Tankar på villovägar,

Vi har haft en underbar dag idag, jag och Theo :) Kom inte iväg förrän klockan var närmare 1 och som vanligt var det mitt fel, jag är segare än segast när jag ska gå någonstans! På vägen ner till byn ringde jag till Barn i Ystad för rådgivning angående Theo.

Jag tycker han har tappat i vikt mycket den senaste tiden, vilket jag har sammankopplat med alla diarréer han har haft de senaste två månaderna som jag i sin tur har sammankopplat med alla hjärtliga förkylningar som dagiset har skickat med honom hem.

På senare tid har han även blivit blå om läppar/händer/fötter efter att han har sovit, både på natten och sin mitt-på-dagen-lur. De på Barn i Ystad bokade genast in en akut-tid imorgon klockan 11 till en barnläkare som är hjärtspecialist, de ska göra en grundlig undersökning på honom så får vi se vart vägen leder sedan.

Mina tankar har idag vandrat åt många håll, från en orolig mamma till en hjärtspecialist - vad hände? Jag gick igenom alla dessa tankar för en månad sedan och då blev de bara avfärdade, kanske skulle jag ringt sjukhuset då iallafall? Otroligt vad lätt det är att vara efterklok ..

Imorgon får vi svar iallafall, jag kan inte mer än hoppas på det bästa :/ ..

Förutom det där har dagen varit helt perfekt, vi mötte Tebbe och hennes lillasyster nere på Anderssons, satt där och pratade. Träffade även på Zandra, Tellus, Sandra och Elias :) Efter det gick jag upp till M och F, Lilleman hoppade studsmatta med Michelle och mig, det var jätteroligt tyckte Theo :)

Han stod nedanför studsmattan och ropade "Hoppa! Hoppa!" tills man lyfte upp honom :D När han inte studsade där åkte han rutschikana eller sparkade boll, världens gladaste lillkille :) Var ute i 5-6 timmar så vi nyttjade det fina vädret väl och fick i oss våra D-vitaminer!

Och som att inte det var nog gick jag ner och solade med Tebbe på Meddo ikväll ^^,

Kommentarer
Postat av: jessica

sv: haha aw! nej det var ingen fara, allt var bra med mitt lilla mirakel :)

2009-04-07 @ 15:47:37
URL: http://jlethin.blogg.se/
Postat av: Mad

håller tummarna för att de går bra hos läkaren!

2009-04-07 @ 18:11:12
URL: http://madelainef.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0