väärme!

Jag har verkligen blivit mer frusen på äldre dagar, minns förr i tiden då man kunde gå ut i bara en varm-tröja mitt i vintern, eller stå ute samma årstid i bara ett linne för att man skulle röka lite snabbt.

Den tiden då man gick utan mössa, vantar och halsduk, gärna med jackan uppknäppt för att det inte kändes lika pluffsigt med vinterjackan då.

Vad hände? Var tog den varma ginis vägen ?

I dagens läge kan jag frysa av att titta ut, mössan åker på om jag så bara ska ut och slänga soporna, annars gör min öron dö-ont efter ett par timmar. Samma sak med mina vantar, går jag ut och röker utan dom börjar mitt skelett i fingrarna att klia.

Men det tror jag har att göra med mitt gamla arbete, där vi stod ute 12-18 timmar om dagen mitt i vintern, förfrös mina fingrar ett x antal gånger. Kan inte bränna mina händer i varmvatten heller, det kliar bara i benen i fingrarna, mysko :/ ..

Sen måste jag gå med dubbla byxor, strumpor, tre tröjor mm, mm. Det är hemskt, jag förstår inte vad som har hänt (?) jag känner mig som en känguru som har hamnat på nordpolen :S

Förresten så är jag j*vligt trött på den här kylan nu, jag tycker det får vara bra nu, dags att ge folket lite värme. Den enda värmen jag får just nu är ifrån min bärbara älskling, den ligger i mitt knä och blåser härlig värme på min stackars förfrusna lilla mage.

Hur blev det med klimat-förändringarna?

Inte för att jag vill att det ska vara som dom säger, men de kan inte komma och påstå att vi inte kommer få någon vinterkyla eller snö i Sverige för att golfströmmen har bytt riktning och att vi ska få mycket mildare väder här,
VAR, NÄR och HUR (?)

Kommentarer
Postat av: Carina

nu får du la uppdatera (:

2009-02-07 @ 20:45:42
URL: http://spookey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0