Ganska logiskt, Sverige?

Smarta Sverige, försiktiga Sverige - vad håller vi på med?!

Nu ska jag återigen debattera om mitt hat mot svininfluensavaccinet! Men först lite random-snack om graviditet, logiskt tänkande, gott omdöme osv.

När jag var gravid med Theo tjatade barnmorskan ofta om att man skulle tänka på vad man åt och inte åt, iochmed att barnet faktiskt får i sig lika stor mängd (i jämförelse till kroppstorleken) som man själv får. Det blev en liten riktlinje för min matsituation under väldigt många månader.

Sak nummer två; Barn under 6 månader får inte, änsålänge, vaccinera sig - man vet aldrig när våra puckon, som bestämmer vilka som får vaccinera sig eller ej, får för sig att även de får lov att ta sprutan (?) De över 6 månader får olika doseringar som är utmätta på särskilda åldrar.

Om en heroinist tar sprutor med heroin när de är gravida blir även fostret påverkat av detta och måste få medicinskt heroin som tillskott när de är födda, på grund av abstinensbesvär and so on.

Till poängen - gravida ska vaccinera sig, en vuxen person får sin vuxendos
- vad får då barnet?

Åter till riktlinjen - barnet får i sig samma mängd i jämförelse till sin kropp som man själv.

Alltså, ett barn under 6 månader får inte vaccinera sig, men barn under 0 år får, med vuxendosering till och med! - Någon mer än jag som har svårt att räkna ut den matten?

Om man äter något eller injiceras med något får även barnet det i sig.

En man hade fått transplanterat en ny njure tog vaccinet - kroppen stötte bort njuren.
En man hade fått transplanterat ett nytt hjärta tog vaccinet - kroppen stötte bort hjärtat.

Resultatet blev att den första mannen återigen får vänta på en ny donator, man nummer två får tyvärr ingen andra chans för utan ditt hjärta dör du. En är tillbaka på ruta ett och alla komplikationer, operationer osv står återigen utanför hans dörr.

Den andra finns inte längre.

Senaste, en gravid kvinna tog vaccinet 5 dagar före beräknad förlossning, fostret mådde bra då. Två dagar senare var barnet dött, föddes fram, fullt frisk men andades inte - ett sammanträffande eller har vaccinet stött bort även detta?

Dags att börja kontrollera biverkningar på allvar så vi slipper läsa hjärtskärande artiklar som denna;

Hur långt ska detta få gå?

Rent logiskt, sluta tänka i alla krångliga, invecklade banor, det för oss rakt i fördärvet!
Om ett barn under 6 månader inte får ta vaccinet så ska fan inte en gravid heller ta det!

Kommentarer
Postat av: veronica

hejsan. jag håller med dig, ingen i vår familj har blivit vaccinerad. trots påtryckningar från ganska många. jag är inget "fan" av julen precis men det är ganska trevligt när alla fönster lyser upp det tråkiga höstmörkret.. hoppas det går bra på jobbet och att du får så du klarar dig i sjöbo och slipper åka till hellhole dalby.

kram, vi hörs.

2009-12-08 @ 15:06:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0