Tidsfördriv....

Uttråkad och trött, längtar efter kudden men sitter dock kvar häär :/ .. Har "fastnat" i ett spel på Fejjan, totalt livsfarligt att öppna deras applikationer ibland, är det inte virus så är det intressant!

Fördröjer den onödiga väntetiden med ett totalt meningslöst inlägg här, två negativa borde bli positivt? Annars dåå? Hade mitt prov i Fredags, väntar spänt på resultatet! Imorgon är det dags för skolan igen, tur att man har EN ledig dag denna veckan, som dessutom ska spenderas i skolan! ^^,

I helgen var vi på Malmö Museum tillsammans med moster Snork! En hel del saker som man sett förr, men dock lite smått och gott som man inte varit bekant med tidigare. Det viktigaste var att Lilleman fick se dom, med tanke på att han inte växer upp på 90-talet så blev han nog mer förvånad av att se en skridsko från det årtalet än jag, hah! =)

Man börjar f*n bli gammal när saker från ens uppväxt står på Museum,
- en gasbinda och lite tejp så hade man kanske blivit en riktigt grann mumie (?!)

Har även kört lite grann på de stoooooora vägarna! Först S-torp - Sjöbo och sedan Sjöbo - Skurup och även Ystad - Sjöbo (!!) Jaja, det är kanske inga jättestora vägar, men jag är nöjd iallafall, snart dags att boka intensiven! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0