar för de där jäkla fröna att bli jordgubbar |-) Fast det är roligt när folk ger en saker, kan de inte göra det hela tiden? Om jag hade kunnat så hade jag gett till mig själv all the time, hah!

Tjaa, vad hände med min kväll da? Åt en slapp middag - mackor (!) Theo åt iofs köttfärssås med ris, favoriten. Orkade inte vara lika kreativ till mig och M därav de tradiga mackorna. Efter det blev M rastlös så vi åkte upp en runda till M&F, tog det lugnt och spanade in vårt framtida semester-paradis;


Dragon Hotel, Side 2010 - We will come!

Nytt tidsfördriv?

Det är faktiskt ganska underhållande en seg söndagseftermiddag
när båda pojkarna nannar!

Seniliteten kommer smygandes!

Det är helt ofattbart hur glömsk jag har blivit de senaste åren, för att inte tala om den senaste månaden (!) M fick ringa och påminna mig om att vi skulle vara på Kräftskiva hos Connie klockan 4 idag - som jag hade bokat in!

Telefonsamtal från M;

När vi hade lagt på satt jag bara och försökte komma på hur f*n min hjärna kunde ha glömt det där, i mitt huvud är det den 8:e augusti idag, inte den 15:e. Men uppenbarligen har jag fel med tanke på att enligt datorer, tidningar och till och med min egen mobiltelefon är det den 15:e idag!

Och det var även därför jag egentligen var ledig idag, jag tyckte det var konstigt att jag var ledig på en lördag och tog därför på mig ett 7-16 pass innan i veckan, pucko? Ah, man blir som man umgås, right?


Klockan är över nio..

..och alla idioter är vakna!

Det är väl sin sak om man är frivilligt vaken, som jag önskar att jag vore, men nej. En miljon för att få krypa ner i bingen i denna sekunden. Tyvärr är detta en omöjlig tanke, mest för att jag har en superpigg 21-månaders kille som vägrar att sova (plus) att jag har en hel maskin tvätt som måste bli klar och hängas upp innan jag en funderar på sängen.

Visst är det underbart att jobba röven av sig och samtidigt sköta hushållssysslorna?
Jag fullkomligt älskar det! -_-


Just nu är allt överdrivet drygt, sova någongång kanske?

Blond?

Step by step in a Ginis-world!


Nyduschad!


Efter en dust med hårfönen!


Plattat och klart! (Försökte ändra bakgrunden som ni kanske ser? ;)


.. och en ginis-tröja på det, fäärdig!

Btw, var hos frissan i tisdags, därav mitt fina hår! Tack Madde! :)

mammaHJÄRTAbarn

Jag har precis hittat programmet till min inbyggda webcam, lite sen jag är va?


Den bjuder vi på ;)

Att sätta ett datum på Jordens undergång,

Om jag ska vara helt ärlig, både mot mig själv och alla andra, har jag de senaste veckorna gått och oroat mig för "Jordens undergång" "Death of the world" and so on. Letat information på internet, diskuterat det med människor i min närhet blablabla.

Det har tagit mycket tid helt enkelt! Så fort någon nämnt någonting om 2012 eller tid efter det har jag bara stannat upp och funderat på om tiden ens finns kvar då? Alla dessa frågor som har hoppat runt i mitt huvud med bara en massa strong>hypotetiska teorier som svar, jag kan bli tokig för mindre!

Maya-folket, profeter, religioner, jaa allt talar om det här specifika årtalet 2012, det är då maya-folkets kalender tar slut, det är då profeterna har förutspått jordens undergång, även religioner talar för att det ska hända något skit detta året.

Där har vi udden på mitt bekymmer, alla talar om "något" och ingen vet "vad" - bara att Jorden ska gå under och att mänskligheten ska dö ut. 21 december är datumet för händelsen runt 10-tiden på morgonen, lagom till jul va?

Nog dillat om det, jag har iallafall idag kommit fram till att jag skiter i alla j*vla hypoteser och gamla kalendrar! Att sätta ett datum på Jordens undergång ..

.. tror ni att vi är ett vandrande mjölkpaket eller?

Svaar!

Hah, fick en kommentar angående mitt alzheimers inlägg att jag riskerar att bli som H-B om jag fortsätter jobba lika mycket som jag gör! Internt skämt ;D

Risken finns säkerligen där, men jag ignorerar den! ;)
Svårt att veta vem anonym är förresten?


BAJS-EXTRA!

Hej hopp kära läsare - de få stackare som är kvar ^^,

Nu hoppar vi rätt in i livet som det utspelar sig idag och ignorerar den tiden som jag glömt skriva om, orka komma ihåg allt? Det är juh på grund av att jag lider av kronisk närminnesförlust som jag har en blogg.

Lär säkert drabbas av alzheimer nu bara för att jag skrev så, karma.

Theo har för första gången bajsat på pottan idag! Alldeles precis nyss! Wii! Inget steg för mänskligheten men ett jättekliv för min 21-månaders kille! Äntligen fick jag utdelning för all lottlös pott-tid, sug på den ni! :)

Sedan kan mitt lilla mirakel räkna, det låter:
"En, två, fyra, fem, sex, nio, elva"

Batterierna är som vanligt stendöda i min kamera, får göra något drastiskt åt det snart - om jag bara kunde komma ihåg det! Närminnet som sagt, vilket närminne?

Nu måste jag skriva!

GAAH!

Blir sjukt less på mig själv ibland, att jag inte orkar uppdatera? Är sjukt trött för tillfället, på Söndag är (läs var) min andra lediga dag på över 30 dagar, tyvärr satt det en ledig tid i personalrummet på Söndag så där försvann den lediga stunden |-) Arbetsnarkomani, kan man lida av det?

Just nu leker Theo med sina Blixten-leksaker - mammas glada skrutt! 
Jag tvättar och M sover, kul jul hos oss va?

JAG ÄLSKAR MIN BLOGG!

Gott folk, visst kan bloggen vara dryg ibland, uppdaterandet segt som tusan men min blogg har gjort mig en jätte-tjänst det senaste dygnet!

Jag tappade min plånbok igår eftermiddag när jag och Theo var nere i byn, detta upptäckte inte jag förrän vi var i affären, som ligger hundra meter från där vi bor, och skulle betala.

Vi for ner på byn igen, letade överallt, gick in på ett par ställen och förhörde oss om de hade fått in en plånbok. Inte ett spår efter min älskade plånbok. Ringde och polisanmälde förlusten, spärrade alla kort, gjorde allt man ska göra.

Sedan hann jag inte mer, skulle åka och jobba natten (3e natten på rad). När jag sitter på jobbet för att hitta telenr till mitt bank-kontor för att ringa de dagen efter tänkte jag "Jag går in och kollar om jag fått någon rolig kommentar på bloggen, det var längesen!"

Loggar in, har två kommentarer, en från Madde! :) Och en från någon utan blogg, jaja tänkte jag, säkert någon spydig jävel som ska tjafsa. Eller inte?

"hejsan! Vi har hittat en vit plånbok som vi misstänker är ditt, Du är välkommen att hämta den om det stämmer.
Med vänliga hälsningar // Restaurang Ching-A-Ling I sjöbo."

Jag satt och gapade :| Tänkte, driver någon med mig?
Neej, det var sant! :) Tack Ching a Ling!

Och tack bloggen, utan den hade de inte hittat mig! :D

RSS 2.0