Dubbel-GAH (?)

Hah, precis suttit och läst igenom bloggen, både från förr och nu! Har "upptäckt" ett nytt ord som jag uppenbarligen nyttjar flitigt numera - Gah! Självfallet kommenterade jag upptäckten med ett nytt Gah! Därav rubriken; Dubbel-GAH!

Inte alltid lätt att vara en ginis!

Är ledig idag, bara tramsat rundor här hemma med Lilleman, första lediga dagen på 18 dagar så då har man rätt att strosa runt lite i vardagen. Mysigt är det iallafall, just nu nannar Lilleman men ska strax in och väcka honom för det är hög tid för hans mellanmål.

Har haft en tråkig stund nu medan Theo nannat och spenderat tid på att läsa lite bloggar. Brukar läsa en f.d. "vän":s blogg, det är förunderligt hur olika man ser på vissa situationer. Hon drar upp gamla händelser som hände för 5 år sedan och skriver ur sin synvinkel om det.

Vi vinklar verkligen åt varsitt håll kan man säga, hon beskriver sina vänner som falska människor som bara utnyttjade henne, I wonder who did that? Ajaa, skönt att vara av med packet, men inte roligt att hon ska sitta och må dåligt över att hon tror att det är hon som blivit lurad?

Människor slutar aldrig att förvåna en!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0