Åsa Erlandson

Jag skulle väldigt gärna vilja veta vem som väcker dig på morgonen? Vem som inspirerar dig och får dig att fortsätta drivas framåt? Vilken internetoperatör du har? Vilken elleverantör du har? Allt detta så jag kan få dessa komponenter att AVSLUTAS!
 
Nu fattar alla ingenting, right!? Trogen Aftonbladet-läsare som man är har man råkat snubbla på en del urtrista rubriker lite titt som tätt; "Pappa - tidningen för frånvarande förälder" "Myt att papporna förlorar på att vara med sina barn" "Dagens moderna mamma - en fejkbuddhist" - gääsp!
 
Det värsta är när man ser ordet KRÖNIKA framför dessa rubriker, om man nu får möjligheten att skriva en krönika varför då inte ta den och göra något bra av det? Varför vara en babbelkärring som gnäller värre än Amy Winehouse? Buhuu, samhället är inte jämställt - jag gråter ut lite i Aftonbladet! Människa, prova skriv om något vi inte vet istället så övergår läsningen kanske från gnällig till intressant? Bara en idé!
 
Iallafall, jag har som sagt tröttnat på denna människans, rent ut sagt, värdelösa rubriker som hon försöker locka läsare med - när hjärncellerna suckar vid överskriften - det är då det är illa! Idag tog damen steget längre, jag vet inte om hon är desperat, hotad om arbetslöshet eller helt enkelt dum i huvudet när hon skriver detta; "”Sluta gulla med GW!Varför applåderas en usel förälder, bara för att han är rapp i käften?"
 
*Ögonbrynen reser sig, ögonbrynen sänker sig, ögonbrynen rynkar sig*
Första tanken; Finns det flera GW!?
 
Jag klickade mig in på "krönikan" för att försäkra mig om att idioten än en gång valt fel rubrik till sitt talesämne. Därinne insåg jag hennes misstag - hon menade Leif GW Persson. Dessutom måste jag säga att krönikan förvånade mig, inte krönikören, krönikan. Och Aftonbladet. Får vem som helst skriva en krönika därinne? Maken till ordbajseri har jag aldrig skådat! Kissies blogg är fan mer seriös än det där!
 
Osammanhängade, upprepande skitsnack, från början till slut! Usch vad jag är tacksam för att jag inte lagt ner min tid på att läsa något av hennes övriga skit - rubrikerna har räckt!
 
Vad handlade "krönikan" om då? Var har Åsa fått sina hårda ord ifrån? Skavlan... Har Åsa besökt Skavlan? Eller satt hon i publiken? Nej, hon gjorde som den större delen av Skavlans publik gör - såg det hemifrån! Och inte nog med att hon kallar GW för en usel, frånvarande förälder, hon beskriver även Leifs dotter, Malin, som en skådespelerska som inte fått beröm under sina 43 levnadsår - vad hade Malin med detta att göra?
 
Citerar ifrån en riktig artikel vad GW och hans dotter sagt;
"Han har i tidigare intervjuer berättat om att han var en frånvarande pappa under Malins och hennes tre syskons uppväxt och helt uppslukad av sitt arbete. – Jag var så upptagen av mig själv. Det är inget att hyckla med. Jag var inte aktivt ond. Snäll och hygglig, men frånvarande, säger GW i "Skavlan"."
"– Han är oerhört närvarande och engagerad pappa. Han har lättare att umgås med sina vuxna barn än när vi var små. För att han tar sig tid till det, säger Malin till Aftonbladet."
 
Citat från Åsa; "Leif GW kommer undan med det mesta eftersom han är så bra på att skriva böcker och leverera oneliners i ”Veckans brott”." - are you for real? Hur har du missat all skit Leif får ta för saker han säger och står fast vid!?
 
Åsa anser att hon är förbannad, förbannad för att tittarna inte blev förbannade på GW för att han var en frånvarande förälder för 40 år sedan - vilken frisk människa uppmanar andra människor att reagera för något som hände för 40 år sedan? Varför ska svenska folket reagera när de uppenbarligen har en bra relation idag? Är det inte upp till Leif och Malin vad de vill göra med sitt förflutna?
 
Nää du Åsa, du ska få dig en egen liten framställning här, för om du kan döma Leif efter ett TV-program så kan jag döma dig efter dina ordsammansättningar! För det första tror jag att du innerst inne är ett litet skadat barn som blivit utelämnad av din pappa när du var barn. Detta syns då i alla dina förbannade rubriker om "Frånvarande pappor" - sättet du beskriver Leifs dotter på är en projicering; du överför dina känslor på en kvinna som du inte känner för två sekunder ens.
 
I slutet på din text skriver du att du inte är arg på Leif GW och det är nog det enda som är sant i din text, du är arg för något som du själv har upplevt - därav tar du ute detta på en förälder som för 40 år sedan var självupptagen och frånvarande mot sina barn, samt på dennes dotter och säger att hon är en skådespelerska som inte fått ett beröm på 43 år - tror du på den själv eller?!
 
Åsa, du borde SKÄMMAS! Och för att icke förglömmas; AVSKEDAS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0