GUBBEN HAR BYTT DAG!

Dålig förlorare?

De flesta har väl hört talas om Domedagsprofeten Harold som spred budskapet att Jorden skulle gå under i en kraftig jordbävning 21 Maj 2011 - vilket inte stämde, uppenbarligen! 1994 gjorde Harold samma misstag och spenderade 10 år på att göra en ny uträkning som skulle resultera i ett datum till jordens undergång.

21 Maj 2011 - Waste of time, kan man väl säga?
Alltid lätt att vara efterklok men denna mannen lär tydligen inte av sina misstag!

Nix, nu har Harold gjort en ny uträkning, denna tog endast ett par dagar, den nya dagen är den 21 Oktober 2011, är det brådis? När man är 89 år gammal så börjar man nog känna att ens tid flåsar en i nacken och han verkar verkligen vilja uppleva Jordens undergång.

Tyvärr kommer Harold inte att göra det!

Fast det är nog ganska svårt, egentligen, att tänka sig att världen ska leva vidare utan en, att allt bara ska fortgå. Att man bara är en i mängden och att ens tid på Jorden inte varit mer än just tid, en futtig tusendelsbråkdelsdel av hela spektaklet!

Men det är precis så det är, det är bara tid och vi är bara medverkande i tiden tills vår egen dag är kommen. Det är trist att Harold tillbringar sin sista tid med att desperat tro att han kan förutspå Jordens undergång, för det är inget han kan påverka, möjligtvis med en jättestor atombomb men knappast med sin lilla miniräknare!

Nix, nu börjar du bli tjatig gamle man!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0