Felsägningar - helt OK!

INLÄGG FRÅN DEN 21:A FEBRUARI! =)

"Vår vältaliga treåring kan ibland få sin mamma och pappa att känna sig väldigt små, att man kan vara så förnuftig och klok i vissa anseende vid denna ringa ålder är otroligt!

Ända sedan han precis fyllde 1 år har han pratat flytande meningar, läkaren på 1-års kontrollen blev måttligt chockad, fast inte lika chockad som barnläkaren vid 2,5 års kontrollen som han gjorde till barnläkaren, klarade även 4 års kontrollen vid detta möte! =)

Lilleman har alltid velat att vi ska förstå vad han säger och verkligen envisats med att säga orden rätt och med rätt böjning. Det var verkligen inte lätt alltid med en liten 18 månaders kille som ville berätta något men inte fick riktigt rätt på det, hans tålamod blev ganska påfrestat.

Vid 2-års ålder kopplade Lilleman att det var makt att kunna tala för sig, han kunde göra vad han ville och skyllde det sedan på de andra jämnåriga barnen eftersom att de inte kunde säga emot honom. Detta har använts och används fortfarande alltså både på gott och ont från vår lilla man ;)

Just nu sitter vi och diskuterar om varför stora pojkar gifter sig och vem han ska gifta sig med, Ebba blir svaret som vanligt! =)

BTW! Ett namn min älskling säger fel på än, som jag aldrig tänker poängtera för honom, är Nicke Nyfiken, han säger Nicke Fyfiken haha, min söööt!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0