NU DU WAHLBECK!

Nu är det bra! Vad är detta för en gammal surgubbe?!
Peter Wahlbeck, kan man ens heta det och få lov att föra en talan?

Detta medelålders surkart besitter inte tillräckligt med hjärnceller, uppenbarligen, för att ge befogad kritik! Tydligen räckte inte ens hjärncellerna till för att inse det heller, visionerar mig Peter Wahlbecks hjärna likt en blind amöba som endast finns, i ett paralyserat tillstånd.

Vilket nöt! Inget illa menat kossor.

"Peter Wahlbeck om ... ... Magnus Betnér Han är helt överskattad. Det är ett slags pojkrumsdravel som blivit klassat som politiskt. Vad hjälper det att han har en massa fans. Det som inte är roligt är inte roligt. Konstigt att ingen svensk journalist eller annan intellektuell går ut och säger ”detta är skit”. Det han gör blir kult bland personer som är bittra och dricker coca-cola på sina pojkrum. De sitter uppe hela natten, lan:ar, dricker läsk och kollar lite på Magnus Betnér på Youtube, som säger något taskigt om Astrid Lindgren eller Per Gessle."

Är det bara jag som för en minimal millisekund tappar andan över detta otroligt korkade uttalande? Ni förstår kanske varför jag kallade honom nöt innan, inte nöt som i Ko, nöt som i kokosNÖT!

Men denna nöten är egentligen ganska lätt att knäcka, varför gör Peter på detta viset?

Hm, får se; 48 år gammal, så ute som man kan bli i stand-up världen, han är helt enkelt gårdagens skräp! Peter gick hem på 90-talet, häng med i svängarna, tiderna har förändrats! Att sitta och kalla dagens stand-up´s för Kalle Anka-komiker kommer inte att bringa din laugh-of-last-century tillbaka!

Det är f*n bara dålig stil att hålla på så!
Du är road-kill, get a grip and get it on!

Så vad gör man då om man känner att media har glömt bort en? Man kör en Linda Rosing! Man ringer tidningen! Men på grund av att Peter varken har silikon-pattar, haft sex i TV, skandaliserat sig inför hela Sverige på olika vis (fram tills nu) så får han köra på något helt annat;

Man hoppar på sina efterträdare och visar hela Sverige vilket jäkla svin man är! Hoppas du njuter av dina sista minuter i rampljuset Peter och att du får smaka på kostnaden av dina smutsiga ord ett långt tag framöver! This is not OK!

Förresten, ett tips, nästa gång du ska ge Betnér kritik så kika på hans stand-up´s innan, då du kan relatera till något som faktiskt stämmer och inte din påhittade version av hur du uppfattar honom!

Och du; KALLE ANKA ROCKAR!


Btw, att ta uttrycket Kalle Anka-politik - vilket innebär rena rama dagispolitiken - och försöka sätta in seriefiguren i komikerna är ganska korkat med tanke på att Kalle Anka är humor, eller du har inte tittat på honom heller?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0