VATTKOPPOR = SKIT!

INLÄGG FRÅN DEN 18:E MARS! =)

"Vad har jag hittat på de senaste veckorna dåå?

Jaa, för det måste ni allihop tok-undra! Egentligen inte överdrivet mycket, men tillräckligt för att vara jobbigt för en stackars liten ginis... Lillfisen har lyckats få dom där rackarns vattenkopporna iallafall, vet inte om jag vart så supernöjd med det men nu är de äntligen över, han ser dock ut därefter! ;(


Vacker och glad lillskrutt söndageftermiddag

En mindre charmerande och definitivt mindre glad lillskrutt onsdag morgon......

Den här morsan var juh inte överdrivet glad kan jag be och få tala om, de första tio små prickarna var gulliga, resterande femhundra kunde gott ha stannat där de kom ifrån.. Just nu består Lilleman till 30% av sårskorpor, han fick juh tag i dom små rackarna..

Inflammation i ett 50-tal av dom gav hög feber och uttorkning i sin följd, så igår var det nära att vi fick åka in till lasarettet med honom, vår lilla stjärna! Men efter massor med isglass och ny medicin så piggnade hjärtat på sig igen! =)

Usch neej, det har varit en helvetes vecka men nu ser den ut att ta en vändning då Lilleman mår myycket bättre! =)

"De första prickarna iförrgår var bara en spaningspatrull, igår kom en del av styrkan och idag har de bannemig kallat in hela det tunga artelleriet.... De är fega dom rackarna, de kommer i grupp..."
- en missnöjd statusuppdatering @ Fejjan i tisdags á la moii.."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0