Its a new mile!

Idag är dagen D, dagen då tålamodet tålde att testas, allt till lilla Lykkans förtret!

Idag är första dagen vår lillastora tjej inte ätit välling under hela dagen (!) För mig var detta gigantiskt, för Lykkeli var det nog monstruöst, absurt men nu i slutändan; absolut möjligt!

Dagen började med en skål ekologisk havregröt, som Murre åt (¿!) en utslängd katt senare stod där snart en ny skål havregröt på bordet. Lykkelis armar for som spaghetti på en karusell - hon älskar sin gröt!

Efter frukosten blev det sanering av fröken som åtföljdes av sanering av köket. Lite bus, hoppgunga, kattklappning senare var det hög tid för en förmiddagslur tyckte min 6-månaders kompanjon!

Till lunch blev det;
Första smaktestet på denna och det gick helt OK, de där riskornen var förstås lite småkonstiga men efter ett tag slank de ner som ingenting.

Hämtning av Lilleman, ärendeskötsel - är det ett ord!? Annars ska jag ha patent på det, grymt snyggt och totalt oväsentligt i sammanhanget....

Till fika åt damen smörgås med fruktpuré - äpplepäron den nya favoriten! Kvällsmat blev potatismos med palsternacka (en klar favorit)

Vi avrundade kvällen som vi började dagen; med en skål gröt! Och efter nattningsproceduren (- är det ett ord!? För annars, yeah you know the drill...) gjorde jag iordning en flaska, Lykkeli liknade duracell-kaninen när hon såg vad som var i görningen - mammas tjej!

Nu sover hon gott sedan en timme tillbaka, vår vackra Lykkeli


Finns det något finare än Newbies kreationer på en liten tös!? *melting overhere* 😍Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0