Heldag på stan,

- och svullna halsmandlar!

Igår var vi i Malmö, jag, Theo, Becca, Kevin och Snork - hade jättetrevligt! Det blev affärer för hela slanten, specifikt Name it till Lilleman :) Använde hans julklappspresentkort ifrån farmor och farfar på Name It. Har försökt fota honom i sina nya kläder men det var juh lättare sagt än gjort :|

Linslusen ville icke titta mot kameran idag :| Man ser iallafall hans nya trekvartsbyxor med tröja och så strumporna ifrån Name it, en del utav vad julklappspengarna räckte till :)
Bästa bilden framifrån, mammas älskling!

Köpte även ett par nya slit-och-släng-ha-på-dagis-skor till honom, med tanke på hur många gånger vi fått fel skor med oss hem så får han inte ha sina "finare" skor där - det hjälper inte ens om man namnar dom! När jag hämtade Theo på dagis förra veckan hade han ett par Adidas-skor på sig, inte sina egna för dom stod där hemma, jag frågade fröknarna vad det var för skor?

"Jo, visst är det Theodors, han har vita adidas!" Jo, det har han men i en annan modell, jag tog av honom skorna och satte på hans egna. Då säger den ena fröken "Men! Det står juh Maximillian i dessa!" Känns det lönt att namna? Nej.

Jahaa, då har vi gått igenom allt tror jag, nu ska jag gå och stoppa i mig ett par iprén och sedan blir det straight to work!

Kommentarer
Postat av: Mamma Melissa

Men allvarligt talat! Vad är det för ställe! Nej, börjar mer och mer tycka att du skall byta om du har möjlighet... herregud! En sådan basci-sak!

2009-04-26 @ 17:19:31
URL: http://mammamelissa.blogg.se/
Postat av: Anonym

för bloggen kråånglar jätte mkt så jag måste sätta lösen:(

2009-04-26 @ 19:57:59
URL: http://delicous.blogg.se/
Postat av: ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Vilken sötnos! :)

2009-04-28 @ 08:59:03
URL: http://bambi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0