Vilket tjat!

Nu börjar jag bli less, sjukt jäkla less! Tidningar, TV, radio - jaa, all media man kan tänka sig, fortsätter att tjata, traggla, överdramatisera, hitta på, allt detta för att få så stora rubriker som möjligt som kan dra många tittare/läsare/lyssnare.

Kategorin heter Michael Jackson, mannen vars död blev större än alla svältande barn i Afrika, flygkrascher med flera 100 döda, mord, krig, jaa inget slår en rubrik om "Jacko" (!)

Jag älskar Jacksons musik, jag hatar att han har lämnat Jorde-livet, jag kommer sakna honom men hoppas ändå att detta var det bästa för hans söndertrasade liv. Jag kommer fortsätta älska att lyssna på hans musik och minnas honom för den Nova-stjärnan han var på scenen!

Jag hatar att hans barn har förlorat sin Pappa, jag avskyr att hans egen pappa kräver vårdnaden över barnen, han liknar för fan en gammal mordisk militär-gubbe från Afghanistan! Och att han (Joe) försöker använda sin sons tragiska bortgång för egen vinning, Scrue You gubb-fan!

Fast något jag snart kommer spy galla på är alla dessa rubriker (!) all uppståndelse, att alla bryr sig nu och inte när han levde, all denna falska medkänsla. Helt plötsligt finns det hur många "nära vänner" som helst till Michael, var fanns dom när han behövde dom?

Och så har vi ryktena om den fejkade döden, Elvis all over again, det är såå 70-tal! Kändisar dör också, de är faktiskt vanliga människor, även om inte många förstår det!

Michael Jackson fick aldrig ha ett normalt liv och inte ens när han är död ska han få vila i frid. Nej, istället ska man forsla hans kropp i en glaskista, för att folk ska få ta farväl (?!) är inte det att skända en människa? Han behandlas fortfarande lika respektlöst som när han levde, att folk inte skäms!

Det värsta är väl ändå allt tjat från människor som skulle på hans konserter, buhuu - pengarna tillbaka! "Cause we miss Jacko!" "Vi är fans men vi vill då inte betala för en konsert som inte blir av!" Det är skabbigt, rent ut sagt!

Konserten är inte avblåst på grund av sjukdom, framflyttad, eller inställd mest för att någon kände för det. Mannen dog, Kungen av Pop slutade andas, han kommer aldrig mer komma tillbaka!

Jag skulle ALDRIG begära pengarna tillbaka, om jag hade köpt en biljett till hans konsert var det för att jag ville se honom, jag betalade de pengarna för att se honom, de pengarna vill jag inte ha igen! Jag vill hedra hans död och minnas honom tillsammans med allt fint han gjorde - inte kräva tillbaka några pengar på grund av honom!

Skitta människor, hatar er.

Kort och gott, det jag ville skriva egentligen; SLUTA TJATA! Låt killen vara, han kommer alltid kommas ihåg som den legend han är, King of Pop. Men för fan;

KAN NI FÖRSÖKA FOKUSERA LITE PÅ
DEN DELEN AV VÄRLDEN SOM FORTFARANDE LEVER
?
ONE DOWN, SIX BILLIONS TO GO!

"Alla människor är lika värda" - pyttsan!

Kommentarer
Postat av: Mad

Håller med dig! Tyvärr får vi nog leva med rubrikerna i minst nån månad till..

2009-07-02 @ 07:47:19
URL: http://madelainef.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0