VILKA MESAR VI ÄR!!

Jag är absolut inget fan av familjen Bernadotte, fröken kronprinsessas bröllop förra sommaren, vet ni trogna bloggläsare, retade gallfeber på mig. Överdrivet deluxe a la skattebetalarna får stå för notan - precis som vi får med det mesta i vårat avlånga land. Denna familjen lever enkom på skattebetalarnas pengar och är själva skattebefriade. De har olika "hittepå"-"jobb" - som jag brukar kalla det, som faller dem i smaken, de lever utåt sett ett drägligt liv som kan liknas vid ett dröm-liv.

Om det vore upp till mig hade jag slopat allt vad monarki heter i vårt land, vårt statsskick är mer bakbundet än en livstidsdömd massmördare på Kumla! De får enligt regelverket inte yttra sig, ha åsikter om nästan något, de bestämmer ingenting, kort och gott känns det mest som att de finns där bara för att det ska se bra ut! Vi har redan en person som styr vårat land likt USA - vi är ingen monarki längre, vi är en republik, en outnämnd republik! Kungafamiljen är rent ut sagt överflödig och kostar oss pengar som vi kunde lagt på skolan/vården istället!

Ja, jag är nästintill hatisk till den där lilla familjen...

MEN så händer detta som tvingar mig att abrupt byta sida, "Skandalerna om Kungen" - detta fenomen som bara växer och växer, DEMENTI kallar de det för med ett fint ord. Jag har inte följt utvecklingen på ett speciellt högt plan just för att jag anser att hela fenomenet är störtlöjligt! Olika länder påstår saker om vår Kung, en annan idiot har skrivit en bok om honom - som själv är ett jäkla svin och borde skaffa sig både en hobby och ett liv! Dessutom; en av Kungens vänner ertappas med att ha anknytningar till kriminella - detta är då en ny "Dementi" - för det är väl självklart att vårt statsskick vill smussla runt bland kriminella, han har juh absolut inget annat för sig?!

Allvarligt talat svenska folket, hur kan vi tillåta att vår Kung ska behöva sitta i korsförhör efter korsförhör på grund av att utländska personer påstår att han varit på olika opassande platser utomlands? Att han ska behöva försvara sig gentemot kriminella människor som gömt sig i hans bekantskapskrets - det är juh för sjutton vi som tillåter att han blandas in! Kungen ska alltid stå upp för Sverige och representera vårat land och alla vi som bor här. Vad får han tillbaka? Smutskastning i olika kvällstidningar, hot, abdikeringsbefallningar, förhör etc, och  all den psykiska stress han och hans familj utsätts för - ingen reagerar?

Det är så jäkla svenskt hela situationen, aldrig att man ska försöka hjälpa den som ligger upp, neeh, vi går förbi istället och låtsas som att vi inte ser! Sköt dig själv och skit i andra!?! DET ÄR VÅR KUNG ERA KLÅPARE! Vi ska väl för fan stå upp för honom som han står upp för oss?

Vem bryr sig om det de säger är sant, är Kungen inte mänsklig för att han är monark, saknar han de känslor och behov som vi andra besitter? Han må vara kung men han är dock bara en människa likt oss andra! Sluta upp med ert jäkla dömande och ställ upp för vår regent istället, tolerera inte detta!! De som borde förhöras och stå till svars är de jäklarna som gått bakom ryggen på Kungen och försöker tjäna pengar och uppmärksamhet på honom, det är dom ni ska jaga, det är dom som hotar vårt lands rykte - inte Kungen!

Kort och gott - LÅT VÅR KUNG VARA!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0