Jag svävar

- på moln :)

image180


Ååh, nu ska man sitta och smälta detta ett tag da, vi fick den :) Så himla härligt, äntligen - vi får ett rum till Theo, stora fina ytor som han kan springa runt och leka på, en trädgård som vi kan ta ut honom i.

Vi kan skaffa en hund till Theo, en som kan bli hans bästa vän - ååh, så mycket kul. Jag och Michael får vårt eget sovrum, han får sitt musikrum, så han kan ha alla sina dumma sladdar därinne! :p

Det enda som jag är lite sådär mot är att det kommer ändå kosta en 8000 kr bara i hyra och el att bo där, idag ligger den kostnaden på runt 3000 kr, så det blir skillnad - men vi får så mycket för dom pengarna.

Denna 1an vi bor i nu, det är den bästa 1an 2 vuxna och en bebis kan bo i, plönlösningen är helt perfekt, men juh mer lilleman växer desto mindre känns det.

Samtidigt som jag älskar denna lägenheten så kan jag inte vänta på att komma ut ur den, men att vi ska ha begagnade skärbrädor i det nya huset känns lite så, jag är juh van vid att allt är nytt *-)

Fast det är kanske lite löjligt att gå och hänga upp sig på?
Hah, så typiskt mig.

Kommentarer
Postat av: Sofie

Fin hearder du har! :)

2008-05-06 @ 14:49:09
URL: http://livetsomsoofie.blogg.se
Postat av: missbumblebee

Hoppas att du får en bra dag :)

2008-05-06 @ 14:51:50
URL: http://missbumblebee.blogg.se
Postat av: Carro

Haha de löser sig nog skall du se. Jag var precis som dig van vid att bo nybyggt, men då killen och jag skaffa större blev det till ett äldre och omodernare boende. Ha en bra dag!

2008-05-06 @ 14:54:08
URL: http://carrobarrometer.blogg.se
Postat av: Anonym

tuff bild =)

2008-05-06 @ 15:16:15
URL: http://blooondiiie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0