Debatt á la ginisÅh, vad jag är trött på sandlådefasonerna våran egen riksdag håller på med! Är detta ett värdigt beteende från vuxna människor som faktiskt styr vårt land? Alla irrar runt som en skock tokiga hönor och ingen ska prata med någon men alla ska sitta i samma rum (?)

Dividerar om var dom ska sitta och inte sitta, vem som ska tala och vilka som absolut inte får tala - var tog yttrandefriheten vägen..? Är det ett gäng 5-åringar som sitter där?

"Vi är alla vuxna människor och får lösa våra problem efter det"
- gäller inte det i riksdagen..?

Om ett företag hade betett sig på detta viset hade både fack och myndigheter blivit inblandade, vem ger dessa människor rätten att bete sig på detta vis utan restriktioner?

Vi lär våra barn att det är fel att mobba men just nu sitter våra frontledarfigurer och har världens pajkastning och ingen gör något?!! Vem har förtroende för en regering som ändrar grundlagar för att frysa ut och vägrar samarbeta med andra i "gruppen" - på grund av att de har "Olika åsikter?"

Vad lär vi våra unga..? Att det är rätt att "fuska" för att få det man vill ha? Att det är rätt att frysa ut människor på grund av deras annorlunda värderingar..? Att världen handlar om att alla ska tycka lika och att ingen kan vara sig själv för då blir man straffad?!

Är det bara utsidan som ska respekteras? Inte insidan? För då kan de börja med att lägga om läroplanerna i skolan för där har iallafall jag lärt mig att man ska respektera ALLA, både till ut- och insida!

Vad är detta? Är det ett land eller ett dagis?

Vad fan ska hända med Sverige om vi hamnar i krig..? Om de inte ens klarar av att försöka samarbeta med andra människor, hur ska de då kunna reda ut de stundande terror-hoten?

Och till alla er som har gått med i Facebookgruppen "Vi gillar olika" - ni är patetiska!
Ni gillar inte alls det olika, ni respekterar inte alla människor, ni fördömer och föraktar,
precis lika mycket som ni påstår att Sverigedemokraterna gör. PATETISKT!

PATETISKT!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0