Pay the bills

Morrn!

Här sitter jag jaa, ensam vaken - inte ens Theo är vaken! :| Helt knäppt juh ;p Han som brukar vara uppe före tuppen, den lilla mannen tar sig allt en riktig sjusovar morgon idag - såå söt (:

Sista gången man betalar in hyra för denna lägenheten daa, känns lite konstigt faktiskt - det har nog inte sjunkit in riktigt än att man verkligen ska flytta härifrån, att vi antagligen aldrig mer kommer komma in här igen.

Det känns mer som att vi ska låna ut den och att vi kan komma sen igen om vi vill - men det kan vi juh inte :/ .. Lär kännas när vi lämnar in alla våra nycklar, vårt första hem <3

Men det kommer bli bättre i huset för oss, man får tänka så.

Sådär, då var alla räkningar betalda, nu ska jag bara ta hand om lite annan ekonomi också sen ska jag starta kaffet :D Hittar inte kaffet vi köpte igår, M som packade upp varorna - så får väcka honom och fråga.

Han är makalös på att dricka kaffe, den 19 juni på kvällen köpte vi 3 paket zoegas, igår morse den 26 juni var det slut - och då ska det tilläggas att jag är på jobb på dagarna, dricker kanske max en kopp kaffe om dagen här hemma,

- SANSLÖST! :p

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Jotack, det är bara bra här. :) Jens kom hem från dagis för någon timme sedan och han är helt uppe i varv, pratar och springer omkring som en galning. Undrar vad de ger barnen på dagis? :)

Är allt okej med dig? Munen bättre? Hoppas det iaf.

2008-06-27 @ 15:29:38
URL: http://mittmirakel.blogg.se/
Postat av: Madelaine

Nu närmar sig flytten med stormsteg!

2008-06-29 @ 16:40:00
URL: http://madelainef.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0