woow :)

Nu eree massa, för mycket nästan, orka skriva egentligen?

Ajaa, jag får väl ta mig i kragen. Kan juh börja med att skriva att dopet vart jättelyckat! Thank you God, det var jättefint och allt gick precis som det skulle, tror jag iallafall :)

image99

image100
Här står från vänster; gudfar Per, pappa Michael med Theo i famnen, gudmor Angelika och mamma Jaag! Theo var så fin i sin dopklänning, han sa inte ett knyst i kyrkan, inte ens när prästen hällde vattnet på honom. Men däremot efter att vi gått och satt oss och skulle lyssna på en och annan psalm så satt han och "hao hao hao hao" hela tiden, han ville juh också prata! :D

Sen bjöd vi på smörgåstårtor, som var helt underbart fina och goda, tack Connie :) Till efterrätt hade vi kladdkakor - som Sara hjälpt oss att baka, med grädde och mandariner :)

image106image107
Våra nära och kära var där, det var verkligen jättetrevligt :) Lite "mingelbilder" ;pNär alla hade ätit var det dags att öppna paket, där var hur många som helst! Och ofcourse så tyckte Michael att Moi skulle börja ;p

image105
Tack än en gång för alla presenter, hoppas ni hade lika trevligt som vi :)

image108
Här är presenterna utan papper ;)

När alla hade gått hem så låg Theo och flashade med presenten från farmor och farfar - ett guldarmband med en guldbricka som det var ingraverat Theo på :)

image110
Han skulle juh självklart ha sin nya mobil med sig också! :)

Det var en perfekt dag helt enkelt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0