Svinvaccinet......

3/12 "Hittills har influensan skördat fjorton liv. Av dem är elva män och tre kvinnor. Elva av de avlidna tillhörde riskgrupperna och hade en underliggande sjukdom. Undantaget är tre män i 50-årsåldern som var friska innan de dog i sviterna av influensan." Källa

26/11 "Hittills har tolv personer i Sverige dött efter att ha fått vaccinet mot svininfluensan." Källa

Just nu ligger en 29-åring tidigare fullt frisk man i en respirator, helkroppsförlamad efter att ha tagit vaccinet - 29-åringen formar orden "Jävla spruta" med sina läppar, då han inte längre kan prata.

Vad gör då de ansvariga? Jo, de skyller på att han skulle ha blivit sjuk i detta iallafall, det är bara ett sammanträffande när man vaccinerar fyra miljoner människor åtta veckor att det sammanfaller med andra sjukdomar.....

- B-B-B-BULLSHIT!

Sure knorr, jag kan köpa att sjukdomen legat latent i hans kropp men att vaccinet triggat igång det, precis som vaccinet gärna stöter ifrån sig nya organ, foster och så vidare.

Just nu är jag riktigt nyfiken på utredningarna ang vaccinet som vi kommer få läsa om tio år, då vi har tänkt igenom det hela och fått se alla biverkningar - då hela skiten kommer kallas för den största vaccin-skandalen i världens historia!


Jag behöver nog inte ens kommentera det där ^^,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0